Geluksmomentjes

Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

β™₯ Vernieuwde header
Super, super blij met m’n nieuwe vrolijke header! De bloemetjes zijn erg vrolijk en elke keer als ik mijn blog open kan ik weer glimlachen. Dat is dan ook de bedoeling van m’n eigen blog. Ik ben lekker aan het knutselen achter de schermen om alles te laten werken en echt Sas te laten worden. Al aardig ben ik op weg als zeg ik het zelf. Tevens heel veel inspiratie (en tijd!) om artikelen te maken.

β™₯ De aankomende vrije dagen
Yeah, het is vanaf morgen Meivakantie. Voor mij betekend dat gewoon hele dagen werken maar ik ben ook heel wat dagen geheel vrij. Ben ik zeker even aan toe. Deze dagen heb ik niets gepland staan, behalve een verjaardag, uitje met vriendinnen en op de thee bij een andere vriendin. Bewust heb ik ervoor gekozen deze vrije dagen niet helemaal vol te plannen. Even tijd voor mezelf en even de batterij op te laden.

β™₯ Dingen los laten
Ik ben op een betere weg om dingen los te laten. Er zijn heel wat dingen gebeurd (o.a. op werk > te lezen op Instagram) die ik moet loslaten. Dit vind ik altijd erg moeilijk om te doen, vooral als iets tegen mijn principes in gaat. Alsnog is het me toch aardig gelukt om dingen met rust te laten en mijn gedachten rust te geven. Daar ben ik dan ook best een beetje trots op.

β™₯ Tandarts controle
Het was weer tijd voor de 6 maandelijkse controle bij de tandarts. Gelukkig was alles weer goed en stond ik binnen 10 minuten weer buiten. Mijn 2 verstandskiezen die er nog in zitten zien er gelukkig goed uit. Moet er niet aan denken er weer 2 te trekken, lees hier het horror-verhaal over mijn 2 getrokken verstandskiezen. Lezen op eigen risico πŸ˜‰

β™₯ Het fijne weer
Wat een super heerlijk weer hadden we de afgelopen dagen. Erg fijn, om op mijn werk lekker met de kids buiten te zijn. Tevens heerlijk op het balkonnetje gezeten en veel gewandeld buiten.

β™₯ Work-outs
Ik ben mijn work outs weer aan het oppakken. Op ons fijne balkonnetje in de zon deed ik een work-out en ik ben steeds meer aan het wandelen. Binnenkort hier een artikel over, aangezien ik ook goed bezig ben met mijn eetpatroon. Hier schreef ik een tijd geleden al een artikel over, dus tijd voor een update.

Hebben jullie nog een geluksmomentje te delen van deze Zondag?

1

40 reacties

 • zwartraafje

  Op het moment dat deze blogpost verscheen was dat ongetwijfeld het vooruitzicht van een midweek Landal. Daar waren we immers de afgelopen week en dat is meteen ook de verklaring waarom ik zo laat op je artikel reageer. πŸ™‚

 • Esra

  Hele mooie header πŸ™‚
  Fijn dat het nu lukt om dingen los te laten. Ik ben daar momenteel ook mee bezig. Heb je nog tips? πŸ˜‰

 • Marcella

  Fijn lijstje! Ik heb geen vakantie, maar vanwege de feestdagen wel af en toe vrij. Net als jij. Geniet van je dagen & rust lekker uit!

 • jackie

  shit, weer vergeten tandarts te bellen voor controle (serieus, wat je eerste reactie kan zijn na het lezen van een blog)
  ik vind je header super…
  Lekker he al die vrije dagen die er aan komen, ik heb er zin in

 • jeapiebel

  Vrije dagen niet helemaal vol te plannen, dat is super slim. Geniet van het moment dat je vrij bent. Ik heb er zelf ook echt zin in. Beetje jammer van het weer. Sporten aanpakken dat doe je goed.

 • sunny mama

  Ik vind jouw nieuwe header ook bijzonder mooi!
  Over ‘loslaten’ gesproken… Ik vind het niet zo raar dat je het daar moeilijk mee hebt. Ik heb weleens gelezen dat dat helemaal niet kan. Wat je wel kunt doen, is je aandacht ervan afleiden.

 • Annouska

  Brr de tandarts komt nooit in mijn geluksmomentjes hoor, hoe goed de controle ook is. Vreselijk iets blijft het :’).

  Wel lekker dat je deze vakantie en paar vrije dagen heb. Ik moet er nog 1 en dan ben ik ook heerlijk vrij πŸ˜€

  • SAS

   Oh de tandarts vind ik altijd prima haha. Sta binnen 10 minuten weer buiten. Is ook maar goed dat ik mijn verstandskiezen niet bij hem heb laten weghalen, anders was het waarschijnlijk een heel ander verhaal geweest πŸ˜‰

 • My cup of Latte

  Mmm fijnheid!! Heerlijke momentjes die ik ook wel met je deel: het knutselen met je layout, het mooie weer, lekker even wat momenten voor jezelf (gepland). Ik geniet elke dag weer van de groei in mijn moestuinbak, de workshop/high tea met vriendinnen was geslaagd, de rust die vriendjelief en ik in de natuur vinden (oa. gisteren weer) als t werkleven hectisch is. Bedankt voor de inspiratie! Heb gelijk weer een fijn onderwerp om over te bloggen πŸ˜‰

 • Sabine

  Zo mooi dat dingen loslaten. Ik kan ook enorm blij worden als het mij ook weer eens is gelukt. Ik moet er veel moeite voor doen en er bewust bij nadenken hoe ik dat kan doen, maar als het dan lukt dan maak ik echt even een vreugdedansje πŸ˜‰

 • Diana

  Fijne geluksmomentjes! Hier zijn ook een paar collega’s met vakantie. Ik zelf werk gewoon door. Heb pas eind juli vakantie. Heerlijk om naar uit te kijken.

  Ik mocht ook naar de tandarts, helaas 3 gaatjes gevuld. Verstandskiezen heb ik niet, mij is verteld dat het er ook niet komt. Hopelijk kan je de laatste 2 gewoon houden.

  Mijn geluksmomentjes waren dat ik een omslagdoek hebt gehaakt (vast al gezien op instagram?) en lekker buiten in het zonnetje heb kunnen zitten afgelopen woensdag.

  • SAS

   Oh dat klikt fijn, geen verstandskiezen πŸ˜‰
   En ja, die doek had ik gezien. Super mooi gemaakt en erg leuke kleuren!

 • Michelle

  Wat een fijne geluksmomentjes! Het lekkere weer was zeker een fijn pluspuntje, helaas moeten we daar soms nog eventjes op wachten. Gelukkig was je weer snel weg bij de tandarts, ik vind het ook nooit wat. Ik wens je een fijne, nieuwe week =)

 • Simone

  Wat fijn dat je komende week wat daagjes vrij bent! Mijn vriend heeft ook een weekje vrij voor hij bij zijn nieuwe baas begint. Heel fijn even samen leuke dingen doen en tot rust komen. Maar ik moet ook nog even werken (tja, bij mij ligt dat niet zomaar echt stil).
  Vandaag was het gewoon een rustige zondag, wasjes gedraaid, gestreken, bij mijn ouders geweest en nu lekker blogjes lezen en vanavond hopelijk zelf een paar artikelen schrijven en nagels lakken. Fijne avond nog <3

 • Inge

  Wat een vrolijke header, Sas! Volgende week heb ik mijn eerste vrije dag. Met fulltime werken gaat het natuurlijk altijd door πŸ™‚

 • Northflix

  Je header is tof! Helemaal in de sfeer van dit seizoen.
  Loslaten terwijl het tegen je principes ingaat…
  Dat is verdomd lastig! Heb ik de afgelopen week ook wat mee geworsteld.
  Maar er waren gelukkig genoeg fijne momenten.

 • Morgaine

  En of ik dat heb, gisteren kwam mijn moeder onverwachts, avond van tevoren pas bekend, de bedoeling was een beetje stad struinen hier in Almere, maar het weer werkte niet mee en dus hield ik mijn kleine achternichtje voor het eerst vast bij haar thuis, hahahahahaha

  Oh zo happy, zo fijn, zo lief πŸ˜€ vandaag dus 7 weekjes oud…

  X

 • Sandra

  De nieuwe header viel mij gelijk op! Hij is mooi geworden zeg, lekker vrolijk en helemaal lente en zomer proof. πŸ™‚
  Fijn dat je nu even vakantie hebt. Goed dat je je dagen niet helemaal hebt volgepland zodat je even op kan laden. Geniet er van! En wat fijn dat de tandartscontrole goed was. πŸ™‚

 • Amy

  Je nieuwe header is heel mooi Sas, vind hem echt heel lente-achtig en vrolijk! Vervelend zeg, die situatie op je werk.. maar wel super knap dat je het probeert los te laten! Good for you!

 • Els

  Ik kijk ook altijd zo uit naar april/mei. Ten eerste door het mooiere weer maar zeker ook de vrije dagen die je extra hebt. Heerlijk! Mijn geluksmomentje deze week, gezellig met vriendinnen afgesproken die ik lang niet heb gezien.

 • Renske

  Wat een heerlijke geluksmomentjes! Jouw header is echt heel tof geworden. Vrolijkheid ten top. πŸ™‚ Ik moest trouwens wel lachen toen ik het kopje ‘tandartscontrole’ zag staan. Dat komt bij mij echt op mijn horrorlijst, hahaha! Gelukkig dat alles weer in orde is.

  Geniet van de vrije dagen en hopelijk zit het weer een beetje mee. Hier schijnt nu in ieder geval de zon, dus ik ga zo maar eens een wandeling maken. Yay!

 • Nicky

  Wat een mooie geluksmomentjes! Het is inderdaad wel een prachtige header. En ja, extra vrije dagen, ze kunnen nooit kwaad. Al betekent dat bij mij op het werk dat de andere dagen drukker zijn. πŸ˜‰
  Fijne zondag nog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *