Dag December , Hallo 2016: Life as Sas

januari 3 2016

Hallo nieuwe rubriek in 2016! Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider jullie wil vertellen over mijn leventje. Foto’s, quotes, plaatjes, youtubefilmpjes.. Alles komt voorbij! Kijken jullie mee met mijn afgelopen 2 kerstvakantie weken?! Wij waren vrij en hebben heerlijk genoten. Gelukkig heb ik nog morgen vrij en moet Dinsdag weer aan het werk…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Eindelijk vakantie! Pfhoe, wat was ik daar aan toe zeg. De drukte van afgelopen weken had er behoorlijk ingehakt en deze vakantie kwam dus als geroepen. Even niks. Ik had wat leuke dates, kreeg mijn kerstpakket en we vierden samen kerst.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✩ Ik kreeg mijn kerstpakket. We konden zelf kiezen via een site wat je wilde hebben. Mijn keuze viel op een Rituals pakket met een heerlijk warme fleece deken. Tevens kreeg ik nog wat andere spulletjes van mijn werk en wat collega’s. Een goed begin om de vakantie mee te beginnen! De kerstborrel waar we het pakket konden ophalen was ook erg gezellig. Op naar een fijne 2 weekse vakantie.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✩ Onze wasmachine stopte ermee na ruim 7 jaar te hebben gedraaid. Beetje jammer, maar we hadden toch echt een nieuwe nodig. Op zich niet erg, maar dan het feit dat we er een week(!) op hebben moeten wachten en uiteindelijk de wasmachine hebben geannuleerd. Ik wilde eerst een apart blogje maken over onze ervaring met de Media Markt, maar ik heb besloten hier beknopt het verhaal te vertellen. Alles is namelijk mis gegaan wat kón misgaan.

In het kort: Het naar boven brengen (2 hoog) duurde al echt ruim 15/20 minuten en er klonken allerlei geluiden. Daarna wilde ze de oude wasmachine niet meenemen omdat er nog water in zou staan (na checken bleek dit dus niet het geval ze waren gewoon te lui om hem naar beneden te slepen), de nieuwe wasmachine was geheel verbogen en zaten deuken in door het naar boven brengen. Wéér gebeld en we hebben verschillende klachten ingediend. Wasmachine zou Maandag geleverd worden, niet het geval terwijl we wel sms/mail hadden gekregen. Hij zou Dinsdag geleverd worden, weer sms/mail. Weer niet. Op dat punt hebben we hem geannuleerd en ergens anders besteld. Ze hebben alleen de nieuwe beschadigde wasmachine weer opgehaald (terwijl dit ook niet de afspraak was) Via de andere firma stond hij binnen een dag: op de plek waar hij hoorde, niet in de gang en werden we netjes van te voren opgebeld dat ze er bijna waren. Fijne service en vriendelijke mensen die het kwamen brengen.

We zijn dus een beetje klaar met de Media Markt, de manier waarop je te woord wordt gestaan is ronduit schandalig. Je kan je voorstellen dat dit niet echt een lekker begin van de vakantie was, ook telkens maar afwachten, thuis blijven ervoor en bellen, bellen en nog meer bellen. Ik ben erg benieuwd of ik nog reactie krijg op de klacht die ik schriftelijk heb ingediend (tot op heden NIETS gehoord). Daarbij wil ik een groot compliment geven aan Bemmel en kroon voor hun top service. Zo kan het dus ook!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✩ Gelukkig, ondanks de wasmachine begon mijn vakantie een stuk beter! Ik ging samen met lief vriendinnetje Julie lekker shoppen en eten in Zoetermeer. Was super gezellig, goed geslaagd en we hebben lekker bij kunnen kletsen. Natuurlijk konden we onze vaste stek de Bagels & Beans niet weerstaan en hebben we daar heerlijk gegeten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✩ Deze vakantie heb ik heerlijk kunnen lezen! Gezellig onder mijn nieuwe fleece deken, een poes en een mok thee erbij. Ik lees altijd erg snel en had dit boek dan ook in 2 dagen uit. Zodra het een goed boek is kan ik niet meer stoppen met lezen. Een recensie van dit boek van Tess komt zeker nog online.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✩ Ik genoot van mijn vrije dagen. Wel was ik een aantal dagen ziek, zwak en misselijk. Altijd als ik vakantie heb wordt ik deels ziek, omdat mijn lichaam eindelijk tot rust komt. Vooral door dit drukke en stressvolle jaar kwam het er dubbel uit. Maar het mocht de pret van de vakantie niet drukken. Ik heb heel veel series kunnen kijken, kunnen relaxen, had veel inspiratie voor blog artikelen (en ben er achter de schermen mee bezig geweest) en las.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✩ Dankbaar. Dat was ik toen ik deze foto, in de ochtend maakte vanuit ons appartement. Ik stond stil bij alle mooie dingen die ik in mijn leven heb. Omdat het belangrijk is alle zegeningen te koesteren. Ik bedacht me in de ochtend dat er zoveel mooie dingen dit jaar zijn gebeurd waar ik zeker even bij mag stil staan.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✩ We vierde samen kerst. Dit waren mijn gekregen cadeaus: Seizoen 7,8&9 van Criminal Minds, 5 boeken (4 op de foto de andere heb ik eerder gekregen) en een jaar abonnement op de dierentuin. Echt super blij! Ik ben dus zeker vaak in 2016 te vinden in de dierentuin en wil alle seizoenen van CM weer eens gaan kijken. Dat meer boeken lezen komt ook wel goed volgend jaar 😉 Genoeg te doen dus!

Ik heb alle seizoenen die ik kreeg al gezien, echter wil ik mijn favoriete series altijd graag op DVD hebben. We kan ik uitkijken naar 6 januari: dan komen er eindelijk nieuwe afleveringen van Criminal Minds, een welkome afwisseling na het kijken van tig herhalingen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✩ Mijn lappie was toe aan een boost. We hebben dus een nieuwe harde schijf gehaald en deze vervangen. Resultaat: een opgeschoonde laptop die als een speer opstart. Hier had hij namelijk nog wel eens problemen mee en hij stond altijd maar flink te blazen. Hij loopt als een zonnetje en je hoort hem bijna niet meer. Voor mij een start om alles eens grondig op te ruimen en alleen erop te zetten wat ik echt gebruik. Marco, super bedankt voor het vervangen van de schijf!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✩ Jeej we gingen naar de dierentuin! Super leuk om mijn abonnement voor het eerst te gebruiken. Het was de eerste uurtjes wel slecht weer maar we hebben zeker genoten. Ik heb heel wat leuke foto’s gemaakt en we hebben samen heerlijk gegeten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✩ Ook ben ik weer begonnen met sporten. Dit wil ik in 2016 zeker gaan volhouden, hierover meer in een blog artikel van volgende week.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Last but not least, een nieuwe layout! Het hele weekend zitten knutselen en ben nog zeker eraan bezig. Ik wilde iets anders dan de vorige en er zaten ook een aantal foutjes in. Ik hoop dat jullie deze gebruiksvriendelijk vinden en ben er zelf erg blij mee. Less is more.

Ik wil deze filmpjes ook nog even met je delen


✩ Ik moet altijd zo lachen om de Slimste mens uit België. Nog steeds tranen over mijn wangen met het nadoen van de duif.


✩ Ik ben zeker geen Bieber fan (lees: eigenlijk vind ik hem en zijn muziek vréselijk) Echter vind ik dit wel echt een heel erg tof nummer.


✩ Blijft ook zo’n tof nummer dit, deze vakantie veel gehoord en gedraaid.

En hoe waren jou kerstdagen? Vinden jullie dit een leuke nieuwe rubriek?

43 comments

 • Ilse

  21/01/2016 at 16:53

  Nou, ik wil niet veel zeggen, maar ik heb dus ook NIKS met Justin Bieber en dit nummer heeft toch wel iets, inderdaad! Mijn broer denkt er precies hetzelfde over en hij vroeg me wat ik van dit nummer vond. Ik zei: ‘Kom op, het is nog steeds Justin Bieber!’. Maar nu vind ik dat jullie toch wel een beetje gelijk hebben. Het is heel anders dan die andere liedjes van ‘m. 🙂

 • Nicky

  12/01/2016 at 22:52

  Dat was een welbestede vakantie! Balen, zeg, van je wasmachine. Wat een ergernis! Die laatste van Justin Bieber vind ik zelfs leuk!

 • Billy

  05/01/2016 at 16:00

  een mooi fotoverslag, Saskia!
  Spijtig van die perikelen met je wasmachine, slechte service dus van Mediamarkt.
  Ik kan best geloven dat je laptop een boost kreeg. Je stopte er niet zomaar een harde schijf in, maar een SSD! Lijkt me wel een dure aanschaf, maar je surft wellicht stukken sneller nu

 • Karlien

  04/01/2016 at 17:26

  Gelukkig 2016, inmiddels gelukkig weer een wasmachine in huis. Succes met sporten, keep up the spirit!

 • Michelle

  04/01/2016 at 10:48

  Zo te lezen heb je een paar mooie weken gehad. Op het ziek zijn na dan helaas. Gelukkig heb je wel kunnen genieten! Wat leuk dat je zelf je kerstpakket mocht uitzoeken, Rituals is altijd goed! Altijd afwachten die kerstpakketten he. Ondanks dat je ze toch gratis krijgt, hoop je altijd op een leuk pakket. Stiekem zou ik ook wel een abbo op de dierentuin willen, lijkt me heerlijk om wekelijks bij mijn favoriete diertjes langs te gaan. Moeten we wel een stukje verder verhuizen, want nu zijn de dierentuinen allemaal zo ver weg 😛 Geniet nog ff van je laatste vakantie dagje 😉

 • Morgaine

  04/01/2016 at 09:45

  Dank je wel voor die compilatie van de slimste van België hahaha ja die is zo goed, zo jammer dat we die hier niet kunnen zien gewoon normaal… daar is onze slimste weer niks bij.

  x

 • Tamarah

  04/01/2016 at 07:36

  Mooi overzicht! Wat vervelend zeg, van die wasmachine en dat gedoe eromheen.

 • debby

  04/01/2016 at 07:32

  Nog de beste wensen meid! Ik heb vandaag voor het eerst mijn laptop weer op mijn schoot op mijn favoriete blogs te lezen. Wat balen zeg van je wasmachine. Dat soort dingen zijn echt niet leuk.

 • Evelyne

  03/01/2016 at 22:43

  Fijn te lezen hoe je vakantie er uit zag. De wasmachine, ocharme. Ze vinden toch altijd wel iets om iets niet te moeten doen 😉 Ha, de slimste mens, hier ook een bekeken programma. Ik wist alleen niet dat je de Belgische versie in Nederland kon bekijken 🙂

 • Simone

  03/01/2016 at 22:07

  Wat een leuk, zelf uitgezocht, kerstpakket! Heb je tenminste ook wat aan. En wat een leuke kerstcadeau’s heb je gehad. Super leuk, zo’n jaarabonnement voor de dierentuin! Dat wil ik ook wel weer eens doen, naar de dierentuin gaan. Maar ik wacht wel even op wat beter weer.

 • Tamarah

  03/01/2016 at 21:21

  Dit is zeker een leuke rubriek ik zeg houden! Wat een heerlijk kerstvakantie heb je gehad als ik het zo lees. Wel een beetje jammer van het gedoe met de wasmachine maar gelukkig eind goed al goed. En wat leuk dat je zelf je kerstpakket mocht kiezen. Rituals is altijd goed, geniet ervan!

 • Cindy

  03/01/2016 at 19:12

  Yeah, fijne rubriek. En Media Markt, breek me de bek er niet van open… Ik kocht een keer een droger in de aanbieding, die zouden ze thuis brengen, duurde weeeeeeeeeken. Uiteindelijk heeft mijn vader ‘m zelf maar opgehaald en naar boven gebracht (ik woonde nog in een appartement toen). Jeroen kocht een keer een mobiel, ook in de aanbieding. Niet op voorraad. 7 weken moeten wachten. Flapdrollen. Laatst hadden we bij een andere zaak een diepvries gekocht die naar zolder moest, werd gratis naar zolder gebracht én ons wasmachine en droger brachten ze ook naar zolder (oké, voor 2 tientjes, maar toch). Helaas was dat niet bij een keten overigens. Dus voortaan kopen wij dáár onze spullen.

 • Miriam

  03/01/2016 at 17:20

  Jeetje, stom zeg van de Media Markt! Altijd jammer van zo’n ervaring… Maar verder leuk overzicht! Die bagels…jummm!

 • Esther – simpelleven.nl

  03/01/2016 at 16:36

  Wat een fijne rubriek! Heel leuk! En je kerstvakantie klinkt erg goed :-D.

 • Renate

  03/01/2016 at 16:30

  Wat heb je leuke dingen gekregen met de kerst, vooral zo’n dierentuin abonnement lijkt me tof! Wel heel naar van de wasmachine en de Media Markt. Ik koop al jaren van alles bij de Media Markt en ik ben er juist wel heel tevreden over, maar het ligt er natuurlijk ook maar aan wie je er net treft!
  En ik noem mezelf niet graag een fan van Justin Bieber of Belieber, maar ik heb zijn muziek altijd tof gevonden en zijn nieuwe album is heel erg goed!

 • Linda

  03/01/2016 at 16:30

  Ah dit is leuk om te lezen en te zien! 🙂
  Blijdorp is fijn! Ik ben er al een hele tijd niet meer geweest, binnenkort maar weer eens doen. Veel plezier met je abonnement!
  Ik zag ook dat je ‘het meisje in de trein’ hebt gekregen. Die vond ik fantastisch! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt, ik hoor heel verschillende verhalen erover haha, sommigen vinden het vreselijk en anderen vinden ‘m fantastisch 😉

  1. SAS

   04/01/2016 at 09:58

   Ik lees ook echt hele verschillende recensies dus ben erg benieuwd wat ik van het boek ga vinden…

 • zwartraafje

  03/01/2016 at 16:15

  Ha, die duif van de Slimste Mens. Ik heb jammer genoeg niet veel afleveringen gezien dit jaar. Moet anders best vaak lachen met de grapjes én de foto-rondes vind ik steeds superleuk om te doen. Wat leuk dat jullie zelf konden kiezen voor je kerstpakket.

 • jackie

  03/01/2016 at 15:21

  jullie kerstvakantie ziet er heerlijk uit, en lekker morgen ook nog een dagje vrij… ♥
  Grote domper van die wasmachine, en dan ook nog zulke service gatsie…. (ik heb mijn wasmachine alweer 15 jaar, en hoop stiekem dat hij het nog eeuwen blijft doen *klop klop* )

 • Mieke

  03/01/2016 at 15:14

  Leuk, zo’n gezellige bijkletsrubriek. 🙂
  Ondanks het gedoe met de wasmachine en wat gaardere dagen toch een fijne vakantie gehad zo te zien en te lezen?
  Werk ze weer vanaf dinsdag. Ik mag morgen weer…

 • Sabine

  03/01/2016 at 15:06

  Leuke nieuwe rubriek! Echt balen van de wasmachine zeg. Wij Nederlanders in Colombia klagen nog weleens over hoe slecht dingen gaan hierzo, maar in NL is het dus precies hetzelfde. Ik herkende de foto daarna meteen uit duizenden: Bagels & Beans!!! Ohhh wat is dát heerlijk zeg! Zouden ze hier ook eens mee moeten komen 🙂

 • Zo simpel is dan geluk

  03/01/2016 at 13:59

  Leuke nieuwe rubriek Sas!

 • cuisine celine

  03/01/2016 at 13:12

  Ik ben fan van deze nieuwe rubriek!

 • Anneleen

  03/01/2016 at 12:36

  Ziet er een heel gezellige, rustige vakantie uit! Hopelijk zit je nu terug boordevol energie om het nieuwe jaar goed te starten 🙂 Bij mij moesten alle bacteriën en ziektekiemen er op het einde van het jaar ook nog uit precies… Maar kan wel kloppen wat je zegt, dan komt de vermoeidheid ineens helemaal naar boven. Jim en ik hebben ook met heel veel plezier de slimste mens gevolgd, zalige humor 😉 leuk dat jij er ook zo mee kan lachen!

 • Wanda

  03/01/2016 at 12:17

  Lekker hoor dat je 2 weken vrij bent geweest! Was je zo te lezen ook echt aan toe! Hopelijk is je accu nu weer voldoende opgeladen zodat je deze week weer fris en fruitig op je werk kunt beginnen! En ja, Justin Bieber… ik vond hem altijd zo’n over de paard getild joch maar moet eerlijk bekennen dat ik zijn laatste 3 nummers waaronder ook dit nummer, eigenlijk best wel heel erg leuk vind!

 • Els

  03/01/2016 at 12:08

  Echt balen van de wasmachine! Echt niet leuk! Gelukkig kon daarna je vakantie beginnen.De broodjes zien er echt heerlijk uit. Die kies ik bij hun ook altijd 🙂 . Een jaarabonnement op een dierentuin is ook leuk om te krijgen. Wij hebben een abonnement van de Beekse bergen.

 • Noelle

  03/01/2016 at 11:54

  Stitches is zo een leuk nummer! En ik ben wél fan van Justin haha, dus vind het leuk dat mensen nu ineens inzien dat hij best okee is 🙂

  Ik vind die fleecedeken uit je kerstpakket zó leuk! Volgens mij ook heerlijk warm 🙂

  Mijn kerstdagen waren fijn, alleen duurden ze een beetje lang. Ik vind het wel gezellig maar verplicht sociaal en gezellig doen vind ik moeilijk!

 • Kelly

  03/01/2016 at 11:50

  Wat een leuke foto’s! 🙂

 • Rianne

  03/01/2016 at 11:45

  Die lunch van Bagels & Beans ziet er heerlijk uit! Shame on me, maar ik ben er nog nooit geweest.. Misschien moet ik dat maar eens doen 🙂 En leuke cadeau’s heb je gekregen voor Kerst!

 • Sanne

  03/01/2016 at 11:37

  De layout viel mij als eerste op. Mooi hoor. Oh fijn zo een abonnement van de zoo. Ik zou dat ook wel willen hihi. Zo te horen had je het lekker druk en fijn.

 • Rosanne

  03/01/2016 at 11:33

  Volgens mij heb jij een heerlijke vakantie gehad!
  En wat een prachtig kerstpakket heb je gekregen, wauw.

 • Jenn

  03/01/2016 at 11:16

  Leuk zo’n overzicht. Ik had ook altijd een hekel aan Bieber, maar zijn laatste nummers vind ik stiekem erg leuk.

 • Veerlez

  03/01/2016 at 11:15

  Ik moet heel hard grinneken om je titel! Heb je december gewoon over geslagen? 🙂 Het ziet er wel uit alsof je een fijne vakantie hebt gehad, fijne boeken lezen en lekker tv kijken! Ik ben wel benieuwd welk bedrijf je uiteindelijk je wasmachine hebt besteld, want ik vind die goede ervaring wel belangrijk! Ik moet helaas binnenkort ook maar een nieuwe wasmachine 🙂

 • Elbrich

  03/01/2016 at 11:10

  Fijne foto’s!

 • Bente

  03/01/2016 at 11:06

  Echt een super leuk cadeau, een abonnement op de dierentuin!
  En wat irritant van de mediamarkt, maar gelukkig heb je nu weer een fijne nieuwe wasmachine!

 • Tineke

  03/01/2016 at 10:40

  Dat kerstpakket ziet er goed uit! Ik heb eigenlijk ook een hekel aan Justin Bieber, ik geef het niet graag toe maar zijn nieuwe album is wel leuk.
  Liefs

 • Madam Elisa

  03/01/2016 at 10:34

  Wat een leuke nieuwe rubriek 🙂

 • Tessa | 52druppels.nl

  03/01/2016 at 09:59

  Ja haha! Die duif! Echt geweldig!

 • Darina

  03/01/2016 at 09:46

  Heerlijk om tijd te hebben om boeken te lezen en series te kijken. Ik wens je een heel mooi 2016!

 • Monique | WritingMonique

  03/01/2016 at 09:43

  Wat een leuke foto’s! Je kerstpakket is super 🙂 Ik wens je een geweldig 2016!

 • Diana

  03/01/2016 at 09:07

  Typfoutje in je titel *oeps*

  Ik ben ook begonnen om meer te letten op voeding en sporten. Dag december kilo’s haha

  Wat een slechte service inderdaad!! Ik had een beetje gevolgd op twitter. Gelukkig kwam er alsnog een wasmachine.

 • tamara

  03/01/2016 at 08:50

  Wat een leuke blog en wat heb je een heerlijke vakantie gehad. Veel succes volgende week weer op je werk

 • Amy

  03/01/2016 at 08:42

  Wat leuk, een abonnement op de dierentuin! Ik vind dat altijd zo leuk, maar ga er bijna nooit heen. Een abo is een goede stok achter de deur 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *