Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Vernieuwde header
Super, super blij met m’n nieuwe vrolijke header! De bloemetjes zijn erg vrolijk en elke keer als ik mijn blog open kan ik weer glimlachen. Dat is dan ook de bedoeling van m’n eigen blog. Ik ben lekker aan het knutselen achter de schermen om alles te laten werken en echt Sas te laten worden. Al aardig ben ik op weg als zeg ik het zelf. Tevens heel veel inspiratie (en tijd!) om artikelen te maken.

De aankomende vrije dagen
Yeah, het is vanaf morgen Meivakantie. Voor mij betekend dat gewoon hele dagen werken maar ik ben ook heel wat dagen geheel vrij. Ben ik zeker even aan toe. Deze dagen heb ik niets gepland staan, behalve een verjaardag, uitje met vriendinnen en op de thee bij een andere vriendin. Bewust heb ik ervoor gekozen deze vrije dagen niet helemaal vol te plannen. Even tijd voor mezelf en even de batterij op te laden.

Dingen los laten
Ik ben op een betere weg om dingen los te laten. Er zijn heel wat dingen gebeurd (o.a. op werk > te lezen op Instagram) die ik moet loslaten. Dit vind ik altijd erg moeilijk om te doen, vooral als iets tegen mijn principes in gaat. Alsnog is het me toch aardig gelukt om dingen met rust te laten en mijn gedachten rust te geven. Daar ben ik dan ook best een beetje trots op.

Tandarts controle
Het was weer tijd voor de 6 maandelijkse controle bij de tandarts. Gelukkig was alles weer goed en stond ik binnen 10 minuten weer buiten. Mijn 2 verstandskiezen die er nog in zitten zien er gelukkig goed uit. Moet er niet aan denken er weer 2 te trekken, lees hier het horror-verhaal over mijn 2 getrokken verstandskiezen. Lezen op eigen risico 😉

Het fijne weer
Wat een super heerlijk weer hadden we de afgelopen dagen. Erg fijn, om op mijn werk lekker met de kids buiten te zijn. Tevens heerlijk op het balkonnetje gezeten en veel gewandeld buiten.

Work-outs
Ik ben mijn work outs weer aan het oppakken. Op ons fijne balkonnetje in de zon deed ik een work-out en ik ben steeds meer aan het wandelen. Binnenkort hier een artikel over, aangezien ik ook goed bezig ben met mijn eetpatroon. Hier schreef ik een tijd geleden al een artikel over, dus tijd voor een update.

Hebben jullie nog een geluksmomentje te delen van deze Zondag?

About the Author

40 Comments

zwartraafje

Op het moment dat deze blogpost verscheen was dat ongetwijfeld het vooruitzicht van een midweek Landal. Daar waren we immers de afgelopen week en dat is meteen ook de verklaring waarom ik zo laat op je artikel reageer. 🙂

Reply
Esra

Hele mooie header 🙂
Fijn dat het nu lukt om dingen los te laten. Ik ben daar momenteel ook mee bezig. Heb je nog tips? 😉

Reply
Nicole

Ik kan je header op mobiel niet zien.. Maar zal zo eens via de computer kijken. Goed om de geluksmomenten te beschrijven!

Reply
Marcella

Fijn lijstje! Ik heb geen vakantie, maar vanwege de feestdagen wel af en toe vrij. Net als jij. Geniet van je dagen & rust lekker uit!

Reply
Vivian

Ik vind je header ook echt superleuk, elke keer een feestje om op je blog te komen!

Reply
jackie

shit, weer vergeten tandarts te bellen voor controle (serieus, wat je eerste reactie kan zijn na het lezen van een blog)
ik vind je header super…
Lekker he al die vrije dagen die er aan komen, ik heb er zin in

Reply
jeapiebel

Vrije dagen niet helemaal vol te plannen, dat is super slim. Geniet van het moment dat je vrij bent. Ik heb er zelf ook echt zin in. Beetje jammer van het weer. Sporten aanpakken dat doe je goed.

Reply
sunny mama

Ik vind jouw nieuwe header ook bijzonder mooi!
Over ‘loslaten’ gesproken… Ik vind het niet zo raar dat je het daar moeilijk mee hebt. Ik heb weleens gelezen dat dat helemaal niet kan. Wat je wel kunt doen, is je aandacht ervan afleiden.

Reply
Annouska

Brr de tandarts komt nooit in mijn geluksmomentjes hoor, hoe goed de controle ook is. Vreselijk iets blijft het :’).

Wel lekker dat je deze vakantie en paar vrije dagen heb. Ik moet er nog 1 en dan ben ik ook heerlijk vrij 😀

Reply
SAS

Oh de tandarts vind ik altijd prima haha. Sta binnen 10 minuten weer buiten. Is ook maar goed dat ik mijn verstandskiezen niet bij hem heb laten weghalen, anders was het waarschijnlijk een heel ander verhaal geweest 😉

Reply
Joyce rdt

Je header is heul erg leuk!! Thank god hoeven je andere verstandskiezen er (nog) niet uit, ik vond het een hel haha. Liefs.x

Reply
My cup of Latte

Mmm fijnheid!! Heerlijke momentjes die ik ook wel met je deel: het knutselen met je layout, het mooie weer, lekker even wat momenten voor jezelf (gepland). Ik geniet elke dag weer van de groei in mijn moestuinbak, de workshop/high tea met vriendinnen was geslaagd, de rust die vriendjelief en ik in de natuur vinden (oa. gisteren weer) als t werkleven hectisch is. Bedankt voor de inspiratie! Heb gelijk weer een fijn onderwerp om over te bloggen 😉

Reply
Sabine

Zo mooi dat dingen loslaten. Ik kan ook enorm blij worden als het mij ook weer eens is gelukt. Ik moet er veel moeite voor doen en er bewust bij nadenken hoe ik dat kan doen, maar als het dan lukt dan maak ik echt even een vreugdedansje 😉

Reply
Diana

Fijne geluksmomentjes! Hier zijn ook een paar collega’s met vakantie. Ik zelf werk gewoon door. Heb pas eind juli vakantie. Heerlijk om naar uit te kijken.

Ik mocht ook naar de tandarts, helaas 3 gaatjes gevuld. Verstandskiezen heb ik niet, mij is verteld dat het er ook niet komt. Hopelijk kan je de laatste 2 gewoon houden.

Mijn geluksmomentjes waren dat ik een omslagdoek hebt gehaakt (vast al gezien op instagram?) en lekker buiten in het zonnetje heb kunnen zitten afgelopen woensdag.

Reply
SAS

Oh dat klikt fijn, geen verstandskiezen 😉
En ja, die doek had ik gezien. Super mooi gemaakt en erg leuke kleuren!

Reply
Michelle

Wat een fijne geluksmomentjes! Het lekkere weer was zeker een fijn pluspuntje, helaas moeten we daar soms nog eventjes op wachten. Gelukkig was je weer snel weg bij de tandarts, ik vind het ook nooit wat. Ik wens je een fijne, nieuwe week =)

Reply
Simone

Wat fijn dat je komende week wat daagjes vrij bent! Mijn vriend heeft ook een weekje vrij voor hij bij zijn nieuwe baas begint. Heel fijn even samen leuke dingen doen en tot rust komen. Maar ik moet ook nog even werken (tja, bij mij ligt dat niet zomaar echt stil).
Vandaag was het gewoon een rustige zondag, wasjes gedraaid, gestreken, bij mijn ouders geweest en nu lekker blogjes lezen en vanavond hopelijk zelf een paar artikelen schrijven en nagels lakken. Fijne avond nog <3

Reply
Inge

Wat een vrolijke header, Sas! Volgende week heb ik mijn eerste vrije dag. Met fulltime werken gaat het natuurlijk altijd door 🙂

Reply
Northflix

Je header is tof! Helemaal in de sfeer van dit seizoen.
Loslaten terwijl het tegen je principes ingaat…
Dat is verdomd lastig! Heb ik de afgelopen week ook wat mee geworsteld.
Maar er waren gelukkig genoeg fijne momenten.

Reply
Morgaine

En of ik dat heb, gisteren kwam mijn moeder onverwachts, avond van tevoren pas bekend, de bedoeling was een beetje stad struinen hier in Almere, maar het weer werkte niet mee en dus hield ik mijn kleine achternichtje voor het eerst vast bij haar thuis, hahahahahaha

Oh zo happy, zo fijn, zo lief 😀 vandaag dus 7 weekjes oud…

X

Reply
Sandra

De nieuwe header viel mij gelijk op! Hij is mooi geworden zeg, lekker vrolijk en helemaal lente en zomer proof. 🙂
Fijn dat je nu even vakantie hebt. Goed dat je je dagen niet helemaal hebt volgepland zodat je even op kan laden. Geniet er van! En wat fijn dat de tandartscontrole goed was. 🙂

Reply
Amy

Je nieuwe header is heel mooi Sas, vind hem echt heel lente-achtig en vrolijk! Vervelend zeg, die situatie op je werk.. maar wel super knap dat je het probeert los te laten! Good for you!

Reply
Els

Ik kijk ook altijd zo uit naar april/mei. Ten eerste door het mooiere weer maar zeker ook de vrije dagen die je extra hebt. Heerlijk! Mijn geluksmomentje deze week, gezellig met vriendinnen afgesproken die ik lang niet heb gezien.

Reply
Renske

Wat een heerlijke geluksmomentjes! Jouw header is echt heel tof geworden. Vrolijkheid ten top. 🙂 Ik moest trouwens wel lachen toen ik het kopje ’tandartscontrole’ zag staan. Dat komt bij mij echt op mijn horrorlijst, hahaha! Gelukkig dat alles weer in orde is.

Geniet van de vrije dagen en hopelijk zit het weer een beetje mee. Hier schijnt nu in ieder geval de zon, dus ik ga zo maar eens een wandeling maken. Yay!

Reply
Nicky

Wat een mooie geluksmomentjes! Het is inderdaad wel een prachtige header. En ja, extra vrije dagen, ze kunnen nooit kwaad. Al betekent dat bij mij op het werk dat de andere dagen drukker zijn. 😉
Fijne zondag nog!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *