Wat ik allemaal (voor het eerst) deed in de maand Februari

β™₯ De eerste skate rit van 2016 is een feit
Yeah, eindelijk was het fijn weer. Geen regen, ook geen zon en erg koud. Maar ik trok mijn skates aan en maakte de eerste dik 3.5 km op mijn skates. Het voelde heerlijk! Erg jammer dat het weer omgeslagen is, zodat mijn 2de rit nog op zich moet wachten.

β™₯ Ik begon met het kijken van The Fall
Geniale serie en mijn nieuwe Netflix verslaving. The Fall, een serie die ik al een hele tijd wilde zien. Echter, stond hij telkens niet op Netflix. Totdat onze vakantie voorbij was en er 2 seizoenen op verschenen! Deze serie wilde ik zien. En ik heb me zeker niet vergist! Ik ben nu bij S2 en kan echt niet wachten op de afleveringen.

Waar het over gaat? Deze psychologische thriller volgt twee jagers: Paul Spector, een schijnbaar brave huisvader die jonge vrouwen besluipt en vermoordt, en Stella Gibson, de detective die naar Belfast gehaald wordt om hem te vangen. Zij begrijpt als geen ander de psychologie van een seriemoordenaar. Terwijl Spector in het begin de bovenhand heeft over de onderzoekers, houdt Gibson haar beste kaarten achter de hand. Zo brengt dit gelaagd spel gaandeweg zowel de moordenaar als de kijker aan het twijfelen.

De intensiteit neemt genadeloos toe naarmate het onderzoek vordert. Deze jacht zal Gibson en haar team tot het uiterste drijven. Zullen ze de moordenaar vangen voordat hij zijn volgende slachtoffer maakt?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


β™₯ Voor het eerst het bestellen van 2 fototaarten
Nooit gedaan maar het leek me leuk aangezien M. 30 werd 2 fototaarten te bestellen. Je wordt tenslotte maar 1x 30 πŸ˜‰ Nog een heel gedoe met het zoeken van de foto’s, het bestellen en ophalen. Maar, M. was blij verrast en het waren 2 heerlijke slagroomtaarten. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Bekijk hier onze cadeaus en de 2 fototaarten.

β™₯ Ik begon bij mijn nieuwe interne baan
Jaja. Februari was de maand waarin in solliciteerde, het goede nieuws kreeg en begon bij m’n nieuwe interne baan. Nog steeds ben ik super blij met de leuke, vernieuwende baan die ik al heel lang graag wilde hebben. Lees hier meer over mijn baan & de nieuwe interne vacature die ik kreeg.

β™₯ Bestelde 2 boeken
Ik kreeg heel wat bonnen voor het besteden aan boeken. Zelfs heb ik er na deze bestelling nog 3 over! Dat wordt wachten op boeken die ik Γ©cht graag wil hebben. Ik bestelde wel al Dood Normaal, de kaft en het verhaal sprak me erg aan. Tevens al besteld maar pas per 1 April binnen: de nieuwe van Fitzek. Het Joshua Profiel. 1 van mijn favo schrijvers dus zoals je begrijpt kan ik niet wachten!

β™₯ Ruimde op naar door inspiratie van het boek De Happiness Project
Oops. Hij komt er nog aan hoor, de recensie van dit geweldige boek. Ik heb hem al een hele tijd uit maar het was geen prioriteit de laatste dagen om een recensie te gaan schrijven. It’s coming! Ik merk dat ik zeker een goede lijdraad heb gekregen door dit boek. Zo ruimde ik Γ©cht mijn kleding kast op en wil alle kamers in huis onder handen nemen. Ook merk ik zeker dat ik nog gelukkiger en meer stil sta bij het geluk wat ik al heb.

β™₯ Liet ik mijn layout eindelijk eens staan πŸ˜‰
Haha ja deze had je niet zien aankomen he? Deze layout staat al inline sinds begin 2016, ruim 2 maanden dus! En nog steeds niet heb ik hem veranderd. Wel de header, het lettertype en andere kleine aanpassingen maar de basis is nu al een hele tijd hetzelfde. Ik vind het dan ook een super fijne, rustige layout om mee te werken. Benieuwd hoelang hij uiteindelijk blijft staan.

β™₯ Genoot van het nieuwe album van Bieber :’)
Nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar die laatste cd van meneer Bieber is toch wel erg tof! Er staan 4 nummers op waar ik geen genoeg van kan krijgen. Een blieber zal ik nooit worden en hem leuk vinden gaat ook niet gebeuren. Maar die 4 nummers zijn wel erg inspirerend en mooi om te luisteren. Het gaat om de nummers: Love yourself, company, purpose en live is worth living.

Deed jij deze maand iets voor het eerst?

26 reacties op “Wat ik allemaal (voor het eerst) deed in de maand Februari

 1. Wat fijn dat je weer lekker hebt kunnen skeeleren! Het wordt hoogtijd dat de lente eens aanbreekt he πŸ˜‰ Leuk hoor die foto taarten, nog nooit besteld eigenlijk maar ze zien er wel erg mooi uit. Ik heb niet zozeer iets voor het eerst gedaan in Februari ( ja tenzij je de kliniek mee telt, staat vandaag trouwen een blogje van online) maar vooral ben ik verder gegaan met lopende projecten en afspraken.

 2. Ik vind deze layout ook mooi en het lettertype leest prettig, hoop dat tie de maand maart ook overleefd πŸ™‚
  Heel toevallig hadden Tommy en ik het er vorige week over dat onze skates vorig jaar helemaal niet uit de kast zijn gekomen,.. Misschien dit jaar dan maar weer πŸ™‚

 3. the fall klinkt goed, daar ga ik ook maar eens naar kijken..
  En heerlijk alweer geskate…
  Happiness project vond ik ook een super boek, pak het er nog regelmatig bij..

 4. Leuke maand heb je gehad zo te lezen πŸ™‚ En jaa ik wil ook weer gaan skaten, zeker nu het weer met vlagen zo mooi is. En inderdaad, sommige nummers van Biebers nieuwe album zijn superleuk :’). Nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen.

 5. Raar dat The Fall niet via Netflix beschikbaar was? Het draait al maanden mee via mijn kabelmaatschappij’s on demand aanbod. Gillian Anderson is geweldig. Ik moiet nog steeds eens de hand weten te leggen op de verfilming van dat Dickens boek waar ze Mrs Havisham in speelt.
  In februari deed ik … niks voor het eerst? Onze hond wel: hij werd voor het eerst opgehaald door mijn ouders en ging zonder problemen met ze mee. Nu kan hij gedognapt worden wanneer ze er zin in hebben πŸ˜›

 6. Leuk lijstje! En ja, je layout… ik vind ze stuk voor stuk altijd erg mooi en wilde maar dat ik zelf een beetje handig was met dat soort dingen. Moet ook bekennen dat ik de nieuwe cd van Bieber best wel goed vind! Wat ik voor het eerst heb gedaan? Nou, wij gingen voor het eerst brunchen met vrienden en dat was erg gezellig.

 7. Haha, Justin Bieber maakt tegenwoordig inderdaad leuke nummers. Nooit gedacht dat ik dat hardop zou uitspreken… :’)

  The Fall klinkt trouwens als een toffe serie! Ik zet hem op mijn lijstje.

 8. Super dat je bent gaan skaten. Ja het weer is nu vooral nat, dat word een beetje wachten tot de lente. Maar dat zal wel snel zijn. Ik vind je layout nog steeds leuk, houden zo.

 9. Leuke dingen heb je ondernomen! Ik heb eigenlijk geen dingen voor het eerst gedaan deze maand. Saai he πŸ™‚

 10. Wat een heerlijke maand vol nieuwe dingen! Ik denk dat ik binnenkort eens The Fall ga kijken! πŸ™‚
  & ik ben heel erg benieuwd naar het boek The Happiness Project. Volgens mij is dat wel een boek wat je echt op papier wilt lezen en ook in het boek wilt kunnen schrijven. Ik hoop dat ik hem binnenkort eens ergens afgeprijsd tegen kom of bij de bieb kan lenen πŸ™‚

 11. Wat fijn om te lezen dat de baan nog steeds bevalt πŸ™‚ . ik wil binnenkort ook weer gaan skaten, helaas al een tijdje niet 100% fit.

 12. Jeetje, in feb. deed ik iets voor het eerst, uhhhhhhh nee ik heb de hele winter door gefietst, gelezen tussendoor, eten, drinken, genieten en ziek zijn, maar alles al al een keer gedaan? hahaha

  En van maart telt nog niet mee, dus nee… omdat ik natuurlijk bijna de hele maand feb. ziek ben geweest.

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *