(online) geshopt,  Blog

Bijzondere halsketting van Vos & Raaf

Dit product is ter beschikking gesteld door Snow & Rose

Een aantal weken geleden kwam ik de website van Snow & Rose tegen. En wauw, ik was op slag verliefd op al hun mooie creaties. De liefde voor hun producten en voor dieren wordt direct duidelijk zodra je de mooi vormgegeven site ziet.

Snow & Rose zijn beste vriendinnen en ondanks hun verschillen zijn ze hartsvriendinnen en steunen elkaar door dik en dun. Op de website staat: ‘In hun atelier, dat uitkijkt op een kabbelend beekje middenin het bos, leggen ze hun schetsboeken naast elkaar. Met veel oog voor detail – en een vleugje poëzie – combineren ze hun illustraties tot een betoverend geheel.’ Ik zie het al helemaal voor me. Het kabbelende beekje, het schetsen en de mooie pareltjes die ze uitwerken tot ware sieraden.

Op hun site vind je verschillende soorten workshops en een hele toffe webshop. Uit deze webshop kreeg ik een hele mooie halsketting binnen. Deze halsketting is een deel van het setje ‘Vos & Raaf’ dat ontstaan is uit het wonderlijke verhaal van Snow & Rose, geïnspireerd op hun trouwe huisdieren. Ik kreeg een stevig doos binnen met een mooi verpakt pakketje. De halsketting zat in een mooi katoenen zakje met hun namen erop. Ook kreeg ik een super mooie Vos & Raaf kaart binnen en een boekje met alle nodige verzorgingstips om de halsketting zo mooi mogelijk te houden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


De sfeer die ik kreeg bij het uitpakken was net als het zien van de website, magisch. Ik voelde gewoon de liefde die in de tekeningen en in het sieraad zijn gestopt. De halsketting is echt prachtig! Mooi bewerkt met een laagje berken- en cederfineer. De hanger zelf is 4,7 x 5,5 cm met een afstand van het slotje tot de hanger 40cm. Ik hou zelf erg van lange kettingen dus ik was hier erg tevreden mee. De halsketting voelt licht om mijn nek en sluit perfect aan.

Er zijn zoveel andere mooie producten te verkrijgen in de webshop. Van dezelfde serie Vos & Raaf kan je naast de halsketting ook een armband, ring, broche, oorhangers, hanger en oorknopjes bestellen. Ook de buttons en magneten zijn aandoenlijk. De papierwaren die je kan bestellen zijn ook allemaal geïnspireerd op een serie. Op de achterkant van mijn Vos & raaf kaart staat de toepasselijke tekst: “We’ll be there for each other, for evermore”

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Kende jij deze inspirerende webshop al?

1

49 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *