(online) geshopt,  Blog

Bijzondere ringen

Deze producten zijn deels ter beschikking gesteld door Names4ever

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Als je al zolang bij elkaar bent als wij wordt het steeds moeilijker een cadeautje te verzinnen voor elkaar. 28 februari is M. jarig (ik 1 maart) en ik zocht nog iets om hem te geven. Van alles hebben we elkaar in al die jaren gegeven, dus ik zocht iets origineels en met een speciale betekenis. Toen ik een mailtje van Names4ever kreeg en de shop had bezocht kwam ik op een leuk idee.

Ik bestelde 2 ringen, 1 voor M. en 1 voor mijzelf. Maar wat zou ik erop zetten? Namen en data’s zijn zo standaard en heb ik al eens, in het begin van onze relatie aan hem gegeven. Ik kwam op het idee om stiekem aan M. te vragen wat de meest bijzondere plek voor ons is. Onze eerste zoen was bij zijn ouderlijk huis, onze eerste date in de bios, onze eerste vakantie Kos.. Hij noemde zelf onze trouwdag op en dan met name het stadhuis. Een prachtige herinnering hebben we aan deze mooie dag. Op internet heb ik de coördinaten van onze trouwlocatie opgezocht en deze heb ik op de 2 ringen laten zetten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik heb zelf gekozen voor 2 vlakke ringen van 4mm breed. Je kan ook kiezen voor een bolle ring en de afmetingen verschillen van 4, 6 tot 8 mm. Ook kan je uit verschillende lettertypes kiezen voor op de ring. Het lettertype wat ik heb gekozen is Viva. Per stuk zijn de ringen € 39,95, op de wijze die ik heb gekozen. De prijzen kunnen nogal verschillen met de wensen die je hebt. 1 ring heb ik kosteloos gekregen voor deze samenwerking, de andere ring heb ik deels bij moeten betalen. Hoewel ik voor deze ringen heb gekozen voor mijn lief, kan je dit natuurlijk ook gebruiken als vriendschapsringen, als cadeau voor een speciale vriend(in).

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De ringen werden snel geleverd en in een mooi bijpassend doosje. Een blauwe voor hem, een roze voor haar. De ringen waren wel erin gaan schuiven, dus de verpakking om de ringen heen kan wel wat beter. De kwaliteit van de ringen is erg goed, maar zijn licht van stuk. Ik had ze zelf een stuk zwaarder verwacht zoals mijn trouwring. Al met al zijn het prachtige ringen en was M. er erg blij mee. Wel was het jammer dat ik de ring grootte heb opgemeten maar ze bij ons beide iets te groot zijn uitgevallen, waardoor ik de ring nu om een andere vinger draag dan mijn bedoeling was.

Zoek je dus nog een leuk en bijzonder cadeau? Kijk dan zeker even bij Names4ever. Ze hebben niet alleen ringen maar ook mama sieraden en vingerafdruk sieraden. Dit laatste is natuurlijk ook een heel speciaal cadeau om te geven.

Heb jij wel eens gepersonaliseerde cadeaus gegeven aan iemand?

0

41 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *