Geluksmomentjes

Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De interne baan gekregen!
Jeuj. Zoals jullie al op mijn blog en social media hebben gelezen heb ik de interne baan gekregen! Ik ben super happydepappy en kan het nog steeds niet helemaal geloven *knijp me* Heel erg bedankt voor alle felicitaties die ik heb gekregen! Als je benieuwd bent hoe mijn werkdagen eruit zien, ik vulde de Let’s go to work tag in.

Portret gewonnen van Muchable
Eindelijk kwam hij dan via de mail, het gewonnen portret van Muchable. Ik ben er erg blij mee en heb hem zelfs ingesteld als Twitter profiel foto. Ik ga nog even bedenken waar ik hem nog meer voor ga gebruiken. Ideaal, omdat ik bewust blog.

Lezen in bed
Ik kreeg weer rust. De rust die ik nodig had om lekker even te gaan lezen. Was zeker heel fijn om in bed eens te lezen met daarnaast een knorrende poes naast me. Ik heb De happiness project uitgelezen en ga er binnenkort een recensie van maken. Ik las dat vele er benieuwd naar zijn dus hou mijn blog in de gaten!

Lunchen met vriendinnen
Ik had een fijne lunch met mijn vriendinnen voor de verjaardag & het slagen van vriendinnetje Julie. Je kon dit al zien en lezen bij het Life as Sas #3 artikel. Ik kijk er nog met veel plezier op terug, aangezien ik toch wel weinig tijd heb om met m’n vriendinnen af te spreken. Vooral aankomende vakantie wordt erg druk, dus dit is zeker een fijn momentje! Tevens had ik een erg leuke en gezellige lunch met Laura, die pasgeleden tante is geworden. Congratz!

Rustig weekend
Ik heb, gelukkig een rustig weekend voor de boeg, aangezien het best een hectische week is geweest met alle toeters en bellen. Lezen, series kijken en lekker bloggen wordt het dus. En proberen (met de nadruk op proberen) wat uit te slapen zou ook heel erg fijn zijn!

Jullie leuke reacties
Sowieso werd ik erg blij van al jullie reacties op de afgelopen blogartikelen! Ook erg trots op mijn dik 800 volgers op Bloglovin’ . Tevens kreeg ik super leuke vragen op de Vraag-maar-raak post die ik schreef. Dit is je laatste kans om wat te vragen, aangezien volgende week de vragen met antwoorden, in 2 delen online komen!

2 nieuwe cases
Ik ben erg blij met mijn oude smartphone, nadat mijn andere kapot was gegaan. Tevens heb ik door een samenwerking 2 hele toffe hoesjes gekregen. Deze komen binnenkort als review online.

Heb jij een geluksmomentje om te delen?

2

44 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *