Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Blog

Nieuw wachtwoord #5

Photobucket

De laatste aanpassing van mijn algemene wachtwoord is alweer een hele tijd geleden. (Maart 2014 notabene!!!) Tijd voor een update!

Wil je mijn algemene wachtwoord ontvangen? Stuur dan een emailtje naar iliveformydreams@live.nl en wie weet ontvang je hem dan in je postvak. Je mag ook een reactie hieronder achterlaten MET geldig emailadres zodat ik hem kan opsturen. (Ik zou het fijn vinden als je bij het emailtje/je reactie ook even een link zet naar je eigen blog, ik wil graag weten met wie ik hem deel)

Uiteraard verzoek ik je dit wachtwoord voor jezelf te houden.
Tot lees!

1

14 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *