Een mooie herinnering op je mobiel

Dit product is ter beschikking gesteld door Ontwerpeencase

Hoewel ik een leuk nieuw kattenhoesje had besteld voor mijn telefoon kriebelde het toch weer een (trouw)foto op mijn smartphone te hebben. Al eerder kreeg ik een hoesje van Ontwerpeencase met een mooie trouwfoto van ons erop. Hoewel ik erg blij was met dit hoesje ging hij redelijk snel stuk, door de zachte textuur van het hoesje. Met pijn in mijn hart verving ik hem dan ook voor een ander hoesje.

Ik heb nu dus maar 3 hoesjes voor mijn telefoon. 2 foto hoesjes (met deze meegeteld en de andere is dus stuk) en het kattenhoesje wat ik bestelde. Voor mijn doen weinig, aangezien ik vroeger altijd honderden hoesjes had. Elke dag veranderde ik wel van hoesje of mapje voor mijn telefoon.

Tot ik een emailtje kreeg van Ontwerpeencase of ik een fotohoesje wilde maken. Dit kwam als geroepen en ben gelijk gaan zoeken in mijn grote collectie aan trouwfoto’s. Welke wilde ik erop hebben? Na een kleine selectie te hebben gemaakt kwam ik toch uit op de foto die ook bij ons in de hal hangt:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dit hoesje ben ik super blij mee! Het is van ander materiaal dan het vorige hoesje en zit dus veel steviger eromheen. Ik heb echt het gevoel dat het een goed schild is en bescherming bied aan mijn telefoon. Ook de fotokwaliteit is echt prachtig! Net als het vorige hoesje komt de foto echt tot zijn recht. Ik heb zeker het gevoel dat dit hoesje de aankomende tijd niet stuk gaat door het stevige materiaal.

Zo’n mooie herinnering maakt dat telkens als ik mijn telefoon pak ik een glimlach op mijn gezicht heb, want onze trouwdag was nog steeds zo’n mooie dag!

Wat hebben jullie om je smartphone/mobieltje heen zitten? Hebben jullie meerdere hoesjes?

29 reacties op “Een mooie herinnering op je mobiel

 1. Wat leuk zo’n persoonlijk hoesje! Ik had eigenlijk een trouwfoto van ons op mijn tablet cover willen hebben, maar toen ik die leuke bloemetjes zag was ik eigenlijk al om.

 2. Wat een leuk hoesje 🙂 . Erg persoonlijk. Ik heb er nu een doorzichtig hoesje van de Tiger opzitten. Dat vind ik ook wel fijn. Maar deze is leuker 🙂 .

 3. Ahh wat een super mooie foto is dit. Ik heb er zelf een met schildpadden maar zou mijn hoesje ook zo verruilen voor eentje met onze trouwfoto. Leuk!

 4. Wat een leuke cover! Ik vind de foto ook erg tof! Vroeger wisselde ik heel veel hoesjes, maar de laatste maanden heb ik eigenlijk altijd hetzelfde hoesje om mijn telefoon.

 5. Ik heb een stevig rubberachtig exemplaar, gifgroen met zwart, wat precies doet wat ik van een hoesje verwacht: Mijn telefoon beschermen en er voor zorgen dat ik meteen zie dat het mijn telefoon is.

  Ik heb maar een hoesje. Dat gebruik ik tot ik het beu ben, of totdat het kapot gaat.

 6. uhhhh ik heb nul hoesjes? hahahaha zover gaat het nog goed, komt ook niet in mij op of zo, ik doe er te weinig mee en ben er meer gewoon thuis mee aan de haal dan onderweg 😉

  X

 7. Wat een lieve en mooie foto! Ik heb nog nooit zelf een gepersonaliseerd hoesje gemaakt, maar zo ziet het er wel erg fijn uit.

 8. Ja gaaf!! Ik hou er wel van. Helaas heb ik zo’n mobiel waar niet zomaar een hoesje voor is. Ik vind die gepersonaliseerde hoesjes zo leuk!!

 9. Mooi, zo’n persoonlijk hoesje! Dat geeft elke keer een geluksgevoel als je ernaar kijkt denk ik! 🙂 Hij ziet er ook stevig uit! Ik heb een booktype case in het roze met de tekst ‘Keep calm and sparkle’.

 10. Super tof, dat je je eigen hoesje mocht ontwerpen. Dat maakt het net ietsje leuker met een foto van jullie twee. Ik heb zelf één hoesje voor mijn gsm.

 11. Wat een leuk hoesje met trouwfoto’s dat je hebt gekregen. Zo aan je woorden te lezen en de verbetering van de nieuwe ten opzicht van de oude, kan ik niet zeggen dan wat is dit goed. Prachtige foto’s van jullie samen trouwens.

 12. Om mijn mobiel zit niets. Ja, mijn tas. Ook de smartphone van mijn gozer is nakend. We hebben dan wel weer leuke onderzetters voor op tafel met foto’s van onze huisdieren. We moeten nodig nieuwe maken met de pup erop. Hij begint zich al achtergesteld te voelen 😉
  Persoonlijk zou ik geen foto’s van mijzelf en mijn gozer ‘uitprinten’ op zoiets. We hebben wel prachtige foto albums voor onze herinneringsfoto’s, en het leuke is juist om die af en toe te zien. We zien elkaar tenslotte dagelijks 😉

 13. Oh wat grappig gedaan. Zelf zou ik er nooit voor kiezen zoiets persoonlijks op een hoesje te laten maken, ik ben meer van de standaard hoesjes. Maar ik vind hem wel erg mooi geworden qua kwaliteit.

  Ik heb er zelf nu 2 liggen, gewoon van die softcase hoesjes

 14. Wat een mooi hoesje is het zeg! Ziet er ook erg kwalitatief uit! En de foto is ook prachtig op gedrukt. Snap dat je er helemaal blij mee bent 🙂

 15. Mooie manier om een herinnering bij je te dragen. Ik heb inderdaad ook meerdere hoesjes. 1 normale (goedkope, met hartjes van de xenos) die ik kocht de dag dat ik mijn telefoon kocht, ik moest toch een hoesje hebben. En dan nog 3 wallet cases. Zo ideaal dat ik daar altijd mijn pinpas en ov kaart in kan doen. Nu ik non stop thuis zit heb ik altijd mijn normale hoesje erom, want die wallet is nergens voor nodig nu. Al is dat wel de reden hoezo ik vorige week mijn ovkaart verloor. Ik heb nu 2 batman cases en nog 1 kleurrijke met een dromenvanger met veren. Hiervoor had ik een hele mooie met blauwe vlakjes, maar die is helaas al kapot! Mijn walletcase kan blijkbaar maar 5 maanden mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *