Life as Sas #7

Hoi! Hier weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtube filmpjes.. Ik had een werkweek met daarbij mijn functioneringsgesprek, ik las weer wat bladzijden in Wie niet horen wil.. Had een leuke dat met M. en daarna met m’n vriendinnetje en hem nu een man mét bril. Kijken jullie mee naar de afgelopen week?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


En ja, zoals je ziet staat er een nieuwe layout alweer online. Niet geheel vrijwillig, maar in de oude zaten heel wat fouten waaronder het feit dat de comments bij een beveiligd artikel te lezen waren. Niet heel fijn dus besloten maar een andere, werkende layout te nemen. Ik ben er nog lekker mee aan de knutsel dus mocht je dingen tegen komen laat het me vooral weten!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zoals ik vertelde hierboven had ik dus weer een fijne werkweek. Daarnaast had ik ook nog mijn jaarlijkse functioneringsgesprek. Om een lang verhaal kort te houden, ik heb heel wat complimenten gehad van mijn leidinggevende en 2 collega’s die input mochten geven. Super fijn om te horen. Ook kleine leerdoelen waaronder een terugkerende: niet teveel hooi op mijn vork willen nemen & stapjes terug doen. Daarnaast geniet ik super van de natuurlijke omgeving tussen mijn werksoorten door.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Nog steeds in bezig maar vind het nog steeds een super tof vervolg! Ik ben bijna op de helft en wil aankomende week in mijn vrije tijd wat meer m’n boek erbij pakken. Zodra ik er eindelijk aan begin kan ik hem niet wegleggen, maar het oppakken daarin tegen…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Jaja, M. moest eraan geloven. Hij heeft een bril gekocht! Super erg wennen voor hem, maar ook zeker voor mij! Het staat hem zeker leuk en ik hoop dat hij nu wat meer van zijn hoofdpijn af is. Hij is er voor nu al heel tevreden mee. Nu heb ik mijn eigen Clark Kent 😉

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

We gingen Vrijdagavond, voordat we de nieuwe bril gingen ophalen lekker uit eten. Heerlijk gegeten en even fijne quality time kunnen hebben samen. Heel blij dat we dit af&toe doen, want door de weeks hebben we het beide druk. M. is daarbij in de weekenden ook nog vaak weg, dus is het extra fijn.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

We hadden dit weekend een nieuwe afspraak bij een hypotheek adviseur. Om even alle dingen weer op een rijtje te krijgen. Hoe het zit met onze verkoop en wat we kunnen lenen nu ik een nieuwe interne baan erbij heb. Was zeker een fijn gesprek waardoor we nu wat meer weten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ook had ik een hele fijne shop en lunch-middag met mijn beste vriendinnetje! Tijdje geleden dus was zeker fijn weer even bij te kletsen. Tevens heel wat fijne items gekocht waaronder veel kleding. Tevens een hele selfie shoot gedaan in de bus haha. Was erg leuk, snel weer afspreken!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Jeuj! Ik won een winactie bij lieve Lovelycharlotte. Echt een super tof pakket met stalen armbandje “Believe” , Grijze babysokjes (die naar mijn zwangere vriendinnetje toe gaan), drie setjes stickers, een verjaardagskalender en een grote lampion. Ik ben er echt super blij mee, vooral de armband vind ik erg mooi en heeft voor mij zeker wel een fijne betekenis. Nogmaals erg bedankt!

DEZE FILMPJES WILDE IK OOK NOG GRAAG MET JULLIE DELEN:

JA. Het was eindelijk zover en O M G ! Wat een aflevering zeg. Ik heb echt op het puntje van mijn stoel gezeten. Precies de reden waarom dit nu mijn favoriete serie is.

Ahhhh bunnies zijn altijd goed.

Hahahaha. Je kon me opvegen toen ik dit filmpje zag. #nostalgie

Geweldige auditie aangezien er zo’n vooroordeel teweeg komt voor zijn optreden.

Blijft een toffe zanger. Kippenvel!

29 reacties op “Life as Sas #7

 1. Wat een fijne foto’s. Je hebt een super mooie omgeving zo te zien, mooi zo mert dat water. Altijd gezellig om samen uit eten te gaan en vooral erg lekker! Doen wij ook regelmatig. En wat een leuk pakketje heb je gewonnen!

 2. Het is even wennen hé wanneer je echtgenoot plots een bril draagt. Vroeger had hij die enkel nodig tijdens het autorijden maar ondertussen draagt hij al enkele jaren steeds zijn bril. Volgens mij zou ik het momenteel zelfs gek vinden om hem zonder te zien.

 3. Wat een leuke foto’s! Mijn vriend moet ook een bril en stiekem vind ik dat wel heel aantrekkelijk, haha! En af en toe samen uit eten is echt heerlijk he? Wij proberen het eens in de week/twee weken te doen.

 4. Totaal Off Topic, vandaag los ik een belofte aan jou in, wat ik je afgelopen zomer ergens al had beloofd, beetje laat? Of op het goede moment 😉 Ik hoop dat het helpt!

  <3

 5. Wat een heerlijk weekje Sas! Fijn he, van die dates met je lief als het druk is? Kan me voorstellen dat die bril even wennen is, gaat hij hem permanent dragen of wanneer het goed voelt?

  1. Tot nu toe draagt hij hem permanent. Geen idee of hij dit wel veranderen of niet, z’n ogen moeten er nu nog erg aan wennen.

 6. Wat leuk dat je een pakketje won 🙂 . Verder heb je ook lekker gegeten zie ik, mm lekker. Fijn dat ze op je werk zo tevreden zijn!

 7. Leuk overzicht weer en zo een Clark Kent thuis is vast geen straf 😉 Hopelijk heeft hij geen hoofdpijn meer. FIjn zo een helder gesprek bij de hypotheek adviseur.

 8. Wat een leuk en fijn weekje heb je achter de rug. Hopelijk kunnen jullie nu snel kijken naar een nieuw huisje!

 9. Fijn voor jou dat je leuke complimenten kreeg op het werk! Ook leuk dat jullie tijd maken voor quality-time, zo belangrijk! Geniet nog van je zondag 🙂

 10. Oh Criminal minds is nog eens een serie waar ik ’s avonds in bed nog aan lig te denken als ik net een aflevering heb gezien.
  Dat is soms zoooooooo creepy!

  Het zag er weer een hele fijne week uit in ieder geval, op naar nog zo één! 🙂

 11. Wat een fijne week zeg! En wat fijn dat je zoveel complimentjes kreeg. Teveel hooi op je vork nemen. Goh, wat klinkt mij dat bekend in de oren, há! En die kikker alla pokemon hahahaha. Geweldig.

 12. Dat was dus een fijne week, en ik ben zo blij dat brillen gewoon hip zijn nu, fashion zelfs, met gewone glazen erin, dat zou ik dan niet doen, maar ja het is prettig als je beter kunt zien en je hoofdpijn weg is dan… Ik hoop het mee!

  En je huis, ineens een ingeving, maak er een zooitje van in je huis, gekke kleuren, rare snuisterijen en geef je op bij RTL4, dat programma met de makelaar Alex, hahahaha

  En die auditie, jaa supergaaf die heb ik live gezien, ik maak mij hier wat zorgen over… yeah right.. maar ook de auditie daarvoor, Angela vraagt of de drie jurken van de gordijnen zijn gemaakt….

  X

 13. Wat fijn als het functioneringsgesprek goed gaat, dat maakt het werken alleen maar leuker toch? En eerlijk is eerlijk ik had totaal iets anders uit die Nick verwacht. Oh en ik vind dat nummer van Waylon zo fijn het is zo real en klein maar zó mooi!

 14. Die hypotheekadviseur kan ook nuttig zijn als de rentevoeten ineens extreem laag staan tov het ogenblik dat je je huidige hypotheek aan ging. Zo kan je ook flink besparen!
  Een boek lezen duurt bij mij de laatste tijd extreem lang. Paar pagina’s per week.. Ik denk dat ik té veel wil doen in té korte tijd. 😀
  Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *