Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!De zoektocht naar goede schoenen (en een goede schoenenkast)

 photo kzhcfklxhkjb_zps80ac809f.png

Schoenen, elke vrouw heeft er denk ik wel een stuk of tig? Nou valt het eigenlijk bij mij nog redelijk mee alleen.. Ik kan altijd moeilijk afstand doen van spullen. Hetzelfde voor kledingstukken of andere spulletjes in huis. Dat heb ik dus ook met schoenen.

Ik draag ze net zolang tot ze helemaal versleten zijn en de gaten erin zitten. Dan pas gooi ik ze weg. Al tijden ben ik opzoek naar nieuwe schoenen aangezien ik 1 paar laarzen heb waarvan de zolen al 2 keer zijn gerepareerd en de laklaag er bijna geheel af is. Onder het mom: ‘Ze lopen zo lekker’ draag ik ze nog steeds terwijl het eigenlijk niet meer kan.

Ik vind het lastig nieuwe laarzen/schoenen te vinden. Punt 1 is dat ze soms een onwijs harde zool hebben waardoor het net lijkt op je op planken loopt. Niet echt lekker en vooral slecht voor mijn voeten. Ten 2de hebben de meeste schoenen een hak en laat dat nu funest zijn voor mijn voeten. Ik loop op mijn werk heel wat uren en schoenen met hakken zijn daar niet zo geschikt voor.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


Maar om even terug te komen op mijn grote collectie schoenen: wij hadden een kleine schoenenkast waardoor niet alles paste. Dus had ik een deel in de kast en de schoenen die ik draag in de schoenenkast staan. Heel onhandig en na de verbouwing (waardoor de kleur schoenenkast niet meer paste bij het nieuwe laminaat) gingen we toch opzoek naar een nieuwe schoenenkast, een diepere. waardoor nu al mijn schoenen bij elkaar passen. Weliswaar opgestapeld (of eigenlijk eerder op elkaar gepropt) en niet zo netjes als M. in zijn vakjes maar, het past.

Afgelopen weekend ging ik samen met mijn ouders winkelen en warempel: ik ben thuis gekomen met 3 paar schoenen. Fijne schoenen, nog zonder gaten in de zolen. De oude schoenen heb ik dus eindelijk weg kunnen doen en deze week kan ik heerlijk op mijn nieuwe schoenen werken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

1
Blog, Home sweet home
Previous Story
Next Story

20 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  15/10/2015 at 20:24

  Herkenbaar! Hier ook veel schoenen. Gewoon omdat ik oude schoenen niet weg kan gooien. Dat middelste paar ziet er heerlijk uit, zeg!

 • Reply
  Michelle
  01/10/2015 at 09:48

  Altijd fijn om je spullen netjes op te kunnen bergen! Leuke schoenen heb je gekocht. Op schoenengebied ben ik dus geen echte vrouw. Ik heb drie paar legerkisten en één paar wandelschoenen. That’s it.. 😉

 • Reply
  Morgaine
  01/10/2015 at 00:34

  Dit is een probleem die ik mag overslaan, of dat leuk is? Is wat anders, maar 23 okt mag ik weer op voor mijn nieuwe ronde schoenen, ontwerpen en passen en laten maken, orthopedische dus 😉

  En meestal is 2 paar kort achter elkaar om dan weer 18 maanden te moeten wachten voor een volgende aanvraag, alleen gympen kan ik soms nog in de winkel kopen maar dan mist de zool weer…

  X

  • Reply
   SAS
   02/10/2015 at 13:12

   Ik moet ook altijd opletten (ivm mijn zolen) welke schoenen ik kies. Gelukkig zaten deze gelijk goed

 • Reply
  Esra
  30/09/2015 at 22:25

  Ik heb het tegenovergestelde, ik ga altijd voor de hakken omdat die zo mooi zijn, en ondertussen mijn voeten maar pijnigen…

 • Reply
  Roxanne | Peachlife
  30/09/2015 at 20:08

  Herkenbaar hoor! Dat zwarte paar rechts vind ik trouwens erg leuk! 🙂 😀

 • Reply
  Vivian
  30/09/2015 at 20:02

  Ik herken dit wel hoor, al is het bij mij een iets ander probleem: mijn schoenen moeten vooral stevig zijn zodat ik er goed op kan lopen en daarnaast wil ik ze nog een beetje leuk vinden en moeten ze niet al te kinderachtig zijn (en aangezien ik maatje 33 heb is dat wel eens lastig…)

 • Reply
  Anne-Sterre
  30/09/2015 at 19:48

  Schoenen, daar kan ik ook geen genoeg van krijgen. Mooie schoenen heb je gekocht, zien er leuk uit.

 • Reply
  Lies
  30/09/2015 at 19:32

  Wat een leuke schoenen heb je gescoord! En ik ken het ook wel inderdaad, ik draag mijn schoenen ook zo lang mogelijk (vooral omdat ik een moeilijke schoenenshopper ben)

 • Reply
  Angelique
  30/09/2015 at 19:14

  Wat een leuke schoenen, het linker paar is mijn favoriet!

 • Reply
  maroussia
  30/09/2015 at 14:40

  Wat een leuke laarsjes! Ik heb zelf echt weinig schoenen, maar die ik draag zijn super fijn ^^

 • Reply
  Saskia
  30/09/2015 at 14:09

  Die schoenenkast ziet er handig uit! Ik heb zelf een inloopkast en daar staan mijn schoenen in een open kast. Maar de ideale manier van opbergen heb ik nog niet gevonden en de kast die jij hebt zou wel handig zijn voor bij ons de hal bijvoorbeeld. Alle losse schoenen op de mat maakt meteen zo’n rommeltje.

 • Reply
  Ysanne
  30/09/2015 at 13:48

  Haha bij mij vliegen ook overal schoenen rond, dat is echt een ding. Zo’n ikea zak voor in de kast is echt te weinig.

 • Reply
  Sanne
  30/09/2015 at 12:40

  Mooie schoenen heb je gekocht. Een goede schoenkast zoek ik ook nog steeds. Ik vind het zeker niet gemakkelijk. Schoenen kopen is altijd leuk.

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  30/09/2015 at 12:12

  Ik ben schoenverslaafd denk ik. Al mijn schoenen liggen dus ook verstrooid door het huis. Echt heel erg eigenlijk 🙂 Die middelste vind ik super leuk!

 • Reply
  Godelieve
  30/09/2015 at 12:06

  Wat fijn dat je nu een goede schoenenkast hebt Sas!
  En drie paar nieuwe schoenen zonder gaten klinkt heel fijn.

  Schoenen kopen dat is niet echt mijn favoriete bezigheid.

 • Reply
  Nesrin
  30/09/2015 at 12:00

  Ik vond na 9 jaar eindelijk een schoenenkast 😉
  en die zit nu helemaal vol.

 • Reply
  Annelies
  30/09/2015 at 10:43

  Té veel schoenen en té weinig ruimte. Ik denk dat veel vrouwen dit probleem wel kennen. Wat fijn dat je een goede schoenenkast hebt gevonden. Die van mij staan onder mijn bed, op de kast en liggen in een lade. Ik heb echt te veel schoenen… Maar ik draag ze wel bijna allemaal!

 • Reply
  Sofie Katelijne
  30/09/2015 at 09:01

  handig artikel! bij mij moeten schoenen voornamelijk stevig zijn, mijn voeten hebben echt een goede steun nodig 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30/09/2015 at 08:40

  Fijn dat je een goede kast hebt gevonden waar je de schoenen netter in kunt opbergen. Ik smijt ze nu meestal in de kruipruimte…

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png