Behind the scenes

Life as Sas #4

Hallo, het is weer tijd voor een Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtubefilmpjes.. Alles komt voorbij! Het was de eerste week bij mijn nieuwe interne job, ik probeerde zoveel mogelijk tijd voor mezelf te nemen deze drukke week, waardoor er helaas minder tijd was voor mijn blog. En we gingen gezellig een avondje samen eten & shoppen. Kijken jullie mee?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De poezen vonden het erg gezellig deze week en langen keer op keer gezellig bij me. Vorig weekend lekker series gekeken met een mok thee en een poes op schoot en voor me. Erg gezellig en even fijn zo’n momentje voor mezelf!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik ben éindelijk begonnen aan The Fall. Ik wilde deze serie al erg lang kijken en zag (uiteraard ná onze vakantie) dat hij op Netflix stond. Ik ben nu bij aflevering 5 en vind het echt een hele toffe serie. Erg benieuwd naar de rest, wat zeker nog een hoop is met 2 seizoenen! Uiteraard volg ik verder nog de series die ik wekelijks opneem.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Deze plant kreeg ik voor valentijn van M. Hoewel we niet ‘aan valentijn doen’ krijg ik eigenlijk wel altijd een aardigheidje in de vorm van een plant of bosje bloemen van hem. Super lief en attent. Hij staat mooi te pronken in de huiskamer.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het was de eerste werkweek bij mijn nieuwe interne job. Ik ben er echt super blij mee en heb het erg naar mijn zin. Wel moet ik erg wennen aan mijn nieuwe werkritme, en met de aankomende vakanties en vrije dagen van mezelf zal het nog wel even duren voor ik er helemaal in zit. Wel heel fijn dat ik veel complimenten krijg van mijn collega’s en leidinggevende over mijn werk op de peuterspeelzaal. Tevens eindelijk gehoord wat mijn gemiddelde contract uren worden: per 1 maart op mijn verjaardag zit mijn contract op 30.5 uur! En dat te bedenken dat ik met 14 ben begonnen ooit.. Maar heavy is het wel zo in het begin, dus dit weekend even bijgetankt.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Gezonder eten stond op de planning en is zeker deels gelukt. De Woensdagochtend ontbeet ik met crackers met kaas en avocado. Ik ben er niet heel erg weg van maar vies is het zeker niet. Gezond daarin tegen wel, dus ik wil proberen het te blijven eten. Erg lastig ook met eten, aangezien ik nu een ander werkritme heb. Ik moet hier nog even een balans in vinden en heb altijd wel last van andere ritmes.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Vrijdagavond gingen we gezellig eten en shoppen met z’n 2tjes. Uiteraard even langs de Primark gegaan en de buit zie je hierboven. Tevens wat lingerie gehaald en M. kwam terug met ook kleding en 2 paar nieuwe schoenen. Het was een erg gezellig avond! Tevens een reden met alle nieuwe aankopen om mijn kledingkast eens goed uit te mesten! De mok kon ik trouwens echt niet laten staan met Hello Monday, Is it Friday yet?

Deze filmpjes wilde ik ook nog graag met jullie delen:

Deze week niet zo heel erg veel filmpjes aangezien ik weinig online ben geweest


Blijf dit een tof nummer en toffe clip vinden van Mr. Timerlake.


De trailer van The Fall. Geniale serie tot nu toe.


Prachtig!

1

25 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *