10 favorieten in het laatste half jaar van 2015

Een tijdje terug beschreef ik 10 favorieten van het eerste half jaar. Het is vandaag de laatste maand van het jaar 2015, en dit 2de half jaar zijn er ook zeker 10 leuke dingen op te noemen. Dat ga ik dus ook zeker doen, aangezien het fijn is bij deze mooie dingen stil te staan.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Vaste contract getekend

Jaja, hij is Γ©indelijk na jaren van zorgen, stressen en verdriet getekend: mijn vaste contract. Tevens bij een organisatie waar ik geheel achter sta en het ontzettend naar mijn zin heb. Ik ben zo ontzettend blij ermee en super dankbaar dat deze droom eindelijk is uitgekomen.

Vogelspin vasthouden

Ook een puntje waar de meeste mensen van griezelen: een vogelspin vasthouden. Ik heb het altijd al willen doen en dit jaar, op mijn werk was het tijdens de reptielen dag zover! Super tof om te hebben gedaan en zou het zo weer doen (net als de gigantische slang om mijn nek).

3 jaar getrouwd

De tijd gaat hard. Dit jaar waren we alweer 3 jaar getrouwd. 3 jaar zijn al voorbij sinds deze super mooie dag waar ik met een grote glimlach op terug kijk. Ik schreef een blogje over de 10 dingen die ik nooit ga vergeten van onze trouwdag.

Strand date met vriendinnen + fotoshoot/high tea

Ik had vele leuke meetings met vriendinnen dit jaar. Met kop en schouders staken deze 2 erbovenuit: ik had een standdate met een aantal vriendinnen waarbij we heerlijk een high tea hebben gehad aan het strand. Daarna uiteraard met de selfiestick geweldig grappige foto’s gemaakt. Die mensen op het strand zullen wel hebben gedacht πŸ˜‰ Tevens een fotoshoot bij mij in het park met al mijn liefste vriendinnetjes. We hebben super genoten en hadden erg fijne en mooie foto’s van de shoot gekregen. Dankbaar dat ik deze momenten op foto heb staan. De week erna was het tijd voor een zelfgemaakte high tea om mijn vaste contract te tekenen. Veel gezelligheid, lekkers en heb super leuke cadeautjes gekregen. Dank jullie wel<3

Trip naar Wageningse Bergen

Voor mijn verjaardag kreeg ik 2 trips, waarvan er eentje was naar Wageningen. We hebben super genoten, mooie foto’s gemaakt, leuke dingen gezien en fijne souvenirs meegenomen. Zeker een aanrader en wil er best nog eens heen. Prachtig hotel gelegen op een berg en echt luxueus. Lees hier alles over deze trip

Trip naar Centerparcs

In onze vakantie in September gingen we een weekje richting Centerparcs. Allerlei fijne toppings en een extra luxe huisje genomen om even bij te taken. De Eemhof vind ik nog steeds het mooiste park van Centerparcs en we hebben zeker genoten. Echter zijn we door slechte bedden wel eerder richting huis vertrokken. Klik hier voor de foto’s

Ons huis staat te koop!

In September was het dan eindelijk zo ver: Ons huis staat in de verkoop! We wilden al langer een mooie eengezinswoning maar door de tegenslagen met baanverlies en de huidige economie/huizenmarkt was het voor ons geen optie. Vandaar ook de grondige verbouwingen de afgelopen jaren aan ons huis. Maar nu is het dan eindelijk zover! Ik ben super dankbaar dat het nu eindelijk kan en we de volgende stap kunnen nemen. Nu maar afwachten of er een koper voor ons huis komt. Spannend, dat sowieso maar we hebben er super veel zin en vertrouwen in!

Mijn blog

Nog steeds ben ik super blij en trots op mijn blog. Dit jaar heeft het zeker wel ontwikkelingen gemaakt: zowel op schrijfstijl als inhoudelijk. Hij is weer een aantal keren voorzien van een nieuwe look, vernieuwde artikelen en meer Sas. Ik ben nog steeds elke dag super dankbaar dat mijn blog blijft groeien, mijn vaste lezers blijven groeien en mensen echt de moeite nemen mijns schrijfsels te lezen. Ik wil jullie bedanken voor dit mooie blogjaar! Ik hoop jullie allen in 2016 ook weer te zien!

#InspirerendGeluk

Ik startte begin dit jaar al #PlukhetGeluk en besloot een nieuw projectje op te startte: #InspirerendGeluk. Ik heb weer heel wat mooie woorden, invullingen en reacties gelezen. Super tof dat beide projecten met zoveel warmte en liefde zijn ontvangen! Dit had ik niet kunnen bedenken toen ik met de ideeΓ«n kwam.

Leesflow

Ik kwam de laatste maanden weer in de leesflow. Gelukkig, want ik had het lezen erg gemist. Door tijdgebrek of simpelweg andere prioriteiten kwam het er niet van. Ik ga proberen dit vol te houden in 2016, want lezen blijft heerlijk! Check hier mijn boeken&filmlijst van 2015

2015 was echt een topjaar en nog nog niet eens voorbij!

Wat was jou mooiste punt van det 2de deel van 2015?

39 reacties op “10 favorieten in het laatste half jaar van 2015

 1. Wat een fijne punten van dit half jaar! Zeker waard om nog eventjes bij stil te staan. Ontzettend gaaf dat je ondanks alles toch nog een vast contract mocht tekenen, hoor je niet meer vaak tegenwoordig! Nu nog jullie huisje verkopen en weer iets nieuws kopen, dat zou toch een gaaf begin van 2016 zijn πŸ˜›

 2. Wat een mooi lijstje met fijne momenten! Goed om terug te kijken op al dat leuks! Mijn laatste half jaar van 2015 bracht me het fijne gevoel dat het een goede keuze was om naar een andere stad te verhuizen en een nieuw huis te kopen. Het bevalt hier erg goed!

 3. Ahh een vogelspin vasthouden! Zelf ben ik er niet echt bang voor en zou het misschien ook wel durven. Maar bij het woord reptielendag moet ik direct aan slangen denken… bah!

 4. Ja die vogelspin vind ik nog steeds zo gaaf, het doet mij weer denken aan het feit dat ik een slang mocht vasthouden afgelopen zomer. πŸ˜€

 5. Wat een mooie dingen allemaal! Dat vaste contract lijkt me wel heel fijn, geeft toch zekerheid. En oeh die vogelspin, dat hoef je mijn inderdaad niet te laten doen!

 6. Mooi om er zo eventjes bij stil te staan! En ja, de inhoud van je blogs en je schrijfstijl hebben zich zeker wel ontwikkeld! Nog fijner om te lezen! Mijn hoogtepunt van het tweede deel? Nou, ten eerste ons weekendje naar de formule 1 race in Spa en onze vakantie in Tirol…

 7. Wat mooi om al die hoogtepunten van de afgelopen jaar (laatste gedeelte dan) te zien. Ik ben echt zo trots op jou met alles wat je dit haar hebt weten te behalen, vooral je vaste contract. Ik hoop dat 2016 dan ook een prachtig jaar voor jou gaat worden, want dat gun ik je natuurlijk van harte dame.

 8. wauw wat een prachtige dingen om op terug te kijken!! πŸ™‚ En wat goed dat je een vast contract hebt! Gefeliciteerd!!

 9. het eerste wat ik zag was die spin, ieuwwwww…
  wat een heerlijk laatste halfjaar, ik heb pas ook een fotoshoot met vriendin gedaan zo ontzettend leuk…
  Op naar een mooie december maand

  xoxo

 10. Dat zijn leuke favorieten! Gefeliciteerd met het tekenen van je vaste contract en dat je 3 jaar vertrouwd zijn πŸ™‚ Dat moet vast enorm fijn zijn! Oef… een vogelspin vasthouden, ik doe het je niet na. Haha!

 11. Dat is een heel mooi lijstje en ik moet even denken wat valt onder tweede helft, ja het 12,5 jarig, koperen huwelijk van mijn ouders, en diezelfde dag, Billy Elliot zien maar ook op die dag, te mogen zien en horen dat mijn nicht zwanger was en IS…hahahaha

  Met Trees naar Stichting Aap geweest. Uhm… De babyshower natuurlijk die we van de week pas hadden… En nog heel veel meer, maar dan moet ik naar data gaan kijken of ze wel in de tweede helft vallen of de eerste helft πŸ˜‰ En bovenal, mijn beste vriend die telkens tussendoor op bezoek kwam, mijn grootste zegening, blessing πŸ˜€

  X

 12. Wat een mooie hoogtepunten πŸ™‚ . Gefeliciteerd met je 3 jaar getrouwd zijn πŸ™‚ . En natuurlijk met je vastcontract! Echt top! Het huis verkopen gaat hopelijk ook snel lukken.

 13. Je mag best trots zijn op je blog hoor. Je verdient het, altijd unieke content en ik lees graag je blog. Mooie favorieten heb je gemaakt. Vooral van je baan en een vast contract. Gefeliciteerd met je vast contract. πŸ™‚

 14. Dat huis verkopen en inspirerend geluk wist ik dat die er tussen zou zitten haha. Maar je hebt prachtige hoogtepunten.

  Mijn mooiste punt is dat ik in een jaar tijd 15 kilo bent af gevallen op eigen houtje.

 15. Er is maar één ding dat echt een hoogtepunt was, en dat was dat we eindelijk onze pup in huis haalden. En nou ben ik verkouden, en lig ik op de bank ziek te wezen (arme ik…) maar heb ik wel lekker een chihuahua-kruik. Jammer dat hij geen thee kan zetten. Maar ach. Hij kan dan wel weer glimlachen (echt).
  Had ik je al gefeliciteerd met je vaste contract? Zo niet, dan bij deze. Want dat is gewoon fijn. En loigisch. Je bent een aanwinst voor elke organisatie. Geen wonder dat ze je vast wilden houden!

 16. Heerlijk lijstje zeg! Ik vond het bezoek van mijn broertje een hoogtepunt. En de dag met de kinderen met kanker op mijn werk ook trouwens, was zo mooi!

 17. Wat leuk om te lezen dit. Een vogelspin!! Ik weet niet of me dit ooit gaat lukken maar wil het ook wel eens proberen. Vroeger was ik echt nergens bang voor maar dat is nu wel anders.

  Leuk om te lezen dat je nog zoveel plezier hebt met bloggen. Schrijven is echt een geweldige hobby, daar blijf ik bij. Op naar een geweldig 2016

 18. Ahh, super lijstje! Alweer 3 jaar getrouwd, nog gefeliciteerd! En ik vind het echt heel leuk om te lezen over jullie huis in de verkoop en dat je blog het zo goed doet. Super!

 19. Wat een mooi lijstje, goed om af en toe bij stil te staan πŸ™‚ Hopelijk wordt 2016 net zo’n goed jaar!

 20. Wat mooi om te lezen! Nu ik zelf aan het werk ben met een vervangingscontract merk ik pas hoeveel stress dit met zich meebrengt… Ik hoop ook snel een vast contract te pakken te krijgen! Dan ben je toch meer gerust volgens mij. Zo blij voor jou dat jij nu een vast contract in je handen hebt! πŸ™‚

 21. Een mooie lijst, wat een mooie herinneringen allemaal. Ik hoop dat er snel iemand voor jullie huisje komt, zodat jullie zelf ook weer verder kunnen. Dat zou een goede afsluiter van het jaar zijn!

 22. Mooi overzicht zo! (vind je lettertype trouwens erg mooi en fijn lezen) Ik ben echt helemaal uit de leesflow.. Wil te veel in te weinig tijd denk ik πŸ™‚

 23. Wat een leuke lijst! En gefeliciteerd met je vast contract! Mijn leukste punt van het 2de deel van 2015 is toch dat we nieuwe meubels gekocht hebben. We hadden alles een beetje bij elkaar geraapt toen we ons eerste huisje kochten en nu hebben we het wat meer naar onze eigen smaak kunnen maken!

 24. Wat een heerlijke lijst! Om blij van te worden. πŸ™‚ Ik kan me voorstellen dat een vast contract veel van jouw zorgen en stress heeft weggenomen. Vooral als het gaat om een organisatie met een missie en visie waar je volledig achter kunt staan. Daar kun je trots op zijn! Net als de ontwikkelingen van jouw blog (en de twee projectjes!). Zo denderend lang volg ik jouw blog nog niet, maar ik lees het iedere keer weer met veel plezier! πŸ™‚

 25. Wat gaaf dat je een vogelspin hebt vastgehouden! Dat lijkt me zo ontzettend eng, en wat fijn dat je een vast contract hebt getekend. Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *