Bijzondere ringen

Deze producten zijn deels ter beschikking gesteld door Names4ever

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Als je al zolang bij elkaar bent als wij wordt het steeds moeilijker een cadeautje te verzinnen voor elkaar. 28 februari is M. jarig (ik 1 maart) en ik zocht nog iets om hem te geven. Van alles hebben we elkaar in al die jaren gegeven, dus ik zocht iets origineels en met een speciale betekenis. Toen ik een mailtje van Names4ever kreeg en de shop had bezocht kwam ik op een leuk idee.

Ik bestelde 2 ringen, 1 voor M. en 1 voor mijzelf. Maar wat zou ik erop zetten? Namen en data’s zijn zo standaard en heb ik al eens, in het begin van onze relatie aan hem gegeven. Ik kwam op het idee om stiekem aan M. te vragen wat de meest bijzondere plek voor ons is. Onze eerste zoen was bij zijn ouderlijk huis, onze eerste date in de bios, onze eerste vakantie Kos.. Hij noemde zelf onze trouwdag op en dan met name het stadhuis. Een prachtige herinnering hebben we aan deze mooie dag. Op internet heb ik de coördinaten van onze trouwlocatie opgezocht en deze heb ik op de 2 ringen laten zetten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik heb zelf gekozen voor 2 vlakke ringen van 4mm breed. Je kan ook kiezen voor een bolle ring en de afmetingen verschillen van 4, 6 tot 8 mm. Ook kan je uit verschillende lettertypes kiezen voor op de ring. Het lettertype wat ik heb gekozen is Viva. Per stuk zijn de ringen € 39,95, op de wijze die ik heb gekozen. De prijzen kunnen nogal verschillen met de wensen die je hebt. 1 ring heb ik kosteloos gekregen voor deze samenwerking, de andere ring heb ik deels bij moeten betalen. Hoewel ik voor deze ringen heb gekozen voor mijn lief, kan je dit natuurlijk ook gebruiken als vriendschapsringen, als cadeau voor een speciale vriend(in).

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De ringen werden snel geleverd en in een mooi bijpassend doosje. Een blauwe voor hem, een roze voor haar. De ringen waren wel erin gaan schuiven, dus de verpakking om de ringen heen kan wel wat beter. De kwaliteit van de ringen is erg goed, maar zijn licht van stuk. Ik had ze zelf een stuk zwaarder verwacht zoals mijn trouwring. Al met al zijn het prachtige ringen en was M. er erg blij mee. Wel was het jammer dat ik de ring grootte heb opgemeten maar ze bij ons beide iets te groot zijn uitgevallen, waardoor ik de ring nu om een andere vinger draag dan mijn bedoeling was.

Zoek je dus nog een leuk en bijzonder cadeau? Kijk dan zeker even bij Names4ever. Ze hebben niet alleen ringen maar ook mama sieraden en vingerafdruk sieraden. Dit laatste is natuurlijk ook een heel speciaal cadeau om te geven.

Heb jij wel eens gepersonaliseerde cadeaus gegeven aan iemand?

About the Author

41 Comments

Anneleen

Wat een mooie ringen! Ik vind een ring met de vingerafdruk van je partner er op heel erg mooi 🙂 dat zou ik nog wel willen krijgen van Jim… 😉

Reply
Mieke

Wat een super gaaf cadeau. Heel mooi en persoonlijk. Ik vind het idee van die coordinaten ook heel gaaf. Het maakt de ringen ook stoer, zodat het voor een man ook leuk is om te dragen. Jammer dat mijn man geen ringendrager is. Verder dan onze trouwring krijg ik hem niet vrees ik…

Reply
Louise

Wat een origineel idee om de coördinaten van jullie trouwlocatie erop te laten graveren! De ringen zien er heel mooi uit, zeker voor het geld. Ik zal maar niks zeggen over spullen personaliseren… wij moeten onze trouwringen nog steeds laten graveren, na drie jaar… het is schaamtelijk :$ :’)

Reply
Inge

Ik kan er geen gebruik van maken, maar vind het idee van de coördinaten wel heel erg tof!
Wel jammer dat ze groter uitvallen.

Reply
Marcella

Wat een toffe ringen! En leuk idee joh, de coordinaten van jullie trouwlocatie. Met Sinterklaas heb ik met mijn zussen een soort slavenarmband aan mijn moeder gegeven met de namen van mijn zussen er op. Ze was onwijs ontroerd. Mooi is dat!

Reply
Nina Simplynspecial

Mooi hoor, ik vind zoiets wel wat hebben! Aangezien mijn vriend nooit wil trouwen (huil huil) zou ik met zoiets wel heel blij zijn eerlijk gezegd.

Reply
Sandra

Wat tof idee om de coördinaten te laten graveren! Ze zijn mooi geworden. Echt een origineel en uniek cadeautje zoiets! Nice. 🙂

Reply
Astrid

Hey Sas,

Wat een leuk en origineel cadeau zeg met de coordinaten erin 🙂 . Ze zien er ook mooi uit!
Jammer dat ze waren gaan schuiven en dat de afmeting niet helemaal klopt, maar verder wel een zeer mooi cadeau! Ik heb mijn man een stuk chocolade gegeven met een eigen tekst erop hihi, we houden beide van ontzettend veel chocolade 🙂 .

Liefs!

Reply
Anne

Superleuk idee, en een heel persoonlijk cadeau.
Ik vind het ook wel mooi dat het niet super duidelijk is wat de coördinaten nu betekenen. Ik bedoel meer dat er echt een verhaal achter zit: alleen jullie begrijpen die cijfertjes. Buitenstaanders weten niet wat het betekent.

Reply
Michelle

Wat een leuk idee en wat fijn dat de kwaliteit van de ringen zo goed bevalt! Soms is dit nog even afwachten. Zelf heb ik in het begin van onze relatie onze namen op een hangertje voor aan een ketting laten graveren. Heel grappig was dat vriendlief precies hetzelfde idee had, we hadden dus hetzelfde cadeau voor elkaar. Wel hadden we allebei een andere hanger uitgekozen =)

Reply
Evelyne

Mooie ringen! Leuk idee!
Jammer dat de ring toch wat groter & lichter is uitgevallen.. Dat heb je met webshops, je kan ze niet vooraf gaan passen 😉

Reply
Simone

Wat een mooi cadeau zeg! Vooral ook bijzonder dat je de coördinatie erop hebt laten graveren.

Reply
Anna

Leuk zeg! Een super tof idee om de coördinaten erop te zetten, mooie betekenis. En ik moet zeggen dat het echt prima betaalbaar is, wat leuk! Dit ga ik onthouden 🙂 .

Reply
Daenelia

Alleen al dat het in een mannen- en een vrouwendoosje komt, nee. Mijn gozer draagt ook geen ringen, dus ik heb hier niks aan. En als ik voor mezelf een ring uitzoek, dan kom ik nooit met een eenvoudige ring thuis. Nee, dit spreekt mij dan weer niet aan.
Maar ik vind het wel bijzonder dat je de locatie coordinaten op de ring hebt laten zetten! Prachtig idee.

Reply
Sheila

Daar ben ik het dus ook mee eens. Wie heeft nou bedacht dat het weer lekker ouderwets en rolbepalend in roze en blauw verpakt moet worden?

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *