Life as Sas #3

Hallo, daar ben ik weer met een Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijksleventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtubefilmpjes.. Alles komt voorbij! Ik had deze week een erg drukke maar gezellige week. Ik liep mee met een interne vacature, had een fijne lunch met mijn vriendinnen & nam wat tijd voor mezelf. Kijken jullie mee?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Jeuj. Er waren weer bloemetjes te zien, een teken dat de koud vertrok. Echter vond ik de dagen erna het toch nog flink frisjes. Wel stond ik elke ochtend op en hoorde fijn de vogeltjes buiten fluiten. Let the spring begin!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik had bij LisanneLeeft al gelezen over deze toffe lensjes, en besloot ze zelf ook te kopen. Ideaal vind ik het om leuke wisheye foto’s te maken. Ik zal wat meer foto’s ermee maken zodat deze in My life as Sas geplaatst kunnen worden. Voor deze prijs ben ik er erg tevreden mee & het is makkelijk in gebruik.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Eind deze week was het zover! Ik moest meelopen met de andere interne vacature. Het was super leuk en ik krijg Maandag de uitslag of ik het ben geworden of niet. Super spannend dus! Mocht ik het zijn geworden komt er uiteraard een update online over hoe en de wat dit precies is. Tevens wil ik iedereen bedanken voor de succes wensingen en het duimen. Ik hoop dat het heeft geholpen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dit weekend tijd voor Sas 😉 Ik wil lekker deze Flow’s die ik van mijn moeder heb gekregen gaan lezen en verder in De Happiness Project, die de hele week dicht heeft gelegen. Tevens uiteraard lekker rommelen in huis, series bij kijken en lekker bloggen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zaterdag had ik een super gezellige date met 3 vriendinnetjes. We zijn gezellig gaan eten en hebben gelijk van lief vriendinnetje Julie haar slagen (trots op je!) en verjaardag gevierd. Heerlijke broodje zalm op en daarna als toetje een brownie. Altij fijn, quality time met vriendinnen.

Deze filmpjes wilde ik ook nog graag met jullie delen:

Dit is toch wel een hele toffe cover van Hello. Tevens, wat kan die rechter dude hoog schoppen!

Ik hou niet van Nederlands talige muziek, maar de muziek van Nielson vind ik wel tof. Vooral Beauty & the brain blijf ik een fijn meezing nummertje vinden. Ook kwam ik het bovenstaande nummer tegen, erg mooi!

Een nieuwe serie! Criminal Minds behind borders. Lijkt me erg tof om te gaan volgen en deze first look heeft me zeker nieuwsgierig gemaakt.

Dit filmpje kreeg ik via FB. Zo cute om te zien.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hebben jullie het artikel Vraag-maar-raak al gezien? Je kan nog een aantal dagen vragen aan mij stellen die ik over een tijdje beantwoord in een artikel. Heb al heel wat toffe vragen gehad, dus schroom niet en stel je vraag!

Meer zien? Volg me via Instagram

37 reacties op “Life as Sas #3

 1. Spannende dag dus vandaag! Leuke tip trouwens van die lensjes en ja, voor dat geld val je je er ook geen breuk aan. Misschien dat ik vanmiddag nog wel even ga kijken bij de Action.

 2. Ben heel benieuwd naar het resultaat van het lensje,
  vind fisheye nooit zo super..
  Gek he al die narcissen ik zie ze in mijn tuin ook al opkomen

 3. Nou ja, geraak ik even aan de haak en dan mis ik toch wel weer iets geloof ik, een andere interne vacature, duimerdeduim, ik zei het toch? hahahaha Dit gaat hem vast en zeker worden!

  X

 4. Ik duim voor je lieve Sas! Die lensjes van de Action zijn wel leuk, misschien moet ik ze ook maar eens halen 🙂

 5. Ik ben ook nog steeds benieuwd naar Het Happiness Project. Dat filmpje van die kat kende ik al, zo mooi om te zien! Dat kan mij echt ontroeren.

 6. Ik vind Walk of the Earth echt geweldig goed. Al ben ik wel vooral fan van hun covers. Ondertussen hebben ze immers ook al enkele eigen nummers uitgebracht.

 7. The happiness project is zo’n fijn boek! Heeft me echt geholpen om een stuk vrolijker te zijn en beter met situaties om te gaan. Die Flow met vogeltjes ziet er wel heel erg gaaf uit!
  Ik vind het heel erg fijn dat er al zo snel veel bloemetjes aan het groeien zijn, kan ik lekker foto’s van maken! Word ik super vrolijk van. Mooie foto’s heb je gemaakt!

 8. Spannend dat je morgen weet of je het bent geworden of niet. Ik duim voor je! Geniet nog van je zondagavondje!

 9. Spannend meis, ben benieuwd of je het bent geworden! Dat filmpje van Hello heeft mijn moeder me laatst laten zien, zo gaaf. echt bijzonder hoe ze dat hebben gedaan.

 10. Ik ga door met duimen hoor! Heerlijk dat er al wat lente te zien is. Kan niet wachten tot de temperatuur weer gaat stijgen 🙂

 11. Leuk overzicht!! Heerlijk he, dat de lente weer in aantocht is! Ik kijk er zo naar uit! Zo fijn dat het buiten langer licht is ook! Ik ben benieuwd naar de resultaten van je sollicitatie! Ik duim voor je! Fijne zondag!

 12. Ahh narcissen.. die zag ik hier in de buurt van de week ook al bloeien. Mooi! Dan begint de lente echt bijna! Die lenzen heb ik zo’n twee jaar geleden ook eens gekocht (en erover geblogd), maar nu liggen ze ergens in een la en doe ik er niets meer mee. Zonde, eigenlijk.

 13. Spannend dat je maandag al de uitslag krijgt! Ik ben benieuwd.
  En fijn hé, dat de narcissen alweer opkomen. Ik kan niet wachten tot de lente echt begint want ik ben inmiddels wel klaas met de winter 😉

 14. Ik ga nog even heel hard voor je duimen. En wat een leuke week! Eigenlijk best gek dat de narcissen spontaan de grond uit schieten. Waar is de sneeuw? 😉

 15. Aaah spannend, morgen de uitslag! Ik heb het al meerdere keren gezegd volgens mij maar ik duim nog steeds voor je! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *