Life as Sas #7

Hoi! Hier ALWEER weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtubefilmpjes.. Alles komt voorbij! Ik was eigenlijk van plan weer een weekje over te slaan, maar aangezien ik best een leuke week had toch een fotodagboekje online. Wij waren druk bezig met de voorbereidingen voor de NVM nationale open huizen dag, ik ging langs de huisarts, had cursus en verdiepte me wat meer in mijn nieuwe interne baan. Tevens sloot ik de week af met een super fijne (verrassings-)date met vriendinnen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wij kregen het pakket binnen voor de NVM, nationale open huizen dag op 2 April. We zijn flink bezig geweest ons huisje kijk-klaar te maken. Zo kochten we heel wat plantjes bij de Intratuin om ons balkonnetje op te fleuren, pakte we de schoonmaak grondig aan (met dweilen en dingen meenemen die ik zo vaak worden gedaan) en was ik bezig onze FB-pagina voor ons huis bij te werken en de open dag te promoten. Hopelijk komen er mensen langs en komt er uiteindelijk wat meer uit dan ‘alleen kijken’.

Tevens gaan we een nieuwe afspraak maken bij een hypotheekadviseur, aangezien onze persoonlijke situatie is veranderd en we graag willen horen waar we nu precies staan qua lenen en de verkoop van ons huisje. Spannend allemaal, maar we hebben er zin in! Soms zakt de moed me wel eens in de schoenen aangezien je overal huizen ziet met Verkocht erop, mensen die huren en zo kunnen verhuizen of hoort dat er biedingen zijn bij anderen, terwijl wij nog geen elke bod hebben gekregen. Maar we gaan maar uit van een positieve spiraal en de woorden: ‘het heeft vast zo moeten zijn’

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik besloot na een aantal weken toch maar naar de huisarts te gaan. Al weken had ik een plek in mijn knieholte die niet kleiner werd. Na research op internet kwam ik uit op eczeem en het middeltje wat ik had gehaald werkte op zich wel. De jeuk was weg, maar de plek werd niet kleiner en was ook erg schaal. Bij de huisarts gekomen bleek het inderdaad om eczeem te gaan en ik kreeg een hormoon zalfje mee. Het is nu een flink stuk minder, dus de trip is een goede zet geweest!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoewel er niet veel blogjes online kwamen deze week (iets met de weinig tijd en vooral andere prioriteiten) was ik achter de schermen wel erg bezig met mijn blog. Andere lettertypes, kleine aanpassingen en vooral wat concepten voor artikelen in mijn kalender zetten. Zo kan ik het weekend lekker gaan typen. Sinds vandaag ook mijn sidebar aan de linker i.p.v. rechter kant. Yay or Nay?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Uiteraard weer een (drukke) werkweek, met nog een extra cursus en dagopvang. Ook even wat meer gaan verdiepen in mijn interne baan, aangezien daar ook weer administratie bij komt kijken wat nét weer even anders is dan gewend. Ik ben nog erg aan het puzzelen naar en ritme, ook om alles gedaan te krijgen tussen de bedrijven door, maar het begin is er.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dit overzichtje kan natuurlijk niet zonder een foto van een boek, thee en een poes. 😉 Ik nam heerlijk tijd voor mezelf en pakte eindelijk het lezen weer op. Nog steeds bezig in De Vrouwenhater. Tot nu toe een erg goed boek en ben er bijna klaar mee. Daarna uiteraard het vervolg erbij pakken, Wie niet horen wil

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Tea-Tag

Ik kreeg wat heerlijke theetjes opgestuurd! Deze zijn van de webshop Tea-Tag, waar ze ontzettend veel keuze hebben. Ook kan je er leuke accessoires kopen dus ik zal er zeker eens een kijkje nemen. Ik heb er als echte theeleut al geneusd en ga er zeker nog eens wat bestellen. 2 smaken heb ik al geprobeerd en vond ze erg vol van smaak. Genoten van deze heerlijke theemomentjes dus! Note to self: Vaker losse thee drinken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Met vriendinnen had ik een gezellige bowl-date! Echter wist 1 vriendin niet dat ik zou komen dus dat was een verrassing voor haar haha. We (ik&M.) hadden ons verstopt achter de bar en kwamen als verrassing tevoorschijn! Super leuk om de verbaasde gezichten te zien haha. We hebben met z’n 6e veel gelachen, gebowld (vraag maar niet hoe het is gegaan hahaha) en lekker gegeten/gedronken. Al met al een hele gezellige Vrijdagavond met fijne mensen. Voor herhaling vatbaar!

DEZE FILMPJES WILDE IK OOK NOG GRAAG MET JULLIE DELEN:

Ik heb echt met open mond naar dit filmpje gekeken. Awwwwww.

Haha ik heb gelachen. Moest erg denken aan dit filmpje wat ik ook zo hilarisch vind

34 reacties op “Life as Sas #7

 1. Wat leuk dat je theetjes opgestuurd hebt gekregen! 🙂 een ideale genegenheid om nieuwe smaakjes uit te testen!

 2. Wij doen niet mee met de open huizen dag, we hebben zoiets van als iemand echt geïnteresseerd is dan zal diegene toch ook gewoon een afspraak maken voor een bezichtiging?! Maar succes ik hoop op een geslaagde dag voor jullie!

  Ik begrijp trouwens precies hoe jij je moet voelen nu in deze huis stress periode. Ons huis staat nu ruim een half jr te koop en de makelaars die taxaties hebben gedaan zeiden allemaal “dit zijn jullie zo kwijt” nou niet dus 🙁 terwijl zelfde type woning + prijsklasse alleen paar straten verderop heeft nog geen maand te koop gestaan dan is het echt verrekte zuur!

 3. Fijne week zeg! Je huis verkopen en een nieuwe kopen lijkt me best spannend. Zeker als er mensen komen kijken en dan is het afwachten: wel of niet? 🙂 Leuk trouwens aan je blog knutselen, dat heb ik ook het hele weekend gedaan. Gewoon net iets kleins veranderen, daar kan ik me dan zoveel meer tevreden over voelen. Terwijl de lezer het niet eens ziet hahaha

 4. wat een heerlijke week, met van alles wat…
  Fijn dat er weer een open dag in het vooruitzicht is..
  Komt echt wel goed met de verkoop, de juiste mensen moeten n=vast nog ondekken dat hij te koop staat 😉
  verse thee, heerlijk…
  Eczeem, oeii dat is niet fijn.. Ik heb het heel af en toe maar dat is dan echt door spanning en stress

 5. Altijd gezellig zo’n avondje weg met vrienden. Zeker in zo’n drukke en hectische tijd! Hopelijk komen er veel enthousiaste kopers op de Opendag af. Fijn dat je eczeem plek nu minder wordt. Afgelopen zomer had ik er ook last van, en een jeuk dat ik had! Een goede zalf kan dan echt wonderen verrichten! Ik wens je nog een fijne dag!

 6. Ik hoop dat er veel volk komt na je open huis. Ik zal alvast duimen. OH zo een bowlingavondje is heel leuk om te doen. 🙂 De linker sidebar is wel leuk, houden zo. 🙂

 7. Een heel pakket wat je hebt gekregen! Grappig om te zien hoe verschillend dat gaat. Bij ons zat de sticker er al op en alleen de formulieren gingen in eem envelop de brievenbus in! Mag ik vragen wat je precies voor fb pagina hebt? Wij hebben dit keer zelf de advertentie geplaatst op Facebook en moesten daarvoor een pagina aan maken dus dat hebben we maar gedaan… helaas kwamen we er gisteren achter dat de omschrijving bij ons huis op funda weg is!! Zoveelste kleine foutje van de makelaar…dinsdag maar weer achteraan bellen.
  Ben benieuwd hoe t mij met plannen vergaat aankomende tijd. Ik heb soms dagen achter elkaar dubbele diensten en dan ineens weel van nauwelijks dienst. Hoop mijzelf de rust te kunnen geven in beide weken met goede balans door de moet dingetjes goed te plannen! Jij iig succes daarmee!

  1. Ik heb een pagina aangemaakt voor ons huis waar ik foto’s, linken en andere updates neerzet. Als je je email adres geeft, kan ik de pagina naar je sturen. (deel het liever niet hier i.v.m. privacy) Dan kan je het voorbeeldje zien. Is echt een promotie pagina en ben daarnaast nog aangemeld bij diverse huis-verkoop groepen waar ik ons huis in deel.. Of het helpt? Echt geen idee maar is wel fijn iets aparts te hebben aangemaakt en zo mensen op de hoogte te houden.

   Balen joh dat je omschrijving ineens weg is. Slecht van de makelaar. Jammer dat je er dan ook weer achteraan moet gaan bellen ^^
   Ik wil jullie heel erg veel succes wensen en hoop dat er voor jullie (ook) een koper bij zit! Wij gaan binnenkort maar even op gesprek bij hypotheek adviseur om eens even te kijken hoe alles er nu voorstaan met alle (persoonlijke)veranderingen. Succes met aankomende week, ik heb zelf ook een extra drukke week met cursussen, gesprekken, extra werken en dergelijke.

   1. Heb de pagina inmiddels gevonden 🙂 Inspirerend! Ik ga er ook maar eens wat meer mee doen voor a.s. zaterdag. Binnenkort viooltjes halen en de tuin klaarmaken & dan wat foto’s schieten voor de pagina (pluspunt: diepe achtertuin 😉 om het huis te promoten! Thanks!
    Jullie ook heel veel succes! Dat we maar een koper mogen krijgen zaterdag 😉 ik heb er wel mijn hoop op gevestigd, helemaal omdat we nu gezakt zijn in prijs en al ‘iets’ positieve geluiden horen daardoor! *fingers crossed* Dit keer splitsen we ons op. Mijn vriend blijft thuis en ik ga deels in die tijd met mijn moeder huizen kijken in onze toekomstige woonplaats! Blijven jullie beide thuis?

    1. Thanks! Ik zag het voordat we ons huisje te koop hadden gezet bij iemand anders dus had het onthouden. Toch fijn om op deze manier wat meer te promoten. Tof huisje hebben jullie (even zitten neuzen bij de link hoor haha) Heel veel succes! Wij willen misschien ook in prijs zakken maar eerst even een gesprek met de hypotheek adviseur regelen om te kijken of het ook daadwerkelijk kan met een nieuwe woning. Wij zijn dit keer beide thuis, kijken naar een andere woning heeft voor ons geen zin aangezien we toch pas gaan kopen als wij het hebben verkocht. Heel lastig, want er staan genoeg mooie, betaalbare woningen op Funda waar we echt wat van kunnen maken & aan onze wensen voldoet. Even afwachten dus en maar niet gaan bezichtigen, dan maken we ons alleen maar gek terwijl we niets kunnen. Wij hebben vorig weekend de balkonnetjes gepimpt en dit lange paasweekend ook druk bezig geweest om te poetsen. Krijg een drukke week voor de boeg, waarin ik alleen tussen 1 en 4 tijd heb Vrijdag om wat te doen. Goed verdeeld dus, zodat er niet meer zoveel moet gebeuren.

     Nogmaals succes! Ik hoop op een koper voor jullie 🙂

 8. Wat een gezellige week heb je gehad! Toevallig ga ik vanavond met mijn vriend en zijn vriend en vriendin bowlen en eten. Heel veel zin in! Fijn weekend nog!

 9. Wat een mooi en leuk overzicht. En idd, jullie tijd komt vanzelf met het huis verkopen! Maarja, geduld is soms heeelllll lastig… Fijn (Paas)weekend!

 10. Fijn dat het bezoek aan de huisarts geholpen heeft 🙂 . Leuk ook dat je aan je blog gewerkt hebt, ik wil eigenlijk ook weer eens wat anders, maar ik heb nog niet heel lang dit thema.

  Oh ja, ik duim voor een koper op 2 april!

 11. Leuke terugblik Sas. Ik heb deze week ook heel wat blogposts zitten voorbereiden: opzoekwerk, afbeeldingen bewerken en samenstellen, ideetjes uitschrijven, … Echt leuk om te doen. Ik merk wel dat ik nu wat moeilijker je blogpost kan lezen met het kleine lettertype. Misschien door de witte achtergrond of misschien moet ik binnenkort toch een brilletje dragen. 😉

 12. Leuk overzicht! De Vrouwenhater klinkt als een leuk boek! Hopelijk komt er nog een review van. 🙂

 13. Fijn dat je knieholte probleem wordt opgelost. Ondanks er niet veel online komt op de blog. Is ook niet erg want idd er zijn genoeg andere belangrijk en andere prioriteiten in het leven. 

 14. Ik vind dit soort weekoverzichtjes altijd heel erg leuk om te lezen! En wat een spannende tijd voor jullie met het huis! Ik kan me goed voorstellen dat het heel lastig is om te zien dat andere huizen worden verkocht en jullie nog zitten te wachten op een koper. Komt vast goed!! Fijne Paasdagen!

 15. Lekker weekje en wat leuk dat jullie je vriendin hebben verrast! En gewoon geduldig blijven met jullie huis hoor, je hebt maar 1 koper nodig. Het komt goed!

 16. Dat was opnieuw een zeer drukke week met ook iets moois nog te gaan, 2 april, jullie huisje weer een open dag, ik snap dat je gefrustreerd kunt raken als de rest het wel lijkt te kunnen, maar hoelang hebben zij gezeten? En ja, als je geld genoeg hebt, dan ga je makkelijk van huur naar koop natuurlijk, maar ooit, als die weer willen verkopen.. zitten zij ook, kortom, gedeelde smart Sas, en geduld! het jaar is nog niet om! 😉

  En dat bowlen, wat gaaf dat je zo hebt kunnen verrassen, dat is het wel het meest leuke dan, hahahaha en verder doe rustig aan, neem je tijd om je draai weer te vinden met je nieuwe werk ook 😀

  X

  1. Ik snap het ook helemaal hoor Suus, het heeft even tijd nodig. Maar soms heb ik toch even een dipje, als je hoort dat iemand na een maand zijn huis al kwijt is en je om je heen overal Verkocht ziet hangen op borden. Het komt wel, maar het zou fijn zijn als ik de stress en alles een beetje kan laten gaan. Je bent toch continu met zo’n open dag met van alles bezig, met daarbij nog eens een drukke aankomende week in het verschiet. In mijn hoofd heb ik dan té weinig tijd voor alles wat juist weer stress oplevert. Komt allemaal wel goed, en staat pas een half jaar te koop en veel kijkers gehad. Maar het willen verhuizen gaat nu wel echt kriebelen, vooral omdat ik graag dichterbij werk wil gaan wonen.

   Thanks voor je lieve woorden en reactie!<3

 17. Wat een fijn overzichtje Sas, wat leuk dat jullie die vriendin hadden verrast! Hopelijk vind je snel meer ritme in je nieuwe baan, neem je tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *