Afgelopen weekend…

Ik heb een heerlijk weekend achter de rug. Altijd jammer als de werkweek weer begint. Wel fijn om even terug te blikken op dit fijne weekend. Date-night met M, heel wat leuke dingen geshopt en genoten van een kleine skaterit. Kijken jullie mee?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Juist, ik ging mee met M. naar Batman v Superman: Dawn of Justice. Onze date-night. We hebben ervoor heerlijk gegeten en zijn naar Den Haag gegaan voor deze film. Zoals jullie vast wel weten is dit niet echt mijn genre maar desondanks was ik zeker wel benieuwd naar deze film. Beide vonden we hem wel tegenvallen. De actie erin, de laatste 20 minuten was wel heel tof maar daar houdt het ook mee op. Ik ben blijkbaar meer fan van Marvel films, zoals de Avengers en dergelijke (met meer actie). Het begin vond ik maar langdradig en sommige dingen ook zeker onnodig. Jesse Eisenberg als Lex had ik als bad guy eerst mijn twijfels over maar vond het zeker heel tof geacteerd.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wat ik verder deed? Genieten van series. Wekelijks neem ik er heel wat op. De meeste afleveringen heb ik al gezien maar er is altijd een nieuwe Criminal Minds en CM Behind Borders. Ik ben toch hรฉรฉl erg benieuwd naar de volgende aflevering aangezien Morgan gewoon werd ontvoerd. Ik denk dat de volgende afleveringen deze is, eentje waar ik echt super benieuwd naar ben!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Jup, eindelijk weer een skate rondje! Een hele kleine, aangezien het had geregend en dit niet zo fijn skaten is. Telkens ga je bijna onderuit en het is niet goed voor mijn lagers. Wel fijn dat ik s’ochtends even een klein rondje kon doen. Elk weekend wil ik wat aan beweging doen. Of het nou skaten, wandelen, thuis sporten of iets anders is. De afgelopen weken is dit aardig gelukt.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Nog een extra foto voor mijn skate attributen. Ik schreef al eerder een fijne review over deze Spibelt, die ik nog steeds super fijn vind. Ik kan hier van alles in kwijt zonder dat ik er last van heb met skaten. Een hele tijd terug kreeg ik ook een waterflesje die ik nu eindelijk kon uitproberen. Ook echt perfect! Net als de belt heb ik geen last van het flesje tijdens het skaten maar kan ik toch fijn even wat drinken met een lange skate-rit. Ideaal!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Tevens gingen we eventjes winkelen. Het nieuwe boek van Nora kon niet ontbreken aan mijn collectie en kocht ik samen met de magnetische boekenlegger van een boekenbon. Altijd fijn om deze te krijgen voor je verjaardag! Ze zijn nu aardig opgeraakt en heb er heel wat pareltjes van boeken voor terug gekregen. Ook kocht ik dit mooie en inspirerende lijstje om neer te zetten. Ik ben super blij met mijn aankopen.

Heb jij een fijn weekend gehad?

26 reacties op “Afgelopen weekend…

 1. Ik las onlangs mijn allereerste Jayne Ann Krentz boek. Er hing een sticker op met ‘Voor de liefhebbers van Nora Roberts’ en ik vond het ook echt een leuk boek. Als ik ooit alle boeken van Nora gelezen heb kan ik dus verder met Jayne Ann ๐Ÿ˜‰

 2. Jammer dat de film tegen viel… Lekker dat je zo bezig bent met bewegen. Skaten vind ik ook echt leuk om te doen! Maar inderdaad niet als het nat is buiten en je steeds bijna op je plaat gaat, haha.

 3. ik was dit keer ook helemaal nog niet klaar voor de werkweek…
  Ik hou van superman en badman, maar wat ik van deze film heb gezien twijfel ik heel erg of ik hem ook werkelijk in de bios wil zien…

  Heerlijk weer skaten..

 4. Dat soort films is niet mijn genre, en ik heb ook al van meerdere mensen gehoord dat deze tegenvalt. Ik ben vorig weekend naar My Big Fat Greek Wedding 2 geweest, die was echt onwijs leuk! Zelfs mijn vriend vond ‘m erg leuk. Volgens mij komt ie bij jullie deze week in de bios!

 5. Dat soort films zijn niet helemaal mijn ding, ben meer van thrillers of actiefilms. Super joh dat je het skaten weer hebt opgepakt! Ik heb het vroeger ook best wel veel gedaan maar nu durf ik het opeens niet meer, veel te bang om te vallen.

 6. … Je had naar Deadpool moeten gaan. Ik ben een ontzettende nerd (een echte) en Superman vs Batman lijkt me echt gapend saai. Die sla ik echt over. Maar … als Affleck inderdaad een fijne Batmanfilm eruit kan pompen, dan zit ik zo in de bioscoop.
  Yep, we hebben een prima, maar vermoeiend, weekend gehad. Fijn D&D gespeeld, Star Wars X-Wing, Splendor, รฉn ook nog een rondje Amsterdam met hond en bezoek gedaan ๐Ÿ™‚ De allereerste keer dat mijn pupje in de hoofdstad was. Wat een beleving.

 7. Klinkt als een heel fijn weekend! Wij zijn even in de tuin bezig geweest. Nu is eigenlijk alles eruit wat eruit moeste. Dus wel kunnen nu weer gaan opbouwen.

 8. Date-nights zijn altijd leuk! Wel balen dat de film zo tegenviel. En lekker bezig met het bewegen. Skaten vond ik vroeger ook altijd heel leuk, maar ben nu zo bang dat ik zou vallen.. Heb jij iets van bescherming om als je skate? Ik heb vrijdag een kroegentocht gehad met vrienden in Leiden en zondag getennist.

 9. Dat hoor je wel meer geloof ik, dat die film wat tegen valt. Mij trekt die totaal niet dus zal er ook net snel heen gaan. De batman films vind ik wel leuk maar superman heeft mij nooit zo getrokken. En die boekenlegger is leuk! Ik heb er ook eentje van die serie alleen dan met Mom’s Book er op ๐Ÿ™‚ !

 10. Klinkt als een fijn weekend!! Jammer dat de film tegenviel..ik ben helemaal niet van dat soort striphelden films, maar mag wel graag een actiefilm kijken! Wij hebben ook genoten van het zonovergoten weekend. Heerlijk op terras en in de tuin gezeten! Wens je een goede werkweek!

 11. Lekker weekend! Gaat inderdaad altijd veel te snel! Marvel films vind ik ook erg leuk. Zag dat Jungle book in de bios komt en die willen we allebei graag gaan zien.

 12. Wat jammer dat de film tegenviel! Ik heb hem nog niet gezien (ben normaal ook meer van de Marvel-films), maar denk dat we deze ook gaan overslaan.

 13. Het is altijd weer een gok met dat soort films, daarom zie ik ze wel als ze op tv komen, dan kijk ik ze wel, er is รฉรฉn batman geloof ik die ik leuk vind, de rest weer niet, Catwoman weet ik nog dat ik die al leuker vond weer, maar het is allemaal zo oud die verhalen, voor mij dan. Lastig om er nog iets moois van te maken. Voor iets wat iedereen wel op de รฉรฉn of andere manier kent.

  Dan zie en hoor ik liever de dialogen in The Big Bang hierover, hahahahaha

  Dat was toch een heel fijn weekend zo, en hier? Mijn knie, of je het al gelezen hebt weet ik niet, maar dat staat ook vandaag online, ik kon heel weinig, dus veel rust en lopen afgewisseld.

  X

 14. Wat jammer dat de film zo tegenviel, ik moet hem nog steeds zien, ondanks dat het precies mijn genre is, trekt het me toch niet zo, ik weet niet zo goed waar dat door komt.

  Ik heb ook een heerlijk weekend gehad, lekker genieten van het zonnetje, fijne films gezien en fijne mensen om me heen ๐Ÿ™‚

 15. Wat een fijn weekend hebben jullie gehad! Jammer dat de film tegenviel, ik ben ook niet zo’n Batman liefhebber ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *