Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!10 favorieten in het laatste half jaar van 2015

Een tijdje terug beschreef ik 10 favorieten van het eerste half jaar. Het is vandaag de laatste maand van het jaar 2015, en dit 2de half jaar zijn er ook zeker 10 leuke dingen op te noemen. Dat ga ik dus ook zeker doen, aangezien het fijn is bij deze mooie dingen stil te staan.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


Vaste contract getekend

Jaja, hij is Γ©indelijk na jaren van zorgen, stressen en verdriet getekend: mijn vaste contract. Tevens bij een organisatie waar ik geheel achter sta en het ontzettend naar mijn zin heb. Ik ben zo ontzettend blij ermee en super dankbaar dat deze droom eindelijk is uitgekomen.

Vogelspin vasthouden

Ook een puntje waar de meeste mensen van griezelen: een vogelspin vasthouden. Ik heb het altijd al willen doen en dit jaar, op mijn werk was het tijdens de reptielen dag zover! Super tof om te hebben gedaan en zou het zo weer doen (net als de gigantische slang om mijn nek).

3 jaar getrouwd

De tijd gaat hard. Dit jaar waren we alweer 3 jaar getrouwd. 3 jaar zijn al voorbij sinds deze super mooie dag waar ik met een grote glimlach op terug kijk. Ik schreef een blogje over de 10 dingen die ik nooit ga vergeten van onze trouwdag.

Strand date met vriendinnen + fotoshoot/high tea

Ik had vele leuke meetings met vriendinnen dit jaar. Met kop en schouders staken deze 2 erbovenuit: ik had een standdate met een aantal vriendinnen waarbij we heerlijk een high tea hebben gehad aan het strand. Daarna uiteraard met de selfiestick geweldig grappige foto’s gemaakt. Die mensen op het strand zullen wel hebben gedacht πŸ˜‰ Tevens een fotoshoot bij mij in het park met al mijn liefste vriendinnetjes. We hebben super genoten en hadden erg fijne en mooie foto’s van de shoot gekregen. Dankbaar dat ik deze momenten op foto heb staan. De week erna was het tijd voor een zelfgemaakte high tea om mijn vaste contract te tekenen. Veel gezelligheid, lekkers en heb super leuke cadeautjes gekregen. Dank jullie wel<3

Trip naar Wageningse Bergen

Voor mijn verjaardag kreeg ik 2 trips, waarvan er eentje was naar Wageningen. We hebben super genoten, mooie foto’s gemaakt, leuke dingen gezien en fijne souvenirs meegenomen. Zeker een aanrader en wil er best nog eens heen. Prachtig hotel gelegen op een berg en echt luxueus. Lees hier alles over deze trip

Trip naar Centerparcs

In onze vakantie in September gingen we een weekje richting Centerparcs. Allerlei fijne toppings en een extra luxe huisje genomen om even bij te taken. De Eemhof vind ik nog steeds het mooiste park van Centerparcs en we hebben zeker genoten. Echter zijn we door slechte bedden wel eerder richting huis vertrokken. Klik hier voor de foto’s

Ons huis staat te koop!

In September was het dan eindelijk zo ver: Ons huis staat in de verkoop! We wilden al langer een mooie eengezinswoning maar door de tegenslagen met baanverlies en de huidige economie/huizenmarkt was het voor ons geen optie. Vandaar ook de grondige verbouwingen de afgelopen jaren aan ons huis. Maar nu is het dan eindelijk zover! Ik ben super dankbaar dat het nu eindelijk kan en we de volgende stap kunnen nemen. Nu maar afwachten of er een koper voor ons huis komt. Spannend, dat sowieso maar we hebben er super veel zin en vertrouwen in!

Mijn blog

Nog steeds ben ik super blij en trots op mijn blog. Dit jaar heeft het zeker wel ontwikkelingen gemaakt: zowel op schrijfstijl als inhoudelijk. Hij is weer een aantal keren voorzien van een nieuwe look, vernieuwde artikelen en meer Sas. Ik ben nog steeds elke dag super dankbaar dat mijn blog blijft groeien, mijn vaste lezers blijven groeien en mensen echt de moeite nemen mijns schrijfsels te lezen. Ik wil jullie bedanken voor dit mooie blogjaar! Ik hoop jullie allen in 2016 ook weer te zien!

#InspirerendGeluk

Ik startte begin dit jaar al #PlukhetGeluk en besloot een nieuw projectje op te startte: #InspirerendGeluk. Ik heb weer heel wat mooie woorden, invullingen en reacties gelezen. Super tof dat beide projecten met zoveel warmte en liefde zijn ontvangen! Dit had ik niet kunnen bedenken toen ik met de ideeΓ«n kwam.

Leesflow

Ik kwam de laatste maanden weer in de leesflow. Gelukkig, want ik had het lezen erg gemist. Door tijdgebrek of simpelweg andere prioriteiten kwam het er niet van. Ik ga proberen dit vol te houden in 2016, want lezen blijft heerlijk! Check hier mijn boeken&filmlijst van 2015

2015 was echt een topjaar en nog nog niet eens voorbij!

Wat was jou mooiste punt van det 2de deel van 2015?

3
Geluksmomentjes, Terugblik
Previous Story
Next Story

39 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  06/12/2015 at 21:56

  Lekker lijstje! Mijn hoogtepunt was mijn reisje naar Barcelona met mijn dochter.

 • Reply
  Michelle
  06/12/2015 at 18:32

  Wat een fijne punten van dit half jaar! Zeker waard om nog eventjes bij stil te staan. Ontzettend gaaf dat je ondanks alles toch nog een vast contract mocht tekenen, hoor je niet meer vaak tegenwoordig! Nu nog jullie huisje verkopen en weer iets nieuws kopen, dat zou toch een gaaf begin van 2016 zijn πŸ˜›

 • Reply
  Marcella
  06/12/2015 at 16:39

  Wat een mooi lijstje met fijne momenten! Goed om terug te kijken op al dat leuks! Mijn laatste half jaar van 2015 bracht me het fijne gevoel dat het een goede keuze was om naar een andere stad te verhuizen en een nieuw huis te kopen. Het bevalt hier erg goed!

 • Reply
  Mariska
  05/12/2015 at 16:07

  Ahh een vogelspin vasthouden! Zelf ben ik er niet echt bang voor en zou het misschien ook wel durven. Maar bij het woord reptielendag moet ik direct aan slangen denken… bah!

 • Reply
  annouska
  04/12/2015 at 16:54

  Ja die vogelspin vind ik nog steeds zo gaaf, het doet mij weer denken aan het feit dat ik een slang mocht vasthouden afgelopen zomer. πŸ˜€

 • Reply
  Linda
  03/12/2015 at 16:21

  Wat een mooie dingen allemaal! Dat vaste contract lijkt me wel heel fijn, geeft toch zekerheid. En oeh die vogelspin, dat hoef je mijn inderdaad niet te laten doen!

 • Reply
  Wanda
  02/12/2015 at 19:51

  Mooi om er zo eventjes bij stil te staan! En ja, de inhoud van je blogs en je schrijfstijl hebben zich zeker wel ontwikkeld! Nog fijner om te lezen! Mijn hoogtepunt van het tweede deel? Nou, ten eerste ons weekendje naar de formule 1 race in Spa en onze vakantie in Tirol…

 • Reply
  Deisy
  02/12/2015 at 14:24

  Wat mooi om al die hoogtepunten van de afgelopen jaar (laatste gedeelte dan) te zien. Ik ben echt zo trots op jou met alles wat je dit haar hebt weten te behalen, vooral je vaste contract. Ik hoop dat 2016 dan ook een prachtig jaar voor jou gaat worden, want dat gun ik je natuurlijk van harte dame.

 • Reply
  Mieke
  02/12/2015 at 13:38

  Wat een mooie hoogtepunten allemaal. Hopelijk kun je snel ook het puntje “huis verkocht” toevoegen!

 • Reply
  Elles [3lles]
  02/12/2015 at 13:26

  Wat heb je een leuk half jaar gehad! Brr, een vogelspin vasthouden, ik doe het je echt niet na. Gefeliciteerd trouwens met je 3 jaar durende huwelijk!
  Xoxo

 • Reply
  Lies
  02/12/2015 at 12:18

  Dat zijn een hoop mooie momenten! Laten we hopen dat 2016 net zoveel moois met zich mee brengt πŸ™‚

 • Reply
  Hilde
  02/12/2015 at 09:53

  wauw wat een prachtige dingen om op terug te kijken!! πŸ™‚ En wat goed dat je een vast contract hebt! Gefeliciteerd!!

 • Reply
  jackie
  02/12/2015 at 09:19

  het eerste wat ik zag was die spin, ieuwwwww…
  wat een heerlijk laatste halfjaar, ik heb pas ook een fotoshoot met vriendin gedaan zo ontzettend leuk…
  Op naar een mooie december maand

  xoxo

 • Reply
  Kim
  02/12/2015 at 09:09

  Dat zijn leuke favorieten! Gefeliciteerd met het tekenen van je vaste contract en dat je 3 jaar vertrouwd zijn πŸ™‚ Dat moet vast enorm fijn zijn! Oef… een vogelspin vasthouden, ik doe het je niet na. Haha!

 • Reply
  Morgaine
  02/12/2015 at 07:19

  Dat is een heel mooi lijstje en ik moet even denken wat valt onder tweede helft, ja het 12,5 jarig, koperen huwelijk van mijn ouders, en diezelfde dag, Billy Elliot zien maar ook op die dag, te mogen zien en horen dat mijn nicht zwanger was en IS…hahahaha

  Met Trees naar Stichting Aap geweest. Uhm… De babyshower natuurlijk die we van de week pas hadden… En nog heel veel meer, maar dan moet ik naar data gaan kijken of ze wel in de tweede helft vallen of de eerste helft πŸ˜‰ En bovenal, mijn beste vriend die telkens tussendoor op bezoek kwam, mijn grootste zegening, blessing πŸ˜€

  X

 • Reply
  Els
  02/12/2015 at 06:57

  Wat een mooie hoogtepunten πŸ™‚ . Gefeliciteerd met je 3 jaar getrouwd zijn πŸ™‚ . En natuurlijk met je vastcontract! Echt top! Het huis verkopen gaat hopelijk ook snel lukken.

 • Reply
  Sanne
  01/12/2015 at 23:19

  Je mag best trots zijn op je blog hoor. Je verdient het, altijd unieke content en ik lees graag je blog. Mooie favorieten heb je gemaakt. Vooral van je baan en een vast contract. Gefeliciteerd met je vast contract. πŸ™‚

  • Reply
   SAS
   02/12/2015 at 10:26

   *bloos* Bedankt voor je lieve complimenten. Dat maak m’n dag weer goed<3

 • Reply
  Tessa | 52druppels.nl
  01/12/2015 at 19:43

  Ik hoop dat er een volgende keer bij staat: Ons huis is verkocht!

  • Reply
   SAS
   02/12/2015 at 10:25

   Ik hoop het ook!

 • Reply
  Diana
  01/12/2015 at 17:17

  Dat huis verkopen en inspirerend geluk wist ik dat die er tussen zou zitten haha. Maar je hebt prachtige hoogtepunten.

  Mijn mooiste punt is dat ik in een jaar tijd 15 kilo bent af gevallen op eigen houtje.

 • Reply
  Nesrin
  01/12/2015 at 15:58

  Top 2e helft van 2015! Mijn hoogtepunt is hardlopen, nooit gedacht dat ik het in mij had.

 • Reply
  Daenelia
  01/12/2015 at 14:00

  Er is maar één ding dat echt een hoogtepunt was, en dat was dat we eindelijk onze pup in huis haalden. En nou ben ik verkouden, en lig ik op de bank ziek te wezen (arme ik…) maar heb ik wel lekker een chihuahua-kruik. Jammer dat hij geen thee kan zetten. Maar ach. Hij kan dan wel weer glimlachen (echt).
  Had ik je al gefeliciteerd met je vaste contract? Zo niet, dan bij deze. Want dat is gewoon fijn. En loigisch. Je bent een aanwinst voor elke organisatie. Geen wonder dat ze je vast wilden houden!

 • Reply
  Sabine
  01/12/2015 at 13:36

  Heerlijk lijstje zeg! Ik vond het bezoek van mijn broertje een hoogtepunt. En de dag met de kinderen met kanker op mijn werk ook trouwens, was zo mooi!

 • Reply
  Jeanine
  01/12/2015 at 13:35

  Wat leuk om te lezen dit. Een vogelspin!! Ik weet niet of me dit ooit gaat lukken maar wil het ook wel eens proberen. Vroeger was ik echt nergens bang voor maar dat is nu wel anders.

  Leuk om te lezen dat je nog zoveel plezier hebt met bloggen. Schrijven is echt een geweldige hobby, daar blijf ik bij. Op naar een geweldig 2016

 • Reply
  Ysanne
  01/12/2015 at 13:21

  Wat een mooi lijstje, goed om af en toe bij stil te staan πŸ™‚ Hopelijk wordt 2016 net zo’n goed jaar!

 • Reply
  Simone
  01/12/2015 at 12:57

  Wat een mooie favorieten! Echt een lijst om blij van te worden!

 • Reply
  Kimberley
  01/12/2015 at 12:22

  Ahh, super lijstje! Alweer 3 jaar getrouwd, nog gefeliciteerd! En ik vind het echt heel leuk om te lezen over jullie huis in de verkoop en dat je blog het zo goed doet. Super!

 • Reply
  Inge
  01/12/2015 at 12:19

  Wat een mooi overzicht zo, Sas! Allemaal mooie dingen op een rij πŸ™‚

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  01/12/2015 at 11:26

  Wat heerlijk van dat vaste contract! Het lijkt me toch een prettig idee die zekerheid.

 • Reply
  Jenn
  01/12/2015 at 11:22

  Wat een fijne lijst! Die vogelspin vasthouden, dat wil ik ook ooit nog eens doen.

 • Reply
  Anneleen
  01/12/2015 at 10:50

  Wat mooi om te lezen! Nu ik zelf aan het werk ben met een vervangingscontract merk ik pas hoeveel stress dit met zich meebrengt… Ik hoop ook snel een vast contract te pakken te krijgen! Dan ben je toch meer gerust volgens mij. Zo blij voor jou dat jij nu een vast contract in je handen hebt! πŸ™‚

 • Reply
  Anne-Sterre
  01/12/2015 at 10:12

  Een mooie lijst, wat een mooie herinneringen allemaal. Ik hoop dat er snel iemand voor jullie huisje komt, zodat jullie zelf ook weer verder kunnen. Dat zou een goede afsluiter van het jaar zijn!

 • Reply
  sammie
  01/12/2015 at 09:58

  Mooi overzicht zo! (vind je lettertype trouwens erg mooi en fijn lezen) Ik ben echt helemaal uit de leesflow.. Wil te veel in te weinig tijd denk ik πŸ™‚

 • Reply
  Veerlez
  01/12/2015 at 09:56

  Wat een heerlijke maanden zijn dit geweest voor je! Heel erg fijn! πŸ™‚

 • Reply
  Charlotte
  01/12/2015 at 09:21

  Wat een gezellige dingen allemaal! Succes met de verkoop van jullie huis en gefeliciteerd met je vaste contract, fijn!

 • Reply
  Iloontje
  01/12/2015 at 09:01

  Wat een leuke lijst! En gefeliciteerd met je vast contract! Mijn leukste punt van het 2de deel van 2015 is toch dat we nieuwe meubels gekocht hebben. We hadden alles een beetje bij elkaar geraapt toen we ons eerste huisje kochten en nu hebben we het wat meer naar onze eigen smaak kunnen maken!

 • Reply
  Renske
  01/12/2015 at 08:39

  Wat een heerlijke lijst! Om blij van te worden. πŸ™‚ Ik kan me voorstellen dat een vast contract veel van jouw zorgen en stress heeft weggenomen. Vooral als het gaat om een organisatie met een missie en visie waar je volledig achter kunt staan. Daar kun je trots op zijn! Net als de ontwikkelingen van jouw blog (en de twee projectjes!). Zo denderend lang volg ik jouw blog nog niet, maar ik lees het iedere keer weer met veel plezier! πŸ™‚

 • Reply
  Rilana
  01/12/2015 at 08:22

  Wat gaaf dat je een vogelspin hebt vastgehouden! Dat lijkt me zo ontzettend eng, en wat fijn dat je een vast contract hebt getekend. Gefeliciteerd!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png