Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Oproep: IK ZOEK JOU! (nieuwe rubriek)

Vandaag even een oproepje. Ik liep namelijk al een tijd met een idee in mijn hoofd en nadat ik op social media had gevraagd of er interesse voor was, is de knoop doorgehakt! Aan gastblogs doe ik eigenlijk nooit op uitzondering van de trouwreeks die ik deed toen we op huwelijksreis waren. Maar het leek me leuk jullie eens aan het woord te laten. Waarover? Lees snel verder!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wat houd de nieuwe rubriek in?

Ik wil graag jullie aan het woord houden over jullie droombaan! De mijne heb ik al gevonden en ik ben zo benieuwd wat die van jou is. Heb jij je droombaan al gevonden of nu nog studerende en weet je wel al wat jou droombaan zou zijn? Of werk je ergens totaal niet naar je zin, maar weet je wel wat je super graag zou willen doen? Geef je nu dan op!

Wat verwacht ik van je?

Als je je opgeeft stuur ik een soort interview-vragenlijst naar je toe die je kan beantwoorden. Het lijkt me leuk wat foto’s en/of plaatjes (met bron!) erbij te kunnen doen. Schroom niet om lekkere lange antwoorden te geven. Veel leuker dan maar 2 zinnen per vraag. Zodra je de vragenlijst hebt ingevuld en terug gestuurd krijg je van mij een emailtje met daarin de datum en tijd dat hij op mijn blog terecht komt.

Ik ben enthousiast! Hoe geef ik me op?

Nou, je kan een emailtje sturen naar iliveformydreams@live.nl dat je graag mee doet. Zet in het onderwerp neer: Droombaan interview. Daar stuur ik z.s.m de vragenlijst naar je op. Dit kan, i.v.m. mijn drukke werkweek ook pas in het weekend zijn.

EDIT! Geef in je emailtje ook aan wat je droombaan is aangezien ik dan kan kijken of ik wat diversiteit in de interviews krijg. Geef ook even aan of je de vragenlijst wilt krijgen voor het nu al hebben van je droombaan of voor je toekomstige droombaan. Dit zijn namelijk andere vragen.

En, doe jij mee?

2
Gastartikel
Previous Story
Next Story

31 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  07/06/2016 at 21:11

  Ik pas. Maar het lijkt me wel heel leuk om te lezen!

 • Reply
  Merel
  26/05/2016 at 15:15

  Wat lijkt mij dit een leuke rubriek om te lezen! Ik zou zelf niet weten wat mijn droombaan is… Ik zit echt in zo’n periode van: hoe gaat mijn toekomst er uit zien? Dus ik ben wel benieuwd naar de droombaan van anderen 🙂

 • Reply
  Mylène
  24/05/2016 at 17:08

  Dit is leuk! Ik heb zelf al wel mijn droombaantje als freelance filmmaker, maar stiekem droom ik van nog veel meer, haha.

 • Reply
  Puck
  23/05/2016 at 11:49

  Ik ben op dit moment druk bezig met het creëeren van mijn droombaan, dus ko maar op met die vragenlijst!

 • Reply
  Baie goed door Madrina
  22/05/2016 at 19:58

  Ik heb je een mailtje gestuurd, want ik heb mijn droombaan 🙂

 • Reply
  Fleur
  21/05/2016 at 19:34

  Oh wat een leuke en toffe rubriek!
  Ondanks dat Ik er nog niet helemaal uit ben denk ik dat ik je toch even een mailtje ga sturen, wie weet krijg ik dan ineens een heel helder idee;p! Mijn mailtje komt eraan!

 • Reply
  Tessa | 52druppels.nl
  21/05/2016 at 07:37

  ik heb het enorm naar mn zin bij mn huidige werkgever en in mijn functie. maar me ook voorgenomen om niet te veel over werk te bloggen, dus ik sla even over. wel nieuwsgierig naar de interviews!

 • Reply
  Resaarcle
  20/05/2016 at 20:36

  Leuk idee! Ik denk wel dat ik een droomjob heb, dus ik ga je mailen!

 • Reply
  Vivian
  20/05/2016 at 16:14

  Superleuk zeg! Ik ga je mailen =D

 • Reply
  Morgaine
  20/05/2016 at 12:07

  Ooit was mijn droombaan stewardess worden, een baan die er nu niet meer inzit voor mij, ben ik te oud voor. Ik koos voor het huisje, boompje en beestje, thuis kinderen opvoeden en ergens als zij oud genoeg waren iets te gaan doen, en dit is nu zo leuk, ben je 44 jaar oud en je hebt geen idee wat je wilt doen, wat is een droombaan, kan simpel zijn, maar in mijn geval speelt ook de gezondheid mee, de fysieke, wat mijn droombanen zijn in het nu, worden stuk voor stuk teniet gedaan omdat er een zwaar fysiek proces aan vooraf gaat, iet was je niet zou zeggen wie ermee te maken heeft en het ziet.

  maar goed, ik weet het dus niet, en daarnaast, de andere eventuele droombanen worden teniet gedaan omdat ik geen rijbewijs heb, kortom je zou kunnen zeggen dat het allemaal met reizen te maken heeft, dat is een ding wat zeker heeft, dichtbij en verder? Hmmmmmm ik blijf zoeken.

  X

  • Reply
   SAS
   20/05/2016 at 21:20

   Toch ben ik erg benieuwd naar je droombaan! Je hoeft hem niet te hebben of in de toekomst te krijgen… Je kan er wel over vertellen ook al heb je geen rijbewijs. Lijkt me juist leuk om hier over te lezen.

 • Reply
  zwartraafje
  20/05/2016 at 10:32

  Hey Sas! Dat klinkt echt heel leuk. Alleen ben ik niet in staat om uit werken te gaan door mijn averechtse lichaam. Een droomjob heb ik dus wel maar het zal wel altijd een droom blijven.

  • Reply
   SAS
   20/05/2016 at 21:19

   Je mag uiteraard ook een emailtje sturen en vertellen over je droombaan, ook al blijft het een droom door een averechts lichaam.

 • Reply
  Maaike
  20/05/2016 at 02:58

  Ga deze serie met interesse volgen! Ik zit momenteel in een superdip qua werk en kom er niet goed uit wat ik wél wil. Heb dus ook niet zo´n idee bij mijn droombaan. Momenteel heb ik nogal lage standaarden en zou ik al blij zijn met redelijke werkuren, een beetje ok salaris en niet al te chagrijnige collega´s. Ben benieuwd wat voor droombanen er voorbij komen!

 • Reply
  Jennifer
  19/05/2016 at 23:12

  Leuke rubriek! Ik ga je een mailtje sturen, maar ik ben ook vooral heel benieuwd naar de droombanen van de andere mensen. Vind dit soort artikelen heel leuk om te lezen, geeft me weer inspiratie voor mijn eigen leven

 • Reply
  Anne-Sterre
  19/05/2016 at 21:45

  Altijd erg inspirerend om te lezen hoe men zijn/haar droombaan ziet/ervaart/heeft bereikt. Ik ben erg benieuwd wat voor verhalen ik hier binnenkort over kan gaan lezen. Ik kijk er naar uit.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  19/05/2016 at 19:43

  Super leuk idee! Ik heb het heel erg naar mijn zin op mijn werk, maar of het nou mijn droombaan is… dat niet echt. Jammer. Anders had ik graag meegedaan.

 • Reply
  jackie
  19/05/2016 at 17:09

  wat ontzettend leuk…
  Ik vind het altijd leuk om te zien hoe andere hun werk ervaren…
  Ik heb echt mijn droombaan

 • Reply
  Anneleen
  19/05/2016 at 14:57

  Een heel leuk idee, Sas! Ik doe mee! 🙂 Ik stuur je meteen een mailtje!

 • Reply
  Sabine
  19/05/2016 at 14:36

  Tof zeg! ben echt benieuwd naar de verhalen! Zelf zit ik vooral in de knoop met wat ik wil, dus ik ga vooral lezen en inspiratie opdoen!

 • Reply
  jeapiebel
  19/05/2016 at 14:22

  Wat een leuk en interessant dit. Ik heb zelf nooit een droombaan gehad. Ik heb een baan waar ik veel kan leren en blijf leren. Klinkt saai. 😉

 • Reply
  Rani
  19/05/2016 at 14:19

  Oh wat leuk om te doen! Ik ga je ook een mailtje sturen!
  Xoxo

 • Reply
  Joyce rdt
  19/05/2016 at 14:14

  Wat een onwijs leuk idee zeg!! Liefs.x

 • Reply
  Simone
  19/05/2016 at 10:29

  Super leuk! Ik denk dat ik mijn droombaan wel heb gevonden. Maar ik laat eerst even anderen aan het woord. Misschien dat ik op een later tijdstip meedoe 🙂

 • Reply
  Amy
  19/05/2016 at 10:19

  Ja, ik doe heel graag mee! Leuk! Ik houd me bezig met online marketing en communicatie en dat is absoluut iets wat ik met veel passie doe. Dus ik ben benieuwd naar je vragenlijst 🙂 Zal proberen zsm een mailtje te sturen (door mijn werkweek schiet zoiets er soms bij in, maar wil wel meedoen!)

  • Reply
   SAS
   20/05/2016 at 21:15

   Ik zie het emailtje wel verschijnen lieve Amy!

 • Reply
  Sonja
  19/05/2016 at 09:52

  Oh wat een tof idee! Ik vind het sowieso heeerlijk om weg te dromen bij mijn toekomst, haha, dus ik denk dat dit wel voor mij is weggelegd… Ik ga je mailen!

 • Reply
  Melle
  19/05/2016 at 09:23

  Oooo leuk! Ik denk dat ik je wel een mailtje ga sturen. Al is het alleen al om misschien door de vragen erachter te komen wat die droombaan dan precies is. Niet dat ik te klagen heb hoor, ik vind mijn baan het einde! Maar wie weet, geeft het nog interessante inzichten 🙂

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  19/05/2016 at 09:19

  Ik wil wel! Ik stuur je een mailtje.
  Ik geef les in een middenschool. 🙂

 • Reply
  Laura
  19/05/2016 at 08:51

  Leuk! Ik heb dan wel niet echt een officieel baan ofzo, maar ik zal even een mailtje sturen! Kan je zelf beslissen of je dat er tussen wil hebben of niet. Ben iedergval benieuwd naar de blogjes!

 • Reply
  Sheila
  19/05/2016 at 08:46

  Wat een leuk idee! Zelf heb ik geen droombaan in gedachten. Ik ben daar niet zo mee bezig, omdat ik met bezig ben hoe ik mijn leven wil indelen. Die baan komt daarnaast. Als ik mijn ding in het leven kan doen en een van vindt die mij daar vrijheid in geeft, ben ik geslaagd. Dus dat is niet echt interessant voor je interview. Maar ben benieuwd naar je nieuwe reeks.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png