New in: Hoesje Sony Xperia Z1 Compact

Etsy, een super leuke site. Eigenlijk ontdekte ik deze site toen ik mijn eerste blog layouts kocht. Hoewel ik normaal altijd gratis layouts verbouwde nam ik toch de stap er eentje aan te schaffen. En dat werden er 3 meer, o.a. de layout die nu online staat Ben benieuwd hoelang deze het gaat volhouden, maar mooi is hij wel

Nou wil ik met jullie mijn eerste fisieke Etsy aankoop delen. Ik had namelijk een nieuwe telefoonhoesje nodig. Whut? Maar je had toch die ene met die mooie trouwfoto van jullie erop? Ja dat klopt, alleen na een aantal dagen was er al een deel afgebroken en dit werd van kwaad tot erger. Heel zonde, want ik was echt super blij met de kwaliteit van de foto. Zeker een minpuntje voor Ontwerpeencase, waar ik dit hoesje liet maken. Een aantal weken geleden brak ook nog eens het hoekje af waardoor het echt noodzakelijk was een nieuwe aan te schaffen.

En dat deed ik dus via vistacasecover. Daar kwam ik terecht na de zoekfunctie voor hoesjes voor mijn mobiel. Er zaten erg leuke tussen, oei. Hoe moest ik nou kiezen?

Ik was gelijk verliefd op een aantal katten hoesjes die je hierboven ziet. Ik stelde ook de vraag op Instagram welke jullie dachten dat ik had gekozen. Hij kwam een aantal keren voorbij maar de meeste keren werd hoesje 6 genoemd. Uiteindelijk, na veel wikken en wegen is het hoesje nummer 7 geworden<3

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Is’tie niet leuk?

Ik heb er wel eventjes op moeten wachten, het hoesje kwam namelijk helemaal uit Sydney. Het zou 14 tot 21 werkdagen duren en had hem ook netjes tussen deze tijd binnen. Ik was erg verrast over de kwaliteit van het hoesje. Hij was namelijk niet duur, maar toch ontzettend stevig. Iets wat mijn andere (duurdere) hoesje juist miste. Hij past goed om mijn telefoon en heb echt het gevoel dat dit hoesje zijn werk doet.

Dit kattenhoesje heb ik voor €8,16 gekocht. Dit is geen gesponsord artikel, maar wilde graag een review maken van mijn nieuwe hoesje waar ik dik & dik tevreden mee ben.

Nou ben ik benieuwd: Welk hoesje hebben jullie om je telefoon? En kopen jullie vaak wat via Etsy?

About the Author

27 Comments

Anneleen

Oh wat een schattig hoesje! Ik had jammer genoeg verkeerd geraden… Ik heb momenteel een hoesje met bloemen op rond mijn iphone, van de Xenos

Reply
Nicky

Hij is heel erg leuk! Ik had eerst zo’n creditcard-hoesje om mijn telefoon. Toen die versleten was, heb ik een hoesje gekocht bij Xenos om te bekijken hoe dat model beviel. Wel goed, heel handig dat er geen klepje voor je telefoon zit! Maar ik hoef er niet persΓ© een plaatje of foto op (die heb ik al als achtergrond) dus nu heb ik een transparant hoesje van Blokker.

Reply
Lies

Ik heb wel eens van Etsy gehoord, maar nog nooit een kijkje wezen nemen. Ik heb een hoesje van smartphonehoesjes.nl, al sinds ik mijn telefoon heb, en moet zeggen dat ik er erg blij mee ben, hoewel hij wel af begint te takelen. Hij is ongeveer een half jaar oud denk ik.

Reply
Anna

Ah, super lief hoesje! Ik heb ook een katten hoesje voor mijn telefoon πŸ™‚ , zo vrolijk! Ook een leuk idee dat hij helemaal vanuit AustraliΓ« gekomen is, niet? Ik vind dat altijd wel bijzonder aan Etsy!

Reply
Michelle

Een ontzettend leuk hoesje! Ik heb de mijne (is zo’n klap hoesje) bij mini in the box besteld, alleen de kwaliteit is behoorlijk slecht. Maarja ze kosten ook maar 4 euro. Ik doe er zo’n 7 maanden mee, maar dan hangen de draden ook al wel een aantal maanden los haha πŸ˜›

Reply
Morgaine

Volgens mij werkt je hartje niet meer, of ik zie het niet gaan in elk geval, hahaha ik heb er op geklikt, dat even als eerste.

Etsy, ja het is mij ook weleens aangeraden maar ik kom er eigenlijk niet, en dan om zelf werk te gaan verkopen eventueel, maar dat is nog een klein stapje te ver voor mij πŸ˜‰

En dat hoesje wat jij gekozen hebt? Dat zou mijn nummer 2 zijn geworden nu ik de hele serie zie, want ik ga helemaal plat van nummer 9, hahahahahaha Dat hoort zooooo bij mij dan πŸ˜‰

Reply
SAS

Thanks voor het zeggen. Het hartje schijnt het bij de eerste, open geklapt bericht het niet te doen. Bij de rest wel. Heb werkelijk waar geen idee waarom?!
Haha en nummer 9 is ook leuk ja

Reply
Tamarah

Leuk hoesje zeg! Ik ben ook dol op katten en had hiervoor ook een leuk kattenhoesje gekocht via Ebay. Deze heeft het na 1,5 jaar begeven en had een nieuwe nodig. Deze heb ik gekocht via mobielehoesjes.nl volgens mij. Via Etsy heb ik nog nooit wat besteld, maar er zitten super leuke hoesjes tussen. Nummer 4, 6, 7 en 8 vind ik erg leuk.

Reply
Madeleine

Oh wat lief πŸ™‚ Nee eigenlijk nooit wat gekocht. Heb er wel wat van gehoord en nu gelezen πŸ˜‰

Reply
Regina

Ik vind hoesje 7 ook de leukste. Ik koop ook af en toe wat via Etsy. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen.

Reply
Carmen Jardin

Ziet er leuk uit. Ik heb nog nooit iets van Etsy gekocht en ook geen hoesje. Dat laatste is best slecht, haha =$

Reply
onderdeblauweregen

Oh echt leuk hoesje!!
Ik heb met hoesjes beetje hetzelfde als jij met je layout πŸ˜‰ . Om dr zoveel tijd heb ik wat anders. Alle soorten en maten heb ik al eens gehad en eigenlijk heb ik het liefst geen (insteek)hoesje. Dat had ik weer even een tijd tot ik de hoek van m’n telefoon aardig beschadigd heb en nu maar weer een bumper van de xenos er om gedaan die ik nog had liggen, voor hetzelfse geld heb ik m volgende week weer in een insteekhoes.

Reply
Anne-Sterre

Wat een leukie zeg. Ik heb momenteel een mega oud hoesje er om heen met vage figuurtjes erop. Is ooit van mijn broertje geweest :’)

Reply
Olga

Ik vind dat derde hoesje met die collage ook wel leuk. Als je dat met je eigen foto’s doet, heb je wel een heel leuk hoesje ontworpen πŸ™‚

Reply
SAS

Ziet er inderdaad ook leuk uit! Het is echter wel gewoon het hoesje hoe hij er staat: met al die kattenfoto’s.

Reply
zwartraafje

Ik heb tot nu toe nog niets bij Etsy besteld. Mijn smartphone zit in een zelfgemaakt hoesje met vrolijke uiltjes aan de buitenkant en een superzachte lichtgroene fleece aan de binnenkant. Die fleece beschermt hem wel goed maar jammer genoeg lijkt hij soms ook goed het geluid te isoleren.

Reply
Annelies

Het zal wel een hele dagtaak zijn geweest om te kiezen πŸ˜‰ Ze zijn echt tΓ© leuk! Allemaal! Degene die je uiteindelijk gekozen hebt is ook 1 van mijn favorieten. Ik zou stiekem nummer 7 en 8 hebben gekozen. Om af en toe eens af te wisselen.

Reply
Simone

Hij is echt heel leuk, Sas! Ik koop mijn telefoonhoesjes altijd via Ebay, maar dit is ook een leuke optie πŸ™‚

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *