Cadeautjes en gadgets zijn altijd leuk om te geven (of te ontvangen)

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door CoolGift

Coolgift.com, een site waar ik nog nooit van had gehoord. Echter, toen ik de site opende steeg mijn verbazing. In positieve zin wel te verstaan want pfhoe, wat hebben ze hier veel diversen spullen. Zo is er echt voor ieder wat wils. Van handige gadgets, tot cadeaus maar zeker ook heel wat lollige en soms nutteloze maar leuke items. Het was dan ook zeker een klus uit deze uitgebreide shoplijst dรฉ producten te kiezen die ik graag zou willen. Maar het is gelukt. Kijken jullie mee wat wij hebben gekozen? Wij ja, M. koos zelf ook 2 mega toffe gadgets uit.

Klink op de blauwe woorden/linken in de tekst en je komt uit bij het desbetreffende product.

Liefdespillen

Een potje met pillen die je kan openmaken. Een liefdespot, met lege briefjes in de pillen die je kan invullen. Al met al ziet het er al vrolijk uit. De pillen hebben gezichtjes en verschillende kleuren. Hoewel ik hem zelf niet als ‘liefdesbrief-pot’ ga gebruiken. Ik wil namelijk graag elke dag op een briefje iets zetten waarvoor ik dankbaar ben. Om zo een soort Thankfull Jar te hebben en bij te houden. Lijkt me fijn om hem, als de 90 capsules vol te zijn nog eens na te lezen. Ik moest wel erg lachen om de overige informatie: Pil heeft geen medische werking, Pil kan niet garanderen dat je liefde beantwoord wordt en Pil mag niet ingeslikt worden. Er zijn dus mensen die blijkbaar denken dat je het kan doorslikken of het een ‘wonder middel’ is voor het beantwoorden van je liefde.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zonnewekpot

Ik heb altijd al zo’n pot willen hebben en was dan ook erg benieuwd of het zou werken. Maar verrek! Wat een super leuk ding om te hebben staan in de huiskamer. Hij is ook nog eens waterbestendig, dus in een nieuw huis gaat hij fijn de tuin in. Hij is erg makkelijk op te laden: klepje open en je zet hem in de zon. In de avond kan je hem dichtdoen en klaar. De pot geeft vanzelf licht! Let er wel op dat je niet veel lichten in huis aan hebt staan, hij werkt alleen als het donker genoeg is. Grappig om te zien, als Yara lang de pot loopt gaat hij aan/uit omdat ze het licht genoeg wegneemt.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

2 Led leeslampjes

Ik ging ook voor 2 lampjes voor op een boek. Hoewel ik zelden lees in bed, vind ik het toch fijn om lekker in de stoel wat meer licht te hebben op mijn boek. Het is een set van 2 en ik kreeg een zwarte en een groene (de kleuren zijn willekeurig). Echter viel me gelijk op dat 1 lampje het niet deed. Erg jammer, aangezien dit ook gelijk de leukste kleur was van de 2. Ik heb gelijk gemaild en ik was blijkbaar de eerste met dit probleem. Actie wordt pas ondernomen als het nogmaals voorkomt. Echter, heeft dit voor mij geen toegevoegde waarde. Zelf had ik het wel netjes gevonden als ik een nieuwe had gekregen. De batterijen zijn namelijk niet vervangbaar waardoor ik dus eigenlijk het lampje kan weggooien. Bovenstaande foto is dus genomen met maar 1 (groen) lampje. Het is wel een erg handige clip en hij zit stevig bevestigd aan je boek.


 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

Aangezien ik alle gadgets had uitgezocht die mij leuk leken, liet ik M. ook nog even kijken. De 2 onderstaande items heeft hij uitgezocht en uitgeprobeerd.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Tablift Tablet Stand

Wat een fijne stand is dit zeg! Toen we de Tablift tablet stand uitpakte viel gelijk op hoe stevig en zwaar het product is. De kwaliteit is erg goed en met uitproberen werkte hij perfect. Je tablet kan erin worden vast gezet, tevens met nog een extra clipje. Je kan op in een fijne positie gaan zitten/liggen met kijken zonder dat je jezelf in allerlei bochten moet wringen om goed te liggen. De tablet staat veilig en stevig in de stand en zo kunnen wij heerlijk genieten van onze Netflix series.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ook erg makkelijk: hij is erg fijn op te bergen. De poten kan je invouwen waardoor hij bijna geen ruimte inneemt als je hem niet gebruikt. Dit kan je zien op de rechter foto hierboven.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Sheldon Vouwplank

Yeah. We hebben hem. De bekende Sheldon vouwplank! Handig om je was op te vouwen op verschillende manieren. Erg fijn in gebruik! M. vouwt 9 van de 10 keer de was op en heeft volgens mij de grootste lol met dat ding. Het enige nadeel is dat we hem een hele tijd met iets zwaars erop hebben recht gemaakt. De plank was namelijk in een tรฉ kleine doos een heel stuk gevouwen. Gelukkig was hij niet te erg beschadigd anders had ik hem terug gestuurd.

Met een fijne uitleg erbij is je was in 3 stappen zo opgevouwen. Allemaal precies op dezelfde maat, zodat je kleding niet meer van elkaar afschuift in de kast.

Mocht je niet weten waar ik het over heb, of The Big Bang Theory helemaal niet kennen: hieronder een filmpje met de vouwplank (gelijk de eerste minuut)

Cadeautjes en gadgets zijn altijd leuk om te geven (of ontvangen) Zoek je dus nog een leuk cadeau voor hem of haar? Neem dan even een kijkje bij CoolGift.com

Welke van de bovenstaande gadgets lijkt jou wel wat?

About the Author

25 Comments

Tamarah

GENIAAL die sheldon vouwplank! Ik heb serieus in die aflevering gedacht, best handig zo’n plank ๐Ÿ˜€ . Tof dat ie echt te koop is ๐Ÿ™‚

Reply
linda

Hahaha ik ga helemaal stuk om de Sheldon vouwplank!
Die ga ik aanschaffen voor vriendlief ๐Ÿ˜›
Die zonnewekpot is ook erg mooi.

Reply
sammie

Tommy heeft het ook wel eens over die vouwplank gehad maar aangezien ik degene ben die de was doet hebben we ‘m nooit gekocht. Ik vind het net zo makkelijk om de was zo op te vouwen zonder plank. Balen van de lampjes, was inderdaad wel netjes geweest als je een nieuwe had gekregen!
De website kende ik nog niet dus ga wel even spieken ๐Ÿ™‚

Reply
SAS

Hier vouwt M. op. Ik doe het, het liefste ook zonder. Kost met of zonder plank evenveel tijd. Maargoed, ik hoef niet op te vouwen dus dat scheelt weer ๐Ÿ˜‰

Reply
zwartraafje

Die weckpot-lamp vind ik zelf het leukste. Grappig dat ik (รฉn ongetwijfeld vele anderen) meteen aan Sheldon moet denken wanneer ik zo’n plankje zie. Ik heb me altijd afgevraagd of je je t-shirts er ook een beetje deftig mee zou kunnen opvouwen.

Reply
Simone

Wat een toffe gadgets. Alleen jammer dat het ene lampje stuk was en je geen nieuwe kreeg (beetje vreemd) en dat ze iets in een te kleine doos versturen.

Reply
Diana

Wat een leuke ideetjes qua cadeaus. Alleen wat jammer en zonde van dat ene leeslampje. Jammer dat hun verder geen actie ondernemen zolang jij de enige bent met deze probleem.

Reply
jeapiebel

Thankfull Jar te hebben en bij te houden. Dit zijn zeker leuke gadgets. Als je zelf mag uitzoeken wat bij je past is het altijd ideaal, dan zomaar iets krijgen en dat moet je maar mee doen, vind ik. Sheldon Vouwplank is zeer handig.

Reply
Els

Tablift Tablet Stand lijkt me echt handig! En wat leuk die Sheldon Vouwpalk, stiekem vind ik opvouwen heel leuk…. ssst niks tegen mij vriend zeggen ๐Ÿ˜‰ .

Reply
Morgaine

Oh ja de Sheldon Gadget, zou wat zijn voor mijn dochter, hahahahaha

Ennuh, gebruikt jouw M. het nu ook voor de sokken? ๐Ÿ˜›

X

Reply
heidi

Wat leuk is dat.
ik vind Liefdespillen super leuk voor aan je geliefde te geven en 2 Led leeslampjes vind ik super graaf vooral omdat manlief soms al lig te slapen en gewoon nachtlampje mag niet aan dus vind ik dat wel ideaal.
Leuke artikel meid.

Reply
Anne

Klinkt allemaal super handig! Ik weet niet zo goed wat ik het liefst zou willen, het zijn allemaal dingen die me ‘wel handig’ lijken, maar die niet per definitie nodig zijn. Als cadeautje leuk inderdaad!

Reply
Nicky

Wat jammer van die leeslampjes en het ding om je kleren op te vouwen. En dan vooral het antwoord dat je kreeg. Nu heb je allicht spullen gekregen om dit bericht te maken; maar ik vind dat iemand die betaald voor een product; recht heeft op een werkend product. Ongeacht of ze al klachten gekregen hebben of niet. Maar ja, dat is mijn mening. Ik ga wel even een kijkje nemen!

Reply
SAS

Klopt. Ik kreeg te horen dat een betalende klant wรฉl een lampje vervangen zou krijgen, maar aangezien ik het review dit niet van toepassing is. Nog steeds vind ik dit niet echt netjes, maar het is hoe het is.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *