Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Behind the scenes

Dit was September. Hallo Oktober!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Het is alweer Oktober. Echt, de tijd vliegt werkelijk waar voorbij. September was een fijne, maar ook drukke maand. Hoewel ik niet veel foto’s heb gemaakt en vooral veel rust heb genomen, hier toch een overzichtje van de leukste momenten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het is pas September maar bij mij zitten de eerste chocolade kruidnoten er weer in! Ik zag ze liggen in de winkel en kon ze niet weerstaan.. Tevens waren erg veel leuke dingen deze maand zoals: het bezoekje aan de British Store en lieve Sandra & Rick kwamen uit Canada langs voor een gezellige lunch en leuke cadeaus. Tevens las ik na een lange tijd weer eens een boek uit.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik kan zo ontzettend genieten van de natuur. Zo kwam deze vlinder even buurten op ons balkonnetje en maakte ik een aantal mooie foto’s ervan. Ook zat er een libelle bij het raam waar ik foto’s van maakte (zie Instagram). Het is zo fijn om achter ons huis zoveel groen te hebben en zoveel dieren te zien.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Nog steeds, hoewel ik minder online ben, ben ik bezig geweest achter de schermen met mijn blog. Ondanks dat ik niet veel online was had ik wel veel inspiratie om artikelen te schrijven. Van de week ga ik deze uitwerken. Nog steeds ben ik super blij met mijn layout en welke kant ik opga met mijn blog.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het was 17 September dag van de leidster. Ik sprak er al over in mijn Lijstje van 5. Super leuke dingen gehad en een hele fijne dag. Tevens de eerste 2 weken na onze vakantie erg druk gehad op werk. Heel veel veranderingen en extra taken die er voor mij bijkomen. Super leuk maar ook wel weer een nieuwe uitdaging.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik ben ook weer fanatiek begonnen met lezen mijn mijn vrije uren. Bijna heb ik het boek Het Pantserhart uit van Nesbo. Tot nu toe een goed verhaal en komt zeker een recensie over. Ik ga lekker verder genieten van de vrije uurtjes en een goed boek. Nu nog even ienemienemutte welke ik hierna ga lezen…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zo zien mijn weekenden eruit: Yara, thee en series kijken. Heerlijk om zo te genieten en tutten met de poes. Ze komt ook altijd languit liggen en vind mijn nieuwe harige vest echt hemels. Super fijn om al mijn series op te nemen en achter elkaar te kunnen kijken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Deze maand stond in het teken van drukte, veranderingen en eigenlijk ook wel stress. Ik liet niet voor niks weten alles even op een laag pitje te zetten. Op Instagram deelde ik al een foto met een hint erop 😉 Aankomende Zaterdag voor mijn #InspirerendGeluk project komt het blogje ervan online. Het is een leuke, maar erg spannende verandering en ik ben benieuwd hoe alles gaat lopen. Nu keert de rust weer een beetje terug en zal ik weer wat vaker online te vinden zijn. Ik heb het gemist!

Hoe was jullie maand?

0

31 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *