Nieuw wachtwoord #5

De laatste aanpassing van mijn algemene wachtwoord is alweer een hele tijd geleden. (Maart 2014 notabene!!!) Tijd voor een update!

Wil je mijn algemene wachtwoord ontvangen? Stuur dan een emailtje naar iliveformydreams@live.nl en wie weet ontvang je hem dan in je postvak. Je mag ook een reactie hieronder achterlaten MET geldig emailadres zodat ik hem kan opsturen. (Ik zou het fijn vinden als je bij het emailtje/je reactie ook even een link zet naar je eigen blog, ik wil graag weten met wie ik hem deel)

Uiteraard verzoek ik je dit wachtwoord voor jezelf te houden.
Tot lees!

About the Author

14 Comments

annouska

Hmm ik ben nu pas terug van vakantie en zie je blogje dus nu ook pas. Ik wil graag je nieuwe wachtwoord hebben ๐Ÿ™‚

Reply
Wendy

Ik zal eerlijk bekeken dat ik je artikelen achter een wachtwoord al heel lang niet kon lezen. Ooit je mailtje een keer verwijderd met het opschonen van mijn mailbox en nooit meer opnieuw aan je gevraagd. Oeps! Nieuwe ronde, nieuwe kansen zullen we maar zeggen? Mits je hem met me wilt delen natuurlijk. ๐Ÿ˜‰

Reply
Bente

Kom maar op met dat nieuwe wachtwoord (als het weer mag dan ๐Ÿ˜‰ )

Reply
Puck

Ik had het oude nog niet… Maar ik schrijf me graag in voor het nieuwe wachtwoord. (ik neem aan dat een reactie hier ook in je inbox terecht komt)

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *