Als je 1 minuut gratis mocht winkelen…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Laatst had ik een droom, een droom dat ik 1 minuut gratis mocht winkelen. Ik werd wakker voordat ik wist in welke winkel het was en voordat überhaupt de 1 minuut was begonnen, maar het heeft me toch aan het denken gezet. Want, welke van de vele leuke winkels zou ik dan kiezen om te winkelen?

Xenos
De Xenos vind ik echt een heerlijke winkel om te komen. Veel leuke wil-ik-in-huis-hebben-spulletjes, decoratie en uiteraard thee mokken. Ideaal dus als ik daar een minuutje mag winkelen.

Action
Wie wil er nou niet 1 minuutje in de Action winkelen? Voor ieder wat wils en daar hebben ze ook zeker heel wat leuke decoratie spulletjes en kleding om te shoppen.

De Tuinen
Ik vind dat ze daar heerlijke losse thee hebben, leuke theepotten en fijne producten voor je haar/lichaam. Ik heb hier ook de heerlijke cactus lijn vandaan. Fijne, natuurlijke producten waarvan ik er zeker meer zou willen hebben in mijn assortiment.

HEMA
De HEMA heeft de laatste paar maanden echt ontzettend leuke spulletjes. Zowel woon items, mokken als textiel. Ze hebben erg leuke kleding hangen en ik vind alle notitieboekjes en planners altijd erg leuk. Daar zou ik er dus zeker een aantal van meenemen.

IKEA
Voor 90% bestaat ons huis uit IKEA. Ik vind het kwalitatief goede spullen en alles past erg bij elkaar. Zodra we gaan verhuizen zal ik zeker wel 1 minuut daar willen winkelen om wat nieuwe meubels uit te kiezen. Ze hebben daar daadwerkelijk alles.

De Kler
Uiteraard, voor boeken. Ik zou echt alle thrillers die ik tegenkom mee pakken. Ik weet ook precies waar ze in de winkel liggen, dus dat moet geen probleem zijn. Lijkt me heerlijk heel wat boeken gratis te kunnen meenemen om ze daarna een mooi plekje te geven in mijn boekenkast.

Maar uiteraard speel ik nou vals, aangezien ik een aantal winkels heb opgenoemd. Als ik echt maar 1 winkel moest kiezen… Dan zou ik denk ik toch voor de Xenos gaan.

En lees dan nu de titel: …welke winkel zal jij kiezen & waarom?

49 reacties op “Als je 1 minuut gratis mocht winkelen…

 1. Ik zou voor mediamarkt gaan! Ik hou van al die elektronica en kan wel wat nieuwe dingetjes gebruiken! Een nieuwe camera, laptop, telefoon, spelcomputer noem maar op.

 2. Oh jeetje… Ik heb echt geen idee. Ik heb eigenlijk niks nodig. Mag de Gamma ook? Dan zou ik een eikenhouten vloer naar buiten slepen. Dat vind ik zó mooi!

 3. Ik zou als eerste Ikea zeggen, maar 1 minuut in zo’n mega winkel is best lastig… Alhoewel ik me natuurlijk wel kan voorbereiden en via de juiste route heb ik die mooie bank of fijne kast dan hopelijk wel bereikt. Wel het meest effectief want anders zou ik bij Hema een stapel panty’s meenemen ofzo.

 4. Uhm, bon prix, H&M, van haren, xenos, HEMA, Snuffelkelder, Action… Ja een hele hoop winkels kunnen mij wel blij maken met een minuut gratis winkelen 🙂

 5. Haha, wat leuk om over na te denken! Ik zou denk ik vooral voor de boekwinkel gaan en dan gewoon echt álle boeken pakken die me ook maar een béétje leuk lijken. Op de tweede plaats staat absoluut de stationery-afdeling van de HEMA en een winkeltje zoals Six.

 6. Wat een heerlijke droom! 🙂 Xenos is inderdaad een leuke zaak. Zou denk ik voor de Ikea gaan of een apple store 🙂 Of de Sting.. Lijkt me ook super hihi

 7. Ik zou voor de Barnes & Noble gaan in Amerika. Dat is een grote boekenwinkel met een geweldig aanbod. Uitgebreider dan (helaas) alle Nederlandse boekenwinkels die ik ken. Daar zou ik echt helemaal los gaan. Ik zou dan wel van tevoren een route uitstippelen om de minuut goed te benutten natuurlijk 🙂

 8. Hema, Rituals, De Kruidenmozaïek, De Heksenhoek, Standaard boekhandel, Ikea… Teveel om op te noemen. Eigenlijk zou ik sowieso al blij zijn met één minuutje gratis winkelen, in gelijk welke winkel 🙂

 9. Oh dat is helemaal geen vervelende droom. Dit lijstje zou ook bij mij passen op de laatste uit dat rijtje na. Ik zou zelf nog graag een minuut lang in de mango willen winkelen voor heel veel toffe kleding.

 10. Ik ga net als jij een klein beetje valsspelen en voor twee kiezen. Ikea omdat sommige meubelen aan vervanging toe zijn én jammer genoeg net iets te kostelijk om het allemaal in één keer te doen. Nu maar hopen dat de kleerkasten met schuifdeur en boxsprings dicht bij elkaar staan. En uiteraard ook een boekenwinkel. Misschien toch nog maar eerst een extra boekenkast uitkiezen bij Ikea. 😉

 11. Action, Hema, Ikea en Primark. Al is die laatste misschien wat lastig in verband met passen enzo. Maar goed, als het gratis is kan je natuurlijk ook meerdere maten meepakken en als het niet past, is het dan geen ramp. 😉
  De andere winkels hebben gewoon zoveel dingen die ik leuk vind. Van praktische dingen tot leuke hebbedingetjes.

 12. Ik zou ook zeker gaan voor Xenos, Action of Ikea! Ik houd van deze winkels! Maar eenmaal binnen zou ik niet weten waar ik moest beginnen, zoveel leuks maar wat neem je dan mee?

 13. Deze beurt draag ik met liefde over aan vriendlief. Hij doet vaak de boodschappen bij ons.
  Hij weet als geen ander waar er leuke koopjes en hebbedingetjes zijn.
  Dus als het aan iemand besteed is, dan is dat zeker aan hem.
  Ik durf overigens niet te zeggen voor welke winkel hij zal kiezen.
  Zelf zou ik gaan voor Rituals hahaha…

 14. Ik denk dat ik los zou gaan in een wolwinkel. Dat is al duur genoeg. Ook zou ik in een kledingwinkel los gaan. Maar xenos of action mag ook.

 15. Als ik 1 minuut gratis mocht winkelen.. dan koos ‘k voor Art&Craft, een fotografiewinkel in Gent 😉 Ben er zelf helaas nog nooit geweest, maar wel al veel lovende reacties over gehoord. Daar ik toch naar een nieuwe foto-tas op zoek ben.. 😀

 16. Een minuut gratis winkelen lijkt me heerlijk! Vooral in de Hema of de V&D.
  Daar hebben ze echt alles! Ik zou vooral veel spelletjes en dure dingen voor in de keuken/in huis kopen.

 17. Action is een leuke! Maar, de hebberigheid in mij zou toch gaan voor de grotere bedragen. En daarom zeg ik Douglas <3 Daar kan ik me wel vermaken hoor!

 18. Oeh, Xenos, ikea en Hema zijn ook zeker mijn favorieten. Maar als ik gratis zou mogen winkelen zou ik denk ik een duurdere winkel kiezen, waar ik normaal niet zo snel shop. Lekker materialistisch van mij he? 😉

 19. Action en ikea zijn zeker winkels waar ik ook graag een minuut gratis zou willen winkelen. Maar Dille en Kamille ook! Dat vind ik zo’n leuke winkel!

 20. Het lijkt mij echt gaaf om 1 minuut gratis te mogen winkelen!
  En Xenos is daar inderdaad een goede winkel voor, ze hebben daar zo veel leuke spulletjes!

 21. Ik ben een keer bijna omver gelopen door iemand die 1 minuut gratis boodschappen mocht doen! Weet ik veel en blijkbaar stond ik gruwelijk in de weg haha.

  Oja antwoord op je vraag is dat ik voor de HEMA zou gaan, uit de 4 winkels die jij heb opgenoemd. Heel simpel ik ben gewoon dol op de HEMA!

 22. Oh wat een lastige vraag! Zoveel winkels zijn leuk. Maar inderdaad de Xenos, De tuinen, The Bodyshop, Rituals zijn altijd leuk om te snuffelen, en dan zou één minuut gratis winkelen natuurlijk helemaal super zijn. Al vind ik de xenos wel een onpraktische winkel hiervoor, zou dan toch voor de Rituals gaan 😛

 23. Grappig! Toevallig had ik het daar laatst over met mijn collega. Dan zou ik de action of de xenos kiezen. Ikea lijkt mij ook gaaf, maar dat is zooo groot daar!

 24. Wat grappig deze post 🙂 Ja eigenlijk vind ik ook alle winkels leuk die je noemt en kan ik niet echt kiezen. Net kom ik toevallig bij Hema vandaan en daar hebben ze écht hele leuke spullen inderdaad. Action is ook een favoriet 🙂

 25. Een kledingzaak met het soort kleding wat ik graag draag. En dan wil ik mij zelfs wel beperken tot 3 stuks max… als ik daarna mag ruilen voor de correcte maat mocht die niet kloppen..

  In een snuisterijenwinkel een minuut losgaan vind ik niks. Ik wil zo min mogelijk prullaria in huis hebben. Dat maakt onrustig (en vraagt te veel tijd om te stoffen) ..

 26. Dit is wel een hele lastige keuze. Ik zou eerder voor een winkel als de Hema kiezen, dan voor een kledingwinkel. Vooral omdat het lastig is met in één keer de juiste maat te vinden. Doe mij dan maar leuke hebbedingetjes voor in huis!

 27. 1 minuut gratis winkelen zie ik ook wel zitten. Ik zou zelf kiezen voor de action of het kruidvat. Vooral dan boeken bij het kruidvat.
  Het is wel een mooie droom, alleen zou ik het willen in het echt. 🙂

 28. 1 Minuut gratis winkelen lijkt me heerlijk! Ik zou denk ik gaan voor de Ikea, Hema, Mediamarkt, Pipoos of Topshop. Eeeeh keuzes maken is niet echt niet ding haha x’D

 29. Het is een onmogelijke vraag! De Hema is mijn all-time favorite, maar een Bruna is ook ontzettend handig (want: boeken, tijdschriften, kantoorspullen). Oh en een Pipoos dan? Allemaal creatieve dingen inslaan.. Ja doe mij Pipoos maar dan!

 30. 1 minuut gratis winkelen in een winkel naar keuze…. ik zag jouw lijstje en die zou heel erg lijken op de mijne. Maar ja, wat is mijn favoriet… ik denk dat ik dan toch voor de HEMA zou gaan. Veel leuke spullen, maar ook veel praktische dingen 🙂 .

 31. Hm ik twijfel nog tussen de Hema en de Tuinen, en een boekenwinkel met veel alternatieve (en ook Engelse) boeken.

  Aan de ene kant zou ik een stapel notitieboekjes en dergelijke erg fijn vinden <3 Aan de andere kant hebben ze bij de Tuinen zulke heerlijke spullen, en het ligt voor mij nu even een beetje boven budget. Boeken, nou ja, boeken zijn altijd goed he. Nou koop ik in een real life winkel wel het liefst in een onafhankelijk boekwinkeltje, en dan voel ik me weer schuldig als ik daar veel boeken meeneem – maar ik zou er dan wel veel gestuiter op mijn blog en social media voor terug geven 😉

  En ach, uiteindelijk heb ik er niets écht van nodig, ik moet nog steeds maar zien dat ik mijn notitieboekjes gebruikt krijg, douchespul en zeep en zo – en deo – heb ik voorlopig genoeg, en als mijn dagcreme op is kan ik ook verder met kokosolie. Maar toch he 😉

 32. Ik denk dat ik voor de HEMA zal gaan, maar eigenlijk zodra ik dat zeg, realiseer ik me dat ik enkel spullen zou meenemen die ik toch niet nodig heb, dus wellicht dat ik beter voor de AH kan gaan. IKEA is ook een optie om mijn meubels is te vernieuwen, maar realistisch gezien, binnen 1 minuut in de ikea? Tegen die tijd ben je nog niet eens bij het magazijn, dus kan je helemaal niks in je karretje stoppen!

 33. Ja dan heb ik 2 winkels op mijn lijstje en 1 van die 2 noem jij niet, dat is dan Ruan creatief waar ik heel veel verf zou shoppen, lees, gewoon hop mijn mandje in zou schuiven in zoveel mogelijk kleuren, hahahaha

  Maar van de gewone winkels, De Tuinen, en dan is alle khalium het eerste wat ik pak, daarna de rozendouchegel van henzelf, die is zo lekker! Als ik nog wat tijd over heb, pak ik alle dozen met kaarten, tarot of engelen wat ze ook hebben staan van Doreen Virtuee er nog even bij 😉 In gedachten ren ik mij al een slag in de rondte, weet precies waar het staat hoor, maar het ligt best uit elkaar hier, die drie artikelen, hahaha

  X

  1. Oh ja, het waarom, de verf hoef ik niet uit te leggen denk ik en gesso, duur genoeg 😉

   En de khalium is ontzettend duur, ik hoop dan ook altijd dat er 2 voor 1 is als ik weer nodig heb, dit moet ik elke dag slikken, maar het kost wel 11 euro per potje… ja zo duur dus…

   de rozendouchegel kost 5 euro per flesje… en tarotkaarten of engelenkaarten meestal bijna 20 euro daar. Per set.

   X

 34. 1 minuut winkelen? Geweldig 🙂 Ikea is een goede, maar of je dat redt in 1 minuut? Ik zou voor Tommy Hilfiger gaan, om mijn garderobe even flink te boosten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *