#InspirerendGeluk project – Dubbele Winactie! [gesloten]

Een van de winacties is ter beschikking gesteld door Energry+

Al mijn invullingen zijn aanbod geweest. Je kan ze hier lezen. Dit mooie project wil ik graag afsluiten met een winactie met daarbij over een aantal weken nog een afsluiting geïnspireerd door de deelnemers. Druk aan het brainstormen hoe ik dit graag wil vormgeven. Ik had niet kunnen dromen dat er wéér een hoop bloggers mee zouden doen met dit project. De enthousiaste en lieve reacties over dit project ben ik nog steeds een beetje ondersteboven van.

Waarom dit vervolg project?
Een vervolg op mijn projectje #plukhetgeluk, een projectje om bewust stil te staan bij je eigen groene gras. Met #InspirerendGeluk gaat het over het stil staan van het gelukkige leven dat je leid of dat je wilt leven. ‘Live life the fullest’ is vast wel een uitspraak die jullie kennen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Vandaag dus de winactie voor #InspirerendGeluk. Een dubbele! Je kan dus niet 1 maar 2 pakketjes winnen. Eentje uitsluitend voor de deelnemers van #InspirerendGeluk en de andere voor elke lieve lezer van mijn blog. Benieuwd wat je kan winnen?

Wat kun je winnen?

1. Het samengestelde pakket
Ik heb zelf een pakketje samengesteld voor jullie! Onderstaande items kan je winnen. Ik heb geprobeerd het zo divers mogelijk te houden zodat er voor ieder wat wils is. Tevens doe ik er nog wat lekker theesmaakjes en een leuke kaart bij.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

2. Het Nasa traagschuim kussen (t.w.v. € 69,00)
Ik mag via Energry+ dit super fijne kussen weggeven! In het kader van InspirerendGeluk: Leef je dromen en wordt uitgerust en vol energie wakker. Het kussen ondersteund je hoofd op een fijne manier, is in hoogte verstelbaar door de uitneembare vlokken en biedt het rust aan de nek en de wervels.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het kussen en meer informatie erover kan je hier op Energry+ vinden.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Voor het samengestelde pakketje MOET je mee hebben gedaan aan het #InspirerendGeluk project (of dit nou 1 post is of de gehele reeks) Voor het kussen hoef je niet mee te hebben gedaan.
 • Volg me op Bloglovin’ en like dit bericht
 • Beantwoord deze vraag: Wie of wat is jou inspiratie?
 • Laat in de reactie een geldig email adres achter voor contact en zeg duidelijk in je reactie wat je wilt winnen. Je kan mee doen voor het pakket, voor het kussen of voor beide.
 • En voor extra kans (re)tweet het volgende bericht (via mijn Twitter): ‘Ik doe mee met de winactie op http://www.iliveformydreams.com van @Sassie__ Doe je ook mee? #InspirerendGeluk’

  ♥ ♥ ♥ ♥

  Laat in je reactie achter welke stappen je allemaal hebt gedaan. Je kan mee doen tot Zaterdag 7 November 0:00. Op 8 November maak ik de winnaar bekend. De winnaar/winnares krijgt van mij een emailtje in zijn/haar inbox.

  Dit artikel is onderdeel van het nieuwe project wat ik ben gestart #InspirerendGeluk Op deze pagina kan je alle informatie vinden met daarbij nog een lijst van deelnemers  Benieuwd naar de invullingen van degene die mee doen? Kijk op mijn Bloglovin’ (of Twitter) ik geef alle posten een hartje of sterretje/retweet. Deel alles met de hashtag #InspirerendGeluk of laat het me weten als er een post staat zodat ik hem kan toevoegen.

  Ook wil ik graag Energry+ bedanken voor het beschikbaar stellen van dit geweldige kussen als winactie voor mijn project.

  Doe jij mee met de winactie(s)?

  About the Author

  28 Comments

  Saskia

  Jaaa, ik doe mee. Aan beide acties.

  Mijn inspiratiebron/persoon: heel cliche, maar die personen zijn mijn ouders. Ik vind het knap wat zij allemaal voor elkaar hebben gekregen en hoe zij in het leven staat inspireert mij. Zo wil ik het later ook als ik groot ben 😉 .

  Verder vind ik inspiratie in de dingen en mensen om mij heen.

  Reply
  Sheila

  Oh wat klinkt dat kussen fijn. Die wil ik super graag winnen, dus ik doe mee. Ik kan hem goed gebruiken, want sinds Oz er is, slaap ik korter. En ik merk dat een goed kussen wel een vereiste is, om de tijd dat ik bed lig, goed te benutten.

  Het andere project klinkt ook bijzonder. Ik ga me eens even inlezen wat het in houdt 🙂

  Reply
  Zoe

  ik doe mee!
  Ik heb niet echt een inspiratiebron, hier en daar ontdek ik nieuwe dingen en die inspireren me. Dus een vaste bron heb ik dus niet haha.
  ik maak graag kans op allebei 🙂
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_

  Reply
  Tamara TS

  Ik doe graag mee voor het kussen. Omdat ik chronisch ziek ben, lig ik nogal vaak in bed. Mijn inspiratie haal ik uit mijn goeie dagen mijn hondjes en muziek.

  Reply
  Jenn

  Erg leuk! Ik graag mee. Mensen die zichzelf zijn, en mensen die hun dromen najagen en gaan voor wat ze willen, dat vind ik inspirerend.

  Reply
  Angelique

  Wat heb je leuke items voor de winactie! Ik wil zeker meedoen voor beide, omdat ik ze beide super vind! En ik moeilijk kan kiezen haha. Ik vind dat je een leuk project hebt neergezet Sas. Ik heb alle stappen gedaan. Wie is mijn inspiratie.. mensen die hun droom volgen & dingen bereiken. Vind ik erg mooi en inspirerend om te zien!

  Reply
  Anita H.

  Ik wil graag het Nasa traagschuim kussen winnen. Mijn inspiratie haal ik vooral uit informatieve boeken, blogs en artikelen op Facebook.

  Reply
  Sanne

  Zeer leuke win actie en ik vond het heel leuk dat ik mee mocht doen aan deze challenge.
  Mooie win actie, ik kan eigenlijk niet kiezen. Dus ik ga voor beide. 🙂
  Wie of wat is jou inspiratie? Go mijn inspiratie, Vooral mijn hondje Diezel. Met hem maak je soms de raarste dingen mee en dat geeft je gewoon een inspiratie boost. 🙂

  Reply
  Sofie

  Heel erg leuke winactie ! Ik vind tegenwoordig al mijn inspiratie in blogs en op social media 🙂 Ik doe erg graag mee voor het kussen !

  Reply
  Esther - simpelleven.nl

  Hoi Sas,
  Ik doe mee hoor! Superleuk! Ik vond (of eigenlijk vind, want ik ben nog bezig) ook super leuk om mee te doen aan je project. Tegenwoordig haal ik mijn inspiratie vooral uit boeken, documentaires, vrienden en vriendinnen, blogs, maar het meest belangrijke denk ik: voor het eerst in mijn leven ook uit mezelf! Door meer stil te staan bij wie ik ben, wat ik leuk vind, en wat ik eigenlijk wil.

  Reply
  debby

  Ik doe zeker mee en volg je op BL. Ik doen graag mee voor het pakket. Wie of wat is mijn inspiratie. Mensen die positief zijn ondanks alles en vriendelijkheid uitstralen, die zijn mijn inspiratie. Zelf geloof ik erg in de goedheid van de mens en je dit uitstraalt ben je ook een grote inspiratie bron

  Reply
  Veerlez

  Wow, wat een goede winactie! Dat kussen, dat wil vast iedereen wel winnen! Ik heb uiteindelijk nog steeds niet mee gedaan met het project en het komt stiekem ook een beetje omdat ik je mail kwijt ben geraakt, mijn hele mailbox is leeg 🙁 zo stom! Maar goed, ik wens iedereen veel geluk bij deze winactie 🙂

  Reply
  Annelies

  Het was echt superleuk en inspirerend om je project te volgen. Ik heb met veel plezier je vragenlijst (droom, durf, doen) van #inspirerend geluk ingevuld op mijn blogje. Je hebt echt een heel leuk pakketje samen gesteld dus ik doe graag mee voor het pakketje én het kussen in het kader van verras me maar (mocht ik winnen). Ik volg je op Bloglovin’ en heb dus 1 post van je project gedeeld. Dat kussen lijkt me trouwens super voor mijn nek (en rug) klachten. Daar ga ik sowieso eens even naar kijken los van je winactie.
  Wie of wat is mijn inspiratie? Ja dit gaat misschien een beetje raar klinken, maar dat is Spike van Di-rect (en de rest van de jongens ook een beetje). Op hele moeilijke momenten tijdens het ziek zijn waren ze heel lief voor me en wat me vooral inspireerde aan Spike is dat hij gewoon lekker doet war hij zin in heeft en zo’n bijzondere kijk op de wereld heeft. Daar heb ik zoveel aan gehad. (ik ken ze niet persoonlijk maar heb ze best vaak mogen ontmoeten en met ze gekletst. ontzettend leuk). Te lang verhaal om er verder op in te gaan, maar dat is één van de dingen/personen die me werkelijk geïnspireerd heeft

  Reply
  Miss happinez

  Wat super lief dat je dit weggeeft. Ik ga heel graag voor het kussen, want ik slaap de laatste tijd heel slecht en wordt vaak met pijn in mijn nek en rug wakker en dit zou best eens aan mijn kussen kunnen liggen.

  Ik volg je op bloglovin en like dit bericht.

  Het boek The Magic inspireert mij. Het gaat heel erg over dankbaarheid en positiviteit en wat je daarmee kunt bereiken en dat helpt mij heel erg.
  Email: misshappinez@hotmail.nl

  Reply
  Renske

  Wat heb je een ontzettend leuk pakketje samengesteld, Sas! Ik weet zeker dat je hier iemand heel gelukkig mee gaat maken.

  Jammer dat het project alweer is afgelopen. Ik heb met veel plezier jouw project op de voet gevolgd. 🙂

  Reply
  Nesrin

  Je hebt weer een leuk project weten neer te zetten. Ik kwam veel bloggers tegen die mee deden. Wat zijn die snor punaises gaaf! Ik pas en wens iedereen veel succes.

  Reply
  Morgaine

  Natuurlijk doe ik mee en ik ga voor het samen gestelde pakket, dat ziet er zo gaaf uit en snor punaises, hahahaha geweldig!

  Ik volg je al op bloglovin, twitter, instagram, zijn er nog meer wat ik kan volgen? per mail ook nog 😛

  Wie inspireert mij? Heel veel mensen inspireren mij, niet alleen bloggers, maar ook mijn eigen moeder altijd al, mijn familie, en zelfs de buurvrouw, alle mensen om mij heen, mijn collega’s, mijn zonnestraaltjes en natuurlijk ook al mijn lezers en lezeressen 😀 Maar ook die vreemden die ik tref in de bus of onderweg ergens. En ooit toen ik nog tiener was? Madonna 😉 hahahaha

  Reply
  Jantine

  Ik doe ook mee, voor allebei! 😉 Want het pakketje is ontzettend leuk, en een fijn nieuw kussen is óók niet verkeerd haha.

  Mijn inspiratie … Voor een groot deel is dat mijn moeder, waar ik ontzettend op lijk, maar ook erg veel bewondering voor heb hoe ze dingen oppakt. Verder haal ik, net als Linda, erg veel inspiratie uit gesprekken, mensen en situaties die soms ‘zomaar’ op mijn pad komen.

  Ik volg je ook al een tijd op bloglovin’, en heb net de post geliked en de tweet verstuurd. 🙂

  Reply
  Inge

  Wat een mooie winacties Sas! Graag doe ik mee voor het samengestelde pakket. Ik volg je op Bloglovin, heb het bericht opgeslagen en heb de tweet verstuurd.
  Wie of wat is mijn inspiratie? Eigenlijk alle bloggers die ik volg! Met hun inspirerende artikelen, woorden, hun aanmoedigingen om dingen te ondernemen of dingen gewoon te doen. Dat doet (en brengt) me veel!

  Reply
  Nicole

  Oh haha,. ik had al geretweet op twitter en dit nog niet goed gelezen. Nu kan ik alleen t kussen winnen maar die hoef ik niet *bloos* haha, dus speciaal voor jou die RT dan 😉

  Reply
  Linda

  Ik doe mee, superleuk! 🙂 Ik vond het een heel tof project, leuk om bij al die dingen weer eens bewust stil te staan. Mijn inspiratie? Hmm… lastige vraag. Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit de dingen die ik doe en de gesprekken die ik heb met de mensen waar ik van hou 🙂 Ik doe mee met beide acties trouwens ^^ Volg je al een eeuwigheid op Bloglovin’ en heb ’t bericht geliket. Heb alleen geen Twitter.

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *