Smell the flowers in the new garden

 photo kzhcfklxhkjb_zps80ac809f.png

Zoals jullie weten staat sinds een aantal weken ons huis te koop. We hadden besloten als er kijkers kwamen dat we gaan bezichtigen bij nieuwe huizen. Wat is anders het nut een droomhuis tegen te komen terwijl je zelf nog geen kijkers hebt gehad? van de week was het dus zover, de eerste kijker kwam. Helaas is ons huis niet erdoor verkocht maar zijn we erg blij dat er een beetje schot in zit. Al die weken niets horen of weten of mensen wel geïnteresseerd zijn.

Voor ons ook een teken om wat meer te gaan kijken op Funda naar huizen. We hebben heel wat mooie huizen, in verschillende plaatsen opgeslagen. Heel spannend, aangezien we dus niet weten waar we in de toekomst gaan wonen. De zoekfunctie die we gebruiken? De plaatsnaam + km eromheen (i.v.m. privacy zet ik het hier niet neer), minstens 100m2, een eengezinswoning en tuin. Dat laatste kijk ik erg naar uit. Hoewel ik erg blij ben met onze 2 balkonnetjes waar je heerlijk kan zitten, staat een tuin toch wel hoog op mijn verlanglijstje.

Ik ben dus zeker aan het neuzen voor fijne spullen in een tuin. Jammer dat er nog niets aangeschaft kan worden aangezien je de grote en wat er al instaat niet weet. Echter heb ik wel een wishlist gemaakt van leuke tuin accessoires allemaal gevonden op otto.nl.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Alle afbeeldingen komen tevens van Otto.nl

Zoals je ziet willen we geen gras in onze tuin en vooral grote sierpotten neerzetten met planten erbij. Windlichten heb ik ook altijd al super mooi gevonden en krijgt vast een mooi plekje in onze nieuwe tuin.

Maar wie weet, ziet het er straks totaal anders uit. Maar dat wegdromen is toch wel erg fijn..

Hebben jullie een tuin?

18 reacties op “Smell the flowers in the new garden

 1. Pfff. Een tuin. Ik woonde met een baby op een flat en wilde graag een tuin. Maar toen ik eenmaal een tuin had, bleek dat Mich al vrij snel op straat speelde (we woonden in een heel rustig, doodlopend straatje en ik hield haar wel goed in de gaten natuurlijk). “De tuin doen” werd zo’n klus, net als ramen zemen of strijken. Noodzakelijk kwaad. Ik vond het niet leuk! Ik ben ook blij dat ik nu geen tuin meer heb. Ik vind het wel leuk om een balkon te pimpen met bloembakken enzo…

 2. Jaaaa, wegdromen is fijn ^_^ ik ben voor de inrichting van mijn volgende huisje allemaal moodboards aan het maken, misschien is dat ook wel leuk voor jouw droomtuin? 🙂

 3. Wij hebben een tuin en ik ben heel blij dat dat zo is: het geeft je huis net dat etra leuke en mooie en het is gewoon heerlijk om een eigen buitenplekje te hebben!

 4. Wij hebben bewust een huis gekocht met grote tuin. Hier in limbo land vind je die nog best veel haha. Ik ben dol op windlichten. Lekker cosy!

 5. Ik woon nu bij mijn ouders en daar hebben we een tuin. Als ik op mijzelf woon wil ik ook een tuin, wil graag een gedeelte moestuin 🙂 Zo leuk om je eigen groente en fruit te kweken 🙂

 6. Altijd leuk om zo rond te snuffelen. Momenteel hebben wij geen tuin en ook ik zou er graag eentje hebben in de toekomst. Lijkt me ook heerlijk voor alle dieren hier.

 7. Het blijft toch maar spannend al dat wachten. Dromen over een mooie tuin kan heel leuk zijn. Wij hebben hier alleen maar gras, die sierpotten vind ik wel heel mooi. Mooie wish lijst hoor. 🙂

 8. Ja het is zo leuk om te dromen over een tuin. Ik deed dat ook tot we dit huis kregen. En nu hebben we een tuin en kijk ik uit naar het voorjaar, want dan kan ik lekker aan de slag in de tuin.

 9. Nee ik heb geen tuin, i wish, tegelijk ook weer niet, ik weet wat een onderhoud het kost, zelfs als je meer steen hebt en dan potten hebt staan of slechts een randje. Wist je dat, een tuin met potten met planten meer werk kost altijd dan gewoon in de grond je planten te hebben staan? 😉

  Dan weet je dat alvast mocht je later die tuin hebben, hahaha

  X

  1. Ik heb sowieso geen groene vingers en planten overleven het niet snel bij mij. Misschien dat ik de potten wel volzet met cactussen :’D haha.

 10. Ik doe helaas veels te weinig aan mijn tuin. Er staat al jaren een bamboe plant in en die moet ik zo goed bijhouden, wil het mijn hele tuin niet overwoekeren. Dat is al zo een rot klus, dat ik geen puf meer heb om voor de rest nog wat moois te maken!

 11. Leuk he zo wegdromen? Wij hebben nu een tuin en ik wil minstens een even grootte er voor weer hihi.. Ik droom wel weg bij overkappingen waar je dan heerlijk kunt zitten. En weer een moestuintje, al is het maar een bak zoals ik nu heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *