Life as Sas #9

Hoi! Hier weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtube filmpjes.. Alles komt voorbij! Wij gingen vorig weekend naar de dierentuin, ik las weer wat regelmatiger, kocht een nieuwe sportbroek en mijn vriendinnetje beviel van haar eerste zoontje. Kijken jullie mee?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wij gingen afgelopen weekend naar de dierentuin! Echt ontzettend genoten met M. en mijn vriendinnen en erg mooie dieren gezien. Ook een hoop mooie foto’s gemaakt. Bekijk hier het gehele fotoverslag.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Jeuj voor de rust hebben om te lezen! Ik ben op 1 kwart van het boek Dood Normaal, tot nu een goed boek en ben erg benieuwd waar het verhaal heen gaat. Dat wordt weer genieten van een serie moordenaar die vanuit zijn standpunt alles verteld.. Want hij heeft een geheime kelder onder zijn huis heeft gebouwd…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik kocht bij de Lidl een nieuwe sportbroek. Toen ik hem zag in het krantje wist ik dat ik hem wilde hebben voor het skaten. Ik gebruik nu vaak 1 broek, aangezien deze de perfecte lengte en een tof printje heeft. Deze kan ik dus toevoegen aan mijn collectie en lekker mee afwisselen. Het heeft een erg fijne stof en bij mijn knieën zit nog eens patches met gaten voor de luchttoevoer. Ik ben erg benieuwd hoe het gaat zijn om ermee te skaten. Hij kostte maar €6,99, echt geen geld voor deze fijne broek!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Eindelijk was de dag daar. Ik kreeg een appje van mijn vriendin dat ze éindelijk was bevallen. Ver over haar uitgerekende datum maar met moeder en zoon gaat alles goed! Ik wil jullie bij deze nogmaals van harte feliciteren met jullie zoon Milan. Veel geluk, liefde en gezondheid gewenst! (en, we komen snel langs om de kleine te bewonderen)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Al tijden had ik een idee voor een nieuwe rubriek op mijn blog. Eerst peilde ik via social media of er wel animo voor was en toen was het daadwerkelijk daar. Ik heb al heel wat mooie aanmeldingen mogen ontvangen en ben druk bezig met de vragenlijsten bijwerken en versturen. Bekijk hier het artikel voor informatie of om je op te geven.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik genoot wederom van de natuur, vooral aangezien het begin van de week niet zo lekker liep. Ik had super veel hoofdpijn door een erg lange werkdag mét daar achteraan een cursus. Helemaal geen probleem maar moest de rest van de week gewoon vroeg eruit waardoor mijn ritme verstoord was. De Maandag viel af en ik was echt alle dagen kwijt. Ik maakte dus ook een vreugde dansje toen het eindelijk Vrijdag was.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik kon deze bloemen niet laten staan en ze staan dus ook mooi te pronken in de woonkamer. Hoewel ik geen bloemen/planten meisje ben kan ik de kleur en gezelligheid in huis erdoor zeker wel waarderen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Genieten!<3 As usual : met een poes, series, thee en lekker lezen. Dit weekend stond in het teken van even bij komen van deze week, opruimen, EPIC voorbereiden, pakketje voor babybezoek klaar maken en lekkere lange douches nemen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Gisteren ging ik mee naar een wedstrijd van M. Zijn kampioenswedstrijd. Ik heb zelf erg weinig met voetbal maar het was zeker een gezellige, mooie middag. Ze zijn kampioen geworden door de winnen met 8-3.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ook wilde ik nog delen dat ik de super toffe winactie van Kim heb gewonnen! Het ging om een gebreide poef die ik mag uitzoeken. Super tof, vooral voor ons toekomstige nieuwe huis.

DEZE FILMPJES WILDE IK OOK NOG GRAAG MET JULLIE DELEN:

2 toffe audities die ik tegenkwam tijdens de vele uurtjes YouTube afstruinen en beluisteren.

Ik zag dit filmpje op tv en heb hem even opgezocht.. Super zielig, hij is helemaal de weg kwijt!

De laatste tijd vaak op repeat in de auto. Wat een heerlijk nummer!

Het was een tijdje terug 20 jaar(!) geleden dat het eerste album van de BackstreetBoys uitkwam. Wauw, ik ben oud en nog steeds fan. Dit pareltje kwam ik tegen wat een stemmen zeg! Mijn favoriete nummer van de Bsb, dus genieten.

About the Author

28 Comments

Wendy

Ach gossie, die eekhoorn. Ergens vind ik het ook heel stom dat die mensen er maar bij staan te lachen. Ik zou hem denk ik proberen te vangen en de dierenambulance bellen. Het beestje krijgt nog een hartaanval zo. Bij ons thuis staat ongeveer zo’n zelfde bosje bloemen de show te stelen. Alleen dan in allerlei felle kleurtjes.

Reply
Janneke

Staat je leuk die sportbroek! Ik ben ook altijd jaloers als ik zie hoeveel boeken jij leest. Wat goed van het team van M. dat ze kampioen zijn geworden met 8-3. En lief van je dat je bent mee gegaan, haha. Mijn vriend had gisteren z’n kampioenswedstrijd. Helaas hebben ze verloren.. Ik kon ook niet mee, want anders hadden ze vast wel gewonnen haha (grapje hoor!). Fijne week!

Reply
Inge

ik ben echt jaloers op het aantal boeken dat jij leest! Och ja, moest ik willen dat zou dat ook wel lukken, nu is het voorbehouden voor de treinreisjes naar en van het werk 🙂
En bloemen, altijd leuk! Ben super blij dat het lente is, er is altijd wel iets in de tuin dat een bloempje weet de creëren…

Reply
SAS

Er komt vast een zeker een recensie van online op mijn blog 🙂 Eerst nog maar eens lekker verder lezen.

Reply
sammie

Prachtige bos bloemen, ik heb gisteren weer een nieuw boeketje in huis gehaald, heerlijk van die vrolijke kleuren in huis 🙂

Reply
Maaike

Zo te zien heb je een lekker relaxed weekend gehad na die drukke week. Lekker is dat he, om gewoon weer eens de rust te vinden om op je gemak te lezen (en je te kunnen concentreren op het verhaal). Speciaal is dat als een van je beste vriendinnen een baby krijgt, is het ineens niet meer zo ´raar` dat mensen baby`s krijgen 🙂

Reply
Cindy

Toffe sportbroek! Ik heb het sporten ook weer op gepakt, maar mijn kast zit nog bomvol sportbroeken. Al vind ik deze van Lidl wel heel leuk. Gerbera’s zijn heel vrolijk in huis, ik heb ze ook.

Reply
Tamarah

Deze week leek voor mij ook niet vooruit te branden en verlangde ook naar het weekend. Heerlijk! Mooie natuurfoto en die gerbera’s vind ik ook erg mooi!

Reply
Evelyne

Bloemen in huis, daar hou ‘k van. Ik mail je asap voor dat intervieuw, ik kijk er naar uit om je vragen te beantwoorden 🙂

Reply
Michelle

Wat een leuk overzichtje weer. Gerbera’s vind ik altijd erg mooie bloemen ( zeker die met twee kleuren) maar helaas staan ze bij mij nooit zo lang. Hele mooie natuurlijk hebben jullie dichtbij volgens mij hé, lekker hoor!

Reply
Nesrin

Ouch.. 20 jaar geleden alweer…
Gefeliciteerd met de nieuwe baby van jouw vriendin!

Gave sportbroek heb je en prachtige bloemen.

Reply
Janneke | Crafty Time

Gefeliciteerd met je vriendin haar kindje! Je hebt prachtige foto’s gemaakt! Het boeketje bloemen is ook prachtig! xx

Reply
jeapiebel

Wat een leuk sportbroek heb je gekocht en voor die prijs. Altijd leuk nieuws van een geboorte. De foto’s van de natuur en het meertje vind ik erg prachtig. Wel jammer van de gigantische hoofdpijn van een lange werkdag en dan ook nog een cursus. Soms hebben wij gewoon meer rust nodig.

Reply
Wanda

Heerlijk leesvoer dit soort overzichten! Dat boek lijkt me ook weer erg leuk, recensie tzt?
En bloemen… ik heb ze meestal wel in huis staan, vooral vanwege de mooie kleuren en dat ik het echt bij de lente vind horen maar het nadeel is dat onze kat er steeds boven zit en ik ze dus ’s nachts steeds moet verplaatsen…

Reply
annouska

Bij het zien van die foto van een baby dacht ik eerst even dat jij wat te vertellen had 😛 . Gefeliciteerd met je vriendin!

Die sportbroek is echt tof, jammer dat die actie precies tijdens mijn vakantie liep, anders had ik er ook eentje gehaald.

Reply
SAS

Haha nee hoor. Het eerst volgende nieuws wordt hopelijk dat we ons appartementje hebben verkocht 😉

Reply
Bettie

Ik zag ook afgelopen week hele leuke sportkleding in het foldertje van de lidl staan. Ik ben pas sindskort weer begonnen met sporten, dus ik wil het eerst een tijd volhouden voordat ik nieuwe sportkleding koop.

Reply
Marije

Mooie momenten! Ik kan ook zo genieten van fel gekleurde bloemen ondanks dat ik geen bloemen en planten meisje ben en nog geen cactus in leven kan houden

Reply
Amy

Wat een lekker weekje Sas! En I know wat je bedoelt met dat ritme.. Ik werkte maandag niet en dinsdag van 08.15tot 21.15 en daarna was heel mijn ritme ook compleet weg!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *