Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Behind the scenes,  Geluksmomentjes

Lijstje van 5

Cheers to the weekend! Vandaag weer de rubriek Lijstje van vijf. Door middel van foto’s hier mijn 5 leukste dingen van de afgelopen weken. Omdat het fijn is stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Want het leven ís gewoon mooi.

Gewonnen!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Toch altijd leuk, ik kreeg een emailtje in mijn inbox dat ik een winactie had gewonnen! Anieke organiseerde deze winactie omdat haar blog 5 jaar bestond. Als boekenwurm vond ik dit pakketje super leuk en heb uiteindelijk gewonnen! Nogmaals heel erg bedankt… Ik ga nog even bedenken welk boek ik van de boekenbon ga kopen<3 Heb zoveel leuke boeken op mijn wishlist staan. De lees-flow heb ik de afgelopen weken ook weer helemaal te pakken. Binnenkort dus wat recensies online.

In de verkoop

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het nieuws zal jullie vast niet zijn ontgaan: Ons huisje staat in de verkoop. Super spannend en ook super blij dat we eindelijk, na jaren deze stap kunnen gaan maken. Nu eerst even kopers vinden voordat we zelf opzoek gaan naar ons nieuwe droomhuis! Er komt (binnenkort) een nieuwe rubriek online over alles van verkoop tot koop en een blogje met de mooie foto’s die van ons huisje zijn gemaakt. Stay tuned!

Playing cats

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Super gezellig de afgelopen weken met deze 2 donderstenen. Ze kwamen vaak genoeg langs op Instagram, want poezenfoto’s zijn zo leuk! Ze zijn de afgelopen dagen lekker knuffel-achtig en liggen vaak bij me als ik series kijk of een boek lees. Verder zijn ze erg met elkaar aan het spelen en rond rennen. Zo leuk om te zien. Ook super fijn dat de operatie van Yara afgelopen Dinsdag goed is gegaan. Altijd toch even spannend, maar ze is goed herstelde en heeft er weinig last meer van gelukkig.

Gezelligheid & aankomende dates

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoewel het een drukke week is geweest ben ik heerlijk aan het bijtanken van alle dagen. Veel boeken aan het lezen, ik neem mijn series op en heb heel wat leuke plannen in het vooruitzicht. 1 ervan is dit weekend een leuke shoot met mijn vriendinnen! Hopen op mooi weer, anders zullen we hem toch moeten verzetten.

Deze filmpjes


Tranen in mijn ogen.. Gelukkig een happy end!


Haha dit soort filmpjes blijven leuk!


Zo lief deze vriendjes.


Ik blijft dit een mooi nummer vinden<3

2

27 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *