Lijstje van 5

Cheers to the weekend! Vandaag weer de rubriek Lijstje van vijf. Door middel van foto’s hier mijn 5 leukste dingen van de afgelopen weken. Omdat het fijn is stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Want het leven ís gewoon mooi. Enjoy the little things, one day you may realize that they were the big things!

Reading

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zo fijn om tijd te hebben en daarnaast ook te maken voor lezen in een boek. Ik heb nu al aardig wat boeken uit en ben nu begonnen in het 20ste boek van dit jaar, een trilogie. Ik ben erg benieuwd of ze ze allemaal uit krijg voor 2016.. Ik heb heel wat pareltjes gelezen en vind het zo fijn dat ik nu eerder een mok thee pak en ga lezen (meestal ook nog met een poes op schoot) Voor mij de ultieme manier om te ontspannen.. Er staan dus zeker wat recensies te wachten die ik ga bespreken op mijn blog.

Relaxing

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Steeds vaker neem ik bewust tijd voor mezelf. Met thee, een poes op schoot, een fijne serie of een goed boek. Of soms ook, gewoon helemaal niks. Ik plan nu mijn vrije tijd ook wat bewuster in en zeg vaker op dingen nee en hou de tijd dan voor mezelf. Aankomende maand heb ik ook heel wat dagen vrij gevraagd waar ik lekker van ga genieten. Tevens staat bijna de kerstvakantie voor de deur, voor mij zeker een moment om naar uit te kijken aangezien ik ruim 2 weken vrij ben<3

New in

Zoals jullie weten ben ik echt fan van fotohoesjes. Ik heb dus een nieuwe besteld waar ik weer super blij mee ben. Nu heb ik 2 fotohoesje met een trouwfoto erop zodat ik lekker kan afwisselen. Ik blijf dit 1 van de mooiste (wel niet de mooiste) trouwfoto vinden. Vooral door de herinnering aan dit moment.

Dit product is ter beschikking gesteld door Ontwerpeencase Wil je dus ook zo’n mooi fotohoesje, neem dan zeker even een kijkje!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De laatste weken ben ik lekker aan het rommelen in huis. Met het oog op ‘ooit gaan we verhuizen’ ben ik heel wat dingen aan het wegdoen of anders aan het inrichten. Heel fijn zo’n opgeruimd huis, aangezien dit bij mij ook altijd een opgeruimd hoofd geeft. Ook stopt het kopen van thee, beker en boeken (mits het niet van een favoriete schrijver is) even. Aangezien mijn kasten uitpuilen van de thee en mijn mokkenkastje stapelen is geworden is het nu veen klaar. Meer zooi om straks mee te verhuizen en dat is zeker niet nodig. Dat maakt natuurlijk niet dat ik geen boeken, thee en mokken voor Sinterklaas, Kerst en mijn verjaardag mag vragen 😉

Deze filmpjes

Huilen van het lachen bij beide bovenstaande filmpjes.

Blijft een heerlijk nummer van mijn favo artiest

Geweldige reacties

Ook een geluksmomentje: Dit artikel op Baiegoed. Ik hielp haar om een pinguïn te adopteren en ze maakte er een erg leuk stukje over.

About the Author

20 Comments

Lies

JA! dat filmpje van Adele is geniaal! Leuke dingetjes! Ik zit helaas al een tijdje in een leesdip, en kan me er gewoon niet toe zetten! Ik hoop dat ik er toch nog een boek uit kan haklen nog dit jaar 😉

Reply
Wanda

Lekker joh straks 2 weken vrij met kerst! Zou ik ook dolgraag willen maar helaas mag ik in die periode nooit vrij. Enne, nog maar 20 boeken gelezen? Zou zweren dat het er veel meer zijn joh!

Reply
SAS

Hihi dit jaar niet. Heel erg druk gehad en met andere prioriteiten (o.a. het in de verkoop zetten van het huis) Ik hoop in de kerstvakantie lekker wat boeken te kunnen lezen. 2016 gaat een rustiger jaar worden dus hoop dan de leesflow weer door te zetten, net als de afgelopen 2 maanden.

Ben ook erg blij met mijn vakantie, op mijn werk is het ook zeker niet altijd mogelijk. Dat wordt dus extra genieten!

Reply
Saskia

Wat heerlijk dat je zoveel vrije dagen hebt, ik ben jaloers. Ik heb ze wel maar te druk om ze op te nemen 🙁 . Ik kijk uit naar je recensies, kan ik weer nieuwe boeken aan mijn al ellenlange nog te lezen lijstje toevoegen haha!

Reply
Inge

Goed dat je steeds vaker voor jezelf kiest. Dat filmpje van drie vogels nadoen zag ik van de week bij De Wereld Draait Door, erg grappig inderdaad!

Reply
zwartraafje

Ik ben net terug thuis van een Midweekje Centerparcs en het viel me weer eens op hoe ontzettend snel de tijd voorbij vliegt tijdens zo’n ontspannende periode. Gelukkig heb ik wel weer enkele boeken kunnen lezen toen we daar waren én nu ben ik mijn blogpost-achterstand aan het bijlezen. 😉

Reply
Michelle

Kopjes thee zijn altijd goed! Ik kwam erachter dat ik ook iets meer smaakjes had dan ik dacht, maar eerst eventjes wat opmaken voordat ik weer wat nieuws koop. Hopelijk krijg je snel enthousiaste bezoekers bij jullie huisje, zodat jullie ook weer verder kunnen.. Wens je alvast een heel fijn weekend ^^

Reply
My cup of latte

Hmmm ja heerlijk die momentjes! Kop koffie, haakwerk, serie of gewoon even niets. DIe momentjes vind ik nu nog fijner nu het buiten zo koud is maar het zonnetje wel lekker naar binnen schijnt!
Heel herkenbaar wat je zegt over rommel en verhuizen hihi.. Plus dat ik nu vaker extra nadenk over wel of niet kopen van iets. Aankomende maand wijk ik daar iets van af. Kleren kopen en een knip- en kleurbeurt bij de kapper moet ook eens kunnen, maar verder probeer ik elke maand te sparen voor ons nieuwe huisje. Elke maand dat we nog langer in ons huidige huis zitten, is weer sparen voor een nieuw huis!
Dat filmpje met die drie vogels is echt heel grappig! We hebben heerlijk genoten van dat soort filmpjes tijdens een etentje met vrienden afgelopen woensdag, geweldig!

Reply
Morgaine

De filmpjes ga ik later even kijken zit midden in een prachtig stukje meditatie muziek en zo eerst even wat andere zaken regelen die leuk zijn vooral, hahaha

ja de kleine momentjes doen het hem. En vooral dat nee zeggen van jou, dat doe je heel goed!

X

Reply
Joycerdt

De filmpjes ga ik vanavond even kijken, heb op het werk geen geluid op de computer haha. Heerlijk om lekker tijd voor jezelf te nemen en lekker te rommelen in huis, ik kan van zo’n dingen ook echt genieten (maar ik doe het soms echt te weinig).

Lfs.x

Reply
Veerlez

Ik heb me ook echt suf gelachen om die 3 vogels en het Adele filmpje 🙂
& fijn dat je steeds beter tijd voor jezelf neemt en zoveel geniet van boeken lezen!

Reply
Kimberley

Ja, die filmpjes! Ik heb zo hard gelachen om die drie vogels, haha. meteen doorgestuurd naar mijn moeder en zelfs die moest erom lachen (en die lacht bijna nooit 😉 haha).

Reply
Madeleine

Wat een leuk lijstje 🙂 HAHAHA dat filmpje over die 3 vogels heb ik ook gezien. Whahaha wat een heerlijk filmpje!!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *