10 Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Hoi, daar ben ik weer! Zoals jullie vast wel hebben gemerkt zijn er de afgelopen weken wat minder blogjes online gekomen. Geen zin? Dat wel. Inspiratie? Ook heel erg veel. Andere prioriteiten? Ja. Ik had even wat fijne momentjes voor mezelf, offline.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dates met vriendinnetjes
Ik had heel wat fijne dates met vriendinnetjes. Zo ging ik o.a. gezellig een bakkie door bij Juul en hebben we heerlijk gehopt en geluncht. En vandaag staat een fijne dag in een dierentuin op de planning met al mijn lieve vriendinnetjes! Super leuk en hoop dat het weer een beetje droog blijft.

Nature is beautiful
Hij staat er bijna elke keer weer bij, maar zeker niet zonder reden. Wat super fijn om alle bloemen, bomen en stuiken weer vol te zien bloeien. Alle vrolijke kleurtjes en fluitende vogels om je heen. Om nog maar niet te spreken over de fijne meerkoeten & zwanen met kleintjes die ik tijdens mijn tussenuren op werk tegen kom. Daarnaast een gehele ganzen en eenden familie in de vijver achter mijn huis. Met als klap op de vuurpijl een ooievaar voeren onder ons raam.

IJsjes weer
Het was ijsjes weer! Ik kon het niet weerstaan een ijsje te kopen in mijn tussenuren. Heel slim, had ik namelijk van vorig jaar nog een tegoed kaart waardoor het ijsje dus niets kostte. Heerlijk genoten van deze witte chocolade! Heel binnenkort ook een update online over hoe ik met voeding omga, aangezien dit echt de goede kant op gaat.

Prijsverlaging van onze woning
Niet een écht happy momentje natuurlijk, want je woning in prijs verlagen is nooit fijn. Echter staat hij er wel bij aangezien we hierdoor hopen dat die ene koper wat sneller gaat komen. We zijn erg benieuwd naar de aankomende maand en of deze verlaging nou daadwerkelijk de koper gaat aantrekken. We wachten weer af.

Reading flow
Eindelijk heb ik hem te pakken hoor, die reading flow. De week komt de recensie van Het Joshua Profiel online, aangezien ik deze week het boek uitlas. Nu ben ik bezig met Doodnormaal van Graeme Cameron. Toen ik de achterkant las was ik gelijk getriggerd. Waar het verhaal over gaat?

“Het komt niet vaak voor dat iemand precies het moment kan aangeven waarop zijn leven naar de klote ging. Maar ik ben één van de gelukkigen, het was op 5 april om 19:23:17. De oorzaak: twee ogen.”

Hij woont bij jou in de buurt, in een keurig huis met een nette tuin. Hij doet zijn boodschappen bij dezelfde supermarkt als jij, en als hij per ongeluk tegen je aanbotst, verontschuldigt hij zich beleefd. Hij zegt altijd vriendelijk gedag. Doodnormaal dus. Wat je niet weet, is dat hij een geheime kelder onder zijn huis heeft gebouwd. Dat de boodschappen die in zijn kar liggen niet voor hem zijn, maar voor de vrouw die hij daar gevangen houdt. En dat zij niet de eerste is die een gruwelijk lot wacht. Zo gaat het al jaren, en hij vindt het doodnormaal. Tot hij die ene vrouw ontmoet die alles verandert…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ambachtelijke crackers met pompoenpit en lijnzaad
Verslaafd ben ik aan deze lekkere en vooral gezonde crackers. Ik heb de loop der jaren veel crackers geprobeerd maar deze waren toch echt favoriet. Maar ze verdwenen al snel uit de schappen, totdat ze eindelijk weer bij de Action verkrijgbaar waren! Ik heb gelijk een hele voorraad ingeslagen en geniet dagelijks van dit fijne tussendoortje.

#echtepostiscool
Northflix en Monsieurmango (klik op de namen voor meer info over dit project – meedoen kan helaas niet meer) starten met de 2de editie van Echte Post Is Cool! Bij de eerste wilde ik mee doen maar door omstandigheden kon dat niet. Ik twijfelde dus geen moment toen 2.0 online kwam. Inmiddels heb ik mijn lootje al gekregen en ben er echt super blij mee! Ik ben gelijk heel wat dingen gaan inslaan (zit nu al over het budget, oops) en ben eigenlijk al bijna klaar. Nu nog super leuk inpakken. Ook ben ik erg benieuwd wie mij heeft getrokken.

Aanpassingen op mijn blog
Er zijn weer kleine veranderingen gaande op mijn blog. Zo heb ik wat lettertypes en kleine dingen achter de schermen aangepast. Ook, doordat er een update was voor mijn theme heb ik een CHILD theme gemaakt. Volgende stap: het opschonen van oude artikelen. Maar, eerst even een uitgelichte afbeelding overal krijgen. Ben nu denk ik ongeveer op de helft mee. Zo blijf je lekker bezig en inspiratie heb ik ook zeker nog genoeg voor artikelen. Jullie horen dus weer snel van mij 😉

Ritme en balans vinden
Eindelijk weer wat rust en regelmaat gevonden. Balans, is iets wat ik hard nodig had. Hoewel het erg druk is op werk en ik erg lange werkdagen heb, probeer ik mezelf te ontzien en te luisteren naar mijn lichaam. Het ritme is er na de vakantie wel weer aardig in gekomen waardoor het allemaal wat fijner voelt.

Sunlight
Ik keek na járen weer even het Songfestival. Welgeteld alleen het nummer van Nicky van Westlife. Super tof nummer en het uitzicht is ook niet bepaald verkeerd 😉 Jammer, maar helaas is Ierland niet door. Terwijl ik het toch echt ook een tof nummer vond. Deze onderstaande acoustic versie had hij naar mijn mening beter kunnen doen.

About the Author

29 Comments

Michelle

Soms is het zo fijn om even een dagje offline te zijn, of iedere dag een paar uurtjes.. Fijne genietmomentjes weer!

Reply
Cindy

Ritme en balans, ik ben er nu ook wel heel erg aan toe hoor. Ik probeer het zeker te vinden, ook door echt even me-time te gaan nemen door te gaan sporten en naar yoga te gaan. Fijn lijstje. Hopelijk wordt jullie huis snel verkocht.

Reply
zwartraafje

Oh, ik doe nu via Joany van NerdyMommy mee aan de BoekloverSnailMail. Gisterenavond heb ik al vanalles in elkaar geknutseld. Eerst wist ik niet meteen wat ik kon versturen en enkele minuten later had ik plots teveel inspiratie. Al die ideetjes gaan alleszins niet in één envelop passen. Net als jij krijg ik heel graag traditionele post. Zo’n envelop is echt een leuke verrassing en kan mijn dag helemaal opfleuren. Ik vind het dus erg leuk om hier aan mee te doen.

Reply
Janneke

Online is leuk, maar offline nog veel leuker! Zo leuk dat je alles al voor je lootje hebt. Ik ga van er van de week mee aan de slag. Ben ook heel benieuwd wie mij heeft.

Reply
Sabine

Wat een fijne momentjes zeg! Echt goed dat je zo lekker hebt genoten offline 🙂 Ik wil ook een child-theme maken, maar kom er maar niet uit hoe ik dat doe. Ik moet er echt even voor gaan zitten. Want bij elke update kan ik de helft weer gaan zitten veranderen…

Reply
Annouska

Heerlijk een paar offline momentjes, soms is dat zoveel meer genieten dan online zijn 😉 .

Ik hoop dat de prijsverlaging jullie snel gaat helpen.

Reply
Mariska

Ja echte post is cool had ik de vorige keer ook net gemist, maar kon me gelukkig nu wel op tijd aanmelden 🙂 direct gedaan, want het lijkt me super leuk om iemand blij te maken! En creatief te zijn 🙂

Reply
Evelyne

Leuk hoe steeds weer je blog aangepast word. Ik probeer ook m’n best te doen op mijn eigen blog, maar ’t lukt mij niet zo goed. ‘k Schreef er immers een blogje over 🙂

Reply
Fleur

Wat een fijn en vrolijk lijstje! En wat fijn da je het ritme en balans weer een beetje hebt terug gevonden, dat scheelt zo veel! Hopelijk blijft het 🙂 . Fijne zondag verder!

Reply
Sarah

Om blij van te worden, dit 🙂 Dat het ijsjesweer was de afgelopen tijd… daar was ik ook super gelukkig mee 🙂

Reply
Els

Ik hoop zo voor je dat de prijsverlaging effect heeft! Ik zal duimen! Ik keek ook na het songfestival voor Nicky! Jammer dat hij niet door was! De acoustic versie kende ik nog niet, prachtig! Nicky is ook prachtig 😉 .

Reply
Ilse van Kreanimo

Wat een mooi overzichtje van je week weer.
Jammer van het huis wel.
Ik hoop dat er snel een koper komt.

Even digital detox is fijn – en nodig!

Reply
jeapiebel

Je doet het goed, dat je gewoon lekker tijd voor jezelf neemt om te genieten met alles wat je gelukkig maakt. Het was ook heerlijk weer om te genieten, hopelijk volgende week zal het weer terugkeren. Prijs verlagen voor je woning is nooit leuk, maar soms is het noodzakelijk. 🙂

Reply
Madam Elisa

Wat een fijn blogje, en soms heb je gewoon even lekker ofline momentjes nodig.

Reply
Joyce rdt

Fijne momentjes offline zijn ook meer dan heerlijk!
Ik kan me voorstellen dat de prijs verlagen van je woning geen tof moment is, maar hopen dat dit inderdaad een potentiële koper aantrekt, ik blijf duimen! Liefs.x

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *