3 boeken die ik uit wil lezen in November

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Sinds een aantal weken zit ik weer in een leesflow. Hoewel ik best wel wat tijdgebrek had ben ik steeds meer tijd aan het vrijmaken om lekker te lezen. Niets is zo fijn om een boek in te duiken en even helemaal met je gedachten daarbij te zijn. Ontspanning, dat is lezen voor mij. In deze maand wil ik graag 3 boeken uitlezen, ondanks tijdgebrek. Gewoon, om te kunnen genieten. Er zullen vast wat recensies binnenkort van deze boeken verschijnen.

Geen rust voor de doden
Zesentwintig auteurs drukken elk hun stempel op het verhaal en bouwen de spanning op naar een explosieve finale. Wanneer Christopher Thomas, curator van het McFall Art Museum in San Francisco, wordt vermoord en zijn lijk in een ijzeren maagd in een Berlijns museum wordt gevonden, is zijn vrouw Rosemary de hoofdverdachte. Ze wordt berecht, veroordeeld en geΓ«xecuteerd. Tien jaar later is ex-rechercheur Jon Nunn ervan overtuigd dat men de verkeerde ter dood heeft gebracht. Hij wil iedereen die aanwezig was tijdens de nacht dat Christopher stierf, bijeenroepen om de waarheid te achterhalen. Maar de moordenaar stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat het verleden begraven blijft…

Nora Roberts – Middernacht
Declan Fitzgerald kan niet geloven dat hij Manet Hall echt heeft gekocht. Het vervallen landhuis aan de rand van New Orleans is al tijden een obsessie voor hem en hij staat te springen om met de renovatie te starten. Vastberaden om Manet Hall tot zijn volle glorie te herstellen werkt Declan dag en nacht aan het huis. Maar de eenzaamheid begint zijn tol te eisen en Declan begint zich af te vragen of alles wat hij ziet wel werkelijkheid is.
Alleen het gezelschap van de intrigerende Angelina Simone zorgt voor afleiding, maar ook zij blijkt met het huis verbonden te zijn. Samen proberen ze het eeuwenoude geheim te ontrafelen dat in het huis verborgen ligt.

Linda Jansma – Kwetsbaar (Caleidoscoop)
Vroeg of laat wordt de rekening voor oude fouten alsnog gepresenteerd. Zo ook bij Janine, de mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury. Als haar grote liefde voor de deur van de succesvolle dansgelegenheid wordt vermoord, stort haar wereld in. Wie wilde hem dood? Is haar leven en dat van haar dochter ook in gevaar? En waarom blijft haar verleden haar zo hardnekkig achtervolgen?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Welk boek ga jij deze maand lezen?

28 reacties op “3 boeken die ik uit wil lezen in November

 1. Dat boek van Nora Roberts klinkt best goed! Ik hoop deze week nog Stuk van Jou van Sophie Jackson uit te lezen en voor de rest van de maand in ieder geval Kate Howard: Bloedlijn van Joyce Pool en Dwaaleiland van Melissa de la Cruz.

 2. Middernacht heb ik ook klaarliggen, maar vermits dat een eigen boek is zal ik er nog even op moeten wachten. Er liggen momenteel immers een massa recensieboeken op me te wachten. Zowel ontspannende romans als paranormal romance, urban fantasy, Nora Roberts-boeken, een thriller, …

 3. Mooi zeg, dat je 3 boeken op je leeslijstje hebt staan. Ik heb pas een boek uitgelezen en ben nog bezig in eentje, die lees ik deze maand ook wel uit (ben niet meer zo’n snelle lezers als vroeger helaas).

 4. Heel leuke site, en deze drie boeken spreken me echt aan! πŸ™‚
  Neem je ook even een kijkje op mijn blog, nog maar net gestart. πŸ™‚

 5. Deze boeken ken ik nog niet maar ik zal ze aan mijn lijstje toevoegen. Nu ik veel met mijn been omhoog moet heb ik meer tijd om te lezen en series te kijken πŸ˜‰

 6. Wat gek, zoveel schrijvers aan één verhaal. Maakt het wel uniek, maar of het ook soepel leest.. Het laatste boek lijkt mij mooi. Ik heb net het boek ‘Duizend schitterende zonnen’ gelezen, wat ik erg goed vond. Wat mijn volgende boek wordt weet ik nog niet. ‘Haar naam was Sarah’ denk ik.

 7. 26 auteurs die aan 1 boek hebben gewerkt? Apart joh! Ik ben zelf bezig in Denken aan Vrijdag van Nicci French maar wil zeker deze maand nog 2 tot 3 boeken lezen, welke… nog geen idee!

 8. Wat fijn dat je zoveel gaat lezen. Veel leesplezier. Ik lees de laatste tijd echt niet, heb er gewoon echt geen tijd en zin in.

 9. De eerste twee boeken spreken me niet zo aan, maar Kwetsbaar van Linda Jansma wil ik nog wel lezen. Ik ben benieuwd naar je mening over het boek.

 10. Leuke boeken heb je uitgezocht. Ik lees nu deel 1 van de Harry Potter serie. Laatste keek ik de films weer eens en besefte ik dat ik nooit de boeken ervan heb gelezen. Ik ‘miste’wat kleine dingetjes en ben dan ook erg benieuwd of deze wel in de boeken naar voren komen. Veel lees plezier!

 11. De boeken kende ik allemaal nog niet! Kwetsbaar lijkt me een spannend boek! πŸ™‚ Ik wil 366 dagen succesvol uit gaan lezen! Misschien ook wel een aanrader voor jou!

 12. Nora roberts is een geweldige schrijver. Ik heb onlangs nog een boek van haar gekocht in de kringloop. Ik zou ze niet kunnen weg geven. Mooie boeken heb je klaar staan voor november.

  1. Ik heb ongeveer elk boek van haar in mijn kast staan, dus ik begrijp wat je bedoeld πŸ˜‰
   *tip: kijk eens op markplaats. Staan veel pocket boekjes van haar en heb er zelf ook veel vandaan voor een prikkie.

 13. Heerlijk hΓ¨ die leesflow! πŸ™‚ Ik ken deze boeken nog niet, dus ik ga dit bericht even ‘saven’. Vooral het eerste boek lijkt me ontzettend mooi! Ik houd wel van dat soort boeken.

 14. Voor deze maand heb ik niet echt een leeslijst. Ik heb een goede leeesdip te pakken, dus ik hoop gewoon dat ik iets kan kan lezen deze maand πŸ™‚

 15. Dat eerste boek lijkt me tof! Ik ben momenteel bezig in een historische roman over Thessaloniki (Griekenland), omdat ik daar zelf ben geweest Γ©n omdat het ontzettend goed is geschreven blijf ik erin lezen. Daarna is de Millennium-trilogie aan de beurt, die ga ik na een aantal jaren weer eens lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *