Dingen die ik niet snap #blogeditie

Er zijn van die dingen in blogland waar ik werkelijk waar geen réét van begrijp. Dingen waar mijn blog en ikzelf niet aan mee gaan doen. Omdat ik op andere blogs dit maar irritant vind, wegdruk of oversla. Voel je vooral niet aangevallen als jij al deze dingen wel op je blog zet of met je blog doet. Zolang jij het zelf leuk vind, lekker blijven doen. Echter heb ik er weinig mee en klik dan liever door.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 • Opgemaakt artikelen
  Je ziet wel eens van die artikelen met opgemaakte producten. Zelf snap ik het nut niet zo ervan: wat maakt het uit hoeveel je op hebt gemaakt en welke producten het zijn?! Misschien omdat ik geen beauty blogger ben dat ik er niets van begrijp…
 • Vlogs
  Sorry, not so sorry. Vlogs is dus echt niet mijn ding. Zowel het zelf maken ervan (wat ik nog nooit heb gedaan) als het kijken ervan. Ik klik dan liever door en lees een artikel op een blog. Zelfde voor plog-video’s.
 • Make-up reviews
  Zoals ik al zei ben ik zelf geen beauty blogger en hier ook niet zo mee bezig. Make-up reviews sla ik dus 9 van de 10 keer over. Hetzelfde dat ik weinig tot geen mama blogs volg, het is gewoon niet een deel van mijn leven en dat maakt het wat oninteressant. Misschien dat jullie dat juist hebben met verkoop/verhuis updates als je zelf helemaal niet in deze fase van je leven bent.
 • Oud artikelen delen op Twitter
  Ik zie het steeds vaker: mijn timeline staat vol met oude archief artikelen. Hoewel ik begrijp waarom je het doet: ik bedoel je krijgt er vast meer verkeer van op je blog en op dat desbetreffende artikel. Toch vind ik het vaak vervelend aangezien ik meestal denk dat het een nieuw artikel is. Zie je ineens #archief of iets dergelijks erbij staan. Bummer.
 • Banners in de sidebar of op mijn blog
  Héél irritant. Sommige blogs staan echt vol met advertenties. Zowel als gehele achtergrond als knipperende advertenties in de zijbalk.. Morgaine schreef een blog over adblockers waar ik me misschien wel in ga verdiepen. Nu als ik op zo’n site kom klik ik het geheel weg. Omdat ik het zo irritant vind op andere blogs doe ik er zelf niet aan mee.

 • SEO of vindbaarheid verbeteren
  Ik heb heel wat blogjes gelezen met de uitleg hierover … maar ik doe er eigenlijk nog steeds niks mee. Tevens omdat ik vind dat het een persoonlijk blog is en de vindbaarheid vind ik eigenlijk niet zo belangrijk. Zolang mijn vaste lezers mij maar kunnen vinden vind ik het allang best. Ik heb, tevens van bedrijven waar ik mee samenwerk, wel eens tips en trucs aangeboden gekregen maar vooralsnog vind ik het prima zoals het is.
 • De ‘leuk artikel’ reacties
  Ik ben er een beetje allergisch voor geworden. ‘Leuk artikel’ ‘Leuk geschreven’ Uhhhh niets meer en niets minder. Ik heb altijd het gevoel dat mensen het artikel dan totaal niet hebben gelezen maar een reactie achter laten ‘voor de reactie achter te laten’. Ik probeer zelf altijd een wat uitgebreidere reactie te schrijven wat ik het leukste vind of herkenbaar is en waarom. Dit lukt, uiteraard niet altijd. Maar zodra ik alleen kom op Leuk artikel, laat ik niet eens een reactie achter.
 • Wat zijn dingen die jij blog wise irritant vind of niet snapt?

  57 reacties op “Dingen die ik niet snap #blogeditie

  1. Wat er achter de schermen gebeurt, SEO en alles, maakt me niet zoveel uit, maar die advertenties; oo zo irritant kunnen ze zijn! Vlogs vind ik alleen leuk als de mensen interessant zijn, maar echt interessante mensen hebben geen tijd voor vloggen omdat ze bezig zijn met zinnigere dingen..

  2. Ooooow die laatste ben ik echt helemaal met je eens! Ik vind et altijd leuk om op reacties te reageren, maar met zo’n “leuk geschreven” kan ik echt niks. Ik ga echt niet de hele tijd “dankjewel” zeggen! Ik heb het een keer gezegd, en toen kreeg ik ook nog een “alsjeblieft” terug. Aarrggggghh!
   Zelf probeer ik inderdaad altijd een uitgebreidere reactie achter te laten, of anders ten minste eentje waarvan ik denk dat de blogger er iets mee kan, haha!

  3. Make up reviews.. aargh… sporadisch dat ik ze lees, of het moet toevallig nét één van de weinige producten zijn die ik zelf gebruik van een gangbare winkel (lees Hema, Kruidvat of Etos).

   Mama blogs; ik snap je. Ik schrijf nu ook artikelen vanuit mijn mama ervaring. Maar ik begrijp dat het je 0,0 interesseert. Had ik namelijk ook, totdat ik natuurlijk zelf zwanger werd. En zelfs nu, vind ik heus niet alle mama blogs interessant. Als het gaat om wat Pietje vanochtend heeft gegeten tot welke crème het beste werkt.. nee dank je.

   Reviews, als het teveel zijn, vind ik het alsof ik één grote commercial blog aan het lezen ben. Nee dank je.

  4. Ik herken hier een hoop van, dankjewel! Vooral het SEO-gebeuren… ik ben er gewoon niet goed in en heb er ook weinig behoefte aan, ik zorg liever dat mijn content goed in elkaar zit en dat ik op originele manieren promoot, dat werkt beter. Beautydingen sla ik ook over en meestal vlogs ook. Advertenties vind ik niet altijd erg, zolang ze niet naar beneden komen rollen of middenin de artikelen tevoorschijn komen.

  5. Grappig om dit te lezen 🙂 dan verschillen wij best wel heel erg haha! Ik heb inderdaad advertenties erin staan om er wat mee te verdienen en zou een blog daarom niet weg klikken bijvoorbeeld. En ik ben best wel bezig me SEO omdat ik het interessant vind. Grappig dat we zoveel verschillen! 🙂

  6. Eindelijk durft er eens iemand hier over te bloggen. Soms typ ik dan wel eens leuk artikel, maar dan probeer ik toch uitgebreider te gaan. Ik vind het net leuker om te discussiëren. 🙂 Ik zie mij ook nooit een shoplog, vlogs of andere dingen plaatsen.
   Seo is eerder wel een beetje belangrijk hoor. Zo vinden sommige mensen je artikels sneller.

   1. Is maar net wat je belangrijk vind en waar je prioriteiten liggen. Voor mijn blog vind ik het niet belangrijk. Mijn vaste groep volgers vind mij toch wel, en nieuwe bezoekers kunnen ook blijven hangen als ze willen. 🙂

  7. Urgh die opgemaakte video’s… Niet boeiend!!
   Weet je welke reactie ook ‘leuk’ zijn; ‘wat een fijn artikel om te lezen, wat een fijne mascara, wat fijn voor je, die oogschaduw lijkt mij heel fijn’ fijn fijn fijn! Niet fijn dus..

  8. ik kan je in de meeste dingen bijtreden, Saskia.
   Ik vind die gesponsorde logjes ook maar niks, de commercie palmt op die manier blogland ook in. En bloggers laten zich verleiden door de aanbiedingen.

   1. Kan ik me voorstellen! Hoewel ik zelf zeker wel aan gesponsorde blogjes doe. Echter kies ik erg bewust uit welke ik wel en niet accepteer en heb voorwaarden opgesteld waardoor het echt mijn eigen artikel wordt en blijft.

  9. Reclames ergeren me ook. Een kleine advertentie in de zijbalk, oké, zeker als die wat in de layout past, maar een hele lijst vind ik vervelend.
   Die reacties ‘leuk artikel’ zijn vaak een teken dat ze je artikel niet eens gelezen hebben.
   Maar ik maak me zelf ook wel schuldig aan foodblogs te bezoeken en ‘Dat ziet er heerlijk uit!’ te typen. Dan vrees ik soms ook dat de blogger denkt dat ik maar reageer om te reageren. Ik weet niet goed wat er meer over te zeggen, want het ziet er heerlijk uit en het liefst van al zou ik het nog proeven ook, haha 🙂

  10. haha het voelt voor mij alsof er wat frustratie zat, opgelucht? 😉 Ik heb sowieso niks met make-up dingetjes. Ik heb over het algemeen niet veel tijd en lees maar een paar blogs waarvan ik weet dat ze me aanspreken. Ik kan er dus ook snel klaar mee zijn als iets me niet aanspreekt.

   1. Geen frustratie hoor, meer een aantal dingen waarvan ik totaal niets begrijp of wat gewoonweg irritant is om op veel blogs tegen te komen 🙂

  11. Al die vlogs en opgemaakte artikelen laat ik ook altijd direct links liggen, wat moet ik met die info… vlog een keertje leuk maar geef mij maar gewoon foto’s! Ik vind wel dat steeds meer blogs op elkaar gaan lijken en dat vind ik jammer…

  12. Iedereen moet lekker bloggen en schrijven wat ‘ie zelf leuk vindt, maar die ‘opgemaakt’ artikelen snap ik ook niet helemaal. Ik gooi de lege verpakkingen ook altijd direct weg. Kan me niet voorstellen dat ik die ga bewaren zodat ik er een stukje over kan typen. Kijk, als een beautyproduct echt favoriet is dan begrijp ik het maar anders neh.

  13. Sommige dingen zijn best herkenbaar. Maar vlogs vind ik dan weer net wel heel leuk om te bekijken, vooral in bed of lekker knus onder een lakentje met dat slechte weer 🙂 ik vind het fijn om op deze manier een kijkje te kunnen nemen in iemands leven…

  14. Ja, die tweets over de oude artikels.. Wat iemand al eerder zei als ik wat wil weten zoek ik wel op de site zelf wel.

  15. Leuk artikel ; )

   Nee hoor, ik zal het hier niet bij laten! Ik snap je allergie tegen dit soort reacties, want ze zijn zo nietszeggend.

   Vlogs vind ik ook niets aan. Maar ik houd dan ook niet zo van filmpjes. Mijn blog ergernis als mensen een ellenlange rij van foto’s van een dagje uit of van hun kind plaatsen. Dan ben ik echt een hele tijd naar beneden aan het scrollen en vaak lijken alle foto’s op elkaar.

   Verder vind ik pop-ups verschrikkelijk.

  16. Haha ja een aantal punten zijn zeker herkenbaar. Ik erger me ook altijd heel erg aan reacties zoals: wat leuk! Of wat fijn dat je dit deelt! Alhoewel het fijn is dat mensen reageren natuurlijk, vind ik dit altijd een dooddoener.

  17. Natuurlijk volg je alleen blogs waar je iets mee hebt. Ik ben eens op een blog terecht gekomen waar ik echt helemaal niets mee had, erger nog: ik werd heel erg boos van de posts die ik daar vond. Ik had een hele reactie uitgetypt, vol met argumenten tegen die posts, en toen ik dat overlas dacht ik: da’s niet de juiste reactie. Ik geef vaak mijn mening, maar als je ergens bent waar je zo duidelijk lijnrecht tegenover de schrijver staat, kun je beter wegklikken.

   Mamablogs hoeven echt niet alleen over kinderen te gaan. Ik vind dan ook mama-plus blogs best leuk. Maar alleen geneuzel over het moederschap over hoe mooi het is, of hoe moeilijk: nee. Ook niet voor mij.

   Er moet een soort van klik zijn. Anders is het voor niemand leuk als ik reageer.

  18. Ja, ik klik ook niet zo snel een video open. Ik weet eigenlijk niet waarom… Ook een aantal andere dingen die je schrijft herken ik wel. Maar er zijn vast ook weer mensen die dat dan juist wel weer leuk vinden.
   Zo zal ik ongetwijfeld ook dingen doen waar een ander weer niks mee heeft. Ik vind het ook wel weer mooi dat iedereen helemaal zijn eigen dingetje doet.

  19. Zo, met heel veel van je punten ben ik het helemaal met je eens. Fijn om te weten dat ik niet de enige ben met zulke ergernissen, haha. 🙂

  20. Echt precies dit. Helemaal eens. En dat iets eindeloos wordt herkauwd. Dan je zie je in één week van bijvoorbeeld een blogevenement eerst de foto’s, dan een artikel met vlog, vervolgens een post met de outfit die naar dat event werd gedragen en vervolgens nog een artikel met de inhoud van de goodiebag die is uitgedeeld. Dan haak ik af hoor..

   P.S. Leuk artikel ;P

  21. Dat laatste he, zo herkenbaar! Ik ontvang ook reacties als ‘leuk artikel!’ op bijv een blogje waarin ik vertel dat het niet zo goed met me gaat. Seriously?! Oh en wat ik ook vervelend vind is wanneer een blog een heel lelijk, onleesbaar lettertype gebruikt.

  22. Ik heb het geprobeerd he, vlogs. Maar ik was eigenlijk al heel snel er weer klaar mee. Nee toch niet helemaal aan mij besteed.

   Archives artikelen doe ik ook niet aan, als iemand oude blog berichten van mij wil lezen of op reageren dan doen ze dat wel uit zichzelf denk ik.

  23. Dit zijn inderdaad een aantal punten waar ik me ook mateloos aan erger. Bij mij staan de felgekleurde banners/bewegende advertenties absoluut op nummer één. Een reden om een blog gewoon niet te volgen. Reviews lees ik dan wel, maar alleen als het product me ook echt interesseert.

  24. Leuk artikel Sas! 😉 Nee geintje.. we komen aardig overeen met onze blog ergernissen. Ik vind opgemaakt artikelen soms wel leuk, omdat het eigenlijk mini reviews zijn (waarom was iets wel of niet fijn) en dat is soms handig als ik twijfel over het kopen van een product. Die archief tweets beginnen mij inderdaad ook te storen, het lijken er ineens zo veel!

  25. Ik dacht hier dingen tegen te komen die ik zelf misschien niet zo erg vind, maar eigenlijk komen we heel goed overeen. Die foto’s van lege flesjes en potjes snap ik zelf ook niet goed, make-up gebruik ik niet dus een review zal ik niet lezen én vlogs … tja, ik weet niet waarom maar ik heb er doorgaans het geduld gewoon niet voor. Blijkbaar ben ik het met elk puntje eens. Ik zou wel een blogpost durven schrijven met een overzicht van favoriete oudere blogposts maar dan zou dat ook al in de titel vermeld staan. Ik weet ook nog steeds niet goed wat ik van die SEO moet denken. Misschien komen meer mensen dan op mijn blog terecht maar de tijd die ik er aan kwijtspeel vul ik veel liever met lezen, bloggen of knutselen.

  26. Dat laatste is mij een keer gebeurd toen ik een artikel schreef over het ernstige motorongeluk van mijn vriend. ‘Leuk geschreven’ was serieus een reactie. Ik heb de reactie verwijderd en de persoon in kwestie maar even een mailtje gestuurd dat ze beter moest lezen, haha. Dat vind ik dus ook vervelend! Net als de ‘opgemaakt-artikelen’ trouwens. Het interesseert mij echt niet wat een ander leeg maakt, haha. Eigenlijk geloof ik ook niet dat het zó veel producten in één maand zijn. :’)

  27. Hahaha! Leuk om te lezen! Ik klik ook altijd direct weg bij beauty-dingen, maar dat kost hoe langer hoe meer tijd: het worden er hoe langer hoe meer!

  28. Mijn vlogs zijn heel erg leuk hoor! Grrrrr. Maar ik snap ‘m, 9 van de tien keer zie je alleen maar hoe iemand gapend op de bank ligt met een camera in de linkerhand en een afstandsbediening in de rechter en vervolgens met een verveelde stem zegt: “zalluk ’n pizza bestellen ofehhhh?” Verder is bloggen best leuk 😉 x

  29. shoplogs! Serieus, leuk dat je dingen hebt gekocht, maar wat heb ik eraan om dat te weten. Dan liever een review. Ow… en reviews die weinig meer zeggen dan de uitleg van het product, zo van internet gekopieerd.

  30. heel erg herkenbaar 😉
   Ik hou totaal niet van beauty dingen, dus vooral die irritatie snap ik. Soms vind ik het heerlijk om naar vlogs te kijken, maar soms totaal niet! En die hoef ik al helemaal niet al blogsposts voorbij te zien komen. Over het algemeen kijk ik geen video’s en mijn ervaring is dat mijn vrienden, omgeving en bezoekers dat ook niet doen.

   Toch vind ik de archief posts wel interessant, soms heb ik de desbetreffende post gemist, of is het alweer een tijd geleden dat ik hem heb gelezen en dan vind ik het wel leuk. Maar ik moet zeggen dat het vooral om reis dingetjes gaat. Dus wanneer er opeens een oude post over ijsland of londen voorbij komt, dan ben ik opeens weer heel blij 😉

  31. “Opgemaakt” snap ik ook niks van, een beetje kijken naar foto’s van lege verpakkingen… Voor je het weet komen er “wat zit er in mijn prullenbak” artikelen.. Oh en vlogs heb ik het geduld niet voor. Sterker nog, het is super irritant als een leuk artikel alleen maar via een filmpje te zien is. Waarom niet een paar foto’s erbij voor de vlog-haters?

  32. Ik wilde dezelfde grap als Nesrin maken, maar helaas hij is al gemaakt….! Ik ben het eigenlijk grotendeels wel met je eens. Alleen vind ik korte volgs wel leuk en heb ik geen moeite met oude artikelen, misschien had ik een artikel gemist en is deze het toch waard om te lezen..

  33. Haha ohjee ik snap überhaupt het begrip ‘opgemaakt’ artikel even niet… Verder hebben we een beetje dezelfde voorkeuren denk ik. Ik kijk ook (bijna) nooit vlogs (heel af en toe dus wel), make-up reviews lees ik nooit en Twitter heb ik niet. Banners vind ik op zich niet hinderlijk, tenzij ze in de weg zitten en ik ze weg moet klikken. Dan ben ik snel vertrokken haha. SEO snap ik ook niet, heb ik ook niet (als je dat al kan hebben). Verder sla ik wel eens een reisblog over als het steeds over hetzelfde gaat. Maar bovenal lees ik wel graag blogs en zijn de meesten gewoon hartstikke leuk!

  34. Ik kan me wel herkennen in de meeste punten. Ik lees ook zelden artikelen over beautyproducten en doe ook niks met SEO. Opgemaakt filmpjes zijn denk ik ook meer voor de beautybloggers 😉 .

  35. Gelukkig.. er zijn meer mensen die vlogs maar niets vinden. Ik kan echt niet 5 minuten kijken naar wat iemand allemaal gekocht heeft ofzo.
   Aan t delen van oude blogs op Twitter ben ik wel schuldig, maar heb het nu om de 72 uur gezet. Elke dag was een beetje te veel van het goede 😉

  36. Leuk geschreven!!! hihi geintje 😉 Nou ja,ik vind het wel heel leuk om te lezen, maar je snapt me wel. Die make-up reviews vind ik ook 10 keer niks als betrap ik mezelf erop dat ik toch elke keer weer ga kijken. Eigenlijk is het heel persoonlijk wat je van een bepaald merk vind. Vloggen wil ik juist gaan doen, maar ik denk dat ik daar gewoon een apart YouTube kanaal voor aanmaak en misschien af en toe eens wat op mijn blog plaats. Ik moet het nog een beetje uitdenken en uitproberen. Het lijkt me gewoon leuk om te doen. Als iemand er niet zo van houd dan moet diegene het berichtje maar gewoon overslaan. Je kunt niet altijd alles leuk vinden. Heel begrijpelijk.

  37. Dat van oude artikelen delen op twitter snap ik ook niet helemaal. En vond ik ook zwaar irritant, omdat best wel veel mensen het op een gegeven moment deden. Gelukkig lijkt dit nu weer af te nemen. Gelukkig maar anders moet je steeds kijken of het nou een nieuwe post is of een oude..

  38. Zo zijn er bijvoorbeeld 1001 woonblogs, maar lang niet alles is je smaak natuurlijk, dus dan de kunst om zelf creatief te blijven en wat ideeën te vinden om te kunnen gebruiken. Als ik een blog echt leuk vind (zoals jouw blog en ook het project wat je doet elk jaar) dan volg ik ‘m wel 🙂 .

  39. Make-up blogs bekijk ik vluchtig voor wat inspiratie, maar zou er zelf nooit over bloggen. Vlogs vind ik ook lastig, slechts een paar zijn echt leuk, de rest irritant. Ik ben voorstander van gewoon lekker schrijven, over de onderwerpen die jou aanspreken en die anderen misschien ook zouden kunnen aanspreken/inspireren. En het liefst met een persoonlijke noot. Ik vind fotografieblogs en diy-blogs wél heel leuk, maar inderdaad: als ze me inspireren of als ik er gewoon van kan genieten om naar de foto’s te kijken/het artikel te lezen.

  40. Goede punten waar ik mij voor een groot deel wel in kan vinden. Vooral die vindbaarheid als het gaat om een persoonlijke blog en ik heb ook niks met opgemaakt of make up reviews. Vlogs vind ik dan soms weet wel heel erg leuk. Zo ben ik groot fan van de belevenissen van Hans en Shifra van acupoflife. Gewoon een kijkje in hun gewone leventje. Dat vind ik wel leuk.

  41. Oh ja die ‘Leuk artikel!’ reacties.. Het zegt zo weinig. Ik probeer zelf ook altijd een iets langere reactie neer te zetten, maar heel soms heb ik daar zelf ook moeite mee. Als ik merk dat ik niets nuttig te zeggen heb, dan reageer ik niet.

  42. Ik vind persoonlijk dat het eraan ligt hoe mensen het brengen. De filmpjes, vlogs en plogs van Ikvrouwvanjou bijv. vind ik erg leuk, bij anderen interesseert het me niet zo. Vaak omdat ik het idee krijg dat ze dan iets na proberen te doen of omdat het voor meer bezoekers zorgt. ( groot irritatie punt voor mij!) Blogs die de tijd voor een stukje nemen, een fijne setting hebben (of het nu een geschreven stukje is, foto artikel, plog, vlog etc) een verhaal te vertellen hebben en goed beeld materialen gebruiken ( zelfgemaakte foto’s, mooi design ) daar blijf ik vaak wel even plakken. Ongeacht het onderwerp. Maar reclame op een blog vind ik ook erg irritant, ik gebruik dan ook al maanden een add blocker, héérlijk! Miste het ook gelijk op mijn nieuwe tablet, ineens wordt je overladen met advertenties, snel maar even zo’n add blocker installeren dus. Oh en korte reacties vind ik ook irritant. Het kan best zijn dat je even wat minder te vertellen hebt, maar sommige bezoekers laten ze altijd achter: die ‘mooi’en ‘wat leuk’ reacties. Ook bij artikelen wat helemaal niet over een mooi of leuk onderwerp gaat 😉

  43. Dat laatste punt zou ik vaker moeten doen. Ik wil vaak graag reageren maar kan niet altijd wat nuttigs zeggen. En dan wil ik nog wel eens in een korte reactie laten weten dat ik het gelezen heb en het leuk vond… 😛

  44. Plogs vind ik wel leuk, vlogs bekijk ik eigenlijk nooit omdat ik daar het geduld niet voor heb. Verder houd ik ook niet van artikelen die alleen maar over de huiselijkheid van het moederleven gaan en waarin je dus elke poep en scheet van een kind meekrijgt. Er zijn een paar uitzonderingen, maar dat zijn blogs van vrouwen die gewoon fijn en vlot kunnen schrijven. 🙂

  45. Ik heb nog niet zoveel reacties op mijn blog, maar als iemand alleen schrijft: leuk.
   Dan gaan bij mij de nekharen omhoog staan.

   Ik lees veel blogs maar reageer niet altijd. Doe dat dan. Haha.

   Verder heb ik al een ad blocker op MN laptop staan, dus geeeeeen idee hoe het met de reclame zit. Hehe. Oh en lezen via bloglovin scheelt ook al een stuk.

  46. Haha, make-up reviews vind ik vaak wel leuk, maar met de rest ben ik het helemaal eens. Ik was al bang dat ik de enige was die niks heeft met vlogs… Banners vind ik trouwens niet per se storend, maar wel als het er zo veel zijn of als ze heel druk zijn. Of geluid hebben, brr.

  47. Hm, advertenties boeien me niet zo, tenzij ze inderdaad knipperend en/of pop-up en/of veel zijn.
   De zoveelste zijn die schrijft over een Primark-opening, etc., dat snap ik inderdaad ook niet helemaal. Juist ook omdat dat vaak (niet altijd, vaak) de bloggers lijken te zijn die veel geven om hun bezoekersaantallen – en als je steeds hetzelfde schrijft als alle anderen, dan blijven die toch juist weg lijkt me. En het is toch niet leuk om steeds over hetzelfde te schrijven als … Maar goed.

   SEO snap ik trouwens ook niet echt, of tenminste, ik houd me er niet mee bezig. Hoe vaak een bepaald woord in mijn tekst voorkomt zegt namelijk niets over hoe goed en leuk het leesbaar is voor mijn lezers.

  48. Oh wat is dit goed geschreven, leuk geschreven en hey je hebt mij genoemd, dank je wel!

   PUNT…

   lol… nog niets mee gedaan Sas? Dat is 2 tellen werk, gewoon die adblock aanklikken installeren en klaar, verder ben ik het voor een groot deel met je eens, vlog, hangt ervan af van wie het is nu, Nesrin volg ik wel graag per vlog en Danielle ook, weet niet eens of je daar komt, maar mode, fashion, beauty, minder, sporten en rennen en zo, ook zoiets, en skaten 😛 whahahahaha 😉

   Het komt zelden voor, maar soms weet ik ook weinig te zeggen, maar laat ik toch graag weten, hangt er ook vanaf wie het is, even weten dat ik het gelezen heb. 😀

   X

  49. Die opgemaakte producten blogjes begrijp ik ook geen snars van. De korte reacties snap ik ook niks van en vind ik vaak irritant. Denk inderdaad dat ze dan het artikel niet gelezen hebben en gewoon een reactie achterlaten zodat ze gezien worden ofzo. Heeft wat weg van spam 🙂

  50. Leuk geschreven!

   -einde reactie-

   Hahaha grapje!

   Korte vlogs vind ik leuk, met advertenties heb ik geen problemen mee tenzij ze elke keer als een pop-up tevoorschijn komen.

   Een oud artikel delen vind ik eigenlijk ook niet hinderlijk, het is en blijft content. Zelf heb ik trouwens nog nooit gedaan.

   Ik vind het hinderlijk als veel bloggers in dezelfde week hetzelfde publiceren, denk aan ‘ opening Primark event’ of hun blog doelen ‘ ik wil deze maand xxxx volgers hebben’ 🙁

  51. Leuk artikel! Ik moest stiekem een beetje lachen, want sommige dingen ‘ben ik wel schuldig aan’. Vlogs zo op zijn tijd vind ik erg leuk om te kijken en ook wel eens om zelf op te nemen. Wat ik niet snap is dat heel veel bloggers heel erg op elkaar willen lijken en de persoonlijkheid achter een blog daardoor soms mist. Een persoonlijkheid achter een blog vind ik heel erg belangrijk!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *