De laatste films die ik afgelopen weken zag #13

Minions

De Minions bestaan al sinds het begin van de evolutie. Van een geel eencellig organisme zijn ze uitgegroeid tot wezens met slechts één doel: het dienen van de meest ambitieuze schurken. Wanneer hun meesters vernietigd worden besluiten ze zich te isoleren van de wereld en te verkassen naar Antarctica. Ergens in de jaren zestig drijft het ontbreken van een leider hen echter tot waanzin. Ze besluiten daarom een nieuwe te gaan zoeken.

Wat ik er van vond Hier hoef ik uiteraard geen commentaar bij te zetten: I LAF IT. Ik hou van de minions en heb de gehele film gehuild van het lachen. Geniaal<3 Ik hou echt van die droge humor.
Rating: ★★★★★

The Bourne Identity

Een Italiaanse vissersboot redt een drenkeling uit de Middellandse Zee. De man lijdt aan geheugenverlies en weet niet wie hij is. Er zitten echter twee kogels in zijn rug en hij komt al snel tot de conclusie dat er geprobeerd werd hem te vermoorden. Tot zijn eigen verbazing beheerst hij verschillende vechttechnieken, en geholpen door Marie gaat hij in Zwitserland op zoek naar zijn identiteit. Al gauw ontdekt hij dat hij verwikkeld was in een mysterieus plot met een moordaanslag waarbij de CIA een grote rol speelde…

Wat ik er van vond De film zag ik jaren geleden en besloot samen met M. hem nogmaals te kijken. Het blijft een gave film die super goed in elkaar zit. net als de andere delen van Bourne blijft het een film met vele twisten en ben je echt super benieuwd wie hij nou daadwerkelijk is.
Rating: ★★★★

Furious Seven

Nu Owen Shaw is uitgeschakeld door Dominic Toretto en zijn crew, is Shaw’s broer Deckard Shaw uit op wraak. Na de dood van Han, is ook Dominic uit op wraak. Samen met zijn crew en “Mr. Nobody” gaan ze op zoek naar een hackprogramma genaamd ‘God’s Eye’, om zo achter Deckard’s locatie te kunnen komen en hem uit te schakelen.

Wat ik er van vond De laatste film van Paul Walker, eentje die we samen hebben zitten kijken. Net als de andere Furious films, weer eentje met veel spectaculaire stunts en races met auto’s. Hoewel het een goede film was, zijn deze films niet echt ‘mijn ding’ Tevens vind ik dat je na het maken van een aantal delen gewoon moet stoppen.
Rating: ★★★

50 First Dates

Henry Roth werkt bij een groot aquarium-complex in Hawaii. Hij wordt verliefd op Lucy, een meisje dat aan korte termijn-geheugenverlies lijdt. Om een relatie met haar aan te knopen moet Henry dus elke keer opnieuw zijn best doen zodat Lucy weer verliefd op hem wordt.

Wat ik er van vond Ik blijf dit wel een super leuke film vinden om te kijken. Super romantisch en grappig te zien hoe Henry elke dag weer probeert met Lucy in contact te komen.
Rating: ★★★

Need for Speed

Tobey Marshall, een jonge automonteur die er ingeluisd is door een rijke zakenman, is nog maar net uit de gevangenis wanneer hij mee gaat doen aan een cross-country race. Dit met een wraakplan in zijn gedachten. Waneer zijn ex-partner echter lucht krijgt van de race, schakelt deze direct de politie in.

Wat ik er van vond Wat ik al eerder aangaf: films met auto races zijn niet zo mijn ding. Toch een vermakelijke film met zeker een sterke verhaallijn.
Rating: ★★★

How to Lose a Guy in 10 Days

Als columniste voor het trendy tijdschrift Composure krijgt Andie Anderson de opdracht om uit de eerste hand te beschrijven hoe je van een man kunt afkomen… binnen 10 dagen! Andie’s doelwit, de gewilde vrijgezelle reclamejongen Benjamin Barry, gaat ondertussen de weddenschap aan dat hij iedere willekeurige vrouw rond zijn vinger kan winden… binnen 10 dagen!

Wat ik er van vond Dit blijft toch wel 1 van mijn favoriete romcoms, met een geweldige cast. Het is grappig en romantisch tegelijk, iets wat ik zeker kan waarderen in de film. Hoewel ik hem al tientallen keren heb gezien blijft hij leuk.
Rating: ★★★★

Lees hier de overige delen van films die ik heb gezien

28 reacties op “De laatste films die ik afgelopen weken zag #13

 1. De minions film wil ik ook nog zo graag zien, lijkt me geweldig! Iedere film die je opnoemt heb ik verder ook gezien, de fast & furious films kijken wij beide graag. Laatst nog naar de nieuwst geweest in de bios, altijd goed 😉

 2. 50 First Dates is zo’n leuke film! How to lose a guy in 10 days heb ik ook gezien. Minions trouwens ook, maar die vond ik toch wat tegenvallen, ondanks dat ik animatie altijd wel leuk vind. De rest ken ik alleen van naam.

 3. DIe laatste heb ik gezien, ooit. Samen met dochterlief. Echt zo’n heerlijke meidenfilm. Ik vond hem leuk! Binnenkort maar weer eens filmavond plannen…

 4. Ik heb nog nooit een Minions film gezien, maar aangezien er zo veel het er over hebben moet ik hem denk toch maar een keer gaan kijken. 😛

 5. Ik heb ze allemaal gezien, op de minions na. Van tekenfilms weet ik nooit zo goed wat ik er nou van moet vinden. Misschien de minions toch maar een kans geven dan.

 6. Stuk voor stuk hele goeie, leuke en gave films! Need For Speed vond ik vet. Fast & The Furious 7 vond ik dan wel weer iets tegenvallen vergeleken deel 6.

 7. Ik heb gisteravond voor het eerst Despicle Me als ik het goed schrijf, deel TWEE gezien op tv, deel 1 is onbelangrijk of zo? hahaha Ik snapte weinig van het verhaal, wel zaten er grappige momenten in, maar om het verhaal echt goed te kunnen volgen en dan ook de humor te zien, denk ik toch dat ik eerst deel 1 moet zien, kon er nu niet echt inkomen…. En nee, deel 2, staat wel op Netflix, deel 1 dus niet, snap jij dat nou?

  😉

  1. Ja dat doen ze wel vaker. Ook op tv, deel 2 en 3 ergens van uitzenden maar dan geen 1. Of door elkaar ipv op volgorde haha. Deel 2 van Despicable me is leuker als je deel 1 hebt gezien indd, door het verhaal wat erachter zit. De op zichzelf staande Minion film is dan wel weer echt geniaal<3

 8. Ik ben dol op de Minions, maar ik vond de film net iets minder dan de voorgaande. Net na de helft vond ik hem tegenvallen en was ik blij dat ik er niet speciaal voor naar de bioscoop was gegaan. De rest heb ik niet gezien, weet ook niet of ik ze (allemaal) ga kijken 🙂

 9. Allemaal nog niet gezien, maar keileuk om zo te lezen. Ik krijg er een hoop inspiratie van en nu al zin om de hele middag op de bank te hangen en films te kijken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *