Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Smell the flowers in the new garden

 photo kzhcfklxhkjb_zps80ac809f.png

Zoals jullie weten staat sinds een aantal weken ons huis te koop. We hadden besloten als er kijkers kwamen dat we gaan bezichtigen bij nieuwe huizen. Wat is anders het nut een droomhuis tegen te komen terwijl je zelf nog geen kijkers hebt gehad? van de week was het dus zover, de eerste kijker kwam. Helaas is ons huis niet erdoor verkocht maar zijn we erg blij dat er een beetje schot in zit. Al die weken niets horen of weten of mensen wel geïnteresseerd zijn.

Voor ons ook een teken om wat meer te gaan kijken op Funda naar huizen. We hebben heel wat mooie huizen, in verschillende plaatsen opgeslagen. Heel spannend, aangezien we dus niet weten waar we in de toekomst gaan wonen. De zoekfunctie die we gebruiken? De plaatsnaam + km eromheen (i.v.m. privacy zet ik het hier niet neer), minstens 100m2, een eengezinswoning en tuin. Dat laatste kijk ik erg naar uit. Hoewel ik erg blij ben met onze 2 balkonnetjes waar je heerlijk kan zitten, staat een tuin toch wel hoog op mijn verlanglijstje.

Ik ben dus zeker aan het neuzen voor fijne spullen in een tuin. Jammer dat er nog niets aangeschaft kan worden aangezien je de grote en wat er al instaat niet weet. Echter heb ik wel een wishlist gemaakt van leuke tuin accessoires allemaal gevonden op otto.nl.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Alle afbeeldingen komen tevens van Otto.nl

Zoals je ziet willen we geen gras in onze tuin en vooral grote sierpotten neerzetten met planten erbij. Windlichten heb ik ook altijd al super mooi gevonden en krijgt vast een mooi plekje in onze nieuwe tuin.

Maar wie weet, ziet het er straks totaal anders uit. Maar dat wegdromen is toch wel erg fijn..

Hebben jullie een tuin?

1
Blog, Home sweet home
Previous Story
Next Story

18 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  08/11/2015 at 13:12

  Pfff. Een tuin. Ik woonde met een baby op een flat en wilde graag een tuin. Maar toen ik eenmaal een tuin had, bleek dat Mich al vrij snel op straat speelde (we woonden in een heel rustig, doodlopend straatje en ik hield haar wel goed in de gaten natuurlijk). “De tuin doen” werd zo’n klus, net als ramen zemen of strijken. Noodzakelijk kwaad. Ik vond het niet leuk! Ik ben ook blij dat ik nu geen tuin meer heb. Ik vind het wel leuk om een balkon te pimpen met bloembakken enzo…

 • Reply
  Martine
  01/11/2015 at 14:33

  Jaaaa, wegdromen is fijn ^_^ ik ben voor de inrichting van mijn volgende huisje allemaal moodboards aan het maken, misschien is dat ook wel leuk voor jouw droomtuin? 🙂

 • Reply
  Vivian
  31/10/2015 at 16:19

  Wij hebben een tuin en ik ben heel blij dat dat zo is: het geeft je huis net dat etra leuke en mooie en het is gewoon heerlijk om een eigen buitenplekje te hebben!

 • Reply
  Jeanine
  30/10/2015 at 16:02

  Wij hebben bewust een huis gekocht met grote tuin. Hier in limbo land vind je die nog best veel haha. Ik ben dol op windlichten. Lekker cosy!

 • Reply
  Kimberley
  30/10/2015 at 15:19

  Woah, die houten trellis is echt heel gaaf! Ben onwijs benieuwd, zit al helemaal mee te denken, haha.

 • Reply
  Angelique
  30/10/2015 at 14:30

  Sierpotten met bloemen vind ik het leukste staan! Wij hebben ook een tuin vol ermee! Fijn weekend

 • Reply
  Sax and the Pretty
  30/10/2015 at 13:59

  Helaas heb ik geen tuin, maar mocht ik er ooit een hebben, dan vind ik de houten trellis een mooie optie! x

 • Reply
  Ysanne
  30/10/2015 at 13:15

  Oh dat houten rek is leuk, zeker als er planten doorheen gaan groeien!

 • Reply
  Inge
  30/10/2015 at 12:25

  Ik woon nu bij mijn ouders en daar hebben we een tuin. Als ik op mijzelf woon wil ik ook een tuin, wil graag een gedeelte moestuin 🙂 Zo leuk om je eigen groente en fruit te kweken 🙂

 • Reply
  Michelle
  30/10/2015 at 11:53

  Altijd leuk om zo rond te snuffelen. Momenteel hebben wij geen tuin en ook ik zou er graag eentje hebben in de toekomst. Lijkt me ook heerlijk voor alle dieren hier.

 • Reply
  Sanne
  30/10/2015 at 11:46

  Het blijft toch maar spannend al dat wachten. Dromen over een mooie tuin kan heel leuk zijn. Wij hebben hier alleen maar gras, die sierpotten vind ik wel heel mooi. Mooie wish lijst hoor. 🙂

 • Reply
  Annouska
  30/10/2015 at 11:36

  Ja het is zo leuk om te dromen over een tuin. Ik deed dat ook tot we dit huis kregen. En nu hebben we een tuin en kijk ik uit naar het voorjaar, want dan kan ik lekker aan de slag in de tuin.

 • Reply
  Jenn
  30/10/2015 at 11:26

  Leuke dingen heb je alvast uitgezocht! Een tuin is heerlijk 🙂

 • Reply
  Morgaine
  30/10/2015 at 10:53

  Nee ik heb geen tuin, i wish, tegelijk ook weer niet, ik weet wat een onderhoud het kost, zelfs als je meer steen hebt en dan potten hebt staan of slechts een randje. Wist je dat, een tuin met potten met planten meer werk kost altijd dan gewoon in de grond je planten te hebben staan? 😉

  Dan weet je dat alvast mocht je later die tuin hebben, hahaha

  X

  • Reply
   SAS
   31/10/2015 at 09:57

   Ik heb sowieso geen groene vingers en planten overleven het niet snel bij mij. Misschien dat ik de potten wel volzet met cactussen :’D haha.

   • Reply
    Morgaine
    03/11/2015 at 23:33

    Funny thing.. cactussen gaan bij mij juist dod, hahaha

 • Reply
  Veerlez
  30/10/2015 at 10:33

  Ik doe helaas veels te weinig aan mijn tuin. Er staat al jaren een bamboe plant in en die moet ik zo goed bijhouden, wil het mijn hele tuin niet overwoekeren. Dat is al zo een rot klus, dat ik geen puf meer heb om voor de rest nog wat moois te maken!

 • Reply
  My cup of latte
  30/10/2015 at 10:03

  Leuk he zo wegdromen? Wij hebben nu een tuin en ik wil minstens een even grootte er voor weer hihi.. Ik droom wel weg bij overkappingen waar je dan heerlijk kunt zitten. En weer een moestuintje, al is het maar een bak zoals ik nu heb!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png