(online) geshopt,  Blog

De leukste kussens op een rijtje

 photo kzhcfklxhkjb_zps80ac809f.png

De laatste jaren zijn er heel wat accessoires hier in huis bij gekomen. Ik vind persoonlijk dat dit een huis nét even afmaakt. Denk aan het printable plakje wat hangt te pronken aan de muur (en er nu alweer anders dan op de foto’s uitziet) en de leuke kaarsen en heel wat andere decoratie spulletjes. Omdat ik wel heel duidelijk een rustige sfeer in huis wil creëren, behoed ik mezelf ervoor alles wat ik leuk vind te kopen. Ja, alles is leuk maar alles moet ook nog eens over een tijdje meeverhuizen. En rust in huis creëer je niet door spullen maar juist door de afwisseling spullen en geen spullen.

Iets wat ook altijd fijn is, zijn kussens. De laatste jaren heb ik heel wat nieuwe toffe hoezen gehaald of gewoon geheel nieuwe kussens. Onze bank ziet er dan nét even wat fleuriger uit en hij zit ook een stuk lekkerder. Onze bank is best diep, waardoor kussens echt een must zijn. Hieronder een selectie van kussens die ik nog graag zou willen hebben.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Alle kussens zijn verkrijgbaar bij otto.nl
Rendier: €19,95 / Sterren: €19,99 / Eekhoorn: €19,95 / Jacquardmotief €14,99

Zijn ze niet leuk? Deze zou ik zeker voor een aantal kussens op de bank willen inruilen, vooral het schattige eekhoorntje!

Hebben jullie veel kussens op de bank of vinden jullie less is more?

0

18 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *