2 nieuwe toffe smartphonehoesjes

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Smartphonehoesjes

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoewel ik baalde dat een tijdje terug mijn smartphone gebarsten was en ik mijn oude versie moest gebruiken, ben ik er toch wel achteraf wel blij mee. Het merk Samsung heb ik altijd prettig vinden werken en was dus weer als vanouds. Wel miste ik een tof hoesje voor mijn ‘oude-nieuwe’ mobieltje. Gelukkig kwam ik op smarthonehoesjes.nl 2 hele toffe hoesjes tegen tussen de vele diverse keuzes die ze hadden. Kijken jullie mee welke ik heb gekozen?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Altijd even Yara erbij als ik foto’s maak voor mijn blog > klik voor het artikel erover

Aller eerst zag mijn oog dat Blond Amsterdam smartphone hoesjes heeft. Say what? Dat wist ik dus ook niet. Ik heb al een hele mokken collectie van Blond Amsterdam, maar een hoesje nog niet. Ik koos de Blond Amsterdam Happy days softcase, een heel fijn dik hoesje met super vrolijke opdruk. Ik kan altijd zó blij worden van de tekeningen van Blond Amsterdam. Happy Days en Bee Happy staan nu te pronken op mijn hoesje. Het is een hoesje die makkelijk om je telefoon gaat, stevig aanvoelt en ook nog eens schokabsorberend is.

Daarnaast koos ik nog een tweekleurig hoesje voor de afwisseling. Mijn keuze viel, tussen alle verschillende 2 kleurige hoesjes op dit Blauw/geel tweekleurig transparant TPU siliconen hoesje. Ik vind het een fijn hoesje alleen wat vertekend op het plaatje. Op het plaatje staat hij met een witte smartphone waardoor hij anders en veel donkerder uitkomt op mijn zwarte versie. De 2 mooie kleuren die in elkaar over lopen zijn dus minder goed te zien (zie de foto bovenaan zonder smartphone en hieronder met) Dit is wel jammer maar doet niet af aan het fijne design wederom van soepel, schokabsorberend TPU materiaal. Zulke hoesje zijn een stuk fijner dan de hard case versies die ik vaker had bij oude smartphones.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ondanks dat ik een oude Samsung Galaxy in bezit heb kun je de nieuwe versies (zoals de Samsung Galaxy A3 2016 hoesjes, Samsung Galaxy S7 hoesjes en alles voor je Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes ook vinden op deze site. Uiteraard hebben zee en breed assortiment met ook keuzes voor bijvoorbeeld de Sony, LG of Nokia telefoons.

Wat vind je van mijn 2 nieuwe hoesjes en gebruik jij een hoesje om je (smart)phone?

37 reacties op “2 nieuwe toffe smartphonehoesjes

 1. De blond Amsterdam hoes vind ik ontzettend leuk! Ik hoef van het merk geen heel servies te hebben dat vind ik too much. Maar zulke accessoires zijn leuk! Veel plezier met je nieuwe hoesjes!

 2. Leuke hoesjes! Ik was benieuwd of je ook een Belgische website had die zo’n dingen verkoopt & jawel hoor, ik heb er gevonden via Google, haha! Een goeie tip om zoiets aan te schaffen als ‘k een nieuwe smartphone heb ooit 🙂

 3. Ik vind Blond leuk, maar niet voor een hoesje voor mijn smartphone. Ik wil gewoon een hoesje die eigenlijk niet eens opvalt. Of juist iets wat wél opvalt, maar met mijn smaak is het lastig om iets te vinden wat ik goed genoeg vind. Ik heb nu voor €0,50 een siliconen hoesje (transparant) via aliexpress besteld en daar ben ik erg blij mee.

 4. Leuke hoesjes, ik heb altijd een leren hoesje al vanaf het begin dat ik mijn mobiel heb. Daardoor is hij na drie jaar nog steeds onbeschadigd 🙂

 5. Ah die van Blond vind ik echt heel leuk! Toen ik nog een iPhone had, had ik echt (bijna) tientallen hoesjes, maar sinds ik mijn Samsung heb wissel ik eigenlijk nog maar zelden… geen idee waarom!

 6. Leuk! Voor die van Blond 🙂 IK heb laatst via telefoonhoesjestore een hoesje besteld waar ik nog steeds erug blij mee ben! Helaas is de tel alleen te groot om in je zak te stoppen, dus dat is nog even zoeken en wennen. Maar ik ben erg blij dat mij tel nu goed beschermd is! Ook ik ben een Samsung gebruiker. Ik zou niet meer terug willen naar een ander merk!

 7. Die van Blond Amsterdam is leuk zeg! Supervrolijk! Dat andere hoesje zou inderdaad mooier zijn met een witte telefoon.
  Zelf heb ik een hoesje met allemaal glitters en sterretjes erin. Enorm leuk om mee te spelen haha.

 8. Het Blond Amsterdam hoesje vind ik wel erg leuk! Die andere valt een beetje tegen om je telefoon.. Ik gebruik mijn mobiel echt alleen voor bellen en sms’en oh en als wekker dus zo heel vaak heb ik deze niet meer in handen. Mijn oude hoesje van MiniInTheBox mét uiltjes (natuurlijk) heb ik er dus maar gewoon om laten zitten. Wel heb ik toen een mooie, nieuwe hoes voor mijn tablet gekocht. Maar deze gebruik ik dagelijks..

 9. Ik heb altijd een hoesje voor mijn smartphone, ter bescherming en omdat ik het gewoon heel mooi vind. Leuke hoesjes! Vooral die van blond amsterdam vind ik gaaf.

 10. Ik vind ze allebei leuk! Mooie hoesjes! Ik gebruik zelf meestal zo’n flipcase-hoesje, want ik ben zo bang dat m’n telefoon zomaar uit m’n handen floept en kapot valt. Zo onhandig ben ik wel… zou me zomaar kunnen overkomen. Zelfs mét hoesje.

 11. Ik vind die van Blond erg leuk! Op dit moment heb ik een heel saai hoesje en wat ik eigenlijk wil is een hoes die mijn telefoon ook kan opladen.

 12. Wat leuk dat Blond Amsterdam hoesjes heeft zeg! Wist ik niet. Toffe hoesjes 🙂 . Je hebt er nooit genoeg vind ik, ik vind het zo leuk om vaak van hoesje te wisselen!

 13. Dat blond amsterdam hoesje vind ik zoo leuk! 🙂 Ik ga meteen even kijken of ze deze ook voor de iphone hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *