Dit product is ter beschikking gesteld door Snow & Rose

Een aantal weken geleden kwam ik de website van Snow & Rose tegen. En wauw, ik was op slag verliefd op al hun mooie creaties. De liefde voor hun producten en voor dieren wordt direct duidelijk zodra je de mooi vormgegeven site ziet.

Snow & Rose zijn beste vriendinnen en ondanks hun verschillen zijn ze hartsvriendinnen en steunen elkaar door dik en dun. Op de website staat: ‘In hun atelier, dat uitkijkt op een kabbelend beekje middenin het bos, leggen ze hun schetsboeken naast elkaar. Met veel oog voor detail – en een vleugje poëzie – combineren ze hun illustraties tot een betoverend geheel.’ Ik zie het al helemaal voor me. Het kabbelende beekje, het schetsen en de mooie pareltjes die ze uitwerken tot ware sieraden.

Op hun site vind je verschillende soorten workshops en een hele toffe webshop. Uit deze webshop kreeg ik een hele mooie halsketting binnen. Deze halsketting is een deel van het setje ‘Vos & Raaf’ dat ontstaan is uit het wonderlijke verhaal van Snow & Rose, geïnspireerd op hun trouwe huisdieren. Ik kreeg een stevig doos binnen met een mooi verpakt pakketje. De halsketting zat in een mooi katoenen zakje met hun namen erop. Ook kreeg ik een super mooie Vos & Raaf kaart binnen en een boekje met alle nodige verzorgingstips om de halsketting zo mooi mogelijk te houden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


De sfeer die ik kreeg bij het uitpakken was net als het zien van de website, magisch. Ik voelde gewoon de liefde die in de tekeningen en in het sieraad zijn gestopt. De halsketting is echt prachtig! Mooi bewerkt met een laagje berken- en cederfineer. De hanger zelf is 4,7 x 5,5 cm met een afstand van het slotje tot de hanger 40cm. Ik hou zelf erg van lange kettingen dus ik was hier erg tevreden mee. De halsketting voelt licht om mijn nek en sluit perfect aan.

Er zijn zoveel andere mooie producten te verkrijgen in de webshop. Van dezelfde serie Vos & Raaf kan je naast de halsketting ook een armband, ring, broche, oorhangers, hanger en oorknopjes bestellen. Ook de buttons en magneten zijn aandoenlijk. De papierwaren die je kan bestellen zijn ook allemaal geïnspireerd op een serie. Op de achterkant van mijn Vos & raaf kaart staat de toepasselijke tekst: “We’ll be there for each other, for evermore”

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Kende jij deze inspirerende webshop al?

1
49 reacties

49 thoughts on “Bijzondere halsketting van Vos & Raaf

 1. Jet schreef:

  Prachtig, hier hou ik echt van! Ik ga snel een kijkje nemen! Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met een verjaardagslijstje maken, toch?

 2. Tamarah schreef:

  Wat een leuke webshop deze kende ik nog niet, maar wat verkopen ze er leuke spulletjes!

 3. Anneleen schreef:

  Wauw wat een bijzondere ketting! Ziet er heel mooi gedetailleerd uit! 🙂

 4. Miriam schreef:

  Wauwwww, wat super gaaf zeg! Nog nooit van gehoord, dus thnx voor het delen 😀

 5. Mooi! Ik zou zo graag ook zo goed willen kunnen tekenen.

 6. marije schreef:

  Wauw wat een gave ketting!

  Ik ga zeker een keertje kijken 🙂

  Fijne dag!

  x

 7. Michelle schreef:

  Ik kende ze al wel! Prachtige dingen maken ze,zo knap dat het allemaal getekend is. Helaas draag ik liever zilverkleurige sieraden, hopelijk maken ze ooit nog eens iets in zilver tinten.

 8. Nicky schreef:

  Ik kende ze niet. Maar moet ook eerlijk zeggen dat het niet zo mijn smaak is. Wel mooi gemaakt. Dat dan weer wel!

 9. Vivian schreef:

  Ik sluit me aan bij de rest: wauw, wat ziet dit er mooi en sprookjesachtig uit!

 10. Annelies schreef:

  Wauw, da’s echt heel mooi! Ik ga gelijk even kijken.

 11. Teddy schreef:

  Wat een leuk, bijzonder sieraad!

 12. Florentine schreef:

  Oh wauw, heel mooi en erg bijzonder.
  Ik houd wel van dit soort accessoires 🙂

 13. Nesrin schreef:

  Heel origineel, wat mooi en apart. Ik ken deze webshop niet, leuk dat je dit deelt.

 14. Anita schreef:

  Hele gave ketting, thnx voor het delen van deze webshop!

 15. Jenn schreef:

  Heel mooi! Ik kende de webshop nog niet, maar ga zeker eens kijken.

 16. jeapiebel schreef:

  Ik ken de webshop nog niet, maar er staan zeker toffe spullen erbij. Echt leuk.

 17. Maria schreef:

  Wauw wat bijzonder!

 18. Sofie schreef:

  Zo mooi!!!! <3

 19. Olga schreef:

  Nee, ik ken de webshop niet, maar snap wat je bedoelt met die sfeer. Het is heel romantisch 🙂 Enig idee hoe je de ketting gaat combineren?

  1. SAS schreef:

   Ik heb de ketting meestal om met basic kleding, zodat de ketting wat meer opvalt. Plus het feit dat mijn kleding kast uit 90% basic bestaat 😉 Heb dus niet zo heel veel keuze haha.

 20. Mooi, ben benieuwd hoe -ie je staat! Zelf kan ik alleen maar hele fijne sieraden hebben, ben er iets te klein voor hihi. X

 21. Sytse schreef:

  Wauw! Wat leuk! Ik ga meteen hun webshop even bekijken.

 22. Sheila schreef:

  Nog nooit van gehoord, maar wat mooi! Wat gaaf dat je iets mocht ontvangen, zeg.

 23. zwartraafje schreef:

  Ik kende hen nog niet maar als Zwartraafje ga ik uiteraard wel eens een kijkje moeten nemen bij die Vos en Raaf-reeks.

 24. Madam Elisa schreef:

  Oh ik vind het wel heel erg leuk.

 25. Sanne schreef:

  Mooie ketting, wel heel speciaal. Het is best wel een beetje apart.

 26. Mieke schreef:

  Wauw, wat mooi. Ik kende deze webshop nog niet. Zeker eentje om te onthouden.

 27. Sabine schreef:

  Wauw wat klinkt dat gaaf zeg!! Kende t nog niet maar ik ga zeker n kijkje nemen!!

 28. Puck schreef:

  Prachtig! Geeft echt zo’n efteling gevoel!

 29. Anna schreef:

  Ohhh, wat een mooie items <3. Ik kende het nog niet, maar ga zeker een kijkje nemen op de webshop. Bijzondere samenwerking ook 🙂 .

 30. Cuisine Céline schreef:

  Wat een mooie dingen!

 31. jackie schreef:

  hier hou ik van,
  dit is echt ontzettend mooi ♥

 32. Saskia schreef:

  Wat ziet het er ongelooflijk schattig uit. Als ik vosjes zie denk ik altijd aan de film: Fantastic Mr Fox. Die is echt heel leuk en past ook helemaal thuis in de sfeer van die webwinkel.

  Fijne dagen alvast en liefs.

 33. Morgaine schreef:

  Het ziet er heel erg mooi uit allemaal, maar het is niet zo mijn ding, half om half denk ik zo. De tekeningen zijn wel erg mooi!

  X

 34. Lies schreef:

  Wauw, wat een verhaal zeg! Heel erg leuk die ketting, ziet er echt mooi uit en voor deze tijd van het jaar, krijg er een heerlijk warm gevoel bij!

 35. Joyce rdt schreef:

  Wat een bijzondere ketting, zal zo een kijkje gaan nemen.
  Nog nooit van gehoord trouwens haha.

  Liefs X

 36. Noelle schreef:

  Oh liefde! Hoe schattig is dat. Echt een hele speciale hanger, zo mooi. Zou het bijna niet durven dragen.

 37. Jennifer schreef:

  Super mooie ontwerpen! Ik kende de webshop nog niet.

 38. Inge schreef:

  Ik kende ze nog niet, maar dit is echt iets voor mij! Ik houd wel van dit sfeertje. Mooie ketting heb je uitgezocht! 🙂

 39. Darina schreef:

  Ik kende het niet maar wat een leuk concept! Ga meteen een kijkje nemen!

 40. Sher schreef:

  Ik kende ze nog niet, nee! Maar ik vind het wel echt super leuk!

 41. Ellis schreef:

  Mooi! Ik ga eens neuzen xD

 42. Ilona schreef:

  Wauw heel erg apart, maar wel prachtig! Ik had nog nooit van deze site gehoord maar ga er toch eens spieken denk ik!

 43. Sheena schreef:

  wauw hoe mooi is dat!!

 44. Michelle schreef:

  Wat een prachtige stijl! Ik krijg er een poëzieplaatjes-gevoel van haha. En een beetje zoals vroeger, van die mooie prentenboeken. Heel erg mooi! Ik heb even in de webshop geneusd… daar zit heel wat moois tussen, wauw!

 45. Oh wow! Wat een fantastische ketting; zo uniek!

 46. Willemieke schreef:

  Wauw, super mooi! Heeft echt iets ‘warms’ 🙂

 47. Charelle schreef:

  Wow wat een Super mooie ketting en webshop! Ik kende hem nog niet maar het is echt magisch inderdaad! Heel tof dat je iets van ze mocht ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *