Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Lijstje van 5+1

Cheers to the weekend! Vandaag weer de rubriek Lijstje van vijf. Door middel van foto’s hier mijn 5 leukste dingen van de afgelopen weken. Omdat het fijn is stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Want het leven ís gewoon mooi.

Enjoying life the fullest

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Genieten. Met een grote G. Ik ben er steeds meer bewust mee bezig. Me-time nemen met een mok thee, een goed boek of een serie. Lekker aan het bloggen en leuke afspraken maken. Tevens kies ik meer voor mezelf, door de meeste vrije dagen écht vrij te houden voor mezelf. Hoe leuk het ook is veel mensen te zien en van alles in te plannen, toch belangrijk om tijd voor mezelf over te houden. Belangrijker zelfs. ♥

Hefst, herfst. Wat heb je te koop?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

We kunnen er niet meer omheen: de herfst is aangekomen! Ik ben waarschijnlijk de enige die de herfst (en de winter) echt geweldig vind. Lekker dikke truien weer, theetijd en het heerlijke knusse weer. Ik heb er erg veel zin in.. Ook super mooi om de natuur te zien met al zijn mooie herfst kleuren.

Afgelopen week was het Herfstvakantie wat voor mij extra werk betekende. We zijn dan uiteraard de gehele dag open en ik maak dan extra lange werkdagen. Helemaal niet erg, als je een leuke baan hebt! De tekeningen, complimentjes van ouders en knuffels vlogen me om de oren. Tevens door die drukte niet zoveel tijd gehad voor mijn blog, but I’m back! (met een vernieuwde layout hihi)

Fotoshoot & high tea’en met vriendinnen

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik had 2 hele leuke dates met mijn liefste vriendinnetjes! Als eerste stond er een fotoshoot op de planning. Een oud collegaatje van mij is fotografe en deze wilde zeker een leuke vriendinnenshoot maken voor ons. Afgelopen week kregen we de super leuke foto’s binnen! Ze zijn erg leuk geworden en ben blij om deze blijvende herinnering te hebben met al deze lieve meiden. Ik maak er misschien nog wel een (beveiligd) fotoblogje van.

Tevens de week erna (lekker achter elkaar gepland, zo zie je elkaar maanden niet zo 2 keer in 2 weken 😉 ) een high tea. Ik wilde graag mijn vaste contract vieren met de mensen die het dichtste bij me staan al jaren. We hebben heerlijke allemaal lekkers zelf gemaakt, bijgekletst en alles lekker opgepeuzeld. Tevens kreeg ik cadeautjes! Ik kreeg een erg mooie lijst met een foto van ons allen met daarbij losse foto’s met iedereen. Ook een super lieve kaart en een gehaakte egel van vriendinnetje Sabine. Hij is echt super tof en creatief!

#InspirerendGeluk

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Al mijn invullingen zijn geweest (en kan je hier lezen) Met veel plezier heb ik mijn artikelen gelezen & die van jullie gelezen. Ik vind het weer super mooi te zien dat er toch weer heel wat bloggers aan dit project hebben meegedaan. Morgen komt er een (dubbele) winactie online! Neem dus zeker even een kijkje, ook als je niet hebt meegedaan aan dit project. Tevens ben ik nog druk bezig een afsluiting te verzinnen voor dit 2de project.

Deze filmpjes


Hier kan ik nou super happy van worden<3 Loveeeee otters.


Blijft een heerlijk nummer dit..


Dit had ook zo maar ons opkomst nummer op mijn trouwdag kunnen zijn…


Wuhahahahaha. GENIAAL<3

+1

Ja ik weet het, eigenlijk heeft het lijstje van 5, maar dit puntje kan dus echt niet ontbreken! Ik won een winactie. Winacties winnen is altijd leuk, maar dit is zo’n leuke en originele manier van de winnaar kiezen dat ik hem zeker even met jullie wil delen. Heel erg bedankt lieve Inge!

0
Behind the scenes, Geluksmomentjes
Previous Story
Next Story

33 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  05/11/2015 at 21:27

  Lekker lijstje! Ik vind de herfst ook zo heerlijk

 • Reply
  Michelle
  27/10/2015 at 16:55

  Wat een fijn lijstje weer! Ik vind de herfst tijd ook altijd erg fijn, met name door de mooie natuur. Wel moet ik weer even wennen aan het feit dat het eerder donker wordt. Die avondwandelingentjes met bentley in het laatste zonlicht waren toch ook wel erg fijn. Altijd gezellig zo’n vriendinnenmiddagje!

 • Reply
  anneleen
  27/10/2015 at 12:44

  Wat leuk, zo’n fotoshoot met vriendinnetjes! Lijkt me heel leuk om nadien samen met een lach op te kunnen terug kijken 🙂

 • Reply
  Sanne
  25/10/2015 at 23:22

  Mooie foto van de fotoshoot. Krijgen we deze ook te zien? (sorry ik ben nu eenmaal nieuwsgierig)
  Hahaha dat laatste filmpje is zo leuk en origineel. Nog nooit ergens gezien.
  Jullie herfst vakantie valt vroeger dan bij ons? Die van ons is binnen 2 weken.

  • Reply
   SAS
   26/10/2015 at 19:13

   Ik ga de foto’s waarschijnlijk achter een wachtwoord plaatsen binnenkort, zijn erg mooi geworden en dierbaar. Onze herfstvakantie begon op 19 Oktober en is bij 1 school 2 weken. Ik draai dus 2 weken vakantieopvang, met deze week meegeteld.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  24/10/2015 at 19:06

  Heerlijk me zo’n kop thee. Gaaf dat je een vriendinnenshoot hebt gedaan. Echt een leuk en origineel idee. 🙂

  • Reply
   SAS
   25/10/2015 at 14:09

   Ik ben ook super blij zo’n mooie herinnering te hebben op foto’s met de meiden die me het meest dierbaar zijn<3

 • Reply
  Olga
  24/10/2015 at 01:14

  Fijn weekend!

 • Reply
  Veer
  23/10/2015 at 20:30

  IK vind de herfst ook super fijn! Ik leef helemaal op tijdens de herfst.

 • Reply
  Loene
  23/10/2015 at 20:18

  Wat een gave, leuke en vooral gezellige site heb je, Sas! Je lijstje met allemaal leuke dingen zijn echt super leuk, het is inderdaad zeker weten eens goed om stil te staan bij de leuke dingen in het leven. 🙂

 • Reply
  Anne-Sterre
  23/10/2015 at 20:02

  Locked Away is echt een lekker nummer, dat kan ik wel veel luisteren.

 • Reply
  Wanda
  23/10/2015 at 18:52

  Leuke manier om bij je hoogtepunten stil te staan! En ja, herfst… het is bij mij altijd erg tegenstrijdig, de natuur vind ik nu op zijn mooist, ik hou van die dikke lekkere warme truien en vesten maar die regen en straks misschien in de winter de sneeuw… nee!

 • Reply
  Annabel
  23/10/2015 at 17:53

  Dat filmpje met die otters is zo cute! Gefeliciteerd met het winnen van de winactie!
  X Annabel

 • Reply
  Kelly
  23/10/2015 at 16:42

  Jaaaa hier ook Herfst freak! En hoop dat het in de Winter vriest. Vroeger kon je lekker op ijs schaatsen buiten, en die heerlijke sneeuw dan binnen komen, warm worden met een kop thee of warme chocolademelk! Kom maar op kou!! Ben zo geen zomermens.

 • Reply
  jeapiebel
  23/10/2015 at 16:06

  Wat fijn en wat mooi dat iemand kan genieten met eenvoudig mooie dingen om je heen. Geniet met de herfst en leuke dates met jouw liefste vriendinnetjes. Wat wil je nog meer.

 • Reply
  Daenelia
  23/10/2015 at 14:38

  High-tea is geen werkwoord *zwaait met vingertje* Maar wel heel lekker. Ik neem aan dat die cake die ik zie wortelcake/taart is? Of dan toch minimaal bananenbrood?
  Ik heb toevallig nog blueberry muffins liggen, dus op jouw gezondheid en omdat je een winnaar bent, hou ik straks een mini-high tea. Ja, één muffin en een kop thee kan bést een high tea zijn!

 • Reply
  Inge
  23/10/2015 at 13:27

  Oooh die otters! ♥ [smelt]
  En wat lief dat je mijn filmpje deelt! ♥

 • Reply
  Puck
  23/10/2015 at 13:24

  Alweer een nieuwe layout? Ik vind deze wel heel mooi!
  Jeetje, waar haal jij al die themes vandaan? Ik kan er niet eens 1 vinden die echt naar mijn zin is. En hoe doe je dat trouwens, want ik zie hier nooit dingen echt veranderen, alleen van het een op het andere moment. Als ik een nieuw theme installeer dan moet ik altijd een heleboel tweaken enzo en dat zorgt dat mijn blog dan altijd een beetje raar doet. Kan dat ook achter de schermen?

  • Reply
   Daenelia
   23/10/2015 at 14:35

   Je kunt, als je een nieuw thema installeert, voordat je dat openbaar maakt, inderdaad via de Customizer aanpassen zodat alles op zijn plek valt. Heb je een zelf-gehoste wordpress installatie of heb je een blog bij wordpress.com? Of ergens anders?

  • Reply
   SAS
   23/10/2015 at 20:01

   Ja alweer haha. Als er een rijs voor zou zijn wie-het-meeste-zijn-layout-veranderd dan zou ik hem vast winnen haha 😀 De meeste theme heb ik gewoon gratis van wordpress gehaald en geheel omgebouwd. De laatste 3 (inclusief deze) heb ik gekocht via Etsy… Voor onder de 25 euro meestal. Ik ben zelf door de jaren heen handig geworden met coderen (heeft zeker een voordeel zo vaak je layout veranderen haha) dat ik hem zelf naar mijn eigen smaak kan aanpassen.

   Ik heb zelf WordPress en als ik achter de schermen bezig ben met mijn layout gebruik ik de plugin Theme Test Drive. Zo blijft de huidige layout staan en kan ik aan de nieuwe achter de schermen bouwen.

 • Reply
  Ysanne
  23/10/2015 at 13:04

  Wat leuk die high tea met vrienden, altijd gezellig. Fijn lijstje!

 • Reply
  Veerlez
  23/10/2015 at 11:34

  Genieten! 🙂 (see what i did there?)

 • Reply
  Jennifer
  23/10/2015 at 11:11

  Leuke dingen! Ik vind de herfst ook leuk, mits het niet regent haha x’D

 • Reply
  Jenn
  23/10/2015 at 11:03

  Haha, dat is zeker een originele manier van een winnaar kiezen, gefeliciteerd!

 • Reply
  Renske
  23/10/2015 at 10:58

  Haha, geweldige manier om een winnaar te kiezen! Dat muziekje op de achtergrond maakt het ook helemaal af. Gefeliciteerd met de winactie!

  Wat leuk dat je samen met vriendinnen een fotoshoot hebt gedaan! Altijd leuk om te doen, vooral in de herfst met al die ‘vallende’ bladeren.

 • Reply
  sammie
  23/10/2015 at 10:55

  Die high tea en de vriendinnenshoot klinkt heel erg gezellig! De herfst.. Ja, ik ben er iets minder blij mee haha maar moet toegeven dat de kleuren van de herfst charme hebben

 • Reply
  Tamarah
  23/10/2015 at 10:22

  Leuk lijstje! Gefeliciteerd met de winactie ook!

 • Reply
  Ilse
  23/10/2015 at 09:55

  Wat een fijne dingen! Ik ben ook ontzettend dol op de herfst en kan dan enorm genieten van een vrije dag met een grote mok thee, een boek of een serie, heerlijk!

 • Reply
  Anna
  23/10/2015 at 09:43

  Fijn om daar zo bewust mee bezig te zijn. En wat goed om veel me-time te nemen! En wat geweldig dat je de herfst zo fijn vindt – helaas kan ik daar niet aan mee doen. Geniet 🙂 !

 • Reply
  Simone
  23/10/2015 at 09:36

  Wat een leuk lijstje weer zo voor het weekend! Hopelijk kun je helemaal bijkomen van alle drukte! Fijn weekend 🙂

 • Reply
  Els
  23/10/2015 at 09:26

  Wat een leuke dingen. Die high tea ziet er heerlijk uit!

  Gefeliciteerd met de winactie!

 • Reply
  Morgaine
  23/10/2015 at 08:23

  Hahahahaha de winnaar kiezen, ja inderdaad heel leuk gedaan zo 😀

  Ennuh, fijne 5 + 1 weer heerlijk dat je die high tea zo samen met je vriendinnen hebt kunnen doen 😀 Herfstvakantie bijna voorbij! yeah, lol 😉

  X

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png