Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De interne baan gekregen!
Jeuj. Zoals jullie al op mijn blog en social media hebben gelezen heb ik de interne baan gekregen! Ik ben super happydepappy en kan het nog steeds niet helemaal geloven *knijp me* Heel erg bedankt voor alle felicitaties die ik heb gekregen! Als je benieuwd bent hoe mijn werkdagen eruit zien, ik vulde de Let’s go to work tag in.

Portret gewonnen van Muchable
Eindelijk kwam hij dan via de mail, het gewonnen portret van Muchable. Ik ben er erg blij mee en heb hem zelfs ingesteld als Twitter profiel foto. Ik ga nog even bedenken waar ik hem nog meer voor ga gebruiken. Ideaal, omdat ik bewust blog.

Lezen in bed
Ik kreeg weer rust. De rust die ik nodig had om lekker even te gaan lezen. Was zeker heel fijn om in bed eens te lezen met daarnaast een knorrende poes naast me. Ik heb De happiness project uitgelezen en ga er binnenkort een recensie van maken. Ik las dat vele er benieuwd naar zijn dus hou mijn blog in de gaten!

Lunchen met vriendinnen
Ik had een fijne lunch met mijn vriendinnen voor de verjaardag & het slagen van vriendinnetje Julie. Je kon dit al zien en lezen bij het Life as Sas #3 artikel. Ik kijk er nog met veel plezier op terug, aangezien ik toch wel weinig tijd heb om met m’n vriendinnen af te spreken. Vooral aankomende vakantie wordt erg druk, dus dit is zeker een fijn momentje! Tevens had ik een erg leuke en gezellige lunch met Laura, die pasgeleden tante is geworden. Congratz!

Rustig weekend
Ik heb, gelukkig een rustig weekend voor de boeg, aangezien het best een hectische week is geweest met alle toeters en bellen. Lezen, series kijken en lekker bloggen wordt het dus. En proberen (met de nadruk op proberen) wat uit te slapen zou ook heel erg fijn zijn!

Jullie leuke reacties
Sowieso werd ik erg blij van al jullie reacties op de afgelopen blogartikelen! Ook erg trots op mijn dik 800 volgers op Bloglovin’ . Tevens kreeg ik super leuke vragen op de Vraag-maar-raak post die ik schreef. Dit is je laatste kans om wat te vragen, aangezien volgende week de vragen met antwoorden, in 2 delen online komen!

2 nieuwe cases
Ik ben erg blij met mijn oude smartphone, nadat mijn andere kapot was gegaan. Tevens heb ik door een samenwerking 2 hele toffe hoesjes gekregen. Deze komen binnenkort als review online.

Heb jij een geluksmomentje om te delen?

About the Author

44 Comments

Wen.

Ooooh wat leuk en schattig dat portret! Ik kan me voorstellen dat je het OVERAL voor wilt gebruiken ^_^ Ik raak gelijk geinspireerd om m’n waterverf te pakken 😀

Reply
Marcella

Fijne blog Saskia. Het portret vind ik tof! En lekker om weer lekker te lezen. Dat hoop ik in Cuba ook wat vaker te doen. Lekker offline!

Reply
jackie

een heerlijke week, fijn…
Super dat je de baan hebt gekregen…
en super leuk zo’n portret..

Reply
Sandra

Gefeliciteerd met je baan!! Wat top zeg, yeah. Zo leuk ook dat je dat portret gewonnen hebt. Ik vind dat zij zo goed kan tekenen en super creatief is! Mooie momentjes deel je. 🙂

Reply
sammie

Misschien moet ik maar eens een boek naast het bed leggen, misschien dat ik dan wel de rust kan vinden om af en toe eens wat pagina’s te lezen. Nog gefeliciteerd met de job!

Reply
Daenelia

Nog gefeliciteerd met de baan (had ik volgens mij nog niet gedaan). Ben blij voor je.
Afgezien van de geweldige middag filmkijken (Deadpool), had ik ook nog een pakketje binnengekregen wat me blij maakte. Okay, ik had het zelf besteld, en ik wist exact wat er in zat, en toch, toch werd ik er bliji van 🙂

Reply
Cindy

Lezen in bed, dat wil ik ook meer gaan doen. En relaxen dit weekend, dat is hier helemaal goed gekomen. Ik hoop bij jou ook!

Reply
Hilde

Wat super gaaf dat je die baan hebt gekregen!! 😀
En wat een ontzettend leuk portret is dat geworden! 🙂

Reply
jeapiebel

Lezen in bed had ik vorige week ook weer gedaan…zalig en lekker rust geven waarom doe ik niet vaker weet ik ook niet. Twee nieuw toffe hoesjes, ik ben benieuwd.

Reply
zwartraafje

Er zijn elke dag wel geluksmomentjes te vinden. Het ene al wat groter als het andere. De afgelopen week vond ik het heel leuk om samen met mijn schoonzus een middag te knutselen. De postbode die onverwachts aan de deur stond met VIER gewonnen boeken maakte me ook heel gelukkig.

Reply
Anneleen

Nogmaals een dikke proficiat met het krijgen van de interne job! Heb je super goed gedaan! 🙂

Reply
Els

Heel veel mooie momenten! Zo fijn dat je de baan hebt gehad en een rustig weekend vind ik ook altijd erg fijn.

Reply
Saskia

Geniet van je heerlijke vrije weekend. Soms heb je dat heel hard nodig. Kan jij uitslapen als je doordeweeks elke ochtend zo vroeg op moet? Ik merk zelf dat uitslapen 9/10 keer niet lukt, dus dan ga ik maar heerlijk vroeg op bed. Met een lekker boek of met de TV lekker weg dutten (doe ik ook met boek trouwens).

Reply
SAS

Uhhh. Nope. Uitslapen is er tegenwoordig niet meer bij, doordat de gehele werkweek mijn wakker 6 uur gaat. Ach, zo heb je toch nog wat aan je vrije dagen.

Reply
Amy

Wat een heerlijk lijstje Sas! Lekker rustig weekend na heel goed nieuws deze week: je hebt het prima voor elkaar! 😀

Reply
Angèlique

Ah ja, geef mij ook maar een rustig weekend! Dat heb ik wel even nodig. Wat een fijne geluksmomentjes. Ik ben heel benieuwd naar je recensie van het boek!

Reply
Renske

Wat een fijne geluksmomenten. Ik heb nog niet meegekregen dat je de interne baan hebt gekregen. Dus bij deze: gefeliciteerd! Echt geweldig nieuws! 🙂

Oh, lezen in bed is zeker ook één van mijn geluksmomentjes. En fietsen met het zonnetje aan de hemel!

Reply
Rowan

Wat een mooie lijst! Mijn geluksmomenten van deze week: onze zelfgemaakte tafel is bijna klaar, en dat het zonnetje donderdag zo lekker scheen. Het leek wel lente! Fijn weekend!

Reply
Darina

Geweldig dat je de interne baan hebt gekregen. Nogmaals gefeliciteerd! En ik vind het ook altijd heerlijk om te lezen in bed.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *