Geluksmomentjes

Dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd

Omdat je soms je even moet focussen op de positieve dingen in het leven…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg♡ Wandelingen, een hele hoop wandelingen ♡ lezen ♡ knutselen aan mijn blog ♡ nog steeds super trots & blij zijn met mijn layout ♡ heel wat inspiratie voor nieuwe artikelen ♡ een middag vrij hebben ♡ lieve appjes ontvangen van dierbare over een verlies ♡ kaartjes opsturen ♡ cadeautjes bestellen (ook voor mezelf) Ben erg benieuwd hoe ze in de smaak gaan vallen ♡ het fijn hebben op mijn werk ♡ mijn nieuwe telefoon hoesje ♡ er toffe samenwerkingen in het verschiet ♡ bijna zomervakantie ♡ nieuwe volgers ♡ nieuwe blogs ontdekken ♡ jullie reacties voor mijn nieuwe rubriek *druk mee bezig ♡ bloemetjes in huis ♡ series kijken en nieuwe ontdekken ♡ het kindje van mijn vriendinnetje bijna gaan zien ♡ M. die kampioen werd met zijn voetbalteam ♡ knuffeltijd met de poezen ♡ quality time met M. ♡ mijn nieuwe sportbroek, hoop hem snel te kunnen uitproberen ♡ overdag bijslapen ♡ wat minder last hebben van PDS ♡ het los laten van… ♡ tijd nemen voor mezelf ♡ binnen zitten als het buiten regent ♡ thee, thee en nog meer thee ♡ mijn nieuwe London collectie van Blond Amsterdam ↓ ♡

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

En? Wat maakte jou blij de afgelopen dagen? Deel het vooral in de comments

1

34 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *