Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Life as Sas #2

Hallo nieuwe rubriek in 2016! Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider jullie wil vertellen over mijn leventje. Foto’s, quotes, plaatjes, youtubefilmpjes.. Alles komt voorbij! Maandag was het Blue Monday, en dat heb ik zeker gemerkt. Daarnaast kwam er weer een nieuwe kans voorbij, nam ik veel tijd voor mezelf en verkochten we onze bank. Kijken jullie mee naar mijn week?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Mijn Maandag begon niet echt goed en dat voor een Blue Monday. Normaal heb ik er geen last van maar met deze extra drukke dag ging de hele dag vervelend. Met als klap op de vuurpijl dat ik mijn telefoon niet vallen met de bovenstaande barst als gevolg. Een kleine barst zou je zeggen, maar heel veel dingen deed hij daardoor niet meer. Mijn camera (waar hij précies op viel), mijn uitschuif scherm waardoor ik makkelijk dingen kan aanvinken en het knopje om een foto te plaatsen op Instagram. Besloten om dus mijn oude smartphone weer te gaan gebruiken en deze zo leeg mogelijk te houden. Denk ook niet dat deze oudere telefoon meer aankan. Gelukkig kan ik dit jaar augustus een nieuwe kiezen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het was koud. Soms erg koud. Gelukkig heb ik de afgelopen dagen me erop gekleed met een heerlijke thermo legging onder mijn broek. Ik loop en sta veel buiten dus dit was ideaal. Het koude weer vind ik prima hoewel ik hoop dat het niet erger gaat vriezen. Vind het toch niets om met de auto richting werk te gaan als het glad is.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik las weer verder in het inspirerende boek De happiness project. Hier komt zeker, zodra ik hem uit heb een recensie over online. Erg blij dat ik dit boek heb gekocht met de boekenbon die ik won. Erg lang getwijfeld of ik dit boek echt wat zou vinden maar achteraf erg blij dat ik het heb gedaan. Het boek gaat over als gelukkig zijn maar welke stappen je kan nemen om nóg gelukkiger te worden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik kan er nog niet teveel over zeggen, maar na een interne kans die ik niet heb gekregen kwam er de week erna een betere, leukere kans op mijn pad. Iets met een deur die dicht gaat en vervolgens een andere deur die open gaat.. Volgende week moet ik hiervoor meelopen en eind volgende week weet ik of ik het ben geworden. Dit zou een super mooie kans voor me zijn en hoop dan ook erg dat ik kan vertellen deze interne baan erbij te hebben gekregen! Zo niet, gaan we gewoon op dezelfde voet verder aangezien ik super leuk werk heb.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik besloot onze administratie is grondig uit te zoeken en een her in te delen. Ik leg altijd alle administratie in een map bij elkaar en ruim het eens in de zoveel tijd in. Ik ben de hele middag bezig geweest met uitzoeken, weggooien en verdelen. Een hele klus maar was blij dat ik eraan ben begonnen. Alles heeft nu weer een plekje en dat voelt fijn & opgeruimd. Zo heb ik alle nutteloze dingen weggegooid en alles fijn gesorteerd.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ook zeker tijd gehad dit weekend voor me-time. Ik heb heerlijk mijn series bij gekeken, artikelen geschreven voor m’n blog en geknuffeld met de poezen! Niet is fijner dan tijd nemen voor jezelf mét uiteraard een fijne mok thee.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik kocht weer wat leuke planten voor in huis waaronder deze katjes. Dit vind ik altijd zulke leuke plantjes en deze hadden we in mijn ouderlijk huis ook vaak staan. Maakt het zeker een stuk vrolijker in huis.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Onze nieuwe huiskamer indeling! Onze grote hoekbank is verkocht. Al een tijdje wilde we deze verkopen en nu is het er van gekomen. Hoewel we erg blij waren met de bank was hij toch iets te kolossaal en had een te diep zitvlak. Of er een nieuwe bank voor terug komt? Nee. We gaan verhuizen en weten uiteraard niet hoe de woonkamer er dan uit gaat zien. Misschien willen we dan een 3 en 2 zits of juist een kleine hoekbank. Tevens zouden we hem dan 2 hoog uit ons appartement moeten halen met de verhuizen, 2 redenen waarom we hebben gekozen voorlopig deze 2 stoelen te houden. Bij elkaar zitten en liggen op de bank is er dus voorlopig even niet meer bij. Weer iets om naar uit te kunnen kijken van een nieuwe woning 😉

Deze filmpjes wilde ik ook nog graag met jullie delen:


Adele is zo’n tof wijf!


Ik heb niets met Miley maar dit nummer vind ik wel een hele mooie betekenis hebben.

There’s always gonna be another mountain
I’m always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I’m gonna have to lose
Ain’t about how fast I get there
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb


Ook even op de Miley tour, een oldie. Nog steeds echt geniaal haha.

Meer zien? Volg me via Instagram

1
Behind the scenes
Previous Story
Next Story

37 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Anneleen
  02/02/2016 at 21:18

  Ik vind jullie huiskamer er nu zo gezellig uit zien! (en daarvoor ook al hoor 😉 )

 • Reply
  Angelique
  28/01/2016 at 13:02

  Jaa Adele, die heb ik ook gezien, echt een leuk filmpje! Jullie interieur spreekt me enorm aan. Fijn dat je ook wat tijd had voor me-time!

 • Reply
  Saskia
  26/01/2016 at 14:57

  Die twee stoelen alleen zit er nog niet eens zo slecht uit! Lekker ruimeltijke!
  Administratie moet ik ook nodig weer eens doorspitten…

 • Reply
  Evelyne
  25/01/2016 at 19:51

  Leuke zithoek! Ik begrijp dat je mssn wel liever samen nestelt op de bank, maar hier is ‘t niet anders. Het is nog wel een verschil, ik woon nog thuis 😉 Maar hier hebben we elk onze hoek. Mijn vader in de ene hoek van de living met tv, mijn moeder & ik in de andere hoek met tv (ja 2 tv’s dus :p ). Mijn vader in een relaxzetel, mijn moeder & ik elk apart in een tweezit, waar we in liggen met ons benen & de laptop er op 😀

 • Reply
  Nesrin
  25/01/2016 at 19:09

  Balen van je telefoon. Heb je geen verzekering die het vergoed? Ik heb een dun glasplaatje op het scherm laten plaatsen en deze heeft al hele wat klappen opgevangen.

 • Reply
  Marcella
  25/01/2016 at 18:17

  Die tak met katjes is te gek. Goed idee, daar ga ik ook naar op zoek voor ons huis!

 • Reply
  Florentine
  25/01/2016 at 18:07

  Leuk dat je weer zoveel foto’s hebt gemaakt, altijd gaaf om te zien! Wat een gezellige huiskamer trouwens 🙂

 • Reply
  jackie
  25/01/2016 at 11:43

  staat leuk die 2 stoelen zo…
  gezellig die katjes, ik hou van takken in huis…

  En je telefoon, blehhhh zo slecht voor je humeur..
  klopt af dat het mij nog nooit is gebeurt laat hem zo vaak vallen …

  Happiness project, ik vind het een super boek..
  heel mooi hoe het haar lukt om dit zo te doen

 • Reply
  Nicetobeout
  25/01/2016 at 11:02

  Leuk ik hou van fotoblogs! Wat klote van je telefoon zeg. Ik heb zo’n glass screen protector op de voor en achterkant en daar zitten wel barsten in inmiddels maar das dan dus gelukkig niet in het glas van mijn telefoon zelf.. :S Wat was het koud inderdaad, blij dat we nu weer betere temperaturen hebben, al gaat dat vaak wel weer gepaard met regen bah!

 • Reply
  Madelon
  25/01/2016 at 10:13

  Leuke post! En die twee stoelen in de woonkamer is ook best gezellig! Ik ben erg benieuwd naar de happiness project eigenlijk. Ik lees er de laatste tijd steeds vaker over. Het lijkt mij heel inspirerend 🙂

 • Reply
  Simone
  24/01/2016 at 22:20

  Balen van je telefoon! Maar gelukkig heb je nog een reserve. Ik ga heel hard voor je duimen deze week voor de nieuwe interne vacature. Heel veel succes!!

 • Reply
  Mieke
  24/01/2016 at 21:40

  Een druk weekje weer! En goed bezig met de administratie!

 • Reply
  Regina
  24/01/2016 at 21:38

  Ik ben benieuwd naar je review van het boek. Ik heb hem zelf ook ondertussen uit en vind het leuk om te lezen wat jij ervan vond.
  Succes met het meelopen op het werk. Ben benieuwd of daar nog iets uit gaat komen!

 • Reply
  Sabine
  24/01/2016 at 20:15

  Wauw die foto met het ijs is wel echt heel mooi! Viel me meteen op 🙂

 • Reply
  Wanda
  24/01/2016 at 17:33

  Leuk, zo’n inkijkje in je leven! Hopelijk krijg je straks goed bericht over de nieuwe functie op je werk! Groot gelijk trouwens om nu even geen nieuw bankstel te kopen, even afwachten hoe de nieuwe woonkamer eruit komt te zien!

 • Reply
  Linda
  24/01/2016 at 16:52

  Ah no super balen van je telefoon! Wel heel leuk dat je The Happiness Project aan het lezen bent, ik heb hem ook gelezen en vond het een erg leuk en inspirerend boek! Al heb ik nog niet zelf zo’n project gedaan. Zou jij dat wel willen doen?

  • Reply
   SAS
   26/01/2016 at 10:25

   Ik wil er zeker delen van meenemen in mijn dagelijks leven. Ik ga daar zelf ook naast de review nog een apart artikel aan wijden.

 • Reply
  Sofie Katelijne
  24/01/2016 at 16:29

  Het is inderdaad behoorlijk koud geworden maar dat levert soms toch erg mooie plaatjes op zoals aan je foto te zien! 🙂

 • Reply
  Annagreet
  24/01/2016 at 16:13

  Leuk om te lezen en te zien! Dat filmpje met Adele is geweldig.

  Leuk om je kamer zo te zien, ziet er ontzettend ruim uit 🙂

 • Reply
  Sax and the Pretty
  24/01/2016 at 15:26

  Ben heel benieuwd naar je review over het boek en succes met die baan! Dat zou te gek zijn! x

 • Reply
  Melle
  24/01/2016 at 14:44

  Oeh, het boek De happiness project heb ik laatst nog in mijn handen gehad. Ben dan ook onwijs benieuwd naar je review! Als ik het andere boek waarvoor ik gezwicht ben – het Rosie project – heb uitgelezen dan staat deze zéker op nummer 1 🙂

 • Reply
  Veerlez
  24/01/2016 at 14:16

  Ik denk dat ik binnenkort toch echt maar The Happeness Project moet gaan lenen bij de bieb! 🙂 Ik hoor er al zolang zulke goede verhalen over 🙂
  & die filmpjes zijn heerlijk, ik geniet sowieso enorm van de Late Late show filmpjes, ook de carpool met One Direction vond ik geweldig!

 • Reply
  Inge
  24/01/2016 at 13:34

  Ik ben ook heel benieuwd naar Het Happiness Project. Die katjesplant vind ik ook altijd zo gezellig. De kamer ziet er ook heel mooi uit zonder de bank. Veel succes met je interne sollicitatie!

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  24/01/2016 at 13:06

  Zo’n mooie foto’s weer!

  Wilgenkatjes doen me denken aan de lente! Van zodra de feestdagen door zijn mag het voor mijn lente worden.

 • Reply
  Cindy
  24/01/2016 at 12:59

  Oh ja, administratie. Ik heb een map gekocht voor 2016, maar alles ligt nog in onze kast verspreid…

 • Reply
  Zef
  24/01/2016 at 12:24

  ah administratie…ik heb een vak in mijn bureau waar alles een paar maanden ophoopt en ik dan ook een middag kwijt mee ben. Ik kreeg van de week een jaaropgave van een uitzendbureau waar ik dit jaar een paar honderd euro heb verdiend….alleen ik werk al jaren niet meer voor een uitzendbureau! Ik heb geen idee waar dat vandaan kwam…nog iets om uit te zoeken.

 • Reply
  Tessa | 52druppels.nl
  24/01/2016 at 11:54

  wij hebben juist net onze twee kleine bankjes omgeruild voor een grote hoekbank!
  shit van je telefoon zeg!

 • Reply
  Kim
  24/01/2016 at 11:33

  Ik ben heel erg benieuwd naar De Happiness Project. Lijkt me een mooi boek.
  Katjes zijn zulke leuke takken! 🙂 En zo zacht, haha. Tenminste, de takken zelf natuurlijk niet. Maar je snapt wel wat ik bedoel.
  Fijne zondag nog!

 • Reply
  Morgaine
  24/01/2016 at 11:25

  Het papierwerk, ja dat hou ik ook meestal 2x per jaar even bij, de laatste keer kon ik echt heel veel gewoon dumpen, gelukkig, hahaha dus ik heb weer ruimte, maar je bent er inderdaad altijd even mee bezig, altijd weer lekker en een zeer goed gevoel als dat weer helemaal op orde is en je de dingen zo kunt pakken als het nodig is 😀

  En de bank, ja… hahaha heb ik hier ook gedaan alleen was die te oud om nog te verkopen en te slecht zelfs voor de kringloop of zo, dus gewoon ooit over het balkon geknald, heb nu een 2,5 zit staan, slechts eentje, ja het geeft ruimte, maar ik moet zeggen, nu na twee jaar zou ik ook wel weer een hoekbank willen, maar dan liefst nieuw, die ik uit kan zoeken op mijn fysieke zijn 😉

  En wrecking bal, deze versie, whahaha leuk!

  X

 • Reply
  Darina
  24/01/2016 at 11:19

  Leuk je nieuwe rubriek. En balen van je telefoon! Hopelijk krijg je de baan, ik ga voor je duimen!!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  24/01/2016 at 10:57

  Oh zo balen van je telefoon 🙁 Daar ben ik ook nog altijd ‘bang’ voor dat mij dat overkomt. Ben benieuwd naar interne sollicitatie, spannend. Houd je ons op de hoogte? Die katjes staan idd heel leuk in huis. Fijne zondag.

 • Reply
  heidi
  24/01/2016 at 10:54

  Wat heb je veel gedaan van de week.
  Wat een mooie kat heb je.
  Hoppe heb je de baan, ik duim al vast voor je.

 • Reply
  Jenn
  24/01/2016 at 10:51

  Leuk weer! De administratie vind ik altijd zo’n rotklus!

 • Reply
  Mariska
  24/01/2016 at 10:17

  Leuke foto’s ! Lieve poezzzz. Jammer van je telefoon :'(

 • Reply
  Bente
  24/01/2016 at 09:43

  Ik ben dol op katjes! Heb ze hier ook regelmatig staan 🙂

  Wat een mooie foto van dat water dat van ij is!

 • Reply
  Amy
  24/01/2016 at 09:21

  Leuk, om al deze foto’s te zien 🙂 Wat een ruimte hebben jullie nu in de woonkamer! Is toch ook wel fijn denk ik? En veel succes met de nieuwe kans op je werk.. Hopelijk gaat het dit keer zoals je wilt!

 • Reply
  Marion
  24/01/2016 at 09:09

  Katjes! Nu snap ik wat Peter bedoelde. Hij had het over van die lange takken met van die zachte witte bolletjes eraan. Ik dacht eigenlijk dat ‘ie een beetje gek was geworden hahaha, maar nu snap ik het. Ik ga op takkenjacht deze week. Staat supermooi! Oh die ordners…. ik wil ze niet zien. Hier ligt die klus ook nog op me te wachten. Leuk deze rubriek. Ik hou van overzichtjes met foto’s. Fijne zondag.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png