Cheers to the weekend! Vandaag weer de rubriek Lijstje van vijf. Door middel van foto’s hier mijn 5 leukste dingen van de afgelopen weken. Omdat het fijn is stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Want het leven Γ­s gewoon mooi.

Gewonnen!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Toch altijd leuk, ik kreeg een emailtje in mijn inbox dat ik een winactie had gewonnen! Anieke organiseerde deze winactie omdat haar blog 5 jaar bestond. Als boekenwurm vond ik dit pakketje super leuk en heb uiteindelijk gewonnen! Nogmaals heel erg bedankt… Ik ga nog even bedenken welk boek ik van de boekenbon ga kopen<3 Heb zoveel leuke boeken op mijn wishlist staan. De lees-flow heb ik de afgelopen weken ook weer helemaal te pakken. Binnenkort dus wat recensies online.

In de verkoop

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het nieuws zal jullie vast niet zijn ontgaan: Ons huisje staat in de verkoop. Super spannend en ook super blij dat we eindelijk, na jaren deze stap kunnen gaan maken. Nu eerst even kopers vinden voordat we zelf opzoek gaan naar ons nieuwe droomhuis! Er komt (binnenkort) een nieuwe rubriek online over alles van verkoop tot koop en een blogje met de mooie foto’s die van ons huisje zijn gemaakt. Stay tuned!

Playing cats

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Super gezellig de afgelopen weken met deze 2 donderstenen. Ze kwamen vaak genoeg langs op Instagram, want poezenfoto’s zijn zo leuk! Ze zijn de afgelopen dagen lekker knuffel-achtig en liggen vaak bij me als ik series kijk of een boek lees. Verder zijn ze erg met elkaar aan het spelen en rond rennen. Zo leuk om te zien. Ook super fijn dat de operatie van Yara afgelopen Dinsdag goed is gegaan. Altijd toch even spannend, maar ze is goed herstelde en heeft er weinig last meer van gelukkig.

Gezelligheid & aankomende dates

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoewel het een drukke week is geweest ben ik heerlijk aan het bijtanken van alle dagen. Veel boeken aan het lezen, ik neem mijn series op en heb heel wat leuke plannen in het vooruitzicht. 1 ervan is dit weekend een leuke shoot met mijn vriendinnen! Hopen op mooi weer, anders zullen we hem toch moeten verzetten.

Deze filmpjes


Tranen in mijn ogen.. Gelukkig een happy end!


Haha dit soort filmpjes blijven leuk!


Zo lief deze vriendjes.


Ik blijft dit een mooi nummer vinden<3

2
27 reacties

27 thoughts on “Lijstje van 5

 1. Sheila schreef:

  Oh ja, boekenbonnen. Die doen het bij mij ook altijd goed!

 2. Nicky schreef:

  Fijn dat het goed gaat met Yara!

 3. Flavie schreef:

  Wat een leuke foto van de poezen πŸ™‚

 4. sammie schreef:

  De katten foto’s zijn altijd leuk πŸ™‚ Wat leuk dat je een winactie hebt gewonnen! Veel plezier met een nieuw boek uitkiezen!

 5. Wanda schreef:

  Leuk, gewonnen pakketje! En spelende katten… blijft leuk om te zien he? Het ene moment liggen ze lekker te relaxen en zo ineens zitten ze achter elkaar aan!

 6. annouska schreef:

  Wat leuk dat je een winactie won, maakt je dag meteen goed hoe dan ook! πŸ˜€

  Ik ben ook helemaal weg van onze kittens als ze aan het spelen met elkaar zijn, πŸ˜€ ..

 7. Esra schreef:

  Ohw die dierenfilmpjes zijn zo aandoenlijk πŸ™‚ En A Thousand Years is zeker mooi! Ik had het bijna gespeeld op een bruiloft, maar uiteindelijk wilde het aanstaande bruidspaar toch een ander liedje haha πŸ™‚

 8. Vivian schreef:

  Oeh, die Moleskine is zo mooi!

 9. Mieke schreef:

  Wat een leuk pakketje heb je gewonnen! En wat zijn je katjes toch schatjes. πŸ™‚
  Fijn weekend!

 10. Desiree schreef:

  Aah wat een leuk concept! Spannend dat jullie huisje te koop staat! Ik ben heel erg benieuwd! πŸ™‚

 11. Olga schreef:

  Nu snap ik ook ineens waarom jullie zoveel aan jullie woning besloten te sleutelen πŸ˜‰ Leuk hoor, ik hoop dat je snel tegen je nieuwe droomhuis aanloopt!

 12. zwartraafje schreef:

  Lucky you! Ik had zelf ook meegedaan vermits het er zo’n leuk pakket uit zag. Veel plezier met je toffe prijs

 13. Ik vind boekenwinkels zo leuk, ben benieuwd welk boek het gaat worden!

 14. Saskia schreef:

  Ik hoop voor jullie dat het huis snel wordt verkocht. Hebben jullie al een ander huis op het oog? Leuk dat je een winactie hebt gewonnen, ik ben benieuwd hoe het Moleskine notitieboek je gaat bevallen. Ik twijfel erover om een agenda van Moleskine te kopen namelijk πŸ™‚

  1. SAS schreef:

   We hebben al wat potentiΓ«le huizen gezien, maar wachten eerst af tot er bij ons huis kijkers komen. Daarna gaan we wat huizen bezichtigen om te kijken of er Γ©cht wat bij zit. Ik heb zelf jaren een Moleskine agenda gehad en raad het je echt aan.. Zijn erg fijne agenda’s en had altijd een weekplanner met aan de rechterkant een notitieblad, super handig! Zit erover te denken voor 2016 er zelf ook weer eentje aan te schaffen.

 15. Moniek schreef:

  Wat een fijn lijstje!

 16. Michelle schreef:

  Fijn lijstje, en knuffelen met katten is altijd goed! ^^ Fijn weekend alvast

 17. Cindy schreef:

  Wat een heerlijk lijstje zo op de vrijdag. Spannend, jullie huis in de verkoop! En wat heb je een leuk pakketje gewonnen

 18. Nesrin schreef:

  Fijn lijstje! Fijn weekend met je vriendinnen volgens mij hebben we goed weer.

 19. Morgaine schreef:

  Echt dat eerste filmpje, dat snap je toch niet!!!! pfffffffffff hier ook een brok in mijn keel en gelukkig met een hele mooie afloop.

  Die uil en kat, ja die kende ik al, mooi toch dat de natuur ook bijzondere vriendschappen en liefdes kent, daar zou de mens eens vaker naar moeten kijken.

  Fijn weekend Sas!
  X

 20. Annelies schreef:

  Ik blijf dit een leuke rubriek vinden! Wat een fijn lijstje van 5 weer.

 21. jeapiebel schreef:

  Nog gefeliciteerd van de winactie, ik ben stiekem jaloers. πŸ™‚

 22. Nicetobeout schreef:

  Wat spannend dat jullie huis te koop staat! Hopelijk snel verkocht. Zou het zelf ook wel willen maar heb te veel verlies helaas en er staan veel appartementen hier in het blok te koop dus dat is ook niet echt positief.

 23. Angelique schreef:

  Ah ja poezenfoto’s zijn erg leuk! Ik ben ook erg benieuwd naar de foto’s van jullie huisje, altijd leuk om te zien. Alvast een fijn weekend!

 24. Ilse schreef:

  Wat een fijne lijst! Super leuk dat je hebt gewonnen!

 25. Simone schreef:

  Wat een super fijn lijstje en een fijn begin van je weekend. Geniet ervan!

 26. Jenn schreef:

  Wat een fijne dingen weer! Altijd leuk om een boekenbon te winnen πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *