Life as Sas #5

Hallo, het is weer tijd voor een Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtubefilmpjes.. Alles komt voorbij! Alweer een tijdje geleden dat de laatste online kwam dus het is zeker weer even tijd voor een update! Deze week had ik een XXL-weekend, genoot van nieuwe boeken & series, had best een heftige week op werk en ik genoot van een ontbijtje met een vriendin en het heerlijke zonnetje. Kijken jullie mee?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Mijn week begon met een heerlijk XXL-weekend, waardoor ik de Maandag ook nog vrij had. Heerlijke dag geweest met ’s avonds weer een open avond voor ons appartement. Maar liefst 2 stelletjes gehad die kwamen kijken maar helaas geen bod hebben gedaan. Maar het geeft goede hoop voor de toekomst dat er mensen geïnteresseerd erin blijven. Onze tijd komt nog wel… Ik krijg veel vragen op mijn blog over onze verkoop/koop dus zal hier binnenkort een heel artikel aan weiden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Naast de nieuwe katten hangmat (waar binnenkort een review van online komt) ligt Ayla ook graag op de bovenstaande manier haha. Of opgevouwen achter me als ik artikelen typ voor mijn blog of helemaal opgerold naast me. We hebben nu enkel een stoel en aangezien ze er niet meer naast past, vouwt ze zich helemaal op met haar benen in de lucht.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik had deze week een erg heftige week op werk. Omdat ik bewust blog zal ik niet in details treden, echter had het te maken met een kind die even ‘kortsluiting’ maakte op een heftige geestelijke en vooral fysieke manier. Heel heftig allemaal en uiteindelijk goed gekomen. Wel heeft het al mijn energie gekost en ben ik er geestelijk/lichamelijke helemaal kapot van. Dit merkte ik het weekend ook, aangezien dit vooral het einde van de week was. Het einde van de week, om toch een gezellige foto te plaatsen, kocht ik deze leuke poncho. Hij was afgeprijsd en ben er erg blij mee, aangezien ik hem nu elke avond heerlijk aan heb.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik beschreef het al in het geluksmomenten artikel van de week, maar hij viel eindelijk op de mat! Het nieuwe boek van Samuel Bjørk die ik won bij een winactie! Super leuk, vooral omdat de winactie me volledig was ontschoten. Extra fijn momentje dus. Ben erg benieuwd naar het boek, die ik na het boek waar ik nu mee bezig ben en het vervolg daarvan, zeker ga lezen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Weekend! Eindelijk, ik was er aan toe. Het verliep niet helemaal zoals gepland en ik was doodop. Tijd dus om vandaag heerlijk door te brengen met mijn blog, boek en de series die ik heb opgenomen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik had een fijne ontbijt-date met vriendinnetje Sabine. Was super fijn weer bij Bagels & Beans, lekker bijgekletst en het was leuk haar weer even te zien! dat soort momentjes zijn fijn om te koesteren. We liepen ook nog wat winkels af, waar ik een fijn hand warmertje kocht.

Deze filmpjes wilde ik ook nog graag met jullie delen:


Haha geniaal deze bloopers

Oelalala. Spannend! Ik kijk erg uit naar deze aflevering, aangezien ze in NL nog niet zover zijn…

Blijft een tof dansje<3

En hoe was jullie week? Nog leuke plannen voor vandaag?

24 reacties op “Life as Sas #5

 1. Dat er maar gauw meer geïnteresseerden mogen zijn voor jullie appartement! Wat heftig om zoiets te zien bij een kind. De lunch bij Bagels & Beans ziet er heerlijk uit.

 2. Ja, ik begrijp dat zo’n dingen heftig zijn zoals jij deze week voorhad op je werk. Ik kan er van meespreken, want in het rusthuis gebeurt ook wel eens iets dat mij volledig uitput.

 3. Jammer dat je zo’n heftige dag in je week hebt gehad die je helemaal leeg slurpte qua energie. Hopelijk kon je dit weekend weer een beetje opladen <3

 4. Wat vervelend op je werk, maar verder ziet je week er heel leuk uit! Je katten zijn ook gekkies of niet dan? Bagels & Beans ben ik al even niet meer geweest!

  1. Haha onze katten zijn best wel maf ja, met hele rare eigenschappen. Beide zo weer hun eigen dingen. Binnenkort komt er een foto-review blog van onze nieuwe radiator hangmat. Ook van die maffe foto’s van Ayla haha.

 5. Ziet eruit als een heerlijk ontbijt!
  Bloopers zijn altijd ZO leuk, ik kijk dat ook geregeld haha! De aflevering ‘Derek’ van CM vond ik heel gaaf, ik vind CM sowieso steeds beter worden!

  Liefs.x

 6. Wat een fijne foto’s weer! Wat goed dat er nog zoveel belangstelling is voor jullie huisje! Lijkt mij erg fijn, die ene koper komt vast een keertje om de hoek spieken 😉

 7. Ja bloopers van een film zien die je kent, dat is altijd leuk, hahahaha

  Ennuh, vandaag niks op de planning, denk films kijken straks weer, is ook voor op blog dus later dan weer, en wat haken… het klinkt stom, maar dat begint een beetje af te zakken, komt omdat beide projecten de ene nog even duurt, de ander bijna klaar is eigenlijk, dan ga ik haperen, hahahaha bij gebrek aan nog niet weten wat ik daarna ga doen, teveel ook op dat lijstje van willen maar kan ik het ook 😉

  X

 8. Jeetje, heftig op het werk als zoiets gebeurd, ik snap dat dat je even uit de rust slingert. Maar hopelijk heb je het weekend je batterij weer op kunnen laden. Ik heb ook een heftige week achter de rug, omdat ik de beslissing hebt gemaakt na 2 jaar ontslag te nemen. Gelukkig is het weekend rustig en heb ik weer energie.

 9. Vervelend dat het zo’n intensieve week was op het werk! Ik vind je morning sunshine mok zo leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *