Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!In de blog lights: ik bij andere bloggers

Al een aantal keren ben ik benaderd om een gast artikel te schrijven bij andere bloggers. Of ik heb juist diegene benaderd of ik een gastartikel mocht schrijven, aangezien het me een leuk onderwerp leek. Super leuk en ik heb er veel plezier aan beleefd om deze artikelen te maken. Nou heb ik de loop der jaren heel wat leuke artikelen geschreven die over verschillende onderwerpen gingen. Wel allemaal over een aspect van mijn leven maar nΓ©t even anders. Hieronder een overzichtje van een aantal artikelen die ik heb geschreven en waar ze over gaan.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


Op KellyCaresse over mijn baan als pedagogisch medewerkster
Bij Kelly kwam de rubriek Wat doe jij van 9 tot 5? Het leek me leuk een kijkje te geven in het werk van een pedagogisch medewerkster. Vooral omdat ik niet echt de standaardbaan heb met al mijn verschillende uren en werksoorten. Ik beschrijf wat voor mij dit werk zo interessant maakt, hoe mijn gemiddelde werkdag eruit ziet en vooroordelen over mijn werk. Inmiddels is dit zelfs nog veranderd uiteraard. Lees hier hoe mijn werkdagen er nu uitzien.

Op SimoneBlogt over mijn hobby Skaten
Een grote hobby skaten bij de rubriek Hobby onder de Loep van blogvriendinnetje Simone kwam online. Het leek me leuk deze passie met jullie te delen, aangezien het zeker een groot deel van mijn leven is geworden. Waarom ben ik ermee begonnen, wat vind ik er zo leuk aan en wat is belangrijk bij deze sport? Ik deel het allemaal in het bovenstaande artikel. Zijn er nog meer skaters onder mijn lezers?

Op PatriciaKleijn over bloggen
Bij Patricia vertelde ik over mijn blog bij de rubriek Bloggers Interview. Nog zo’n groot onderdeel van mijn leven en laat zien wat ik er precies zo leuk aan vind. Wat zijn mijn tips, heb ik een routine en of ik een fulltime blogger ben.

Op Twintigennogwat over mijn werk & dromen
Dit vond ik zo’n toffe rubriek en vereerd dat ik er deel van uit mocht maken. Amy bedacht Twintiger aan het woord, over een dromen en doelen in het leven. Ik vind het zo tof om dit artikel nog te lezen aangezien ik praat over 2 dromen. Een vast contract en een nieuwe woning. De eerste vorig jaar behaald en de 2de is in werking gezet door het in de verkoop zetten van ons appartementje. Wat er allemaal in zo’n korte tijd kan gebeuren..

Op MissPixiesBlog over thee
Ik moest hier gewoon aan mee doen. Ik bedoel, een interview over thee is voor mij gemaakt natuurlijk! Ik heb het over mijn favoriete thee, of ik een theedoos heb, waar ik vaak thee drink en of ik een favoriete mok heb.

Op MommyOnline over ons huisje: Even binnen kijken
ook alweer zo lang geleden en tof om te zien! De foto’s zijn zelfs nog met de oude vloer! Jullie kunnen binnenkijken bij ons appartementje.. Hoewel hij er nu een stuk opgeknapt uitziet. Ik beschrijf in de rubriek Even binnenkijken onze stijl, wat wij belangrijk vinden aan de inrichting, of ik een huismus ben en waar ik super blij mee ben in huis. Uiteraard met een boel foto’s erbij!

Op Zwartraafje met een bloggersboekje
Jullie kennen van het fenomeen vriendenboekje nog wel? Met dit unieke idee kwam Liesbet, in haar rubriek Bloggers boekje. Hierin beantwoord je o.a. de vragen wat je hebt gestudeerd, wat mijn hobby’s zijn, mijn lievelings kleur maar vooral veel vragen over boeken. Echt een hele toffe rubriek die ik met veel plezier ook van anderen lees.

Op Lifeisasweetdream over bloggers theekransje
Op de thee! Eigenlijk is het of de koffie, maar dat lust ik niet dus werd hij aangepast door Rosanne. Wederom over mijn grote hobby bloggen. Wat ik graag had willen weten voordat ik begon met bloggen, waar ik het meest trots op ben en wat ik een beginnend blogger zou willen meegeven.

Op Montevie over dyscalculie
Pasgeleden kwam mijn artikel online over dyscalculie, ook zeker een ongewild groot deel van mijn leven. Vooral ook van mijn jeugd maar nu, als 28 jarige loop ik nog steeds tegen dingen aan. Een openhartig artikel in de rubriek Ontmoet heb ik geschreven over dingen die ik moeilijk vind of gewoon helemaal niet snap/kan. Ik hoop dat er zo meer aandacht aan besteed wordt en het wat meer bekendheid krijgt. Wat het is toch echt een probleem voor de mensen die het hebben.

Op MindJoy over mindful
Een rubriek bij Anita is Hoe mindful is…. Met de vraag of ik geduld heb, wat mijn levenshouding is en of ik een stresskip ben. Ik vond het een bijzondere vragenlijst om in te vullen, aangezien ik best over wat dingen ben gaan nadenken. Ook mooi te zien bij de reacties dat bloggers me zo ‘kennen’ of hadden ingeschat.

NIEUW! Op Riancaa over onze trouwdag
Het nieuwste artikel wat online kwam was over onze trouwdag! Ik praat erover in de rubriek Over trouwen gesproken. Wanneer zijn we getrouwd, hoe ben ik ten huwelijk gevraagd en wat vond ik het leukste en lastigste aan het regelen van onze speciale dag?

Kende jij al deze artikelen al? En heb jij zelf wel eens een gast artikel geschreven of juist een rubriek met gast artikelen gemaakt?

1
Gastartikel
Previous Story
Next Story

20 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  25/03/2016 at 13:30

  Da’s een indrukwekkende lijst, zeg!

 • Reply
  Anneleen
  24/03/2016 at 11:22

  Wat leuk! Ik ga meteen even doorklikken naar je blogjes daar! πŸ™‚

 • Reply
  zwartraafje
  24/03/2016 at 10:15

  Dit overzicht geeft heel mooi weer dat je over verschillende onderwerpen blogt. Leuk dat die ook vrijwel allemaal aan bod zijn gekomen tijdens gastbezoekjes bij andere blogs. Voor mij persoonlijk zijn onze gemeenschappelijke interesses toch wel echt thee en boeken. πŸ˜‰

 • Reply
  Janneke
  24/03/2016 at 09:52

  Geen gastblog bij mij, maar ik heb je van de week vermeld in een artikel m.b.t. The Fall πŸ™‚ Ik zal de bovenstaande vermeldingen eens gaan lezen, leuk! πŸ™‚

 • Reply
  Angelique
  23/03/2016 at 20:58

  Wat leuk dat je voor andere blogs hebt geschreven! Ik heb er een aantal gelezen, maar sommige heb ik nog niet voorbij zien komen.

 • Reply
  Els
  23/03/2016 at 19:38

  Wat leuk al die gastartikelen. Ik ga er eens een paar lezen πŸ™‚ . Ik ken er heel veel niet namelijk.

 • Reply
  Vivian
  23/03/2016 at 18:43

  Wat een leuke lijst joh! Over een tijdje kun je er iets aan toevoegen =D

  • Reply
   SAS
   25/03/2016 at 11:17

   JA! Ik vond het artikel zΓ³ mooi gemaakt. Ik kijk ernaar uit lieve Vivian!

 • Reply
  Nathalie
  23/03/2016 at 17:28

  Leuk zeg!!
  Ben ook een paar keer benaderd maar reageer ook op oproepjes in bloggers groepen als ik denk dat ik iets kan bijdragen.

 • Reply
  Rowan - sillysis.nl
  23/03/2016 at 17:23

  Wat heb je al veel geschreven voor andere blogs zeg! Leuk, ik ga ze straks lekker even lezen!

 • Reply
  Kelly
  23/03/2016 at 15:33

  Wat leuk! Al die gastblogs. πŸ™‚

 • Reply
  Linda
  23/03/2016 at 14:59

  Wauw, wat heb je al veel gastartikelen geschreven! Over veel verschillende dingen ook. Altijd leuk om dat weer eens terug te lezen inderdaad πŸ™‚ Fijn hΓ¨, dat bloggerswereldje waarin we ook elkaar aan het woord laten!

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  23/03/2016 at 14:37

  Zelf niet, maar ik heb wel een blogger die op mijn andere blog gastblogjes schrijft.

 • Reply
  Nathalie
  23/03/2016 at 12:02

  Wat een super leuke en afwisselende onderwerpen. Leuk om aan mee te doen!

 • Reply
  Morgaine
  23/03/2016 at 11:39

  Nee ik ken ze nog niet allemaal, zelf heb ik ooit 5 gastblogs geschreven voor Roos, bij Roos Denkt.nl

  Maar verder, oh ja met Natasja samen een keertje omgedraaid, ons samenzijn geblogt, maar zij poste mijn versie, en de hare werd bij mij neer gezet, hahaha

  X

 • Reply
  Anita
  23/03/2016 at 11:11

  Wat een leuke gastartikelen en fijn dat mijn artikel je heeft laten nadenken. Hier ook een aantal gastartikelen mogen schrijven, altijd leuk om te doen!

 • Reply
  Veerlez
  23/03/2016 at 10:51

  Wat leuk dat je zovaak ook schrijft bij anderen! πŸ™‚

 • Reply
  Evelyne
  23/03/2016 at 10:12

  Ik kan weer even bijlezen, want ik heb maar 1 gastartikel van je gelezen & dat was op MontΓ©vie. Oeps πŸ™‚

 • Reply
  Simone
  23/03/2016 at 09:48

  Wat een fijn overzichtje! Ik heb al je artikelen natuurlijk al gelezen, op de laatste na dan. Dat ga ik nu dus even doen πŸ˜€

 • Reply
  Nicole
  23/03/2016 at 08:11

  Super leuk dit overzicht. Zelf heb ik de meeste van die artikelen ook gelezen.. alleen de laatste niet volgens mij πŸ™‚

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png