Wat wij dit weekend deden? Wij vierde onze verjaardag samen. Dat is het fijne van een dag (dit jaar met schrikkeljaar 1 dag ertussen) jarig te zijn. We hadden een erg fijn verjaardagsweekend met veel gezelligheid en hele toffe cadeaus.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
 photo vlaggen_zpsc15a5602.png

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik kreeg heel wat cadeaukaarten van bol.com en een boekenbon. Zeker altijd goed te gebruiken voor een boekenwurm. (de nieuwe Fitzek ga ik zeker aanschaffen hiervan) Tevens kregen we een super leuke collecte bus voor ‘ons droomhuis’ waar we zeker wat extra centjes in gaan sparen. Verder een tof bord van Blond Amsterdam, 2 mokken met positieve quotes, thee uit Londen in de vorm van een bus, brievenbus en telefooncel. We kunnen ook nog gezellig een hapje gaan eten met een cadeaukaart van de HEMA, eens even uitzoeken waar we dit gaan doen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wat ik nog meer kreeg?! 3 boeken, notitieboekjes en minion badschuim. We zijn super verwend! M. kreeg heel wat voor zijn collectie Pop! heroes en ook een bon van bol.com. Ook haakte lief vriendinnetje een Yoda voor hem. Hij is super tof geworden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dit is wat ik kreeg van M. draadloze oordopjes! Heel erg blij mee en komt binnenkort zeker een review van online. Ik heb ze namelijk met mijn eerste skaterit van 2016 uitgeprobeerd en wauw, ik ben er erg tevreden mee! M. kreeg van mij daarin tegen een draadloze koptelefoon om voetbal of Netflix mee te kunnen kijken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

M. werd 30 en ik vond dat dit goed gevierd moest worden. Ik heb dus het hele huis versierd (samen met mijn moeder) met 30jaar ballonnen, lint, vlaggetjes en dergelijke. Hij was erg verrast en had het niet zien aankomen. Net als de 2 foto taarten die ik bestelde voor zijn verjaardag. Je wordt ten slotte maar 1 keer 30. 😉

We hebben een super gezellige verjaardag gehad met veel vrienden, lachen en gezelligheid.
Iedereen heel erg bedankt!

Hoe vieren jullie je verjaardag? Of vieren jullie het liever niet?

2
31 reacties

31 thoughts on “Wat ik dit weekend deed: verjaardagsrecap

 1. Marcella schreef:

  Alsnog gefeliciteerd jullie! Mooie cadeaus!

 2. Anneleen schreef:

  Ziet er heel gezellig uit! En wat een leuke cadeautjes! 🙂

 3. Angelique schreef:

  Mmmm wat ziet de taart er heerlijk uit! Super toffe cadeaus heb je gekregen.

 4. My cup of Latte schreef:

  He wat grappig, wij hadden ook een verjaardagsweekend!! Leuk dat je cadeaus kreeg ipv geld! Voelt helemaal als jarig zijn & wordt je leuk mee verrast!! Gefeliciteerd nog beiden!

 5. Madeleine schreef:

  Wat een leuke dingen heb je gehad 🙂 Blond Amsterdam blijft leuk!

 6. Morgaine schreef:

  In dit geval kan ik zeggen dat ‘wij’ als familie niet echt verjaardagen vieren, dat is zo’n verplicht nummer eventueel, wel zeggen we tegen elkaar, die dag ben ik jarig en als je zin hebt ben je welkom voor een kopje koffie en soms zorgen of eigenlijk altijd wel, voor wat te eten, zo is het ook nog eens zo dat we pas in de late middag vaak even langs gaan, de ÊÊn blijft eten, de ander niet. Waarom dit idee?

  Omdat het als verplicht voelt, en wij zien elkaar liever op andere dagen, omdat we dan zeker weten dat we er zijn omdat we elkaar willen zien, niet omdat we jarig zijn.

  Dus nee, in feite vieren we het niet, maar elk jaar zitten wij wel ergens even bij elkaar, dit geldt ook voor kerst en zo, hahahaha pasen doen we niet eens aan…

  X

  1. SAS schreef:

   Wat jammer dat het op deze manier gaat! Bij ons is het zeker geen verplichting, wat het ook gezelliger maakt 🙂

 7. Michelle schreef:

  Wat leuk zeg! Gezellig om zo beide verjaardagen te vieren. Wij vieren het altijd wat kleiner, alleen familie komt op bezoek en ik spreek op andere dagen met vriendinnen af. Manlief viert zijn verjaardag nooit, daar in de plaats gaan we lekker uit eten met z’n tweetjes.

 8. Jenn schreef:

  Leuk, jullie zijn goed verwend zie ik!

 9. annouska schreef:

  Ik kon weer eens niet reageren via mijn tablet door die rare spam melding zucht, dus vanaf hier nog VAN HARTE GEFELICITEERD 😀

  Wat bijzonder dat jullie het samen kunnen vieren! Jullie hebben super toffe dingen gehad zo te zien.

  1. SAS schreef:

   Zo vervelend ik weet ook niet wat ik eraan kan doen 🙁

 10. jackie schreef:

  geweldig die taart met de kinderfoto…
  Die theeblikjes vind ik echt super..

 11. wat een leuke cadeautjes, dat maakt je wel heel erg jarig! ik ben over twee weken jarig, maar ga het niet vieren, gaan lekker een weekendje weg!

 12. Wanda schreef:

  Wat is een Yoda??? Ik heb mijn verjaardag net gevierd en hoewel het erg gezellig was en ik ook de nodige bonnen heb gekregen, heb ik niks met mijn eigen verjaardag. Altijd blij als het weer voorbij is…

 13. heidi schreef:

  Wat leuk is dat allemaal.

 14. Super leuk! Mooie cadeau’s heb je gekregen!

 15. Vivian schreef:

  Ah wat een post vol leukigheid! Nog heel hartelijk gefeliciteerd, en wat een fijne cadeautjes!

 16. Jawel, wij vieren hem wel, met eten en taart voor iedereen.

  Vorig jaar werd mijn feestje door omstandigheden (griep en zo) afgelast en mijn zoontje (toen vier) vond dat toen super erg voor mij: “Heb je dan geen feestje?”

  Dus al zou ik het niet voor mezelf doen, dan deed ik het omdat mijn kinderen vinden dat iedereen een verjaardagsfeestje moet krijgen! 🙂

 17. Anne schreef:

  Inderdaad leuke cadeautjes, en wat is het hier mooi geworden Sas! Ben ik een weekend weg, kom ik terug, is het hier zo gezellig 🙂

  1. SAS schreef:

   Dankjewel voor je lieve compliment<3

 18. Deisy schreef:

  Aah wat zijn jullie lekker verwend zeg en die taarten zijn echt geweldig haha! Big jeej voor samen verjaardagen vieren 😉

 19. Daenelia schreef:

  Misschien moet ik ook maar samen onze verjaardagen gaan vieren. Het ligt wel bijna 6 maanden uit elkaar, maar zijn verjaardag geeft wel meer kans op lekker zomers weer. En een leuk weekend.
  Ben benieuwd ook naar de draadloze oordopjes. Wij hebben net een ‘hoofdband met oordopjes’ besteld, waar je mee kunt slapen. Niet draadloos, omdat we niet wisten of dat ook lekker zou werken. Dus graag!
  En nog gefeliciteerd, zo na afloop 🙂 Many happy returns.

 20. sammie schreef:

  Wat leuk zeg die taarten! Fijn dat het zo’n geslaagd weekend was en wat een leuke cadeaus!

 21. Kelly schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, toffe cadeaus heb je gekregen!

 22. Bente schreef:

  Wat ben je goed verwend! Leuk!!

  Zaterdag ben ik lekker met een vriendin uit eten geweest en gaan stappen (Michael was dit weekend niet thuis..), en gisteren kwam er familie langs. Michael en ik geven altijd nog een echt feestje samen, waarbij familie en vrienden allemaal langs komen 🙂 Dat moet nog gepland worden trouwens..

 23. Kim schreef:

  Super leuke cadeautjes zeg 🙂 Fijn dat die oordopjes zo fijn zijn! Lijkt me heel prettig tijdens het skaten.

 24. Anne-Sterre schreef:

  Wat een leuke cadeautjes hebben jullie gekregen, jullie kunnen weer even vooruit 🙂

 25. Darina schreef:

  Gefeliciteerd! Wat een fijn verjaardagsweekend met mooie cadeautjes!

 26. Veerlez schreef:

  Leuk dat jullie het zo uitgebreid hebben gevierd en wat een heerlijke cadeaus!

 27. Amy schreef:

  Wat een heerlijk weekend, gefeliciteerd allebei! Wat heb je leuke goodies gekregen Sas 🙂 Ik vier eigenlijk nooit mijn verjaardag, maar overweeg het dit jaar toch wel eens te doen. Best gezellig, alleen ben ik meestal op vakantie dan haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *