Dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd

Omdat je soms je even moet focussen op de positieve dingen in het leven…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg♡ Wandelingen, een hele hoop wandelingen ♡ lezen ♡ knutselen aan mijn blog ♡ nog steeds super trots & blij zijn met mijn layout ♡ heel wat inspiratie voor nieuwe artikelen ♡ een middag vrij hebben ♡ lieve appjes ontvangen van dierbare over een verlies ♡ kaartjes opsturen ♡ cadeautjes bestellen (ook voor mezelf) Ben erg benieuwd hoe ze in de smaak gaan vallen ♡ het fijn hebben op mijn werk ♡ mijn nieuwe telefoon hoesje ♡ er toffe samenwerkingen in het verschiet ♡ bijna zomervakantie ♡ nieuwe volgers ♡ nieuwe blogs ontdekken ♡ jullie reacties voor mijn nieuwe rubriek *druk mee bezig ♡ bloemetjes in huis ♡ series kijken en nieuwe ontdekken ♡ het kindje van mijn vriendinnetje bijna gaan zien ♡ M. die kampioen werd met zijn voetbalteam ♡ knuffeltijd met de poezen ♡ quality time met M. ♡ mijn nieuwe sportbroek, hoop hem snel te kunnen uitproberen ♡ overdag bijslapen ♡ wat minder last hebben van PDS ♡ het los laten van… ♡ tijd nemen voor mezelf ♡ binnen zitten als het buiten regent ♡ thee, thee en nog meer thee ♡ mijn nieuwe London collectie van Blond Amsterdam ↓ ♡

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

En? Wat maakte jou blij de afgelopen dagen? Deel het vooral in de comments

34 reacties op “Dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd

 1. Wat een blijheid! Ik werd de afgelopen tijd blij van hier in Suriname zijn. op dit moment eigenlijk van lekker buiten op het balkon zitten met een windje erbij. En overdag bijslapen, die hebben we ook gemeen haha.

 2. Dat zijn een dingen om blij van te worden 🙂 . Wandelen vind ik ook echt heerlijk! En dat servies van Londen, heel gaaf!

 3. Heelijk wandelen. Daar kan ik ook zo blij van worden. Ow en me eigen bed na 12 dagen op een bedje geslapen te hebben die niet zo fijn was.

 4. Wat een happy post! Ik werd deze dagen blij van boeken, frissere temperaturen dus lekker binnen kunnen zitten en thee drinken, kaarsje aan, boeken, mijn blog en ooo ja, tussendoor nog even ontslag genomen. Eerst niet leuk, maar achteraf toch blij!

 5. Fijn lijstje! Ik heb er kort geleden nog eentje op mijn blog gemaakt, word er echt blij van als ik dat teruglees. Het helpt ook om het bij anderen te lezen trouwens. Had vandaag niet zo’n fijne dag en dit soort artikelen maken me dan weer blijer 🙂

 6. Als je het optelt zijn er zoveel kleine dingen om blij van te worden! Prachtig, dat Blond Amsterdam! Ik wordt blij van mijn vrije middag (elke donderdag), een beetje me-time om te lezen of een leuke serie te maken. En dat ik me gauw een nieuwe telefoon mag gunnen 🙂

 7. Wat een super mooi lijstje met mooie dingen. Zo zie je maar dat je ook gelukkig kan worden van kleine dingetjes.

 8. De post van vandaag maakte me helemaal blij: een bladwijzer die ik gewonnen had op een Boekenblog, een onverwachts kaartje van een kennis, post van een uitgeverij en drie boeken die ik had besteld bij The Book Depository.

 9. wat een fijne dingen…
  overdag bijslapen kan ik ook zo lekker vinden…
  en je blond amsterdam, Londen is zo super gaaf

 10. Ik werd blij van gewoon manlief voor meer dan een week terug thuis te hebben. Samen aan tafel te zitten, samen op de bank netflix kijken, samen verhaaltjes lezen voor de kinderen… Goh wat heb ik dat gemist!

 11. In de lente/zomer vind ik het altijd zo fijn dat er weer volop bloemen te krijgen zijn. Ze maken alles zo veel vrolijk, vind ik. 🙂
  En je servies van Blond: wat gaaf! 😀

 12. Fijne happy list! Blond Amsterdam is altijd leuk 🙂 Kaartjes opsturen, nu ik het zie staan bedenk ik me dat ik dat ook vaker wilde doen dit jaar.. Maar eens aan beginnen deze week 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *