Omdat je soms je even moet focussen op de positieve dingen in het leven…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg♡ Wandelingen, een hele hoop wandelingen ♡ lezen ♡ knutselen aan mijn blog ♡ nog steeds super trots & blij zijn met mijn layout ♡ heel wat inspiratie voor nieuwe artikelen ♡ een middag vrij hebben ♡ lieve appjes ontvangen van dierbare over een verlies ♡ kaartjes opsturen ♡ cadeautjes bestellen (ook voor mezelf) Ben erg benieuwd hoe ze in de smaak gaan vallen ♡ het fijn hebben op mijn werk ♡ mijn nieuwe telefoon hoesje ♡ er toffe samenwerkingen in het verschiet ♡ bijna zomervakantie ♡ nieuwe volgers ♡ nieuwe blogs ontdekken ♡ jullie reacties voor mijn nieuwe rubriek *druk mee bezig ♡ bloemetjes in huis ♡ series kijken en nieuwe ontdekken ♡ het kindje van mijn vriendinnetje bijna gaan zien ♡ M. die kampioen werd met zijn voetbalteam ♡ knuffeltijd met de poezen ♡ quality time met M. ♡ mijn nieuwe sportbroek, hoop hem snel te kunnen uitproberen ♡ overdag bijslapen ♡ wat minder last hebben van PDS ♡ het los laten van… ♡ tijd nemen voor mezelf ♡ binnen zitten als het buiten regent ♡ thee, thee en nog meer thee ♡ mijn nieuwe London collectie van Blond Amsterdam ↓ ♡

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

En? Wat maakte jou blij de afgelopen dagen? Deel het vooral in de comments

1
34 reacties

34 thoughts on “Dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd

 1. Elaintje schreef:

  Wat een blijheid! Ik werd de afgelopen tijd blij van hier in Suriname zijn. op dit moment eigenlijk van lekker buiten op het balkon zitten met een windje erbij. En overdag bijslapen, die hebben we ook gemeen haha.

 2. Nicky schreef:

  Fijn dat je zo blij kunt worden van kleine dingen! Ik werd blij van de zon die vandaag even tevoorschijn kwam!

 3. Annelies schreef:

  Het fijn hebben op je werk is zo belangrijk!

 4. Mariska Groot schreef:

  Dat is een heel mooi lijstje wat je deelt! 🙂

 5. anna schreef:

  Wat een fijne lijst! Ik kan ook zo blij worden van lezen <3

 6. Angelique schreef:

  Hele mooie dingen! Dat vind ik fijn om te lezen.

 7. Nicky schreef:

  Ik zie je foto en ik denk: “die schoenen heb ik ook!”

 8. Els schreef:

  Dat zijn een dingen om blij van te worden 🙂 . Wandelen vind ik ook echt heerlijk! En dat servies van Londen, heel gaaf!

 9. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik werd gisteren blij toen iedereen veilig thuis was uit het noodweer, en we gezellig allemaal in de keuken zaten.

 10. Annika schreef:

  Ah, wat leuk om te lezen! Ik word ook altijd blij van mooie wandelingen! 🙂

 11. Madam Elisa schreef:

  Heelijk wandelen. Daar kan ik ook zo blij van worden. Ow en me eigen bed na 12 dagen op een bedje geslapen te hebben die niet zo fijn was.

 12. Morgaine schreef:

  Mijn bed, hahahaha en dat meen ik ook nog, die maakte mij zooooo blij! 😉

  X

 13. Olga schreef:

  Ik heb weinig met Blond, maar dit vind ik na m’n vakantie natuurlijk wel heel erg leuk!

 14. Maaike schreef:

  Wat een happy post! Ik werd deze dagen blij van boeken, frissere temperaturen dus lekker binnen kunnen zitten en thee drinken, kaarsje aan, boeken, mijn blog en ooo ja, tussendoor nog even ontslag genomen. Eerst niet leuk, maar achteraf toch blij!

 15. Joyce rdt schreef:

  Ah wat een heerlijke dingen! Overdag bijslapen kan zoo heerlijk zijn, en binnen zitten wanneer het regent is ook heel prettig haha. Liefs.x

 16. Nesrin schreef:

  Oh wat is de London collectie van Blond Amsterdam tof! Happy lijstjes zijn zo leuk om te lezen.

 17. Super fijn! Het Blond servies is echt heel erg leuk! Zelf heb ik vandaag mijn laatste examens gehaald en ben ik daarmee geslaagd voor mij opleiding.

  1. SAS schreef:

   Oh wat een super goed nieuws zeg, gefeliciteerd!

 18. Linda schreef:

  Fijn lijstje! Ik heb er kort geleden nog eentje op mijn blog gemaakt, word er echt blij van als ik dat teruglees. Het helpt ook om het bij anderen te lezen trouwens. Had vandaag niet zo’n fijne dag en dit soort artikelen maken me dan weer blijer 🙂

 19. Vivian schreef:

  Heel veel fijne dingen! Lekker van genieten 🙂

 20. Sabine schreef:

  Wat een fijne dingen zeg! En ja ik ben na bijna een maand ook nog steeds zo blij met mijn nieuwe layout 😀

 21. Claudia schreef:

  Als je het optelt zijn er zoveel kleine dingen om blij van te worden! Prachtig, dat Blond Amsterdam! Ik wordt blij van mijn vrije middag (elke donderdag), een beetje me-time om te lezen of een leuke serie te maken. En dat ik me gauw een nieuwe telefoon mag gunnen 🙂

 22. Bettie schreef:

  Wat een super mooi lijstje met mooie dingen. Zo zie je maar dat je ook gelukkig kan worden van kleine dingetjes.

 23. zwartraafje schreef:

  De post van vandaag maakte me helemaal blij: een bladwijzer die ik gewonnen had op een Boekenblog, een onverwachts kaartje van een kennis, post van een uitgeverij en drie boeken die ik had besteld bij The Book Depository.

 24. jackie schreef:

  wat een fijne dingen…
  overdag bijslapen kan ik ook zo lekker vinden…
  en je blond amsterdam, Londen is zo super gaaf

 25. Daniëlle schreef:

  Ik word er blij van! Ik vind je lay-out echt zo mooi en vrolijk!

 26. Jenn schreef:

  Ik word blij van zulke lijstjes, wat een fijne dingen 🙂

 27. Darina schreef:

  Mooi lijstje! Blond blijft zo leuk! Word er altijd vrolijk van!

 28. Ik werd blij van gewoon manlief voor meer dan een week terug thuis te hebben. Samen aan tafel te zitten, samen op de bank netflix kijken, samen verhaaltjes lezen voor de kinderen… Goh wat heb ik dat gemist!

 29. Lies schreef:

  Ik zou er ook eens wat meer bij moeten stilstaan. De laatste weken zijn zo druk dat ze in een waas voorbij lijken te gaan.

 30. Kim schreef:

  In de lente/zomer vind ik het altijd zo fijn dat er weer volop bloemen te krijgen zijn. Ze maken alles zo veel vrolijk, vind ik. 🙂
  En je servies van Blond: wat gaaf! 😀

 31. Wat een heerlijk lijstje! De London collectie van Blond is inderdaad prachtig zeg!

 32. sammie schreef:

  Fijne happy list! Blond Amsterdam is altijd leuk 🙂 Kaartjes opsturen, nu ik het zie staan bedenk ik me dat ik dat ook vaker wilde doen dit jaar.. Maar eens aan beginnen deze week 🙂

 33. Rowan schreef:

  Wat een heerlijk lijstje! Zo fijn om even bij stil te staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *