Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Lijstje van 5

This content is password protected. To view it please enter your password below:

1
Behind the scenes, Blog, Geluksmomentjes
Previous Story
Next Story

20 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Lies
  02/12/2015 at 14:32

  JA! dat filmpje van Adele is geniaal! Leuke dingetjes! Ik zit helaas al een tijdje in een leesdip, en kan me er gewoon niet toe zetten! Ik hoop dat ik er toch nog een boek uit kan haklen nog dit jaar 😉

 • Reply
  Wanda
  29/11/2015 at 16:19

  Lekker joh straks 2 weken vrij met kerst! Zou ik ook dolgraag willen maar helaas mag ik in die periode nooit vrij. Enne, nog maar 20 boeken gelezen? Zou zweren dat het er veel meer zijn joh!

  • Reply
   SAS
   29/11/2015 at 21:14

   Hihi dit jaar niet. Heel erg druk gehad en met andere prioriteiten (o.a. het in de verkoop zetten van het huis) Ik hoop in de kerstvakantie lekker wat boeken te kunnen lezen. 2016 gaat een rustiger jaar worden dus hoop dan de leesflow weer door te zetten, net als de afgelopen 2 maanden.

   Ben ook erg blij met mijn vakantie, op mijn werk is het ook zeker niet altijd mogelijk. Dat wordt dus extra genieten!

 • Reply
  Anneleen
  29/11/2015 at 14:06

  Wat leuk dat je in de kerstvakantie lekker 2 weekjes vrij bent, daar kan je naar uit kijken! 🙂

 • Reply
  Saskia
  27/11/2015 at 23:24

  Wat heerlijk dat je zoveel vrije dagen hebt, ik ben jaloers. Ik heb ze wel maar te druk om ze op te nemen 🙁 . Ik kijk uit naar je recensies, kan ik weer nieuwe boeken aan mijn al ellenlange nog te lezen lijstje toevoegen haha!

 • Reply
  Esther - simpelleven.nl
  27/11/2015 at 21:20

  Tijd voor jezelf nemen is ook echt fijn (en belangrijk!). En euh.. ik lag dubbel om het vogel-filmpje, thnx!!

 • Reply
  Inge
  27/11/2015 at 20:43

  Goed dat je steeds vaker voor jezelf kiest. Dat filmpje van drie vogels nadoen zag ik van de week bij De Wereld Draait Door, erg grappig inderdaad!

 • Reply
  zwartraafje
  27/11/2015 at 19:25

  Ik ben net terug thuis van een Midweekje Centerparcs en het viel me weer eens op hoe ontzettend snel de tijd voorbij vliegt tijdens zo’n ontspannende periode. Gelukkig heb ik wel weer enkele boeken kunnen lezen toen we daar waren én nu ben ik mijn blogpost-achterstand aan het bijlezen. 😉

 • Reply
  Sabine
  27/11/2015 at 15:13

  Ja dat filmpje van Adele is echt geweldig 😀

 • Reply
  Jenn
  27/11/2015 at 15:04

  Die drie vogels had ik al gezien idd, erg leuk! Mooi lijstje weer, fijn weekend!

 • Reply
  Michelle
  27/11/2015 at 12:40

  Kopjes thee zijn altijd goed! Ik kwam erachter dat ik ook iets meer smaakjes had dan ik dacht, maar eerst eventjes wat opmaken voordat ik weer wat nieuws koop. Hopelijk krijg je snel enthousiaste bezoekers bij jullie huisje, zodat jullie ook weer verder kunnen.. Wens je alvast een heel fijn weekend ^^

 • Reply
  Ilona | Inspiration for you
  27/11/2015 at 12:37

  Leuk!! x

 • Reply
  My cup of latte
  27/11/2015 at 12:16

  Hmmm ja heerlijk die momentjes! Kop koffie, haakwerk, serie of gewoon even niets. DIe momentjes vind ik nu nog fijner nu het buiten zo koud is maar het zonnetje wel lekker naar binnen schijnt!
  Heel herkenbaar wat je zegt over rommel en verhuizen hihi.. Plus dat ik nu vaker extra nadenk over wel of niet kopen van iets. Aankomende maand wijk ik daar iets van af. Kleren kopen en een knip- en kleurbeurt bij de kapper moet ook eens kunnen, maar verder probeer ik elke maand te sparen voor ons nieuwe huisje. Elke maand dat we nog langer in ons huidige huis zitten, is weer sparen voor een nieuw huis!
  Dat filmpje met die drie vogels is echt heel grappig! We hebben heerlijk genoten van dat soort filmpjes tijdens een etentje met vrienden afgelopen woensdag, geweldig!

 • Reply
  Morgaine
  27/11/2015 at 11:20

  De filmpjes ga ik later even kijken zit midden in een prachtig stukje meditatie muziek en zo eerst even wat andere zaken regelen die leuk zijn vooral, hahaha

  ja de kleine momentjes doen het hem. En vooral dat nee zeggen van jou, dat doe je heel goed!

  X

 • Reply
  Joycerdt
  27/11/2015 at 11:12

  De filmpjes ga ik vanavond even kijken, heb op het werk geen geluid op de computer haha. Heerlijk om lekker tijd voor jezelf te nemen en lekker te rommelen in huis, ik kan van zo’n dingen ook echt genieten (maar ik doe het soms echt te weinig).

  Lfs.x

 • Reply
  Sher
  27/11/2015 at 10:30

  Die drie vogels, hahaha. Ik ga stuk!

 • Reply
  Veerlez
  27/11/2015 at 09:49

  Ik heb me ook echt suf gelachen om die 3 vogels en het Adele filmpje 🙂
  & fijn dat je steeds beter tijd voor jezelf neemt en zoveel geniet van boeken lezen!

 • Reply
  Simone
  27/11/2015 at 08:53

  Fijn lijstje weer! Dat filmpje van Adele is echt tof vind ik!

 • Reply
  Madeleine
  27/11/2015 at 08:41

  Wat een leuk lijstje 🙂 HAHAHA dat filmpje over die 3 vogels heb ik ook gezien. Whahaha wat een heerlijk filmpje!!

 • Reply
  Kimberley
  27/11/2015 at 08:21

  Ja, die filmpjes! Ik heb zo hard gelachen om die drie vogels, haha. meteen doorgestuurd naar mijn moeder en zelfs die moest erom lachen (en die lacht bijna nooit 😉 haha).

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png