Currently

Reading • Het nieuwe boek van Fitzek waar ik al maanden op aan het wachten was! Ik ben nu op de helft en vind het, zoals gewoon van deze schrijver een heel tof boek. Wel weer heel anders dan zijn andere boeken en het is af en toe even schakelen aan personen maar ik ben erg benieuwd hoe het afloopt. Het is een bizar verhaal.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


Watching • Mijn standaard series. Criminal Minds is helaas afgelopen voorlopig *huilt* Verder ben ik CSI, CSI NY (love Danny & Lindsay), Without a Trace, Castle, Rizzoli & Isles… Teveel om op te noemen haha. Daarnaast ben ik klaar met het kijken van The Fall, dus nu bedenken welke nieuwe serie ik ga kijken op Netflix. Keuzes, keuzes..

Eating • Ambachtelijke crackers met pompoenpit en lijnzaad. Deze zijn nog steeds favoriet en waren er gelukkig weer bij de Action. Heel fijn als ontbijt of juist in de avond als snack. Gezond maar oh zo lekker.

Drinking • Heel verrassend, thee.

Crafting • Ik heb zoals je kunt zien geknutseld aan een andere layout. De vorige kwam ik overal en nergens tegen op andere blogs en ik wilde graag iets unieks. Nog druk mee aan het puzzelen maar met deze layout kan ik alle kanten op en verschillende instellen.

Loving • De natuur! Ik heb de afgelopen dagen zo genoten van de natuur. Zo voerde ik een ooievaar en maakte ik heel wat foto’s en filmpjes. Hij zat onder ons balkon. Geweldig om zo’n geluksmomentje op de ochtend te hebben♥. Ook cirkelde hij daarna boven ons huis. Ik wandelde veel, helaas niet kunnen skaten door mijn PDS. Veel genoten van de zon, op het balkon met een fijn boek.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Thinking • De afgelopen (vrije) dagen zijn voorbij gevlogen! Genoten maar oh wat is het altijd eigenlijk kort. Morgen alweer een nieuwe werkweek voor de boeg. Nog even flink genieten dus van vandaag.

Feeling/mood • Tot rust gekomen. Ik heb het de afgelopen dagen erg gemerkt aan mijn PDS, die heviger was dan anders. Ik laat alles een beetje los en komt tot rust > met dat als resultaat. Ik laat het verkopen van onze woning wat meer los en krijg wat meer ritme in mijn werkweken.

Listening to • In de auto naar & van werk luister ik de laatste tijd alle Hitzones van nu en vroeger. Zo leuk om lekker mee te bleréh en heel fanatiek achter het stuur halve danspasjes te maken. Ik heb het in ieder geval super naar mijn zin in de auto.

Waar heb jij de afgelopen dagen van genoten? (en zeg nou niet het weer)

About the Author

20 Comments

Nicky

Die crackers klinken goed, dat boek ook. Ik heb genoten van koffie op het terras en een marktbezoekje op mijn vrije dag woensdag. Was lekker relaxed!

Reply
Linda

Mooie layout! Ik heb genoten van alle leuke dingen die ik ondanks dat ik een beetje grieperig was toch heb gedaan. Die verloren stem.. neem ik dan maar voor lief 😉 .

Reply
Jenn

Ik heb ontzettend genoten van Wings For Life, Bevrijdingsdag, en toch ook echt van het weer hoor!

Reply
Wendy

Vervelend van je PDS, maar eigenlijk is het dus een goed teken. Aangezien je alles wat meer los kan laten? Dat is dan wel weer enorm fijn. Ik heb ook genoten van wat extra vrije dagen de afgelopen weken. Vorige week maar twee dagen gewerkt en die week daarvoor maar één. Even lekker rust pakken.

Reply
Angelique

Wat jammer dat je niet hebt kunnen skaten door je PDS! Gelukkig heb je wel kunnen genieten. Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd naar het boek,

Reply
Anita

Wat fijn dat je tot rust bent gekomen! Ik genoot van onze nieuwe bbq en bezoek aan de hondenpuppy’s 🙂

Reply
Dalinka

Ik heb genoten van…het weer haha. Nee grapje;-) Ik heb genoten van de gezelligheid tijdens Bevrijdingsdag. Lekker mer familie samen zijn, met mijn neefje spelen, samen een tekenfilm kijken. De kleine dingetjes. Ook vond ik het heerlijk dat ik deze week flink heb kunnen lezen. Wel dankzij het weer, want ik lees nou eenmaal meer als ik buiten in het zonnetje kan zitten.
Dat boek van Fitzek zag ik vorige week liggen in de boekhandel. De omslag trok m’n aandacht en het klonk ook spannend, dus heb hem opgeschreven om binnenkort te gaan lezen. Ben benieuwd!

Reply
Amy

Wat een fijn lijstje Sas! Je hebt me geïnspireerd voor mijn blogpost van vandaag, hoop dat dat oke is (wel met vermelding hoor)! Ik heb de afgelopen dagen wel echt genoten van het weer, kan er weinig anders van maken haha 😉

Reply
Karin

Maar dat mooie weer neemt zoveel fijns mee! Ijsjes eten, drankjes op een terras, wandelingen in de zon, de geur van zon op je huid (oh dat is misschien wel het allerlekkerste). Fijn fijn fijn!

Reply
jeapiebel

Ik heb genoten van mijn korte vakantie: sauna, massage en uiteten. Geniet van het feit dat er nog een vakantie nadert…hihi. Ik lees de laatste tijd niet veel boeken, laat staan een bizar boek. 🙂

Reply
Darina

Ik ken het boek van Fitzek ook niet maar ben er wel nieuwsgierig naar. Ik genoot ervan dat ik een korte werkweek had en lekker kon genieten van de tuin en boeken lezen.

Reply
Morgaine

Nou, wat je tussen haakjes hebt gezet, hahahahahaha

Nee, oké, jawel natuurlijk maar eigenlijk, van mijn haken, zo nog even draadjes wegwerken en dan inpakken voor dochter straks, ik hoop zo nu het af is met mouwen dat ze het heel mooi gaat vinden, en later natuurlijk foto’s, al staat er al eentje onaf op instagram 😉

X

Reply
Aukje

Nog nooit gehoord van Fitzek, maar nu wel nieuwsgierig geworden. En ik durf het niet te zeggen, maar toch echt genoten van het weer. Dat zonnetje geeft zoveel energie, heerlijk

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *