Lijstje van 5+1

Cheers to the weekend! Vandaag weer de rubriek Lijstje van vijf. Door middel van foto’s hier mijn 5 leukste dingen van de afgelopen weken. Omdat het fijn is stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Want het leven Γ­s gewoon mooi.

Enjoying life the fullest

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Genieten. Met een grote G. Ik ben er steeds meer bewust mee bezig. Me-time nemen met een mok thee, een goed boek of een serie. Lekker aan het bloggen en leuke afspraken maken. Tevens kies ik meer voor mezelf, door de meeste vrije dagen Γ©cht vrij te houden voor mezelf. Hoe leuk het ook is veel mensen te zien en van alles in te plannen, toch belangrijk om tijd voor mezelf over te houden. Belangrijker zelfs. β™₯

Hefst, herfst. Wat heb je te koop?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

We kunnen er niet meer omheen: de herfst is aangekomen! Ik ben waarschijnlijk de enige die de herfst (en de winter) echt geweldig vind. Lekker dikke truien weer, theetijd en het heerlijke knusse weer. Ik heb er erg veel zin in.. Ook super mooi om de natuur te zien met al zijn mooie herfst kleuren.

Afgelopen week was het Herfstvakantie wat voor mij extra werk betekende. We zijn dan uiteraard de gehele dag open en ik maak dan extra lange werkdagen. Helemaal niet erg, als je een leuke baan hebt! De tekeningen, complimentjes van ouders en knuffels vlogen me om de oren. Tevens door die drukte niet zoveel tijd gehad voor mijn blog, but I’m back! (met een vernieuwde layout hihi)

Fotoshoot & high tea’en met vriendinnen

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik had 2 hele leuke dates met mijn liefste vriendinnetjes! Als eerste stond er een fotoshoot op de planning. Een oud collegaatje van mij is fotografe en deze wilde zeker een leuke vriendinnenshoot maken voor ons. Afgelopen week kregen we de super leuke foto’s binnen! Ze zijn erg leuk geworden en ben blij om deze blijvende herinnering te hebben met al deze lieve meiden. Ik maak er misschien nog wel een (beveiligd) fotoblogje van.

Tevens de week erna (lekker achter elkaar gepland, zo zie je elkaar maanden niet zo 2 keer in 2 weken πŸ˜‰ ) een high tea. Ik wilde graag mijn vaste contract vieren met de mensen die het dichtste bij me staan al jaren. We hebben heerlijke allemaal lekkers zelf gemaakt, bijgekletst en alles lekker opgepeuzeld. Tevens kreeg ik cadeautjes! Ik kreeg een erg mooie lijst met een foto van ons allen met daarbij losse foto’s met iedereen. Ook een super lieve kaart en een gehaakte egel van vriendinnetje Sabine. Hij is echt super tof en creatief!

#InspirerendGeluk

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Al mijn invullingen zijn geweest (en kan je hier lezen) Met veel plezier heb ik mijn artikelen gelezen & die van jullie gelezen. Ik vind het weer super mooi te zien dat er toch weer heel wat bloggers aan dit project hebben meegedaan. Morgen komt er een (dubbele) winactie online! Neem dus zeker even een kijkje, ook als je niet hebt meegedaan aan dit project. Tevens ben ik nog druk bezig een afsluiting te verzinnen voor dit 2de project.

Deze filmpjes


Hier kan ik nou super happy van worden<3 Loveeeee otters.

Blijft een heerlijk nummer dit..

Dit had ook zo maar ons opkomst nummer op mijn trouwdag kunnen zijn…


Wuhahahahaha. GENIAAL<3

+1

Ja ik weet het, eigenlijk heeft het lijstje van 5, maar dit puntje kan dus echt niet ontbreken! Ik won een winactie. Winacties winnen is altijd leuk, maar dit is zo’n leuke en originele manier van de winnaar kiezen dat ik hem zeker even met jullie wil delen. Heel erg bedankt lieve Inge!

About the Author

33 Comments

Michelle

Wat een fijn lijstje weer! Ik vind de herfst tijd ook altijd erg fijn, met name door de mooie natuur. Wel moet ik weer even wennen aan het feit dat het eerder donker wordt. Die avondwandelingentjes met bentley in het laatste zonlicht waren toch ook wel erg fijn. Altijd gezellig zo’n vriendinnenmiddagje!

Reply
anneleen

Wat leuk, zo’n fotoshoot met vriendinnetjes! Lijkt me heel leuk om nadien samen met een lach op te kunnen terug kijken πŸ™‚

Reply
Sanne

Mooie foto van de fotoshoot. Krijgen we deze ook te zien? (sorry ik ben nu eenmaal nieuwsgierig)
Hahaha dat laatste filmpje is zo leuk en origineel. Nog nooit ergens gezien.
Jullie herfst vakantie valt vroeger dan bij ons? Die van ons is binnen 2 weken.

Reply
SAS

Ik ga de foto’s waarschijnlijk achter een wachtwoord plaatsen binnenkort, zijn erg mooi geworden en dierbaar. Onze herfstvakantie begon op 19 Oktober en is bij 1 school 2 weken. Ik draai dus 2 weken vakantieopvang, met deze week meegeteld.

Reply
SAS

Ik ben ook super blij zo’n mooie herinnering te hebben op foto’s met de meiden die me het meest dierbaar zijn<3

Reply
Loene

Wat een gave, leuke en vooral gezellige site heb je, Sas! Je lijstje met allemaal leuke dingen zijn echt super leuk, het is inderdaad zeker weten eens goed om stil te staan bij de leuke dingen in het leven. πŸ™‚

Reply
Annabel

Dat filmpje met die otters is zo cute! Gefeliciteerd met het winnen van de winactie!
X Annabel

Reply
Wanda

Leuke manier om bij je hoogtepunten stil te staan! En ja, herfst… het is bij mij altijd erg tegenstrijdig, de natuur vind ik nu op zijn mooist, ik hou van die dikke lekkere warme truien en vesten maar die regen en straks misschien in de winter de sneeuw… nee!

Reply
Kelly

Jaaaa hier ook Herfst freak! En hoop dat het in de Winter vriest. Vroeger kon je lekker op ijs schaatsen buiten, en die heerlijke sneeuw dan binnen komen, warm worden met een kop thee of warme chocolademelk! Kom maar op kou!! Ben zo geen zomermens.

Reply
jeapiebel

Wat fijn en wat mooi dat iemand kan genieten met eenvoudig mooie dingen om je heen. Geniet met de herfst en leuke dates met jouw liefste vriendinnetjes. Wat wil je nog meer.

Reply
Daenelia

High-tea is geen werkwoord *zwaait met vingertje* Maar wel heel lekker. Ik neem aan dat die cake die ik zie wortelcake/taart is? Of dan toch minimaal bananenbrood?
Ik heb toevallig nog blueberry muffins liggen, dus op jouw gezondheid en omdat je een winnaar bent, hou ik straks een mini-high tea. Ja, één muffin en een kop thee kan bést een high tea zijn!

Reply
Puck

Alweer een nieuwe layout? Ik vind deze wel heel mooi!
Jeetje, waar haal jij al die themes vandaan? Ik kan er niet eens 1 vinden die echt naar mijn zin is. En hoe doe je dat trouwens, want ik zie hier nooit dingen echt veranderen, alleen van het een op het andere moment. Als ik een nieuw theme installeer dan moet ik altijd een heleboel tweaken enzo en dat zorgt dat mijn blog dan altijd een beetje raar doet. Kan dat ook achter de schermen?

Reply
Daenelia

Je kunt, als je een nieuw thema installeert, voordat je dat openbaar maakt, inderdaad via de Customizer aanpassen zodat alles op zijn plek valt. Heb je een zelf-gehoste wordpress installatie of heb je een blog bij wordpress.com? Of ergens anders?

Reply
SAS

Ja alweer haha. Als er een rijs voor zou zijn wie-het-meeste-zijn-layout-veranderd dan zou ik hem vast winnen haha πŸ˜€ De meeste theme heb ik gewoon gratis van wordpress gehaald en geheel omgebouwd. De laatste 3 (inclusief deze) heb ik gekocht via Etsy… Voor onder de 25 euro meestal. Ik ben zelf door de jaren heen handig geworden met coderen (heeft zeker een voordeel zo vaak je layout veranderen haha) dat ik hem zelf naar mijn eigen smaak kan aanpassen.

Ik heb zelf WordPress en als ik achter de schermen bezig ben met mijn layout gebruik ik de plugin Theme Test Drive. Zo blijft de huidige layout staan en kan ik aan de nieuwe achter de schermen bouwen.

Reply
Renske

Haha, geweldige manier om een winnaar te kiezen! Dat muziekje op de achtergrond maakt het ook helemaal af. Gefeliciteerd met de winactie!

Wat leuk dat je samen met vriendinnen een fotoshoot hebt gedaan! Altijd leuk om te doen, vooral in de herfst met al die ‘vallende’ bladeren.

Reply
sammie

Die high tea en de vriendinnenshoot klinkt heel erg gezellig! De herfst.. Ja, ik ben er iets minder blij mee haha maar moet toegeven dat de kleuren van de herfst charme hebben

Reply
Ilse

Wat een fijne dingen! Ik ben ook ontzettend dol op de herfst en kan dan enorm genieten van een vrije dag met een grote mok thee, een boek of een serie, heerlijk!

Reply
Anna

Fijn om daar zo bewust mee bezig te zijn. En wat goed om veel me-time te nemen! En wat geweldig dat je de herfst zo fijn vindt – helaas kan ik daar niet aan mee doen. Geniet πŸ™‚ !

Reply
Simone

Wat een leuk lijstje weer zo voor het weekend! Hopelijk kun je helemaal bijkomen van alle drukte! Fijn weekend πŸ™‚

Reply
Morgaine

Hahahahaha de winnaar kiezen, ja inderdaad heel leuk gedaan zo πŸ˜€

Ennuh, fijne 5 + 1 weer heerlijk dat je die high tea zo samen met je vriendinnen hebt kunnen doen πŸ˜€ Herfstvakantie bijna voorbij! yeah, lol πŸ˜‰

X

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *