Wat ik dit weekend deed: verjaardagsrecap

Wat wij dit weekend deden? Wij vierde onze verjaardag samen. Dat is het fijne van een dag (dit jaar met schrikkeljaar 1 dag ertussen) jarig te zijn. We hadden een erg fijn verjaardagsweekend met veel gezelligheid en hele toffe cadeaus.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
 photo vlaggen_zpsc15a5602.png

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik kreeg heel wat cadeaukaarten van bol.com en een boekenbon. Zeker altijd goed te gebruiken voor een boekenwurm. (de nieuwe Fitzek ga ik zeker aanschaffen hiervan) Tevens kregen we een super leuke collecte bus voor ‘ons droomhuis’ waar we zeker wat extra centjes in gaan sparen. Verder een tof bord van Blond Amsterdam, 2 mokken met positieve quotes, thee uit Londen in de vorm van een bus, brievenbus en telefooncel. We kunnen ook nog gezellig een hapje gaan eten met een cadeaukaart van de HEMA, eens even uitzoeken waar we dit gaan doen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wat ik nog meer kreeg?! 3 boeken, notitieboekjes en minion badschuim. We zijn super verwend! M. kreeg heel wat voor zijn collectie Pop! heroes en ook een bon van bol.com. Ook haakte lief vriendinnetje een Yoda voor hem. Hij is super tof geworden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dit is wat ik kreeg van M. draadloze oordopjes! Heel erg blij mee en komt binnenkort zeker een review van online. Ik heb ze namelijk met mijn eerste skaterit van 2016 uitgeprobeerd en wauw, ik ben er erg tevreden mee! M. kreeg van mij daarin tegen een draadloze koptelefoon om voetbal of Netflix mee te kunnen kijken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

M. werd 30 en ik vond dat dit goed gevierd moest worden. Ik heb dus het hele huis versierd (samen met mijn moeder) met 30jaar ballonnen, lint, vlaggetjes en dergelijke. Hij was erg verrast en had het niet zien aankomen. Net als de 2 foto taarten die ik bestelde voor zijn verjaardag. Je wordt ten slotte maar 1 keer 30. ๐Ÿ˜‰

We hebben een super gezellige verjaardag gehad met veel vrienden, lachen en gezelligheid.
Iedereen heel erg bedankt!

Hoe vieren jullie je verjaardag? Of vieren jullie het liever niet?

2

Misschien ook leuk om te lezen...

31 Comments

 1. He wat grappig, wij hadden ook een verjaardagsweekend!! Leuk dat je cadeaus kreeg ipv geld! Voelt helemaal als jarig zijn & wordt je leuk mee verrast!! Gefeliciteerd nog beiden!

 2. In dit geval kan ik zeggen dat ‘wij’ als familie niet echt verjaardagen vieren, dat is zo’n verplicht nummer eventueel, wel zeggen we tegen elkaar, die dag ben ik jarig en als je zin hebt ben je welkom voor een kopje koffie en soms zorgen of eigenlijk altijd wel, voor wat te eten, zo is het ook nog eens zo dat we pas in de late middag vaak even langs gaan, de รฉรฉn blijft eten, de ander niet. Waarom dit idee?

  Omdat het als verplicht voelt, en wij zien elkaar liever op andere dagen, omdat we dan zeker weten dat we er zijn omdat we elkaar willen zien, niet omdat we jarig zijn.

  Dus nee, in feite vieren we het niet, maar elk jaar zitten wij wel ergens even bij elkaar, dit geldt ook voor kerst en zo, hahahaha pasen doen we niet eens aan…

  X

  1. Wat jammer dat het op deze manier gaat! Bij ons is het zeker geen verplichting, wat het ook gezelliger maakt ๐Ÿ™‚

 3. Wat leuk zeg! Gezellig om zo beide verjaardagen te vieren. Wij vieren het altijd wat kleiner, alleen familie komt op bezoek en ik spreek op andere dagen met vriendinnen af. Manlief viert zijn verjaardag nooit, daar in de plaats gaan we lekker uit eten met z’n tweetjes.

 4. Ik kon weer eens niet reageren via mijn tablet door die rare spam melding zucht, dus vanaf hier nog VAN HARTE GEFELICITEERD ๐Ÿ˜€

  Wat bijzonder dat jullie het samen kunnen vieren! Jullie hebben super toffe dingen gehad zo te zien.

 5. Wat is een Yoda??? Ik heb mijn verjaardag net gevierd en hoewel het erg gezellig was en ik ook de nodige bonnen heb gekregen, heb ik niks met mijn eigen verjaardag. Altijd blij als het weer voorbij is…

 6. Jawel, wij vieren hem wel, met eten en taart voor iedereen.

  Vorig jaar werd mijn feestje door omstandigheden (griep en zo) afgelast en mijn zoontje (toen vier) vond dat toen super erg voor mij: “Heb je dan geen feestje?”

  Dus al zou ik het niet voor mezelf doen, dan deed ik het omdat mijn kinderen vinden dat iedereen een verjaardagsfeestje moet krijgen! ๐Ÿ™‚

 7. Inderdaad leuke cadeautjes, en wat is het hier mooi geworden Sas! Ben ik een weekend weg, kom ik terug, is het hier zo gezellig ๐Ÿ™‚

 8. Aah wat zijn jullie lekker verwend zeg en die taarten zijn echt geweldig haha! Big jeej voor samen verjaardagen vieren ๐Ÿ˜‰

 9. Misschien moet ik ook maar samen onze verjaardagen gaan vieren. Het ligt wel bijna 6 maanden uit elkaar, maar zijn verjaardag geeft wel meer kans op lekker zomers weer. En een leuk weekend.
  Ben benieuwd ook naar de draadloze oordopjes. Wij hebben net een ‘hoofdband met oordopjes’ besteld, waar je mee kunt slapen. Niet draadloos, omdat we niet wisten of dat ook lekker zou werken. Dus graag!
  En nog gefeliciteerd, zo na afloop ๐Ÿ™‚ Many happy returns.

 10. Wat ben je goed verwend! Leuk!!

  Zaterdag ben ik lekker met een vriendin uit eten geweest en gaan stappen (Michael was dit weekend niet thuis..), en gisteren kwam er familie langs. Michael en ik geven altijd nog een echt feestje samen, waarbij familie en vrienden allemaal langs komen ๐Ÿ™‚ Dat moet nog gepland worden trouwens..

 11. Super leuke cadeautjes zeg ๐Ÿ™‚ Fijn dat die oordopjes zo fijn zijn! Lijkt me heel prettig tijdens het skaten.

 12. Wat een heerlijk weekend, gefeliciteerd allebei! Wat heb je leuke goodies gekregen Sas ๐Ÿ™‚ Ik vier eigenlijk nooit mijn verjaardag, maar overweeg het dit jaar toch wel eens te doen. Best gezellig, alleen ben ik meestal op vakantie dan haha ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *