Life as Sas #8

Hoi! Hier weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtube filmpjes.. Alles komt voorbij! Ik had een aantal werkdagen door de meivakantie, we waren druk bezig met onze woning voor de verkoop, ik keek het einde van The Fall en begon weer fanatiek met lezen. Kijken jullie mee?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik pakte goed mijn rust. Zoals gewoonlijk in mijn favoriete mok een fijn theetje, en lekker lezen of series kijken. Ik ben nog steeds super blij met de aankoop van deze mooie grote mok. Jammer genoeg nergens meer zoiets te vinden. Hopelijk sneuvelt hij nooit *dan ga ik echt huilen*. Ik was erg blij met de extra vrije dagen die ik had door de meivakantie op werk om lekker (offline) te genieten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik las het 2de deel van Karen Sander uit, Wie niet horen wil… Binnenkort komt over beide delen een recensie online. Ben er nog druk mee bezig.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dit was mijn Koningsdag. Niets naar buiten maar heerlijk The Fall afgekeken. Wauw, wat een toffe serie. Ik kan niet wachten tot S3. Wat een cliffhanger! Tevens begin ik in de nieuwe van Fitzek<3 Ik heb een fijn theetje geproost voor onze jarige koning.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Door de Meivakantie hebben we extra leuke en lange werkdagen. Zo maakte me kunst, maakte we brownies en hebben we geknutseld met pasta. Het was erg fijn dit allemaal te doen, vooral door het slechte weer. Ik hoop aankomende week op beter weer, aangezien er 2 uitjes op de planning staan.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik ben nog steeds een beetje verliefd op mijn (nieuwe, fijne) layout en de mooie header! Hoewel ik de afgelopen dagen erg veel offline heb genoten (en dus minder tijd had voor mijn blog) heb ik wel weer fijne inspiratie op gedaan. Tevens lekker blogs aan het bij lezen, concepten van de ideeën maken en fijne muziekjes luisteren.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Druk bezig met onze woning. Er komt (morgen) weer een open avond aan, dus het weekend bezig geweest alles in orde te maken. Ook na de Meivakantie hebben we gesprek met de makelaar over het 1 en ander. Ik hou jullie op de hoogte!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Van bonnen die ik kreeg voor mijn verjaardag bestelde ik o.a. die hele fijne Blond-bord. Wat een mooie met een fijne tekst erop. Soms is het best lastig te wachten met ons huis en dit bord geeft toch een positief zetje. Het gaat er niet om waar je woont maar met wie.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik had deze week 2 leuke dates! Eentje was thee drinken bij vriendinnetje Laura (ik kwam half verzopen aan, maar dat kon de pret niet drukken) en ik had een pannenkoeken-eet-date met 2 andere vriendinnen. Super gezellig om even fijne tijd te hebben met mensen die dicht bij me staan. Tevens ook nog eventjes lekker gehopt.

DEZE FILMPJES WILDE IK OOK NOG GRAAG MET JULLIE DELEN:

Op repeat. Ik kan echt genieten van deze versie van dit nummer.

Nieuw nummer van P!nk voor de nieuwe film van Alice in Wonderland.

Ik kijk sinds een aantal maanden ook CSI NY en ben echt fan van Danny & Lindsey<3

OH en deze aflevering van CM… Tjeetje. De laatste 2/3 afleveringen met Morgan zijn echt zó ontzettend tof. Ik zat op het puntje van m’n stoel.

Had jij een fijne week? Deel in de comments je hoogtepuntje! Ik ben benieuwd.

About the Author

38 Comments

My cup of Latte

Ben benieuwd hoe de openhuizenavond is gegaan! Wij hebben vandaag de prof fotograaf gehad voor nieuwe foto’s. De eerste indruk was zeer positief! Ruimtelijke foto’s maar die niet uitgerekt zijn. Mooi licht ook. Dinsdag krijgen we ze te zien en de 21e willen we weer een open huis organiseren!
Je mokken zijn super & je hebt jezelf leuke cadeautjes aangeschaft! Geniet van deze week!

Reply
SAS

Oh super om te horen dat jullie nieuwe foto’s krijgen! Ik ben erg benieuwd en succes met een open huis de 21ste! Helaas deze keer geen kijkers bij de open huizen avond. Maar, het kan niet altijd feest zijn 😉 van de 8 open avonden is er pas 2 keer niemand geweest en sommige avonden weer 2 of 3 mensen. Wij zijn zelf nu bezig om over 1 week een gesprek aan te gaan met de makelaar. (waarschijnlijk prijsverlaging) Spannend allemaal weer!

Reply
Madeleine

Je mokken vind ik allemaal geweldig. <3 Wat heerlijk de pannenkoeken. Kunst van de kids zag er ook goed uit 🙂 Lijkt mij ook leuk werk wat je doet 😀 Ik ben benieuwd naar het verloop van jullie woning!

Reply
Cindy

Blond Amsterdam is altijd goed. Net als Sia, zij maakt zulke fijne muziek!

Reply
Kirsty

Wat heb je een mooie mokken zeg, vooral de eerste vind ik erg mooi, maar ook de tweede is heel leuk 🙂 Lekker ook dat je pannenkoeken hebt gegeten!

Reply
robin

hmmm lekker die pannenkoeken, ik heb gelijk geregeld dat we dat vanavond ook gaan eten haha!! je katjes mok is ook meeeega cute! jammer dat die niet meer verkrijgbaar is 🙁

Reply
Joyce rdt

Oeh wat een onwijs leuke bekers haha. Afscheid van Morgan vond ik heel erg mooi gedaan, maar zooo jammer dat ie weg is! Pannenkoeken zien er heerlijk uit, krijg er spontaan zin in haha. Liefs.x

Reply
SAS

Zeker erg mooi gedaan zijn afscheid. De laatste paar afleveringen echt op het puntje van mijn stoel gezeten. ZO GOED.

Reply
Elisa van Propvol

Wat een fijn overzichtje weer! Vind altijd wel leuk om de liefde voor Thee bij jou te zien 🙂

Reply
Neelke

Wat een fijne foto’s. Ik <3 die poezenmok. Heerlijk zeg. Ik ben nu ook wel erg benieuwd naar The Fall.

Reply
Sabine

Wat is Blond Amsterdam toch leuk!! En ja ook ik kan zo enorm genieten van een (nieuwe) layout haha 😀 Ik heb nu vakantie, toch nog een beetje meivakantie haha

Reply
Marcella

Ook ik kijk uit naar een nieuw seizoen van The Fall. Te gekke serie! Succes met de open avond, hopelijk komt er een geïnteresseerde die een bod gaat doen!

Reply
Angelique

Dat nummer van P!nk <3 Oeh en pannenkoeken, yum! Mijn hoogtepunt was zeker de vrije dagen, daar was ik echt aan toe! Ik hoop wel op wat beter weer.

Reply
Amy

Spannend zeg, van je woning! Ben benieuwd naar de update! Ik heb ook niets gevierd met Koningsdag, lijkt toch met de jaren minder te worden 😉

Reply
Fleur

Wat een fijne dairy!
Toevallig ben ik ook al een tijdje opzoek naar zo’n lekkere grote mok, maar net wat jij al zegt; tis mooeeeilijk! En ik ben dus niet de enige die er zo heeft bij gezeten met koningsdag! Stiekem was het bes wel heel erg lekker! Ah en die akoestische versie van Chandelier is zooo fijn! Hij staat hier dagelijks een aantal keer op repeat. Geniet van je zondag!

Reply
Wendy

Wat een leuke mok heb je ! Ik ben benieuwd naar je review over het boek! Van Karen Sander.

Reply
Michelle

Wat een fijne hoogtepunten! Die pannenkoeken zagen er ook zo lekker uit! Ik heb ze vanmiddag voor ons gebakken, maar in een restaurant smaken ze toch heel anders. Lekkerder en je hoeft niet af te wassen 😉 ik zal voor je duimen op goed weer en ook voor onszelf want wij wilden nog een dagje Keukenhof doen. Fijne zondag nog ^^

Reply
Rilana

Het eerste wat ik denk na deze post is: AAAAH pannenkoeken die moet ik snel gaan eten haha! Je layout is echt geweldig 🙂

Reply
linda

Chandelier is een heerlijk meezing nummer! (moet niemand anders mij horen hoor haha)
Hopelijk komen er morgen kopers.

Reply
Simone

Ik duim voor jullie dat er morgen kopers komen! Ik had een leuke gezellige week. Mijn vriend was vrij en we zijn veel op stap geweest. Heb er erg van genoten.

Reply
Sandra

Ik ben verliefd op die katten mok, aaah. ♡ Chandelier blijft een lekker nummer. Grappig, want afgelopen week had ik dit nummer voor het eerst sinds een tijd weer regelmatig opgezet! Tof bord van Blond ook trouwens. 🙂

Reply
Ilse van Kreanimo

Oh die poezentas – love it!

Leuk opsomming alweer! Hopelijk volgende week weer net zo fijn!

Reply
Els

Wat gezellig al die dates 🙂 . De pannenkoeken zien er echt heerlijk uit! Dat bord is trouwens heel leuk! En het is helemaal waar!

Reply
Linda

Oooh Chandelier staat hier ook regelmatig aan – net als bijna alle andere liedjes van Sia. Zo fijn! <3
Ik had deze week – en komende week! – vakantie, heerlijk 🙂 Mijn man was deze week ook vrij dus lekker samen genieten!

Reply
Anneleen

Echt een heel leuk blond – amsterdam bord! 🙂 En wat een leuke knutselwerkjes van de kindjes. Het weer wordt zonniger, dus perfect voor jullie uitstapjes op het werk, geniet er van!!

Reply
Morgaine

Fijne hoogtepunten, vooral de pannenkoeken, die zag ik al voorbij komen van de week, hahahaha

Ja, mijn hoogtepuntjes, eigenlijk gisteren, even de indeling in huis veranderd wat vrijdag dan begon, door en wol te vinden die ik zocht, niet online te bestellen is, ja dat komt ook nog voor 😉 En bij de Action mijn flessen verzameling aan kunnen vullen, echt zo blij als een kind was en ben ik 😀

X

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *