Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!There is nothing like staying at home for real comfort

 photo kzhcfklxhkjb_zps80ac809f.png

Het interieur en de decoratie in huis maakt een huis echt een thuis. Tenminste, dat is mijn mening. De reden dat wij lang hebben gedaan over het zoeken van een vloerkleed. In 2010, 2 jaar nadat we waren gaan samenwonen kochten we er pas 1. Het was een hele zoektocht naar het prefecte kleed. En hebben we hem gevonden? Eigenlijk niet.

Jaren geleden was ik erg van de basic, maar tegenwoordig vind ik iets met een motiefje ook wel weer leuk staan. We hebben nu een hoogpolig zwart kleed. Aii. Je raad het al, niet echt handig met onze katten. Ze liggen er graag op en het gehele kleed zit dus onder de haren. Haren, die je er met het stofzuigen moeilijk uit krijgt. Iets waar we met de aanschaf eigenlijk geen rekening mee gehouden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Hallo harig kleed


Ook eten we altijd aan de tafel waaronder het kleed ligt. Alle kruimels en andere troepjes die er door het eten op komen krijgen we er ook moeilijk uit. Wel laten we eens in de zoveel tijd het kleed reinigen, heerlijk kan ik je zeggen zo’n schoon kleed.

Precies een reden dat we het badmatje in de badkamer ook hebben vervangen. Van zwart en ook hoogpolig, naar kleurrijk en laag polig. En ja, we zijn er best tevreden mee kan ik je zeggen! Als we ooit verhuizen wordt het dus zeker een ander kleed. Reden genoeg om nu al eventjes wat inspiratie op te doen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De bovenste 2 kleden zijn van Ikea (en zag er 1 bij ikbenIrisniet) en de onderste 2 kun je vinden bij Otto.nl.
Zijn ze niet super leuk met alle motiefjes?

Heb jij een vloerkleed thuis liggen en hoe ziet deze eruit?

0
(online) geshopt, Blog
Previous Story
Next Story

19 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  07/09/2015 at 22:44

  Stttt! Niet verder vertellen, hoor, maar mijn lieve schat heeft een vloerkleed óp de vloerbedekking liggen. Dat vind ik verschrikkelijk maar ja, je houdt van zo’n man, hè? In mijn eigen huis heb ik laminaat met een effen kleed. Veeeel beter!

 • Reply
  onderdeblauweregen
  31/08/2015 at 18:46

  Oh ja altijd zo gezellig een kleed!!
  Toen ik zo’n 6 jaar geleden voor het eerst geen huisdieren had en op zoek ging naar een kleed, heb ik een super mooi hoogpolig soort creme kleur kleed gekregen. Het maakte de woonkamer helemaal af.
  Maar qua schoonmaken en met name; schoon houden, ook al zonder huisdieren is bijna niet te doen. Dus die hebben we na een paar jaar eruit gedaan, ik mis het qua looks in de winter nog wel eens. Qua huis schoon houden ideaal zonder :p

 • Reply
  Lies
  30/08/2015 at 19:45

  Wij hebben geen vloerkleed. Ik heb er ook niet zon behoefte aan nog. Maar als we onze zithoek hebben zoals we willen, wil ik er wel eentje. Het liefst iets opvallends, omdat onze inrichting best strak is, met alleen zwart en wit, vind ik het wel leuk als zo’n kleed bijvoorbeeld juist opvalt 🙂

 • Reply
  Sanne
  30/08/2015 at 16:35

  Ik vind die onderste kleden wel mooi. Ik heb geen kleed in huis, want dat gaat niet echt met een hondje.

 • Reply
  Mariska
  30/08/2015 at 16:12

  Haha, ik moest lachen om hoog harig, dat heet toch hoogpolig? 🙂 grappig!

  • Reply
   SAS
   30/08/2015 at 17:21

   Volgens mij staat er overal gewoon hoogpolig?!

 • Reply
  Michelle
  30/08/2015 at 14:59

  Vloerkleden zijn zeker mooi, maar niet altijd handig in combinatie met huisdieren.. Wij hebben nu een laagpollig tapijt van de Ikea ( wat donkerder turquoise) maar ik zou ook wel weer een andere willen.

 • Reply
  Naomi in Wonderland
  30/08/2015 at 14:02

  We hebben er geen maar ik vind ze wel altijd héél erg mooi. Als ik settle binnen dit en enkele jaren dan wil ik er zeker ééntje aanschaffen.

 • Reply
  Chantal
  30/08/2015 at 13:49

  Het kleed linksboven is leuk! Wij hebben een kleed liggen, zo’n kindermat waar je met auto’s overheen kunt rijden. Heeft m’n vriend gedaan, niet ik 😛

  • Reply
   SAS
   30/08/2015 at 14:57

   Haha en toch zijn die dingen echt super tof.

 • Reply
  Angelique
  30/08/2015 at 12:09

  Ik vind de bovenste twee toch wel het mooist

 • Reply
  Morgaine
  30/08/2015 at 11:59

  Ik heb zeker wel kleden gehad, maar dan lekker goedkoop, zodat als ik erop uit gekeken was, zo iets anders neer kon leggen. Zo heb ik ook een soort van perfect kleed gehad van mijn ouders, dat was geen tapijt maar van dat sissel gebeuren, is niet zacht, maar wel fijn voor de kat, hahahaha en heel makkelijk schoon te houden!

  Ik zit mij al een tijd te bedenken of ik voor de bank en onder de salontafel weer een kleed zal neer leggen, zowel voor de kat als mijzelf en ook wat meer bescherming voor de vloer, maar duur zal het niet worden, gezien het Atelier in de woonkamer, als er dan verf op komt, is het niet erg, maar ik denk nog na. Want ik weet ook dat het eigenlijk lastig kan zijn met stofzuigen en dweilen, er verdwijnt toch troep onder de randjes dan weer en dan moet je ook je kleed even optillen om te zuigen en stomen in mijn geval en ga zo maar door…

  X

 • Reply
  Anna
  30/08/2015 at 11:53

  Hihi oeps, niet echt handig met de katten inderdaad. Leuk, die vloerkleden. Ik vind de eerste het leukst, volgens mij is dat degene die Iris ook heeft?

  • Reply
   SAS
   30/08/2015 at 14:56

   Klopt het eerste kleed heeft Iris.

 • Reply
  Lisette
  30/08/2015 at 11:47

  Ik wil ook graag een vloerkleedje in mn nieuwe kamer 🙂

 • Reply
  Godelieve
  30/08/2015 at 11:15

  Onze vloerkleden zijn klassiekers die al minstens 50 jaar oud zijn. Zo nu en dan krijgen ze met de mattenklopper 😉
  Als er sneeuw ligt legt ik ze altijd een poos met de pool naar beneden in de sneeuw, daar frissen ze lekker van op.

 • Reply
  Simone
  30/08/2015 at 10:40

  In het nieuwe huis zou ik wel een vloerkleed willen. Dus misschien komt ie er ook wel.

 • Reply
  Tessa | 52druppels.nl
  30/08/2015 at 09:33

  wij hebben in de woonkamer vloerbedekking. inderdaad niet het meest makkelijk om schoon te maken, maar voelt zo lekker…

 • Reply
  debby
  30/08/2015 at 09:05

  Ik vind voorkleden ontzettend mooi maar hier in huis werkt het niet. We hebben 3 katten en een hond en daarbij ben ik smeerkees de grootste 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png