Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

10 Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Hoi, daar ben ik weer! Zoals jullie vast wel hebben gemerkt zijn er de afgelopen weken wat minder blogjes online gekomen. Geen zin? Dat wel. Inspiratie? Ook heel erg veel. Andere prioriteiten? Ja. Ik had even wat fijne momentjes voor mezelf, offline.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dates met vriendinnetjes
Ik had heel wat fijne dates met vriendinnetjes. Zo ging ik o.a. gezellig een bakkie door bij Juul en hebben we heerlijk gehopt en geluncht. En vandaag staat een fijne dag in een dierentuin op de planning met al mijn lieve vriendinnetjes! Super leuk en hoop dat het weer een beetje droog blijft.

Nature is beautiful
Hij staat er bijna elke keer weer bij, maar zeker niet zonder reden. Wat super fijn om alle bloemen, bomen en stuiken weer vol te zien bloeien. Alle vrolijke kleurtjes en fluitende vogels om je heen. Om nog maar niet te spreken over de fijne meerkoeten & zwanen met kleintjes die ik tijdens mijn tussenuren op werk tegen kom. Daarnaast een gehele ganzen en eenden familie in de vijver achter mijn huis. Met als klap op de vuurpijl een ooievaar voeren onder ons raam.

IJsjes weer
Het was ijsjes weer! Ik kon het niet weerstaan een ijsje te kopen in mijn tussenuren. Heel slim, had ik namelijk van vorig jaar nog een tegoed kaart waardoor het ijsje dus niets kostte. Heerlijk genoten van deze witte chocolade! Heel binnenkort ook een update online over hoe ik met voeding omga, aangezien dit echt de goede kant op gaat.

Prijsverlaging van onze woning
Niet een écht happy momentje natuurlijk, want je woning in prijs verlagen is nooit fijn. Echter staat hij er wel bij aangezien we hierdoor hopen dat die ene koper wat sneller gaat komen. We zijn erg benieuwd naar de aankomende maand en of deze verlaging nou daadwerkelijk de koper gaat aantrekken. We wachten weer af.

Reading flow
Eindelijk heb ik hem te pakken hoor, die reading flow. De week komt de recensie van Het Joshua Profiel online, aangezien ik deze week het boek uitlas. Nu ben ik bezig met Doodnormaal van Graeme Cameron. Toen ik de achterkant las was ik gelijk getriggerd. Waar het verhaal over gaat?

“Het komt niet vaak voor dat iemand precies het moment kan aangeven waarop zijn leven naar de klote ging. Maar ik ben één van de gelukkigen, het was op 5 april om 19:23:17. De oorzaak: twee ogen.”

Hij woont bij jou in de buurt, in een keurig huis met een nette tuin. Hij doet zijn boodschappen bij dezelfde supermarkt als jij, en als hij per ongeluk tegen je aanbotst, verontschuldigt hij zich beleefd. Hij zegt altijd vriendelijk gedag. Doodnormaal dus. Wat je niet weet, is dat hij een geheime kelder onder zijn huis heeft gebouwd. Dat de boodschappen die in zijn kar liggen niet voor hem zijn, maar voor de vrouw die hij daar gevangen houdt. En dat zij niet de eerste is die een gruwelijk lot wacht. Zo gaat het al jaren, en hij vindt het doodnormaal. Tot hij die ene vrouw ontmoet die alles verandert…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ambachtelijke crackers met pompoenpit en lijnzaad
Verslaafd ben ik aan deze lekkere en vooral gezonde crackers. Ik heb de loop der jaren veel crackers geprobeerd maar deze waren toch echt favoriet. Maar ze verdwenen al snel uit de schappen, totdat ze eindelijk weer bij de Action verkrijgbaar waren! Ik heb gelijk een hele voorraad ingeslagen en geniet dagelijks van dit fijne tussendoortje.

#echtepostiscool
Northflix en Monsieurmango (klik op de namen voor meer info over dit project – meedoen kan helaas niet meer) starten met de 2de editie van Echte Post Is Cool! Bij de eerste wilde ik mee doen maar door omstandigheden kon dat niet. Ik twijfelde dus geen moment toen 2.0 online kwam. Inmiddels heb ik mijn lootje al gekregen en ben er echt super blij mee! Ik ben gelijk heel wat dingen gaan inslaan (zit nu al over het budget, oops) en ben eigenlijk al bijna klaar. Nu nog super leuk inpakken. Ook ben ik erg benieuwd wie mij heeft getrokken.

Aanpassingen op mijn blog
Er zijn weer kleine veranderingen gaande op mijn blog. Zo heb ik wat lettertypes en kleine dingen achter de schermen aangepast. Ook, doordat er een update was voor mijn theme heb ik een CHILD theme gemaakt. Volgende stap: het opschonen van oude artikelen. Maar, eerst even een uitgelichte afbeelding overal krijgen. Ben nu denk ik ongeveer op de helft mee. Zo blijf je lekker bezig en inspiratie heb ik ook zeker nog genoeg voor artikelen. Jullie horen dus weer snel van mij 😉

Ritme en balans vinden
Eindelijk weer wat rust en regelmaat gevonden. Balans, is iets wat ik hard nodig had. Hoewel het erg druk is op werk en ik erg lange werkdagen heb, probeer ik mezelf te ontzien en te luisteren naar mijn lichaam. Het ritme is er na de vakantie wel weer aardig in gekomen waardoor het allemaal wat fijner voelt.

Sunlight
Ik keek na járen weer even het Songfestival. Welgeteld alleen het nummer van Nicky van Westlife. Super tof nummer en het uitzicht is ook niet bepaald verkeerd 😉 Jammer, maar helaas is Ierland niet door. Terwijl ik het toch echt ook een tof nummer vond. Deze onderstaande acoustic versie had hij naar mijn mening beter kunnen doen.

0

29 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *