Mooie liedjes van dit moment

About the Author

25 Comments

Nicky

Grappig hoe smaken verschillen. Ik vind Adele verschrikkelijk! Sam Hunt en Jessie J. vind ik wel leuk. Mijn favoriet van nu is Secondhand Heart van Ben Heanow. Dan gaat de radio harder!

Reply
Annelies

Op de laatste na ken ik ze allemaal niet! Ik weet dat ik de laatste tijd wat afwezig ben hihi, maar ik had niet door dat ik zΓ³ afwezig was. Ik ga ze allemaal eens even luisteren. Vind ik wel leuk. Wie weet ontdek ik nog eens iets. En anders ben ik bij deze weer een klein beetje op de hoogte van de muziek van tegenwoordig.

Reply
Sabine

Adele met stipt op nummer één! Wat ben ik blij dat ze weer terug is πŸ˜€ En Hello kan ik duizenden keren luisteren πŸ˜‰

Reply
Evelyne

Nu zal ‘k wss veel haatreactie’s krijgen, maar ben persoonlijk niet zo’n fan van ’t nummer Hello van Adele. Nochtans hou ‘k wel van haar muziek, maar ‘k mis precies iets bij ’t nummer.. *SORRY*
Sam Hunt met z’n Take your time, vind ‘k dan wel weer goed.

Reply
SAS

Ieder zijn eigen smaak toch. Niets om haat reacties voor achter te laten πŸ™‚
Ik vind juist Adele normaal niet zo maar dit nummer juist weer wel.

Reply
Vivian

Jaaa, zoveel liefde voor Hello! Ik vind haar stem echt zo bizar krachtig, krijg elke keer weer kippenvel bij het eerste refrein!

Reply
jeapiebel

Ik ken alleen maar twee liedjes van Jessie J en Hello van Adele. Ik geef toe dat ik wel moet wennen met de liedjes. Hoe vaker je luistert hoe mooier het wordt met de liedjes, vind ik.

Reply
Els

het nieuwe nummer van Adele vind ik ook echt mooi. Nu ik meer in de auto zit hoor ik ook meer muziek πŸ™‚ .

Reply
Amy

Take your time van Sam Hunt is prachtig inderdaad! Die gaat altijd een paar tikjes in de auto wanneer hij voorbij komt op de radio πŸ˜‰

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *