photo kzhcfklxhkjb_zps80ac809f.png

De laatste jaren zijn er heel wat accessoires hier in huis bij gekomen. Ik vind persoonlijk dat dit een huis nét even afmaakt. Denk aan het printable plakje wat hangt te pronken aan de muur (en er nu alweer anders dan op de foto’s uitziet) en de leuke kaarsen en heel wat andere decoratie spulletjes. Omdat ik wel heel duidelijk een rustige sfeer in huis wil creëren, behoed ik mezelf ervoor alles wat ik leuk vind te kopen. Ja, alles is leuk maar alles moet ook nog eens over een tijdje meeverhuizen. En rust in huis creëer je niet door spullen maar juist door de afwisseling spullen en geen spullen.

Iets wat ook altijd fijn is, zijn kussens. De laatste jaren heb ik heel wat nieuwe toffe hoezen gehaald of gewoon geheel nieuwe kussens. Onze bank ziet er dan nét even wat fleuriger uit en hij zit ook een stuk lekkerder. Onze bank is best diep, waardoor kussens echt een must zijn. Hieronder een selectie van kussens die ik nog graag zou willen hebben.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Alle kussens zijn verkrijgbaar bij otto.nl
Rendier: €19,95 / Sterren: €19,99 / Eekhoorn: €19,95 / Jacquardmotief €14,99

Zijn ze niet leuk? Deze zou ik zeker voor een aantal kussens op de bank willen inruilen, vooral het schattige eekhoorntje!

Hebben jullie veel kussens op de bank of vinden jullie less is more?

0
18 reacties

18 thoughts on “De leukste kussens op een rijtje

 1. Nicky schreef:

  Ik vind het altijd lastig om kussentjes uit te zoeken. Ik heb een moeilijke smaak. Wij hebben effen rode kussen (op een zwarte bank). Lekker simpel.

 2. Anneleen schreef:

  Die sterrenkussens vind ik het leukste! 🙂

 3. Michelle schreef:

  Vroeger was ik echt van de decoratie en dan vooral veel en goedkoop zoals van de Action of de Xenos. Iedere paar weken had ik dan ook wel weer iets nieuws staan. Tegenwoordig doen we vaak wat duurdere aankopen, maar wel enkele die we ook erg mooi vinden. Zo hebben we al maanden hetzelfde staan, maar zijn we er nog steeds blij mee. Kussens vind ik altijd lastig om te kijken, diegene die jij laat zien vind ik erg mooi maar ook erg druk. Ik heb hier in huis alleen kussens in één kleur.

 4. De Dotties schreef:

  De laatste vind ik wel erg leuk!

 5. Sofie Katelijne schreef:

  Ben lichtjes geobsedeerd door kussens, heb er bijgevolg dan ook véél te veel in mijn kamer, haha!

 6. Diana schreef:

  Hier liggen 2 kussens die matchen met de bank.

  Ik vind die kussens met sterretjes wel erg leuk, maar past niet bij de bank haha.

 7. Joyce rdt schreef:

  Heel leuk! Ik wissel geregeld met mijn kussens, zorgt weer voor een hele nieuwe sfeer!

  Liefs.x

 8. Irma schreef:

  Die met de eekhoorn is cute haha. Wij hebben thuis kussentjes met een uil erop en stiekem vind ik die super grappig haha

 9. Mylou schreef:

  Ik hou echt van kussens! Wat een leuke zijn dit, vooral die eekhoorn 🙂 .

 10. Cuisine Céline schreef:

  ooh,echt superleuke spulletjes!

 11. Simone schreef:

  Ik vind die kussens met die sterren wel erg leuk! Zou goed in mijn interieur passen 🙂

 12. Kiss & Make-up schreef:

  Tee hee, die met dat eekhoorntje… 🙂

 13. Ha, leuk! Vooral het schattige eekhoorntje, alleen heb je dan met de zomer wel weer nieuw kussens nodig. Iets met zon en zee ofzo 😉 X

 14. Darina schreef:

  De kussens met de sterren vind ik erg leuk! Ik heb een tweezitsbank en daar liggen 6 kussens op 🙂

 15. Sandra schreef:

  Ahhh die met dat eekhoorntje vind ik echt te schattig! Ik heb daar echt een zwak voor. Die met de sterren vind ik ook wel leuk! 🙂

 16. Sher schreef:

  Die met die sterren/sterretjes is zo leuk!

 17. Veerlez schreef:

  Die Eekhoorn heb ik al ergens in het echt gespot, super leuk! Maar ik mis hierin wel een kussen met veertjes, die zie je momenteel overal 🙂 Ik denk dat ik voor mijn nieuwe appartement maar eens nieuwe kussens moet gaan maken 🙂

  1. SAS schreef:

   Die vind ik juist minder, misschien juist omdat ik ze zóvaak zie vind ik ze niet meer leuk haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *