Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Het jaar 2015 in vogelvlucht

Ik kreeg een tijdje terug van Rosanne de tag ‘Een jaar in vogelvlucht’ toegeworpen. Deze is verzonnen door Sanne en staan hele toffe vragen in. Ik vroeg jullie op Twitter of ik deze tag moest doen, immers over een aantal dagen komt mijn Top 3 van 2015 online. Het voelt een beetje dubbel. Echter is de Top 3 altijd kort maar krachtig, en leek het me juist leuk het wat uitgebreider te hebben over mijn jaar, want hij was veelbewogen!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


Ik kijk met een trots gevoel terug op..

Het tekenen van mijn vaste contract. Het was een hele reis ernaar toe, van een aantal jaren en ben zo blij dat ik eigenlijk ergens ‘vast’ zit. Ik zit eindelijk op mijn plek bij een hele fijne werkgever en een tof team. Ik kan me nog goed herinneren dat ik in maart bijna het nieuws (met bloemetje) niet geloofde. Ik ging er eigenlijk van uit dat ik weg moest, aangezien ik dit bericht jaar in jaar uit heb gehad. Ik mocht in Oktober, toen we net terug kwamen van Centerparcs mijn contract die in de brievenbus lag ondertekenen. Ik heb dit met tranen in mijn ogen gedaan aangezien dit echt 1 van mijn grootste dromen was.

Tevens ben ik erg trots op alle behaalde certificaten en cursussen van dit jaar. Met name mijn taaltoets diploma.

Ik denk met een lach terug aan..

Alle leuke lunch dates die ik had met vriendinnen! Ik heb ze dit jaar heel vaak gezien en ook weer heel wat dates gecombineerd gedaan. Zo hebben we een gezellig dagje strand gehad met een high tea. De fotoshoot die we er hielden was hilarisch en ben zo gezegend met zulke lieve (en even gekke) vriendinnen. Ook had ik voor mijn vaste contract-viering een High tea bij mij thuis en een hele toffe herfst fotoshoot. Ben nog steeds super blij met deze foto’s!
Wendy, Sabine, Julie, Laura en Leona: ik ben echt super blij dat jullie al deze jaren al in mijn leven zijn!

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik..

 • In september konden wij na jaren eindelijk ons huisje te koop zetten! Ik hoop dat we in 2016 het huis verkopen en een nieuw huis kunnen betrekken. De stress die het verkopen met zich mee brengt ben ik niet voor gemaakt πŸ˜‰
 • Het super leuke weekendje (die ik kreeg voor mijn verjaardag) samen met M. bij Wageningse berg. We hebben erg genoten van het bosrijke gebied en hebben heerlijk tijd voor onszelf genomen.
 • Onze fijne vakantie in Centerparcs (klik hier voor de foto’s)
 • We waren alweer 3 jaar getrouwd β™₯
 • Ik ben nog steeds dagelijks super blij dat ik kan rijden in onze nieuwe auto Casper.
 • We hadden op werk een reptielen dag en ik kon eindelijk een vogelspin en reuze slang op mijn hand en nek houden. Geweldige dag vond ik het, hoewel de meeste collega’s op een ver afstandje bleven staan. Ik vond het een super toffe ervaring!
 • Ik keek, en ontdekte heel wat toffe series. Zo had je Fringe (iets wat normaal totaal mijn serie niet is), The Bridge, The Killing, nieuwe afleveringen van Criminal Minds en CSI. Ook genoot ik van Rizzoli & Isles en Castle. Ik neem wekelijks heel wat leuke series op om in het weekend op mijn gemak terug te bekijken. Mijn eigen marathon πŸ˜‰
 • photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

  De persoon die ik het meest dankbaar ben is..

  Dat waren er een aantal: Aller eerst natuurlijk mijn man M. De afgelopen jaren, en zo ook dit jaar zijn zwaar geweest. Hij heeft me altijd gesteund en gemaakt dat ik met beide benen op de grond bleef staan. Mijn ouders. Ze zijn er altijd voor mij en ben ze zo dankbaar voor alles wat ze voor me hebben gedaan en nog steeds doen. En mijn nieuwe collegaatje waar ik echt een hele toffe band mee heb. Het zou zo een vriendin van me kunnen zijn. We zitten op 1 lijn en door haar heb ik weer zin gekregen in het werken (wat met mijn collega ervoor erg lastig was).

  Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is..

  Alle stress die ik had van mijn werk, wel of geen vast contact en het feit dat ik collega’s op de groep had die het lastig maakte mijn werk goed te kunnen doen. Daarnaast de stress die ik had voor de verkoop van ons huis, alles is echt in een sneltreinvaart gegaan en er moest een hoop geregeld worden (in soms hele korte tijd). Wel ben ik dankbaar dat we dit nu hebben kunnen doen en ons nu kunnen gaan richten op de toekomst samen.

  Andere dingen van 2015 die me bijgebleven zijn..

  De super leuke deelname en reacties op mijn 2 eigen projectjes op mijn blog: #Plukhetgeluk & #InspirerendGeluk. Ik ben nog steeds zo dankbaar dat bloggers hieraan hebben meegedaan en het inspirerend vonden. Ik heb met veel trots en plezier alle invullingen gelezen.

  Mijn blog in het algemeen. Ik heb stappen gemaakt. Mijn blog heeft stappen gemaakt. Ik ben erg blij met de richting die mijn blog opgaat. Wat meer persoonlijkere artikelen met meer diepgang. Dit merk ik ook zeker aan de reacties. Dankbaar, voor elke lezer die hier komt en sommige blijven hangen. Ik heb een clubje met vaste lezers en ik wil jullie graag uit het diepste van mijn hart bedanken. Bloggen is een hobby en ik doe het voor mijzelf, maar jullie reacties maakt het echt 10x (is het niet 100x) leuker.

  Mijn beste vriendinnetje had haar vrijgezellenfeestje en is in juni getrouwd. Super mooi om hierbij te zijn en echt een heel bijzonder moment.

  Ik las heel wat spannende boeken (in totaal 20) waar met kop en schouders Leeuwentemmer van Camilla LΓ€ckberg boven uit stak (lees hier de recensie). Ook genoot ik ontzettend van de nieuwe Minion en Avengers film.

  Voor 2016 hoop ik..

  Een nieuwe eengezinswoning volledig te hebben opgeknapt en ervan te genieten samen met M. Ik hoop dat ik nog steeds met zoveel plezier naar mijn baan ga, gezond blijf en alle fijne dierbare om mij heen hou. Ook kijk ik heel erg uit naar de geboorte van het kindje van vriendinnetje Leona. Dat hij maar gezond en een prachtig leven tegemoet mag gaan!

  Ik tag..

  Kimberley, Amy en Inge

  3
  Lijstjes & Stokjes, Terugblik
  Previous Story
  Next Story

  32 Comments

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Marcella
  31/12/2015 at 23:38

  Leuke tag heb je Saskia. Een mooi overzicht van een prachtig jaar! Ik wens je veel geluk, plezier en gezelligheid voor 2016 toe. Maak er een fijn jaar van, ik blijf je sowieso volgen! X

 • Reply
  Wanda
  31/12/2015 at 15:41

  Leuke manier om zo terug te kijken op 2015! Mooi ook dat het op je werk nu weer helemaal goed aanvoelt en dat je zo goed met je nieuwe collega kunt opschieten!

 • Reply
  Noelle
  31/12/2015 at 07:09

  Wat een fijne tag en je hebt een prachtig jaar om op terug te blikken! Hopelijk wordt 2016 nΓ©t zo goed!

 • Reply
  Northflix
  30/12/2015 at 10:04

  Mooie terugblik op een volgens mij prima jaar (afgezien van de werkstress) en ik deel jouw hoop!
  Plezier en vooral gezondheid is zo belangrijk!

 • Reply
  sanne
  30/12/2015 at 09:16

  Een mooie terugblik en wat een leuke tag!
  Zelf doe ik mijn terugblik pas in het nieuwe jaar, dus ik neem deze tag graag over πŸ˜‰

  • Reply
   SAS
   30/12/2015 at 14:28

   Leuk! Ik ben erg benieuwd naar je invulling!

 • Reply
  Mona - Vandaagismooi.nl
  29/12/2015 at 23:37

  Wat een tof lijstje en mooi overzicht zo! Op naar een mooi nieuw jaar πŸ˜€

 • Reply
  Sanne
  29/12/2015 at 23:35

  Aaah hij’s leuk! Als ik er tijd voor had gehad zou ik ook hebben ingevuld. Tof lijstje πŸ™‚ !

 • Reply
  Miriam
  29/12/2015 at 23:27

  Wat een leuke tag zeg, leuk om te lezen zo over jou. Op naar 2016 πŸ˜€

 • Reply
  Kelly
  29/12/2015 at 23:22

  Wat een mooie hoogtepunten en wat een fijne tag is dit!

 • Reply
  Anita
  29/12/2015 at 20:13

  Hele mooie terugblik op het afgelopen jaar en hoop ook dat die eengezinswoning er snel gaat komen!

 • Reply
  Anne-Sterre
  29/12/2015 at 20:10

  Wat een mooie tag, heel geschikt zo voor het einde van het jaar. Fijne momenten heb je gehad, dat volgend jaar net zo mooi voor je mag worden.

 • Reply
  Simone
  29/12/2015 at 18:21

  Wat een mooi en leuk artikel! Op een heel mooi 2016!!

 • Reply
  Ysanne
  29/12/2015 at 16:59

  Leuk om zo te zien wat je allemaal hebt meegemaakt πŸ™‚ Op naar een nΓ³g leuker 2016!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  29/12/2015 at 16:46

  Dat is een uitgebreid overzicht geworden, super leuk! Mooi om te lezen wat er allemaal is gebeurd afgelopen jaar!

 • Reply
  Vivian
  29/12/2015 at 15:02

  Mooie tag en zeker heel mooie hoogtepunten!

 • Reply
  Charelle
  29/12/2015 at 14:30

  Wat leuk om zo op een jaar terug te kijken! Wat een fijne hoogtepuntjes! Hoop dat je wensen voor 2016 al vroeg in het jaar worden waargemaakt, zodat je er komend jaar zolang mogelijk van kunt genieten! Liefs, Charelle

 • Reply
  Sabine
  29/12/2015 at 13:53

  Mooie terugblik en vooruitzicht zeg! Je hebt een hoop moois gedaan πŸ˜€ Ook alweer 3 jaar getrouwd, wat heerlijk!

 • Reply
  Sparklesofmakeup
  29/12/2015 at 12:24

  Wat een leuke tag! Ik ga hem ook overnemen als ik mag πŸ˜‰

  • Reply
   SAS
   29/12/2015 at 16:59

   Leuk! Ik ben erg benieuwd naar je invulling.

 • Reply
  Nesrin
  29/12/2015 at 12:16

  Je hebt een mooi gehad. Ik hoop dat al je dromen en wensen voor 2016 uitkomen. Een droomwoning zou gaaf zijn en ik hoop dat jullie hier snel in gaan zitten zonder teveel stress.

 • Reply
  Inge
  29/12/2015 at 11:27

  Wat een mooie terugblik! Je vaste contract, ik moet er nog steeds van glimlachen als ik het lees! Wat geweldig is dat! πŸ˜€ Bedankt voor de nominatie, ik ga er eens even goed voor zitten πŸ™‚

 • Reply
  Lesley
  29/12/2015 at 10:24

  Wat een leuke tag is dit zeg! Heel leuk om te lezen. Ik ga hem misschien ook nog wel even invullen voor morgen πŸ™‚
  Ik wens je een goed 2016! Ik hoop voor je dat je je huis dit aankomende jaar gaat verkopen!

 • Reply
  Rosanne
  29/12/2015 at 10:08

  Wat heb je hem mooi ingevuld!
  Ik hoop voor je dat volgend jaar een rustig jaar mag zijn op woon- en werkgebied.
  PS: Ik heet geen Saskia πŸ˜‰

  • Reply
   SAS
   29/12/2015 at 16:57

   Oh haha dat is dom. Ik denk dat ik iemand anders in mijn hoofd had :’) haha.
   Aangepast & excuses hoor πŸ™‚

 • Reply
  Mieke
  29/12/2015 at 09:56

  Wat een leuke tag, mooi overzicht zo. En al met al was 2015 best een goed jaar denk ik zo?

 • Reply
  Darina
  29/12/2015 at 09:28

  Een heel mooi overzicht en een hele leuke tag! Dat volgend jaar ook een heel mooi jaar mag worden!

 • Reply
  Esther - simpelleven.nl
  29/12/2015 at 09:28

  Wat leuk en mooi om te lezen! Ik vind je blog en persoonlijke stukjes super fijn om te lezen. Ik blijf πŸ™‚

 • Reply
  Amy
  29/12/2015 at 09:24

  Wat een prachtig overzicht! Ik kan me voorstellen dat je vaste contract een mooi hoogtepunt vormt, wat een mooi resultaat na al die jaren onzekerheid. Zo fijn! Dank voor het taggen trouwens, ik ga de tag met plezier overnemen!

 • Reply
  jackie
  29/12/2015 at 09:01

  Een prachtige terugblik…
  2015 is een jaar met veel mooie hoogtepunten voor jullie geweest…

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  29/12/2015 at 08:53

  Wat leuk om dit te lezen! πŸ™‚ Ik wens je een stressvrij, geweldig 2016!

 • Reply
  Jenn
  29/12/2015 at 08:47

  Leuke tag is dit, mooie manier om even terug te blikken op het jaar.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png