Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Omdat geluk in de kleine dingen zit…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Nieuwe boeken
Jeuj voor boekenbonnen (die ik kreeg voor mijn verjaardag). Ik heb heel wat nieuwe boeken besteld en nog steeds is nog niet alles op. Vorige week kwam dan eindelijk de nieuwe van Fitzek binnen. Ik won De Doodsvogel, Ienemiene mutte en Doodnormaal. Allemaal boeken die ik héél graag wil lezen. Nu eerst verder in Wie niet horen wil.. het 2de deel van de reeks en daarna wordt het toch echt de nieuwe van Fitzek.

Serie-time
Dit weekend staat in het teken van de laatste 2 afleveringen afkijken van The Fall. Ook ben ik Criminal Minds Behind Border gaan volgen. Toffe serie, het overtreft zeker de originele Criminal Minds niet maar het is zeker niet slecht (zoals we vele andere vervolgen). Verder uiteraard nog steeds series aan het opnemen die ik (jammer genoeg) allemaal al heb gezien. Maar, you never know. Misschien zit er een aflevering tussen die ik toch nog niet ken. Wat kijken jullie graag?

Voor mezelf gekozen
Ik heb, op het laatste moment een dagje vrij genomen vorige week. Voor mezelf. Ik merkte dat ik er lichamelijk helemaal doorheen zat. Pijntjes hier, pijntjes daar. Tot de oorpijn die ik erbij kreeg aan toe. Dus even een dag voor mezelf genomen in een hele drukke werkweek. Lastig om voor jezelf te kiezen maar het heeft me zeker goed gedaan. Vooral met de aanloop naar de open huizen dag/avond, wat naast een drukke werkweek er ook nog eens bij kwam.

Nieuwe volgers
Op social media heb ik een hoop nieuwe volgers. Welkom allemaal! Waar ze allemaal vandaan komen, ik heb werkelijk waar echt geen idee. Zo blijft het maanden rustig en zo vragen veel mensen aan om me te volgen op IG & Twitter. Ook weer wat nieuwe Bloglovin’ volgers erbij, over de 850(!) inmiddels. Ben er toch wel een beetje trots op hoor, zoveel mensen die me volgen.

Iliveformydreams.com 2.0
Ja je hebt het goed gezien, na maanden dezelfde layout te hebben kriebelde het weer. Ik vond het te egaal, te wit. Nu wat meer kleur door foto’s naast de artikelen. Ben uiteraard nog bezig van alles aan te passen maar ben er erg blij mee! met hulp van Inge & Annouska is het helemaal gelukt. Dank meiden! Ik ben ook druk bezig alle artikelen te voorzien van een uitgelicht plaatje, dit is nog niet overal het geval. Deze layout voelt wel echt heel persoonlijk & fijn. Wat vinden jullie ervan?

Open huizen dag & avond voorbij
Pfhoe, hij is voorbij, die NVM nationale open huizen dag. Ik vond het best wel spannend en stressvol. Uiteindelijk hebben we toch 2 kijkers gehad. Beter iets dan niets. Zo kwamen op de openavond 2 dagen erna ook weer 2 kijkers. In totaal in 2 dagen dus 4 kijkers gehad (die best enthousiast waren) Echter is het jammer dat we heel erg veel kijkers hebben, maar een 2de bezichtiging, een bod of een koper zit er helaas vooralsnog niet tussen. We blijven dus lekker bezig met de verkoop en blijven positief.

Dates gehad & leuke in de planning
Ik heb heel wat fijne dates gehad de afgelopen tijd met als hoogte punt het gezellig bowlen met vrienden. Er staan weer heel wat fijne theetjes bij vriendinnen/familie op de planning met als klap op de vuurpijl een fijne pannenkoeken-eet-date. Ik heb heel veel zin weer even wat quality time door te brengen met mijn dierbare. De laatste weken zo druk geweest dat het fijn voelt weer even bij te kletsen, in person.

En? Heb jij nog een geluksmomentje die je wilt delen?

31 reacties op “Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 1. Yay voor nieuwe boeken! 🙂 Ik vind de geur van nieuwe boeken altijd zo lekker, haha. Wat goed dat je ook tijd voor jezelf hebt genomen. Enorm belangrijk! Kopje thee, goed boek en gedachten op nul. 🙂 Ik ga zo jouw nieuwe lay-out bekijken (nu op mijn telefoon, hihi).

 2. Super mooie foto bovenin! Prachtige layout weer. Ik vind het eigenlijk elke keer mooi, nu is het leuk dat je iets meer kleur hebt. Misschien zou je het seizoensgebonden kunnen doen? Lijkt mij echt leuk om te zien.

 3. Slim om een dag vrij te nemen in een drukke week. Ik had vorige week ene abnormaal drukke week, en merk zo aan het einde van deze week dat ik daar nog steeds moe van ben. Vandaag dus ook een lekker rustig dagje gehad. Fijn dat je aardig wat kijkers hebt voor jullie huis. Nu op naar een bod! *duimduim*

 4. Wat een leuke geluksmomentjes! En je layout is trouwens heel mooi geworden. 🙂 Tegenwoordig volg ik Once Upon A Time, een aanrader als je van fantasy houdt!

 5. Leuk lijstje met geluksmomentjes! Vooral het bijkletsen in person met vrienden! Zo leuk om al die gezellige afspraken te hebben staan. Fijn om naar uit te kijken! En ik hoop voor je dat er een serieuze kandidaat tussen zit die graag jullie huisje wil kopen! Spannend! Mijn geluksmomentje is het feit dat het hele huis weer schoon en opgeruimd is. Heerlijk ontspannen en tevreden gevoel geeft dat!

 6. Wat een heerlijke gelukspuntjes!
  Je blog is heel mooi geworden en ik heb zelf net 1 aflevering gezien van Beyond Borders, maar ik kan niet wennen aan Gary Sinise (Jack Garrett). Ik heb em ooit eens in een film gezien als een bad guy (een behoorlijk akelige) en dat heb ik em schijnbaar nooit vergeven haha.
  Liefs.x

  1. Oh haha dat heb ik ook met sommige acteurs, echter hem niet als bad guy gezien dus heb daar geen last van. Het is geen CM maar op zich heel vermakelijk om te kijken.

 7. Wat fijn om te lezen! Vooral ook dat voor jezelf kiezen! Ik zit ook op zo’n punt nu waar ik dat echt even moet gaan doen. Je nieuwe layout is trouwens heel mooi!

 8. Leuke nieuwe lay-out 😉
  Soms kan ’t al eens deugd doen om een extra vrije dag te hebben, hopelijk heb je er van genoten ondanks de pijn die je had.

 9. Fijne lijst geluksmomentjes 🙂 Wij moeten nog beginnen aan the walking dead seizoen 6 en kijken daar ook helemaal naar uit. Heerlijk serie kijken 🙂

 10. Fijn lijstje! Van mooie boeken en series kan ik ook echt zo genieten, zeker van recensie-exemplaren die ik de afgelopen week/weken heb binnengekregen. Zo fijn!

 11. fijne momentjes..
  jij veranderd maar met je layout en doet het ook gewoon, ik blijf er maar over denken maar maak er geen tijd voor…
  Heerlijk even een dagje vrij, ik heb deze week een paar uurtjes vrij genomen

 12. Je mag zeer trots zijn op je aantal volgers, zo mooi! 🙂
  Ik geniet van dezelfde dingetjes, ik denk dat ik vanavond eindelijk aan the fall ga beginnen 🙂 Je schrijft er zo vaak over dat ik wel echt benieuwd ben!

 13. Het ziet er prachtig uit voor zover ik het zie, hahaha je kent mij 😉 Ik zie dat meestal niet eens, ik kom gewoon gezellig op bezoek 😀

  Series: NCIS, NCIS New Orleans, Death in Paradise en Person of Interest, Code Black en nog wel meer…. 😉

  Geluks momentje? Ultiem? Dat mijn beste vriend onverwacht even binnen kwam en in de middag Roos, later in de week mijn dochter, kortom… en vanavond uit eten met mijn vriendin.

  X

 14. Leuk je nieuwe lay-out. The Fall wil ik wel eens kijken, maar ik heb nog genoeg andere series die ik leuk vind (en nog niet aan toe was gekomen). The Following bijvoorbeeld. En ik loop achter op The Walking Dead. Maar mijn ultieme favoriete serie is Supernatural.

  En dat bod komt wel. Ook goed dat je een dag vrij hebt genomen voor jezelf! Zo belangrijk.

 15. Je blog is echt prachtig zeg: een waar feestje voor het oog 😉 Wat een prachtige momenten heb je trouwens allemaal mogen ervaren en goed zeg dat je voor jezelf hebt gekozen dame: -rust is zeker goed voor een mens. Ik wens je voor nu alvast een prachtig weekend toe <3

 16. Mooi, deze nieuwe layout! Had hem nog niet gezien. Lekker lente-achtige kleurtjes zo. Ik ben laatst begonnen aan een serie die ik nog niet kende: Outlander. Best leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *