Omdat onze katten soms ook wel eens een fijn cadeautje verdienen!

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Huisdierplein

Omdat onze katten soms ook wel eens een fijn cadeautje verdienen! In 2014 had ik al eerder een fijne samenwerking met huisdierplein, de Oster Anti-bacteriele Kattenbak Mat waar ik nog steeds super blij mee ben. De korrels verspreiden zich niet meer door de hele extra kamer of de huiskamer. Het blijft heel erg fijn bij elkaar. Nou zijn beide katten erg fan van dozen. Zodra er eentje staat liggen ze erin. Het leek me dan ook een fijn idee om 2 hangmat radiatoren aan te schaffen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


Ik koos voor de Cat Walk Radiator Hangmat radiator-tunnel-ligbed en een Radiator Hangmat in het zwart. De eerste met het oog op Ayla, aangezien dit een kat is die graag in dingen gerold ligt. Voor Yara koos ik de zwarte variant, aangezien het een zwarte kat is en er op de hangmat dan weinig te zien is van alle haren.

In eerste instantie dacht ik dat de radiator-tunnel-ligbed een miskoop was. Hij hing er maar er werd totaal niets mee gedaan. Alleen heel af en toe een kop erdoorheen om nieuwsgierig te kijken wat het nou precies was. Maar toen zag ik een kont uit de hangmat steken (en greep ik gelijk mijn mobiel om foto’s te nemen) en lag Ayla prinsheerlijk (eigenlijk princes heerlijk) in de tunnel. Helemaal opgevouwen, zoals ze altijd achter me ligt tijdens het schrijven van artikelen. *Nu ik dit artikel schrijf ligt ze er ook weer in te dutten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De zwarte hangmat wordt trouwens door beide in gebruik genomen. Echter is Yara erg bewegelijk als ik foto’s neem, dus deze zijn jammer genoeg allemaal mislukt. In de weken die volgde lag Ayla heerlijk in de lig tunnel. Ook op de grappig manier die je hieronder ziet haha. We hebben best 2 maffe katten!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Al met al ben ik (en vooral Yara & Ayla) erg tevreden over de 2 radiator hangmatten van huisdierplein.nl. Heb ik toch beide katten goed ingeschat! De tunnel is erg makkelijk in elkaar te zetten door de fijne beschrijving die erbij zit. Tevens zijn de hoezen afwasbaar, erg fijn om over een tijdje de hoezen te kunnen wassen mochten ze door het vele gebruik vies zijn geworden.

Heb jij radiator hangmatten of andere lig attributen voor jullie huisdier?

23 reacties op “Omdat onze katten soms ook wel eens een fijn cadeautje verdienen!

 1. Ohhh, wat leuk! Vooral die tunnel! Maar daar gaat onze Spike niet in, denk ik. We hebben ooit zo’n radiatorhangmat gehad maar daar ging hij ook niet in. En ach, het hele huis staat al vol. Een huisje op het balkon, een enorme kattentoren in de woonkamer, een mandje in de vensterbank, een mandje in de woonkamer, een poef waar hij in en op kan in de woonkamer, een kleed op zijn favoriete stoel, een doos onder het bureau en een kussen onder het bed. Oei. Wij zijn best erg, geloof ik…

 2. Wat een leuke dingen zeg! Lijkt mij heerlijk liggen. Onze demente dame die ligt met vlagen in mandjes, radiator hangmatjes, dozen etc. Na en paar dagen kan ze er ook zo ineens klaar mee zijn. Om er vervolgens 2 maanden later weer ineens lekker in te gaan liggen hihi ^^

 3. Die tunnel is gaaf! Wat handig dat de hoezen wasbaar zijn. Ik heb een tijdje hangmatten gehad, maar dat is alweer even geleden. Lijkt me leuk om weer eens eentje aan te schaffen!

 4. Wat een leuke dingen voor je katten! Vooral die ronde radiatorhangmat vind ik heel leuk! Onze katten liggen graag in een normale hangmat aan de verwarming.

 5. ooooh die witte rol, geweldig…
  Ik neem ook regelmatig wat mee voor Diesel, gewoon zomaar omdat hij dat leuk vind

 6. Haha geniaal dat koppie dat zo uit dat ding steekt! Heel leuk. In het verleden hadden we voor de kat bij mijn ouders van die kruiptunnels, maar de kat zat toch liever in een eenvoudige doos bijvoorbeeld. Ik denk dat zoiets ook niet aan hem besteed zou zijn.

 7. Ahhhh zo lief! Mijn kat wilt alleen maar op de eetstoel van mijn zoon slapen oh en de UPC/Ziggo mediabox (want deze lekker warm 😉 ).

 8. Awww 🙂 Dat zijn echt hele lieve fotos!
  Wij hebben dus die grote krabpaal waar alle dieren in kunnen, tegelijk. Hoewel katten inderdaad gek zijn op dozen (ik ken er geen een die een doos niks vindt) vinden ze het stiekem ook heel leuk om hun ‘eigen’ plek te hebben.
  Onze radiatoren zijn niet geschikt voor die hangmatten. Maar we hebben in de oude keuken een ingebouwde radiator )van de oude bewoners). Daarboven zit een luchtrooster in het bovenblad. En daar liggen de katten als het winter is. Voor het raam, in de hitte van de radiator onder hen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *