Hoi! Hier weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtubefilmpjes.. Alles komt voorbij! Deze week had ik een drukke maar fijne werkweek, (her)vond ik eindelijk mijn rust, had ik een fijne babyshower van een vriendin en namen ik & M. quality time in de vorm van uit eten en Glow Golfen!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Stiekem een foto van vorig weekend. Ik maakte toen een wandeling van dik 45 minuten en heb hier zo van genoten. Zelfs de week erna merkte ik dat ik hierdoor echt een stukje rust heb gekregen en er nog van kon genieten. Zeker een goede keuze dus!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het was wederom een drukke maar gezellig werkweek. Wel super fijn om ‘s ochtends in het licht, op werk aan te komen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik kocht wat bakjes voor op balkon en vogelvoer. Tijd om de vogeltjes eens even flink te verwennen! Onze 2 katten vinden het ook prachtig om voor het raam te zitten en te praten/kijken naar de vogels. Super leuk om alle duiven en andere vogels langs te zien komen om even te eten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik hervond eindelijk na weken mijn rust lichamelijk. Heel erg fijn! Er zijn een paar dingen waar ik aan heb gewerkt, wat voor mij zeker heeft geholpen. Hierover ga ik binnenkort een artikel overschrijven. Misschien dat het andere ook kan helpen of inspireren. Ik had hele fijne avonden na werk met thee, series of een fijn muziekje op.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Voor de verandering kocht ik eens nagellak en lakte mijn nagels in een rozig kleurtje. Normaal gebruik ik alleen doorzichtige nagellak (en mijn duimen lak ik altijd met glitter) maar bedacht dat iets anders ook wel eens leuk was. Echter, niet echt een succes aangezien ik met mijn werk de nagellak niet mooi kan behouden op mijn nagels. Het weekend dus fijn opgehad en vandaag er maar weer afhalen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Even een update over mijn nieuwe interne baan! Ik ben er nog steeds super blij mee en vind het erg leuk werk. De balans is nog ver te zoeken maar daar gun ik mezelf wel even wat weken zo niet maanden de tijd voor. Om het mezelf eigen te maken en een gevoel van ritme te krijgen. Het is super leuk weer met jonge kinderen te werken waarbij je erg de taal aspecten aan het stimuleren bent. Ook fijn dat ik de kinderen/ouders nu wat beter ken en visa versa.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Vrijdag avond hadden M. en ik een spontane date! We gingen gezellig eten en Glow Golfen in Scheveningen! Super fijn gegeten, lekker kunnen praten en daarna kunnen Golfen. Super leuk om dit te doen met alle lichtgevende banen. Lang niet gedaan en was erg leuk. Tevens ging het beter dan verwacht. Wel (jammer genoeg) met maar 1 slag meer verloren 😉 Was erg fijn deze quality time samen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Weken naar uitgekeken en eindelijk daar! Met een aantal vriendinnen hadden we een mini baby(boy) shower voor een vriendin van me. Super leuk, aangezien ze echt blij verrast was en het niet door had gehad. We hebben heerlijk met z’n alle bagels gegeten, bijgekletst en een cadeaumand gegeven. Was een erg gezellig middag!

En vandaag? Vandaag gaan we onze balkonnetjes op-pimpen voor de aankomende NVM open huizendag. Op dus naar het tuincentrum! Verder heb ik heel wat inspiratie (en eindelijk tijd) voor het maken van artikelen voor mijn blog en ga ik verder kijken met mijn series. Een nieuwe Criminal Minds staat nog te wachten<3

DEZE FILMPJES WILDE IK OOK NOG GRAAG MET JULLIE DELEN:


Surprise!


Love Friends!


Geweldig om dit te zien!!

1
30 reacties

30 thoughts on “Life as Sas #6

 1. Anneleen schreef:

  Wat fijn dat je interne baan je zo goed bevalt! 🙂

 2. Angelique schreef:

  Fijne foto’s <3 Krijg altijd trek wanneer ik de bagels zie, haha.

 3. Sandra schreef:

  Wat fijn om te lezen dat je je lichamelijke rust weer hebt gevonden. Ik ben benieuwd naar jouw artikel hierover! Wat leuk dat jullie een babyshower organiseerden en lekker een bagel gingen eten. Hmmm, ik krijg gelijk weer zin in zo’n heerlijk broodje daar!

 4. Joyce rdt schreef:

  Wat leuk om te lezen allemaal!
  Die bagels zien er echt onwijs lekker uit, krijg er spontaan honger van haha.

  Liefs.x

 5. jackie schreef:

  Een heerlijke week,,
  lekker om zo lang te wandelen, ik zou dat ook best vaker kunnen doen (klinkt raar eigenlijk, terwijl ik een hond heb een beter excuus om lekker te wandelen is er toch niet)
  wat super dat je baan zo goed bevalt, dat ritme vind je uiteindelijk wel…

 6. Rachel schreef:

  oh hoe lekker zien ze eruit! wauw en wat fijn dat je baan goed bevalt, dat is altijd fijn! liefs

 7. Morgaine schreef:

  Oh dat dansfilmpje vader en dochter, geweldig! hahahaha Dat is een echte papa 😀

  X

 8. Wat een lekker weekje! Ik kan ook zo genieten van de dagen die langzaam langer worden. Heerlijk, niet meer in het donker wegrijden en thuiskomen!

 9. Miriam schreef:

  Fijn zeg dat je baan je zo goed bevalt, dat is belangrijk! En die bagels…oh my goshhh I WANT!

 10. My cup of Latte schreef:

  Klinkt allemaal fijn! En goed dat je jezelf de tijd geeft een nieuwe balans te vinden! Wij gaan nu even heerlijk genieten en ontspannen en na Pasen fris beginnen aan een nieuw basisrooster en de balans opnieuw vinden!

 11. Nesrin schreef:

  Ah dat filmpje van Friends is zo leuk! Mooi lakje heb je op, prachtig kleurtje.
  Zo een wandeling doet een mens goed!

 12. Glow golf zie ik steeds vaker voorbij komen. Het ziet er echt zo leuk uit!

 13. Madeleine schreef:

  Wat heerlijk om te zien. Wat waren je nagels mooi gelakt 🙂

 14. Nina schreef:

  Wat een gezellige week! En Glow Golfen ziet er cool uit!

 15. Vivian schreef:

  Fijne foto’s 🙂 de vrolijkheid is voelbaar!

 16. Louise schreef:

  Ziet er weer uit als een heerlijke week en wat fijn zo’n spontane date!

 17. zwartraafje schreef:

  Tof dat je zo’n leuke week achter de rug hebt. het eerste filmpje zag ik deze week ook maar het laatste zag ik hier voor het eerst. Super schattig om die twee zo’n plezier te zien hebben.

 18. Michelle schreef:

  Wat een fijne foto’s! Tipje: als je een base- en topcoat gebruikt bij je nagellak, blijft het langer zitten! Helaas chippen die goedkoper lakjes bij mij ook na een paar dagen. Ach dan heb je nog eens een ander lakje op je nagels toch? 🙂 Gezellig zo’n spontane date, lijkt mij erg leuk om zo te midget golven! Altijd gezellig om vogeltjes op bezoek te krijgen en het leuke is, ze onthouden het! Zet er iedere dag en beetje voer neer en ze komen steeds weer terug. Ik krijg dagelijks bezoek van een Merel stelletje en wat koolmeesjes.

  1. SAS schreef:

   Ik heb dit wel eens gebruikt maar jammer genoeg niet tegen mijn werk bestand. Dus ik ben weer geswitcht naar mijn oude nagellak.

 19. Cindy schreef:

  Aah Bagels & Beans, ik krijg daar ineens zo’n zin in. Maar ik heb dan weer geen zin om naar de stad te gaan nu haha. Glow Golfen lijkt me superleuk om te doen. Fijne zondag!

 20. Simone schreef:

  Glowgolf lijkt mij ook zo leuk! Staat zeker nog op mijn lijstje om eens te gaan doen 🙂

 21. Nicky schreef:

  Lekker weekje! Fijn dat je baan zo goed bevalt!

 22. Wanda schreef:

  Wandelen geeft echt rust he? Ik krijg daar ook altijd zo’n opgeruimd hoofd van en ook een lading energie. Hopelijk zet de lente nu echt door zodat we weer lekker naar buiten kunnen!

 23. Glowgolfen? Wat leuk!
  Jammer dat Scheveningen zo ver weg ligt van hier.

  Ik moest wel meteen spontaan aan het liedje ‘de mosselman’ denken en zit daar nu vast de hele dag mee in mijn hoofd…

 24. Mariska schreef:

  Wat fijn dat je zoveel rust kunt vinden in een wandeling. Zelf zou ik dit echt vaker moeten doen ook.. want ik merk dat het mij ook wel rust geeft op zich.

 25. heidi schreef:

  Wat een fijne weekje heb je gehad meid.
  Mooie foto’s zijn het ook.

 26. Els schreef:

  Wat leuk dat je vriendin echt verrast was 🙂 . Super tof 🙂 . Fijn dat je nog steeds super blij bent met je baan 🙂 .

 27. Veerlez schreef:

  Dat glowgolfen ziet er echt geweldig uit, dat wil ik ook een keer doen! Ik ga hem op mijn lijstje voor volgend jaar zetten!
  & ik heb nu echt zin in bagels. De Bagels & Beans zit op loopafstand van mijn huis, nu moet ik me echt even inhouden om daar niet nu meteen heen te gaan!

  Fijne zondag!

 28. Darina schreef:

  Fijn te lezen dat je baan zo goed bevalt! Leuk dat glow golfen! Fijne zondag!

 29. Kelly schreef:

  Wat een leuke week! Fijn dat je baan je zo goed bevalt, dat is mooi om te horen. Schattig ook die schaapjes. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *