38 reacties op “Dagje uit: op naar de dierentuin

    1. Ja mijn favorieten konden natuurlijk niet ontbreken. Wel weinig foto’s van gemaakt want ze lagen beide heerlijk aan de overkant te tukken 🙂

  1. Super leuke foto’s. Ik kan ook altijd zo genieten van de dierentuin en als het niet al te druk is, dan is het heerlijk om lekker foto’s te maken. Moet ik ook snel maar weer eens gaan doen.

  2. Zie ik nou goed dat dit Blijdorp is? Wist niet dat je daar in de buurt woonde! Ik vind die vlinderfoto’s waanzinnig mooi, ik kan nooit dicht genoeg bij ze komen en dan blijven ze ook niet lang genoeg stil zitten haha!

    1. Klopt het is Blijdorp. Is best een eindje rijden hoor, woon er niet in de buurt haha. En ze bleven inderdaad mooi zitten alle vlinders, zo tof.

  3. Kei leuk! Na het zien van deze foto’s krijg ik echt weer zin om ook snel eens naar een Dierentuin te gaan 🙂 Vind dat altijd zo leuk.

  4. Ik ga ook graag naar dierentuinen. Ik heb zeker een paar favorieten in Nederland, maar ben ook altijd wel benieuwd naar dierentuinen die ik nog niet eerder heb bezocht. Welke dierentuin is dit?

  5. Wat een leuke foto’s! Ik ben paar weken terug in de Beekse Bergen geweest. Was voor mij ook ontzettend lang geleden. Maar ik vond het zó leuk!

  6. Die foto van die vlinder met open vleugels is heel mooi! Dat mini olifantje is ook super schattig, hihi. Ben zelf niet heel erg fan van dierentuinen, maar vind jouw foto’s wel heel leuk om te zien! 🙂

  7. Gaaf he, die imposante beesten allemaal. Mits ze de ruimte hebben, vind ik de dierentuin ook altijd fantastisch 🙂

  8. Ik vind het altijd zo leuk om naar een dierentuin te gaan! De dieren zijn zo mooi. En je hebt mooie foto’s gemaakt!

  9. Prachtig foto’s laat je hier zien. Ik laat mij meeslepen met de schoonheid van de vlinder. Ik was zelf gisteren naar een kinderboerderij geweest.. is klein, maar ook fijn. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *