Dit was Oktober. Hallo November

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Man man wat cliché maar wat gaan de laatste maanden snel. Het is alweer November, de laatste maand van het jaar komt hierna al. Oktober was een hele fijne maand met veel werken, de verkoop van ons huisje, ik was veel bezig met mijn blog en had 2 super fijne dates met mijn vriendinnetjes. Kijken jullie mee met deze veelbewogen maand?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Yeah het is herfst! Ik vind de herfst altijd zo een ontzettend leuk seizoen. Ik schreef er deze week ook een blogje over. Ik vind het zo’n fijn seizoen maar ze hebben ook zeker hele fijne Herfst producten. Zo ben ik fan van de Optimel drink en kan ik weer heerlijk genieten van de herfst thee van Pickwick.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Ik genoot van de vrije uurtjes die ik had. Het waren er niet veel, doordat het Herfstvakantie was en ik dan extra lange dagen heb gemaakt. Super leuk maar ook zeker vermoeiend, zeker als je het niet meer gewend bent. Het genieten heb ik dus even extra gedaan met thee, bloggen, de poezen en series kijken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Het was ook de maand waarin de operatie Yara plaats vond. Gelukkig was ze na 1 dag alweer helemaal de oude en hoop ik dat de talgbultjes voorlopig wegblijven.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Jaja een nieuwe layout. Alwéér. Hoewel ik echt een beetje verliefd was op de vorige zag ik zo’n layout steeds vaker en vaker voorbij komen. Aangezien ik een beetje dezelfde stijl wilde aanhouden maar toch nét even iets anders wilde, is het deze geworden. Tevens heb ik op een aantal blogs wat leuke winacties gewonnen: Blog jubileum van Anieke & 20 euro shoptegoed bij Inge. Super blij met beide!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
2 hele fijne dingen waren toch wel dates met al mijn lieve vriendinnetjes! Heel fijn om gezellig een fotoshoot met z’n alle te doen en de week erna een gezellige (en lekkere!) high tea te houden. Ik heb super genoten en ben erg verwend met hele lieve cadeaus. Toch wel fijn om even quality time met je vriendinnen te hebben die ik niet meer zo vaak zie.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Al mijn invullingen van #InspirerendGeluk zijn aanbod geweest. Je kan ze hier lezen. Nog steeds zijn een aantal bloggers ermee bezig en lees nog steeds met veel plezier alle mooie invullingen. Er staat ook een dubbele winactie online. Doe jij al mee? (kan tot 7 November) Tevens ben ik druk bezig met brainstormen voor een leuke afsluiting mede gemaakt door deelnemers. De emailtjes zijn al een tijdje verstuurd.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
De maand waarin ons huisje een aantal weken te koop staat. Hoewel ik het nog steeds wel spannend vind (want tsja je moet een hoop loslaten en dat is niet mijn sterkste punt) is het nu wel rendabel. We hebben al 1 kijker gehad die jammer genoeg geen interesse had. Tevens hebben we het einde van deze maand, gisteren om precies te zijn open huis gehad. Wederom helaas zonder succes maar we gaan er vol goede moed weer tegen aan. Er is vast wel iemand die net zo verliefd wordt op ons huisje al dat wij zijn.

Benieuwd naar ons huisje? Hier kan je binnenkijken.

Wat voor leuks heb jij op de planning voor de maand November?

Volg mij op Instagram

25 reacties op “Dit was Oktober. Hallo November

 1. Ik ben een echte koffieleut maar die Herfstthee is toch wel mijn favoriet! Hier niks bijzonders op de planning voor November. Maar dat kan zo veranderen. Ik ben niet zo’n planner.

 2. Ik wilde maar dat ik zo handig was met layouts als jij joh! Gaat zeker een hoop tijd in zitten? Spannend hoor, jullie huis in de verkoop! De foto’s zien er in ieder geval leuk uit dus er zal heus wel iemand of een stel langs komen die er helemaal gek van is!

 3. november brengt ons een paar verjaardagen om te vieren, dat was op de eerste dag al het geval!
  Verder is er nog een lekker gastronomisch etentje op de planning.

 4. Hmm die herfst thee is zo lekker! Ik denk dat er hier momenteel wel een pakje per week door gaat ^^ Ondanks de drukte heb je zo te lezen wel een fijne maand gehad. Fijn dat Yara zo snel weer hersteld was.

 5. Grappig! Echt toevallig heb ik gisteravond die Kwark ook gekocht haha. Ik heb hem alleen nog niet geproefd, ben erg benieuwd!

  2 november vandaag al, we gaan straks alweer de winter in. De Herfst is nu zo mooi met z’n gekleurde bladeren enzv. En kunnen nog meer extra thee gaan drinken. Stiekem hoop ik straks weer op sneeuw en dan vooral met name op 1e en 2e kerstdag, zin in!!!!

 6. Ik ben heel erg benieuwd naar de afsluiting, hahaha En een mooie maand op de kat na natuurlijk, weet ik nog, maar het is weer oké voor nu!

  En de maand die voor mij ligt, verjaardagen vooral, en verder mijn schoenentraject is gestart, mijn werk en fysiotherapie en de rest ligt nog open 😉

  X

 7. Ik vind je layout echt heel mooi! En dat vogeltje op de M, so cute! 🙂
  Fijn dat je zo’n gezellige tijd met vriendinnen hebt gehad! 🙂

 8. Jammer dat er nog geen interesse is geweest in jullie huisje, maar dat komt vast en zeker wel. Geduld hebben is niet leuk maar meestal loont het wel 🙂

 9. Klinkt als een erg gezellige maand 🙂 ik wist niet dat bij jullie in Nederland de herfstvakantie al geweest is? Bij ons, in België, is het komende week herfstvakantie. Ik werk, zoals jou, wel gewoon 🙂

  1. Onze herfstvakantie begon 19 Oktober en duurde 1 week. Echter had 1 school 2 weken, dus is voor mij net de herfstvakantie voorbij (aangezien ik extra heb gewerkt) 😉

 10. Wat een drukke maand heb je gehad met veel leuke maar ook spannende dingen. Succes met de verkoop van jullie huis, dat komt vast wel goed!

 11. Een moment voor je terugdenken aan wat geweest is en gefeliciteerd nog met je winacties. Leuk voor je. Inspirerend geluk kom ik idd een paar keer tegen bij andere blog. Het is een leuk initiatief en mooi project.

 12. Herfst thee hadden wij vroeger thuis ook altijd. Leuk overzicht, jammer dat de kijker geen interesse had. Maar het was nog maar de eerste!

 13. Een heerlijke maand, ik kan me haast niet indenken dat het jaar er alweer bijna op zit. Al moet ik zeggen dat dat van mij ook wel weer mag. Die laatste maanden waren niet helemaal mijn ding 😉
  En ik ben nog even aan het twijfelen of ik niet toch nog snel begin aan Inspirerend geluk. Ik wil het al heel lang, maar ik heb er telkens de energie niet helemaal voor.. Maar die winactie motiveert natuurlijk wel 😉

 14. Wat een fijne maand. Leuk dat je weer een nieuwe lay out hebt! Ik heb hem laatst ook veranderd. Heel subtiel, maar ben er blij mee 🙂 . Je huis ziet er mooi uit, dus dat zal vast goed komen. Ik weet het, het is een spannend tijd. Het appartement van mijn vriend heeft ook een hele tijd te koop gestaan 🙂 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *