Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
(online) geshopt,  Blog

2 nieuwe toffe smartphonehoesjes

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Smartphonehoesjes

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoewel ik baalde dat een tijdje terug mijn smartphone gebarsten was en ik mijn oude versie moest gebruiken, ben ik er toch wel achteraf wel blij mee. Het merk Samsung heb ik altijd prettig vinden werken en was dus weer als vanouds. Wel miste ik een tof hoesje voor mijn ‘oude-nieuwe’ mobieltje. Gelukkig kwam ik op smarthonehoesjes.nl 2 hele toffe hoesjes tegen tussen de vele diverse keuzes die ze hadden. Kijken jullie mee welke ik heb gekozen?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Altijd even Yara erbij als ik foto’s maak voor mijn blog > klik voor het artikel erover

Aller eerst zag mijn oog dat Blond Amsterdam smartphone hoesjes heeft. Say what? Dat wist ik dus ook niet. Ik heb al een hele mokken collectie van Blond Amsterdam, maar een hoesje nog niet. Ik koos de Blond Amsterdam Happy days softcase, een heel fijn dik hoesje met super vrolijke opdruk. Ik kan altijd zó blij worden van de tekeningen van Blond Amsterdam. Happy Days en Bee Happy staan nu te pronken op mijn hoesje. Het is een hoesje die makkelijk om je telefoon gaat, stevig aanvoelt en ook nog eens schokabsorberend is.

Daarnaast koos ik nog een tweekleurig hoesje voor de afwisseling. Mijn keuze viel, tussen alle verschillende 2 kleurige hoesjes op dit Blauw/geel tweekleurig transparant TPU siliconen hoesje. Ik vind het een fijn hoesje alleen wat vertekend op het plaatje. Op het plaatje staat hij met een witte smartphone waardoor hij anders en veel donkerder uitkomt op mijn zwarte versie. De 2 mooie kleuren die in elkaar over lopen zijn dus minder goed te zien (zie de foto bovenaan zonder smartphone en hieronder met) Dit is wel jammer maar doet niet af aan het fijne design wederom van soepel, schokabsorberend TPU materiaal. Zulke hoesje zijn een stuk fijner dan de hard case versies die ik vaker had bij oude smartphones.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ondanks dat ik een oude Samsung Galaxy in bezit heb kun je de nieuwe versies (zoals de Samsung Galaxy A3 2016 hoesjes, Samsung Galaxy S7 hoesjes en alles voor je Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes ook vinden op deze site. Uiteraard hebben zee en breed assortiment met ook keuzes voor bijvoorbeeld de Sony, LG of Nokia telefoons.

Wat vind je van mijn 2 nieuwe hoesjes en gebruik jij een hoesje om je (smart)phone?

0

37 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *