Behind the scenes

Life as Sas #3

Hallo, daar ben ik weer met een Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijksleventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtubefilmpjes.. Alles komt voorbij! Ik had deze week een erg drukke maar gezellige week. Ik liep mee met een interne vacature, had een fijne lunch met mijn vriendinnen & nam wat tijd voor mezelf. Kijken jullie mee?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Jeuj. Er waren weer bloemetjes te zien, een teken dat de koud vertrok. Echter vond ik de dagen erna het toch nog flink frisjes. Wel stond ik elke ochtend op en hoorde fijn de vogeltjes buiten fluiten. Let the spring begin!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik had bij LisanneLeeft al gelezen over deze toffe lensjes, en besloot ze zelf ook te kopen. Ideaal vind ik het om leuke wisheye foto’s te maken. Ik zal wat meer foto’s ermee maken zodat deze in My life as Sas geplaatst kunnen worden. Voor deze prijs ben ik er erg tevreden mee & het is makkelijk in gebruik.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Eind deze week was het zover! Ik moest meelopen met de andere interne vacature. Het was super leuk en ik krijg Maandag de uitslag of ik het ben geworden of niet. Super spannend dus! Mocht ik het zijn geworden komt er uiteraard een update online over hoe en de wat dit precies is. Tevens wil ik iedereen bedanken voor de succes wensingen en het duimen. Ik hoop dat het heeft geholpen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dit weekend tijd voor Sas 😉 Ik wil lekker deze Flow’s die ik van mijn moeder heb gekregen gaan lezen en verder in De Happiness Project, die de hele week dicht heeft gelegen. Tevens uiteraard lekker rommelen in huis, series bij kijken en lekker bloggen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zaterdag had ik een super gezellige date met 3 vriendinnetjes. We zijn gezellig gaan eten en hebben gelijk van lief vriendinnetje Julie haar slagen (trots op je!) en verjaardag gevierd. Heerlijke broodje zalm op en daarna als toetje een brownie. Altij fijn, quality time met vriendinnen.

Deze filmpjes wilde ik ook nog graag met jullie delen:


Dit is toch wel een hele toffe cover van Hello. Tevens, wat kan die rechter dude hoog schoppen!

Ik hou niet van Nederlands talige muziek, maar de muziek van Nielson vind ik wel tof. Vooral Beauty & the brain blijf ik een fijn meezing nummertje vinden. Ook kwam ik het bovenstaande nummer tegen, erg mooi!

Een nieuwe serie! Criminal Minds behind borders. Lijkt me erg tof om te gaan volgen en deze first look heeft me zeker nieuwsgierig gemaakt.

Dit filmpje kreeg ik via FB. Zo cute om te zien.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hebben jullie het artikel Vraag-maar-raak al gezien? Je kan nog een aantal dagen vragen aan mij stellen die ik over een tijdje beantwoord in een artikel. Heb al heel wat toffe vragen gehad, dus schroom niet en stel je vraag!

Meer zien? Volg me via Instagram

1

37 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *