Photobucket

De laatste aanpassing van mijn algemene wachtwoord is alweer een hele tijd geleden. (Maart 2014 notabene!!!) Tijd voor een update!

Wil je mijn algemene wachtwoord ontvangen? Stuur dan een emailtje naar iliveformydreams@live.nl en wie weet ontvang je hem dan in je postvak. Je mag ook een reactie hieronder achterlaten MET geldig emailadres zodat ik hem kan opsturen. (Ik zou het fijn vinden als je bij het emailtje/je reactie ook even een link zet naar je eigen blog, ik wil graag weten met wie ik hem deel)

Uiteraard verzoek ik je dit wachtwoord voor jezelf te houden.
Tot lees!

1
14 reacties

14 thoughts on “Nieuw wachtwoord #5

 1. annouska schreef:

  Hmm ik ben nu pas terug van vakantie en zie je blogje dus nu ook pas. Ik wil graag je nieuwe wachtwoord hebben 🙂

 2. Michelle schreef:

  Natuurlijk ontvang ik graag weer je nieuwe wachtwoord 😉

 3. Wendy schreef:

  Ik zal eerlijk bekeken dat ik je artikelen achter een wachtwoord al heel lang niet kon lezen. Ooit je mailtje een keer verwijderd met het opschonen van mijn mailbox en nooit meer opnieuw aan je gevraagd. Oeps! Nieuwe ronde, nieuwe kansen zullen we maar zeggen? Mits je hem met me wilt delen natuurlijk. 😉

 4. Bente schreef:

  Kom maar op met dat nieuwe wachtwoord (als het weer mag dan 😉 )

 5. Puck schreef:

  Ik had het oude nog niet… Maar ik schrijf me graag in voor het nieuwe wachtwoord. (ik neem aan dat een reactie hier ook in je inbox terecht komt)

 6. Angelique schreef:

  Ik ontvang graag je nieuwe wachtwoord!

 7. Jenn schreef:

  Ik wil hem graag weer ontvangen!

 8. Ik zou heel graag je wachtwoord ontvangen! 🙂

 9. Janneke schreef:

  You’ve got mail! 🙂

 10. Kim schreef:

  Ik zou ‘m graag willen ontvangen. 🙂
  X

 11. Diana schreef:

  Ik zal je mailen eerdaags. Wil je wel blijven volgen 🙂

 12. Bianca Schrijft schreef:

  Ik wil je graag blijven volgen. ?

 13. Morgaine schreef:

  Ik heb je al een mailtje gestuurd ook 😉

  X

 14. Linda schreef:

  Ik zou ‘m graag weer ontvangen! 🙂
  Je mag mailen naar het mailadres dat hieronder is ingevuld of naar lindabestebreur@gmail.com.
  Van ‘The Miracle of Life’, maar dat wist je volgens mij al 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *