Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!3 boeken die ik uit wil lezen in November

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Sinds een aantal weken zit ik weer in een leesflow. Hoewel ik best wel wat tijdgebrek had ben ik steeds meer tijd aan het vrijmaken om lekker te lezen. Niets is zo fijn om een boek in te duiken en even helemaal met je gedachten daarbij te zijn. Ontspanning, dat is lezen voor mij. In deze maand wil ik graag 3 boeken uitlezen, ondanks tijdgebrek. Gewoon, om te kunnen genieten. Er zullen vast wat recensies binnenkort van deze boeken verschijnen.

Geen rust voor de doden
Zesentwintig auteurs drukken elk hun stempel op het verhaal en bouwen de spanning op naar een explosieve finale. Wanneer Christopher Thomas, curator van het McFall Art Museum in San Francisco, wordt vermoord en zijn lijk in een ijzeren maagd in een Berlijns museum wordt gevonden, is zijn vrouw Rosemary de hoofdverdachte. Ze wordt berecht, veroordeeld en geëxecuteerd. Tien jaar later is ex-rechercheur Jon Nunn ervan overtuigd dat men de verkeerde ter dood heeft gebracht. Hij wil iedereen die aanwezig was tijdens de nacht dat Christopher stierf, bijeenroepen om de waarheid te achterhalen. Maar de moordenaar stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat het verleden begraven blijft…

Nora Roberts – Middernacht
Declan Fitzgerald kan niet geloven dat hij Manet Hall echt heeft gekocht. Het vervallen landhuis aan de rand van New Orleans is al tijden een obsessie voor hem en hij staat te springen om met de renovatie te starten. Vastberaden om Manet Hall tot zijn volle glorie te herstellen werkt Declan dag en nacht aan het huis. Maar de eenzaamheid begint zijn tol te eisen en Declan begint zich af te vragen of alles wat hij ziet wel werkelijkheid is.
Alleen het gezelschap van de intrigerende Angelina Simone zorgt voor afleiding, maar ook zij blijkt met het huis verbonden te zijn. Samen proberen ze het eeuwenoude geheim te ontrafelen dat in het huis verborgen ligt.

Linda Jansma – Kwetsbaar (Caleidoscoop)
Vroeg of laat wordt de rekening voor oude fouten alsnog gepresenteerd. Zo ook bij Janine, de mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury. Als haar grote liefde voor de deur van de succesvolle dansgelegenheid wordt vermoord, stort haar wereld in. Wie wilde hem dood? Is haar leven en dat van haar dochter ook in gevaar? En waarom blijft haar verleden haar zo hardnekkig achtervolgen?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Welk boek ga jij deze maand lezen?

0
Boeken, film/tv & youtube
Previous Story
Next Story

28 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Vivian
  11/11/2015 at 21:16

  Dat boek van Nora Roberts klinkt best goed! Ik hoop deze week nog Stuk van Jou van Sophie Jackson uit te lezen en voor de rest van de maand in ieder geval Kate Howard: Bloedlijn van Joyce Pool en Dwaaleiland van Melissa de la Cruz.

 • Reply
  Nicky
  08/11/2015 at 17:07

  Die laatste heb ik gelezen maar hij is me niet echt bijgeblezen. Ik ben nu Nobody van Marella Boersma aan het lezen.

 • Reply
  Mieke
  03/11/2015 at 22:46

  Weer spannende boeken! Lekker hoor, de leesflow. Ik ben de laatste tijd ook weer wat meer aan het lezen. Zo fijn!

 • Reply
  Jenn
  03/11/2015 at 15:01

  Die van Linda Jansma heb ik ook gelezen, goed boek vond ik. De eerste lijkt me ook wel wat!

 • Reply
  zwartraafje
  03/11/2015 at 12:15

  Middernacht heb ik ook klaarliggen, maar vermits dat een eigen boek is zal ik er nog even op moeten wachten. Er liggen momenteel immers een massa recensieboeken op me te wachten. Zowel ontspannende romans als paranormal romance, urban fantasy, Nora Roberts-boeken, een thriller, …

 • Reply
  Dina
  03/11/2015 at 03:05

  Mooi zeg, dat je 3 boeken op je leeslijstje hebt staan. Ik heb pas een boek uitgelezen en ben nog bezig in eentje, die lees ik deze maand ook wel uit (ben niet meer zo’n snelle lezers als vroeger helaas).

 • Reply
  Jarne
  03/11/2015 at 00:08

  Heel leuke site, en deze drie boeken spreken me echt aan! 🙂
  Neem je ook even een kijkje op mijn blog, nog maar net gestart. 🙂

 • Reply
  Kelly
  02/11/2015 at 22:00

  Kwetsbaar lijkt mij en heel erg mooi boek. Fijn om jezelf doelen te stellen, dat helpt mij ook altijd! 🙂

 • Reply
  Godelieve
  02/11/2015 at 21:57

  Deze boeken ken ik nog niet maar ik zal ze aan mijn lijstje toevoegen. Nu ik veel met mijn been omhoog moet heb ik meer tijd om te lezen en series te kijken 😉

 • Reply
  Ysanne
  02/11/2015 at 21:26

  Leuk om jezelf een doel te stellen, ben benieuwd wat je van deze vindt!

 • Reply
  Anne-Sterre
  02/11/2015 at 20:18

  Wat gek, zoveel schrijvers aan één verhaal. Maakt het wel uniek, maar of het ook soepel leest.. Het laatste boek lijkt mij mooi. Ik heb net het boek ‘Duizend schitterende zonnen’ gelezen, wat ik erg goed vond. Wat mijn volgende boek wordt weet ik nog niet. ‘Haar naam was Sarah’ denk ik.

 • Reply
  Esmeralda
  02/11/2015 at 19:41

  Oh ik heb Linda haar boek ook gelezen, echt een topper! Ik ben bezig in Mooie meisjes van Karin Slaughter 🙂

 • Reply
  Nesrin
  02/11/2015 at 19:37

  Ontzettend goed dat je 3 boeken wilt lezen deze maand.

  Ik ben al heel blij als ik het boek waar ik nu in zit uit lees.

 • Reply
  Wanda
  02/11/2015 at 19:32

  26 auteurs die aan 1 boek hebben gewerkt? Apart joh! Ik ben zelf bezig in Denken aan Vrijdag van Nicci French maar wil zeker deze maand nog 2 tot 3 boeken lezen, welke… nog geen idee!

 • Reply
  Els
  02/11/2015 at 17:16

  Wat fijn dat je zoveel gaat lezen. Veel leesplezier. Ik lees de laatste tijd echt niet, heb er gewoon echt geen tijd en zin in.

 • Reply
  Saskia
  02/11/2015 at 15:52

  De eerste twee boeken spreken me niet zo aan, maar Kwetsbaar van Linda Jansma wil ik nog wel lezen. Ik ben benieuwd naar je mening over het boek.

  • Reply
   SAS
   03/11/2015 at 11:02

   Er zullen vast wel recensies van verschijnen 😉

 • Reply
  Michelle
  02/11/2015 at 15:18

  Leuke boeken heb je uitgezocht. Ik lees nu deel 1 van de Harry Potter serie. Laatste keek ik de films weer eens en besefte ik dat ik nooit de boeken ervan heb gelezen. Ik ‘miste’wat kleine dingetjes en ben dan ook erg benieuwd of deze wel in de boeken naar voren komen. Veel lees plezier!

 • Reply
  Jolet
  02/11/2015 at 15:03

  Die laatste lijkt me leuk!

 • Reply
  Lizzy
  02/11/2015 at 13:16

  De boeken kende ik allemaal nog niet! Kwetsbaar lijkt me een spannend boek! 🙂 Ik wil 366 dagen succesvol uit gaan lezen! Misschien ook wel een aanrader voor jou!

  • Reply
   SAS
   03/11/2015 at 11:01

   Grappig dat je die benoemd, die heb ik al gelezen en hier in mijn kast staan haha 😉
   Maar thanks voor de fijne tip!

 • Reply
  Sanne
  02/11/2015 at 10:20

  Nora roberts is een geweldige schrijver. Ik heb onlangs nog een boek van haar gekocht in de kringloop. Ik zou ze niet kunnen weg geven. Mooie boeken heb je klaar staan voor november.

  • Reply
   SAS
   03/11/2015 at 10:59

   Ik heb ongeveer elk boek van haar in mijn kast staan, dus ik begrijp wat je bedoeld 😉
   *tip: kijk eens op markplaats. Staan veel pocket boekjes van haar en heb er zelf ook veel vandaan voor een prikkie.

 • Reply
  Veerlez
  02/11/2015 at 10:16

  Ik lees deze tijden minimaal een boek per week, genieten!
  De eerste die je omschrijft, klinkt als een heerlijk boek!

 • Reply
  Renske
  02/11/2015 at 10:13

  Heerlijk hè die leesflow! 🙂 Ik ken deze boeken nog niet, dus ik ga dit bericht even ‘saven’. Vooral het eerste boek lijkt me ontzettend mooi! Ik houd wel van dat soort boeken.

 • Reply
  Chantal
  02/11/2015 at 10:11

  Voor deze maand heb ik niet echt een leeslijst. Ik heb een goede leeesdip te pakken, dus ik hoop gewoon dat ik iets kan kan lezen deze maand 🙂

 • Reply
  Linda
  02/11/2015 at 07:41

  Dat eerste boek lijkt me tof! Ik ben momenteel bezig in een historische roman over Thessaloniki (Griekenland), omdat ik daar zelf ben geweest én omdat het ontzettend goed is geschreven blijf ik erin lezen. Daarna is de Millennium-trilogie aan de beurt, die ga ik na een aantal jaren weer eens lezen!

 • Reply
  debby
  02/11/2015 at 07:20

  Zelf ben ik echt een slechte lezer, maar het eerste boek lijkt mij echt wel wat.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png