Life as Sas #4

Hallo, het is weer tijd voor een Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtubefilmpjes.. Alles komt voorbij! Het was de eerste week bij mijn nieuwe interne job, ik probeerde zoveel mogelijk tijd voor mezelf te nemen deze drukke week, waardoor er helaas minder tijd was voor mijn blog. En we gingen gezellig een avondje samen eten & shoppen. Kijken jullie mee?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De poezen vonden het erg gezellig deze week en langen keer op keer gezellig bij me. Vorig weekend lekker series gekeken met een mok thee en een poes op schoot en voor me. Erg gezellig en even fijn zo’n momentje voor mezelf!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik ben éindelijk begonnen aan The Fall. Ik wilde deze serie al erg lang kijken en zag (uiteraard ná onze vakantie) dat hij op Netflix stond. Ik ben nu bij aflevering 5 en vind het echt een hele toffe serie. Erg benieuwd naar de rest, wat zeker nog een hoop is met 2 seizoenen! Uiteraard volg ik verder nog de series die ik wekelijks opneem.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Deze plant kreeg ik voor valentijn van M. Hoewel we niet ‘aan valentijn doen’ krijg ik eigenlijk wel altijd een aardigheidje in de vorm van een plant of bosje bloemen van hem. Super lief en attent. Hij staat mooi te pronken in de huiskamer.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het was de eerste werkweek bij mijn nieuwe interne job. Ik ben er echt super blij mee en heb het erg naar mijn zin. Wel moet ik erg wennen aan mijn nieuwe werkritme, en met de aankomende vakanties en vrije dagen van mezelf zal het nog wel even duren voor ik er helemaal in zit. Wel heel fijn dat ik veel complimenten krijg van mijn collega’s en leidinggevende over mijn werk op de peuterspeelzaal. Tevens eindelijk gehoord wat mijn gemiddelde contract uren worden: per 1 maart op mijn verjaardag zit mijn contract op 30.5 uur! En dat te bedenken dat ik met 14 ben begonnen ooit.. Maar heavy is het wel zo in het begin, dus dit weekend even bijgetankt.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Gezonder eten stond op de planning en is zeker deels gelukt. De Woensdagochtend ontbeet ik met crackers met kaas en avocado. Ik ben er niet heel erg weg van maar vies is het zeker niet. Gezond daarin tegen wel, dus ik wil proberen het te blijven eten. Erg lastig ook met eten, aangezien ik nu een ander werkritme heb. Ik moet hier nog even een balans in vinden en heb altijd wel last van andere ritmes.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Vrijdagavond gingen we gezellig eten en shoppen met z’n 2tjes. Uiteraard even langs de Primark gegaan en de buit zie je hierboven. Tevens wat lingerie gehaald en M. kwam terug met ook kleding en 2 paar nieuwe schoenen. Het was een erg gezellig avond! Tevens een reden met alle nieuwe aankopen om mijn kledingkast eens goed uit te mesten! De mok kon ik trouwens echt niet laten staan met Hello Monday, Is it Friday yet?

Deze filmpjes wilde ik ook nog graag met jullie delen:

Deze week niet zo heel erg veel filmpjes aangezien ik weinig online ben geweest


Blijf dit een tof nummer en toffe clip vinden van Mr. Timerlake.

De trailer van The Fall. Geniale serie tot nu toe.

Prachtig!

About the Author

25 Comments

Karlien

Ziet eruit als hele leuke kleding.
Succes met het wennen aan je nieuwe tijden. In het begin is het altijd zwaar maar t went meestal snel

Reply
Michelle

Wat een fijne aankoopjes, hier kan je vast wel weer een tijdje mee verder. En wat super dat de nieuwe interne baan je zo bevalt, hopelijk komt de rust en het ritme ook weer snel terug.

Reply
Jenn

Leuk weer! Ik vind avocado niet zo lekker, vies is een groot woord, maar ook niet lekker genoeg om vrijwillig te eten. Behalve als het guacemole is 😛

Reply
Wanda

Leuke kleding! De Primark opent haar deuren in Groningen ergens in mei dus dan wil ik daar zeker even kijken voor de nodige t-shirts en zo.

Reply
Els

Wat leuk! Ik vind het ook heerlijk om met mijn vriend uit eten te gaan en te shoppen 🙂 . Gelukkig mijn vriend ook 🙂 .

Reply
Astrid

Hey Sas,

Oe, nu ben ik wel benieuwd naar The Fall! En wat een leuke items heb je gescoord zeg, leuke mok ook hihi.

Liefs!

Reply
Rowan

Ik krijg meteen zin om ook te gaan shoppen. Die mok is echt heel leuk! Wat fijn dat je geniet van je nieuwe baan, succes met wennen, komt vast goed!

Reply
Kelly

Thanks voor je reactie op m’n blog! Die van jou vind ik ook heel tof, leuk die video’s ook, ik had ze allemaal nog niet gezien!

Reply
Anne

Wat leuk dat je baantje bevalt! Natuurlijk is het even wennen, dat is geloof ik bij zo ongeveer iedere baan wel. Klinkt als een fijne, gezellige week!

Reply
jeapiebel

Wat een schattige poezen heb je. Leuk met je valentijnsplant ondanks het niet willen doen is het toch attent. The fall heb ik nooit gekeken.

Reply
Veerlez

Nieuw werk is altijd vermoeiend, al helemaal als je ook nog eens meer gaat werken! Dus zorg maar lekker goed voor jezelf in de weekenden 🙂

Reply
Tineke

Wow, wat heeft Do met haar haar gedaan? Maar het nummer is wel erg mooi! Door je Primark aankopen krijg ik ook helemaal zin om te gaan shoppen!
Liefs

Reply
Bente

Ik zag het al voorbij komen op instagram: lekker gewinkeld heb je zeg!
En fijn dat het op de peuterspeelzaal zo goed bevalt! 🙂

Reply
Amy

Goed geshopt Sas! En fijn dat het nieuwe werk je zo goed bevalt! Het wennen zal vast sneller gaan dan je denkt.. Veel succes weer komende week 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *