Dit was November. Hallo December!

Hallo laatste maand van het jaar! Tjeetje wat is het eigenlijk snel gegaan, vooral het afgelopen half jaar. We nemen afscheid van november en gaan de fijne maand december in. De laatste maand, waarin ik ook weer veel ga terugblikken naar 2015, want het was zeker een mooi jaar! Maar nu eerst een overzichtje van de leuke dingen in november!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het was echt super wisselvallig weer deze maand. Zo was het koud, zo scheen een zonnetje en zo kwam de regen met bakken uit de hemel! Ik merkte dat mijn immuunsysteem het zwaar had en ik was wat aan het kwakkelen met m’n gezondheid. Toch ondanks dat was het een fijne maand. Ik kocht veel nieuwe ‘herfst-winter’ items om me voor te bereiden op het koudere weer.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De poezen waren deze maand extra aanhankelijk. Ze kwamen gezellig bij me liggen op de bank of op bed. Ik heb heel wat vrije tijd doorgebracht samen met deze 2 lieverds en genoten van boeken, kopjes thee en leuke series.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik had afgelopen week een fijne date, samen met vriendinnetje Laura. Heerlijk geluncht bij m’n favo spot Bagels & Beans en geshopt. Was gezellig haar weer te zien en we hebben lekker bijgekletst. Tevens was toen de 2de bezichtiging van ons huis waar helaas geen kopers uit zijn gekomen. Aankomende maand staat er nog een date gepland met al m’n vriendinnetjes om lekker te lunchen bij de bagels. Ik heb er zin in!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik kreeg deze vraag van Pickwick en hoefde er niet lang over na te denken. Want ja, ik ben gelukkig. Ik heb een hele fijne partner, baan, gezondheid en lieve vrienden/familie om me heen. We hebben geen geld zorgen en zijn bezig met de volgende stap: een eengezinswoning. Wat wil een mens nog meer?

https://instagram.com/p/90oT4BtXYUfj4oNsiJPthSXaJwNnSkUJ0RP7I0/

De dubbele winactie van #InspirerendGeluk werd gehouden. Super leuk en hoop dat de winnaars blij zijn met hun pakketje en kussen! Inspiratie om Yara te betrekken bij de loting kreeg ik van Inge die een winactie organiseerde waarbij haar Mango de winnaar trok. Nog een heel gedoe met katten maar gelukkig is Yara dol op propjes 😉

Ik heb met veel plezier deze invullingen gemaakt en gelezen bij alle deelnemers. Super tof dat er zoveel mensen weer mee denken en ben erg trots op mijn 2 projectjes die ik dit jaar heb opgezet.

November was een hele fijne maand en december gaat dat zeker worden! Een fijne date met mijn vriendinnetjes, wat vrije dagen en de kerstvakantie die eraan komt. En zo heb ik zeker nog wat leuke dingen op de planning staan.

31 reacties op “Dit was November. Hallo December!

 1. Klinkt als een prima maand! Ik heb uiteindelijk niet meer aan je project meegedaan omdat ik er helaas niet meer aan toe kwam. Maar je geeft er vast weer een vervolg aan, ik kijk ernaar uit! Fijne vrije dagen deze maand!

 2. Wat fijn om te lezen dat je gelukkig bent! Dat straalt ook echt van je post af. Raar om te bedenken dat we al in de laatste maand van 2015 zitten, het gaat echt heel snel. Ach zo lief wanneer de poezen gezellig bij je op de bank of in bed kruipen <3

 3. Inderdaad een heel leuk maandje geweest! Krijg wel spontaan zin om te gaan lunchen bij Bagels & Beans trouwens! Is echt alweer lang geleden… Die vragen op die labels bij Pickwick zijn leuk he? Wij behandelen ze altijd op de afdeling, krijg je direct hele leuke gesprekken!

 4. Happy december..
  wat gaan de laatste maanden toch snel he, en ik weet nu al dat ik in januari en februari loop te klagen dat de dagen zo langzaam gaan…
  Heerlijke maand heb je achter de rug, die pantoffels zijn echt geweldig..

 5. Wat een leuk overzicht weer! Je sloffen zijn geniaal, lekker warm ook! De bagels zien er weer goed uit, Bagel & beans blijft toch een fijn tentje haha.

 6. Wat een fijne en gezellige maand heb je gehad! Jammer van de kijkers, maar de volgende keer beter. Toch leuk dat je al een paar keek kijkers hebt gehad, lijkt me ook frustrerend als er helemaal niemand op af komt. Fijn zo knuffelen met de poezen!

 7. Bagels & Beans! Echt een gewéldige tent! Hier bestaat het helaas niet, maar echt wat heb ik daar genoten in NL. Een gezellige maand gewenst!

 8. Hmm, ik krijg spontaan trek bij de aanblik van de Bagels! Hoop dat jullie huis snel verkocht is! En goed dat je stilstaat bij wat je allemaal in je leven hebt 🙂

 9. Oh my….kan iemand mij vertelle waar het jaar 2015 is gebleven?! Ging echt ZO snel!! Leuk om dit overzichtje te zien, op naar december en 2016! 😀

 10. Pfoe, dat kwakkelen, daar had ik ook wel echt last van. De lunch bij Bagels & Beans ziet er echt heel lekker uit! En ik vind je indeling en foto’s trouwens erg leuk!

 11. Happy moments 🙂 Jammer dat je zo aan het kwakkelen bent, maar met die vrije dagen in het vooruitzicht moet dat vast weer goedkomen! Ik heb veel zin in deze maand December. Eerst dacht ik nog de tijd gaat veelste snel want ik ben nog helemaal niet zover om kerst en oud en nieuw te vieren, maar langzaamaan raak ik aan t idee gewend. Toch altijd wel weer een bijzondere periode!

 12. Een lunch bij Bagels&Beans is altijd jummie 🙂
  Ik vond het de maand november vooral vaak koud.. brrr. Kan niet wachten op het moment dat de lente weer begint 🙂

 13. Heel herkenbaar dat kwakkelen, en, november was voor mij ook wel een redelijke maand, ben eindelijk weer aan het werk! Zo fijn!

 14. Het was een mooie maand, ondanks alle wisselvalligheden. Fijn dat je rond de kerstdagen vrij bent, extra genieten!

 15. Dat kwakkelen is in deze maand heel gewoon en kijk eens wat jij allemaal doet, bloggen, werken, je huisje aan kant zien te houden, dat is nogal wat, dus ik zeg… even wat extra vitamine C halen, bruis en lekker drinken naast je thee, hahaha

  December ook weer vol met gezelligheid, hier ook, als elk jaar 😉

  Maak er een mooie maand van maar denk om jezelf!

  X

 16. Wat een heerlijk vooruitzicht, lekker kerstvakantie! Zo te zien heb je een gezellige maand gehad, ondanks dat je wat met je gezondheid aan het kwakkelen was. Op zijn tijd rust nemen moet vast helpen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *