Huishoudelijke mededeling #8

 photo hh_zps61074040.png

Er zijn niet heel erg veel aanpassingen maar wilde toch even wat punten onder de aandacht brengen.

Huishoudelijke mededeling #1: Header & lettertypes
Zoals je ziet staat dezelfde layout nog online (yeah voor minder verandering haha) maar heb ik wel een nieuwe header geknutseld en ben aan het stoeien geweest met lettertypes.

Huishoudelijke mededeling #2: Thanks to pagina & About me
Hallo vernieuwde pagina’s! De FAQ is vervallen en is nu Thanks to geworden. Een korte pagina met bedankjes. Daarnaast heb ik mijn About me pagina aangepast en een stuk korter gemaakt. Ook openen alle pagina’s in het bovenstaande menu in een ander blad.

Huishoudelijke mededeling #3: Minder online
Door mijn werk en de drukte ervan ben ik minder online, alleen aan het einde van de week. Dit maakt dat ik dan blogjes typ en in deze periode pas blogjes bij lees. Verder zijn er nog een aantal persoonlijke dingen waardoor ik vaker mijn rust pak i.p.v. achter de laptop kruip (lees: het gaat goed met mij hoor, geen zorgen!). Ik hoop jullie er meer over te kunnen vertellen over een aantal weken.

Tevens hebben we bijna vakantie. Ook een periode dat ik minder ga bloggen. Ik zal niet geheel verdwijnen maar ga genieten van onze welverdiende vakantie.

Huishoudelijke mededeling #4: Blog planning
Er staan heel wat toffe blogposten in de planning (ik had heel veel inspiratie) en wat leuke, unieke samenwerkingen. Ook komt volgende week een super leuke post (al zeg ik het zelf) online van ons 3 jarig trouw jubileum. Met uiteraard foto materiaal.

31 reacties op “Huishoudelijke mededeling #8

 1. Alvast een hele fijne vakantie! En lekker bloggen wanneer je wil hoor, het is geen verplichting (ik bedoel, ik ben de laatste tijd ook meer off dan online ๐Ÿ˜› )

 2. Geen idee, maar toen nummer 3 las, dacht ik meteen: ze is zwanger!! Geen idee waarom. Maar euh, mocht het zo zijn.. *fluistert* Proficiat! ๐Ÿ™‚

  (Oh god, nu hoop ik zo dat je niet onvruchtbaar bent en ik je net aan het pijnlijke feit herinner dat je geen kinderen kan krijgen.. If so, het spijt me echt zo hard!)

 3. Ben benieuwd naar de blogjes die nog in de planning staan! Misschien kan je een keer schrijven over hoe je zulke mooie headers maakt?

 4. Goed dat je je rust pakt! Dat is heel belangrijk, dat je goed voor jezelf zorgt. Oeh en bijna vakantie heerlijk! Ik heb nu ook 2 weekjes, was er zo aan toe <3

 5. Meer rust voor jezelf is nooit verkeerd. Ik vind het een goed teken dat mensen minder vaak achter de computer proberen te duiken en meer momentjes voor zichzelf nemen.

  Ik vind je header trouwens erg mooi!

 6. Heel verstandig om even wat rustiger aan te doen wanneer je het druk hebt. Geniet van je vakantie! ๐Ÿ™‚

  1. Nee een verplichting is het zeker niet, het is juist erg leuk om te doen. Maar andere dingen hebben nu even prioriteit (zoals je snapt ๐Ÿ˜‰ )

 7. Als je door drukte minder kunt bloggen is dat natuurlijk begrijpelijk.
  Dat is snel gegaan zeg.. 3jaar alweer, alvast gefeliciteerd!

 8. Ik ben vooral nieuwsgierig naar jouw nieuwe header. Leuk dat je wat dingen gaat veranderen.
  Ik ben benieuwd naar je andere artikels.

 9. je bent zwanger!

  Dat is het eerste wat in mij opkomt, hahaha maar dat is het vast niet ๐Ÿ˜‰

  Doe lekker rustig aan, we hebben allemaal onze periodes waarin we even iets minder aanwezig zijn online, en momenten dat je er weer veel kunt zijn, het komt zoals het komt! Het ziet er goed uit in elk geval, en ik wens jullie alvast een bijna fijne vakantie toe ๐Ÿ˜‰

  X

  1. Ondertussen ook jouw Thanks To gezien en gelezen en de About me, dat heb je heel mooi gedaan zo! En toevallig zat ik daar ook aan te denken om zoiets te doen, gezien ik ondertussen wat tags heb gedaan ook, kunnen ze dat gaan lezen, hahaha

   X

   1. Hahaha ik vind het echt super grappig jullie reacties te lezen, maar nee. Ik ben niet zwanger ๐Ÿ™‚ (dat ik weet haha ๐Ÿ˜› )

 10. Woa, 3-jarig trouwjubileum?! Wat vliegt de tijd. Ik weet nog wel dat ik jouw blog tegenkwam en dat je toen pas net getrouwd was. Woa! Gefeliciteerd.

  De lay-out is lekker kleurrijk zo! Al vond ik het zwart-witte ook wel weer wat hebben. (Ik heb zelf nu ook zwart-wit in de header, ghรจhรจ. De achtergrond niet. Die is nog steeds groen. Wat me er trouwens aan doet herinneren dat ik dit ook nog even in een ‘wat ik deed’ moet verwerken. Thanks! Ghรจhรจ.)

  Alvast veel plezier met je vakantie, geniet ervan! Dat je daardoor minder blogt is natuurlijk vergeven. =) Ik hoop maar dat de persoonlijke redenen waarom het sowieso al gaat minderen, geen vervelende redenen zijn en dat alles goed met je gaat. Maar ook dat lezen we binnenkort wel, denk ik zo! Ga je nog op vakantie of blijf je lekker hier? =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *