Wij gingen naar Centerparcs en dat zag er zo uit

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

42 Comments

Cindy

Oké.. Ik had al een zwak voor bungalowparken, maar na het zien van deze foto’s zou ik het liefste nu direct willen vertrekken voor een weekend (of ja, midweek, want het is maandag) weg. Heerlijk!

Reply
Ilse

Wat jammer dat het nu niet zulk lekker weer was. Dat zwembad ziet eruit alsof het een supertof gevoel zou geven als je erin zwom mét mooi weer! =D

Reply
Nina Simplynspecial

Oh lekker zeg! Lijkt me zo gezellig in zo’n huisje, maar vaak ook wat duur. Maar dan heb je ook wat hé. Hopelijk ben je lekker tot rust gekomen.

Reply
Astrid

Hey Sas,

Dat ziet er echt heerlijk uit zeg! Wat een rust zal je daar ervaren hebben 🙂 . Lijkt me echt een heerlijke vakantie 🙂 . Mooie foto’s ook!

Liefs!

Reply
Morgaine

Oh ik zie een zwembad, ik zie een zwembad, hahaha dat ziet er toch heerlijk uit, zo’n huisje aan het water, heerlijk was het dus!

X

Reply
Me, Myself and We

Heel leuk! Nu wil ik ook gaan… Vooral dat zwembad (of dat subtropisch zwemparadijs) ziet er heerlijk uit! Nog een paar jaar wachten tot de jongste ook groot genoeg is en er plezier aan kan beleven.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *